|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() Cytat:
Jak ja się nudzę cały dzień, zawsze tak mam jak wstanę o 11. |
||
|
|
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
Lump.
A jak się naszukałam... no ale takie wyszukane, wygrzebane najbardziej satysfakcjonują. ![]() Dominika, był odzew od hurtowni ?
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-21 o 18:35 |
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() znowu to samo - młoda to będą opier.dalać. spróbuj jeszcze jutro, a jak nie to rezygnuj od razu ![]() ![]() nawet nie pytaj. dzwonie od 13 ciągle, łącznie z 15 razy i nie odbierają! nie wiem, czy już zapisała numer i specjalnie nie odbiera, czy co. ja nie wiem, chyba powinno im zależeć na sprzedaży takiej ilości rzeczy, około 50 sztuk, a tu co. ja się mam prosić, ona ma to w dupie? dziewczyny, jutro jeszcze będę od rana dzwonić, ale nie będzie mnie tu w KRK bo jadę do Wrocławia po mamę na lotnisko. który Żbik będzie tu jutro i poda mi swój numer kom. żebym mu napisała co się dowiedziałam i ten Żbik napisze to tutaj żebyście się nie martwiły? będziecie mialy coś przeciwko jeśli pierdzielne tym gdyby jutro mi się też nie udało dodzwonić? po prostu oleje to i oddam Wam kasę, o ile się zgodzicie. sorry, ale już jestem tak wkurzona że nie mogę. |
|
|
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też ubóstwiam grzebanie w sdh, ale tylko, jak mam nastrój. bo inaczej patrzenie na kolejną babciną szmatę za 3zł, zanim wygrzebie się świetne bolerko z h&m za 5zł, jest irytujące. ![]() olejek i nafta to dobry wybór. Cytat:
i w środę stoję w innym punkcie,więc może nie będzie problemów.To powiem Wam coś ![]() Stoję, standardowy tekst: dzień dobry, proszę bardzo - tu ulotka, podchodzi już któryś tam ludzik z rzędu, a ja mu daję ulotkę i zamiast: dzień dobry, proszę bardzo, to: dziękuję bardzo
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-21 o 18:57 |
||
|
|
|
#3006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, jak jutro już nie da rady, to trzeba to zakończyć i już. Też mam dosyć tej hurtowni.
|
|
#3007 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gupia chyba jestes, jej obowiązkiem jest zorganizowanie Ci życia, kiedy jesteś na jej utrzymaniu.. Ja to zawsze moim rodzicom mówię jak mnie denerwują, że ja się o przyjście na świat nie prosiłam-.- No proste Jak nie my to kto. pogrubione Cytat:
Aż dziwne, że Komorowski miał tak mało w tej drugiej komisji o.oWidać ludzie nadal są bardzo ograniczeni... [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20147189]opowiadaj Zbikuu .[/QUOTE] Wykorzystywałam psychicznie mojego kolegę z klasy, któremu się podobałam xd takie głupoty, że trzymałam go za rękę, oja dobra nie chcę o tym myśleć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ten koleś to rzeczywiście przegiął... Cytat:
Cytat:
![]() a ja się dziś zastanawiałam, czy nie zostać hostessą... masakra. Co za ludzie... |
|||||||
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, ja zawsze bałam się diety białkowej, bo jest rygorystyczna
jak się czujesz, nie jesteś rozdrażniona? podziwiam Cię, że się zdecydowałaś i dajesz radę. wiesz, powiem Ci,że hostessowanie samo w sobie nie jest takie złe, jeśli się trafi na normalnych ludzi.. no, ale ja dzisiaj aż płakałam,ale ja chyba jestem jakaś nieprzystosowana do sytuacji stresowych, nie lubię kogoś o coś prosić, a tu musiałam i w ogóle.. edit: a jeszcze jedna sprawa, pięćset milionów razem jest stać z kimś, w towarzystwie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-21 o 19:07 |
|
|
|
#3009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dopiero 2 dzień, więc podziwiaj mnie jak ją skończę :PLudzie nie są normalni zawsze znajdzie się ktoś, kto zechce popsuć Ci skutecznie dzień. Nie przejmuj się tym dniem
|
|
|
|
|
#3011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna praca w sklepie z ubraniami, bo rozumiem, że to jakiś mały sklepik, nie sieciówka? Cytat:
![]() ja teraz bez owoców życia sobie nie wyobrażam. i wiem, jak jest ciężko z prawdziwym serkiem homo naturalnym, bo sama kupuję, spróbuj ten pilosa, chyba nie jest zbyt tłusty. nie przejmuję się już, biorę się za relaks i czytanie. tata poprawił mi humor, tańcząc z Sonią i w ogóle porozmawiałam z nim.. mondry człowiek z mojego fadera ![]() i nie widziałam mamy od ponad 2tygodni.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-21 o 19:19 |
||
|
|
|
#3012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takie świecące się od tych cekinów. Wczoraj usłyszałam na wyborach jak dwie dziewczyny chyba nawet nie pełnoletnie gadają tak "Komorowski to zły człowiek bo pozwala zabijać nienarodzone dzieci"
|
|
#3013 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej mieć wszystko wcześniej przygotowane i nie pieklić się w ostatniej chwili. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też różne głupoty gadałam na promocjach, normalne po tylu godzinach mówienia tego samego
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale za samą próbę!Martyna będzie coraz lepiej
|
|
#3016 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co za ludzie no !. ale trzymaj się! ![]() Cytat:
.Cytat:
a mi się chce ryczeć . du.pa, du.pa du.pa. |
|||
|
|
|
#3017 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
i co tam się dowiedziałaś ?Cytat:
bo to zwykłe rozdawanie ulotek! z hostessowaniem ma to tyle wspólnego ![]() ale ludzie to są beznadziejni czasem. trzeba było od razu dzwonić do tej swojej pracodawczyni i tyle. może w środę będzie lepiej, bo w innym miejscu. nie martw się. a z B. to faktycznie, ałć. ja bym była zazdrosna tzn. cieszylabym sie, że jej się udało, ale.. to dobijające, że Ty tyle szukasz, tak Ci zależy i... ![]() Cytat:
![]() ach i uważaj na tą pragę. Cytat:
![]() nie dość, że się napaliłam na te ubrania, poznikały mi tylko szkoda zachodu. jak już to lepiej uczestniczyć w zamówieniach na wątku zamówieniowym, tam chyba dziewczyną dochodzi do skutku? poza tym, wtedy kto inny się martwi, nie Ty/my.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojoj, a co się z nią dzieje? z resztą, gg. Cytat:
![]() ja powiem na temat drugiej tury tylko tyle, że na Komorowskiego nie zagłosuję, ponieważ jest to tylko pionek Tuska, który będzie robił to, co on chce. nie mam ochoty żyć w kraju zaleznym od Rosji. no i nie wyobrażam sobie władzy, gdy i premier i prezydent to ten sam "obóz". no i pracy nie dostałam. nie ma o czym mówić. nie nadaję się do tego, byłam beznadziejna. a wiecie co jest najbardziej przykre i co wziąć przyprawia mnie o łzy? że nic mi się nie udaje, ciągle. prawo jazdy, matura, praca. i za kazdym razem słyszę: nie martw się to tylko ... prawo jazdy/matura/praca. i miałam od dziś zarabiać. kokosy... a tu dalej nie mam za co na wakacje pojechać. czy ja kiedykolwiek znajdę sobie porządną pracę, która będzie właśnie dla mnie, na tą chwilę? która mnie będzie satysfakcjonowała i w której będę dobra? a przed chwilą pan zadzwonił do mnie z pracy i się ze mną umówił na rozmowę kwalifikacyjną na jutro, też jakieś call center nie wiem, czy w ogóle się skuszę, skoro dziś mi tak beznadziejnie poszło. ale na rozmowę pójdę, co mi szkodzi ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20155845] a mi się chce ryczeć . du.pa, du.pa du.pa. [/QUOTE] co jest żbiku? co my tak zamulamy :< jakiś porażka day dziś... |
|||||||||||
|
|
|
#3018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co się stało w sprawie o pracę?? Ja sama nie wiem czy dostanę ten staż.
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-21 o 20:48 |
|
|
|
|
#3019 | ||||
|
Zadomowienie
|
halo halo jajo ;*
Cytat:
Jarosław Kaczyński był już premierem i się nie sprawdził jako osoba rządząca. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja już próbuję się nie denerwować na tą hurtownię ![]() jeju, mama mnie dzisiaj zmęczyła zakupami. jutro znów ![]() remont robimy
|
|
#3020 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a daj spokój ;<. wszystko przez moje ku.rwa pożal się Boże 'przyjaciółeczki'. od dawna planowałyśmy wypad do domków , a teraz patrzę na opisy to się świetnie bawią. a ja głupia, byłam naiwna,że może jakoś załagodzimy to wszystko. bo kur.wa co to jest za powód żeby przekreślać wszystko bo nie chciałam jechać na imprezę i jechanie mi że zawsze robie wszystkich w uja. nie no świetniee
|
|
|
|
|
#3021 | |||
|
Zakorzenienie
|
Martyna... (wyrzuciłam wiadomości, bo za dużo miejsca zajmowała i mi się gorzej pisze
A z tym mieszkaniem, to bardzo dobrze, że tata się zaangażował, jeśli by to coś dało, to zawsze inaczej wynajmować "z polecenia" niż od przypadkowej osoby ![]() Cytat:
![]() Lepper miał chyba 9 ![]() Martyna się nie doczeka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To u mnie, gdzie ja mieszkam ale też tak mi się wydaje. Mama jak zaczęła z sąsiadką rozmawiać, to się dowiedziała "tylko Kaczyński, tamtego ruskie zabili, itd" i naprawdę sporo ludzi ma taki teksty. Nie zrozumcie mnie źle te dziewczyny, którego na niego głosowały, ale są wyborcy i wyborcy, wiadomo, każdego kandydata ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20155845]a mi się chce ryczeć . du.pa, du.pa du.pa. [/QUOTE] Co się dzieje? Wykonałam pół planu na dziś: nauczyć się wszystkich pytań na egzamin teoretyczny na A one są beznadziejne
|
|||
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje dobranoc [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20156862]kurde ;< . przykro mi. ale próbuj dalej !. może coś się uda znaleźć. no na pewno to jest dołujące jak nie wszystko idzie po naszej myśli ;/ . sama mam doła przez to że nie mogę znaleźć nic ciekawego. a daj spokój ;<. wszystko przez moje ku.rwa pożal się Boże 'przyjaciółeczki'. od dawna planowałyśmy wypad do domków , a teraz patrzę na opisy to się świetnie bawią. a ja głupia, byłam naiwna,że może jakoś załagodzimy to wszystko. bo kur.wa co to jest za powód żeby przekreślać wszystko bo nie chciałam jechać na imprezę i jechanie mi że zawsze robie wszystkich w uja. nie no świetniee [/QUOTE]bardzo dołujące, jak wszystko idzie nie po naszej mysli. i że już w zasadzie układałam swoje całe życie pod tą pracę. plan dnia. już marzyłam o drinku pod palmami. już śmiałam się w duchu z rozmów z tymi klientami. no. ale się nie nadaję. kurde, a moze sie nie zrozumialyscie? moze one pomyslały ze wlasnie je w uja zrobilas, bo myslaly ze zmieniasz zdanie? a obiecywalas im cos, ze pojdziesz z nimi? szkoda ze tak wyszło. wiem, jak to jest, gdy ktos tak nagle bez powodu na ciebie sra. a te opisy zdaja sie byc skierowane wlasnie do ciebie, zebys tylko zalowala, jak one sie bez ciebie super bawia... |
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila miałam bardzo podobną sytuację i wiem jak się czujesz. Kij im w oko, o.
Marta nawet nie wiem co napisać... ale rozumiem Ciebie. Można się zdołować.
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, Marty mi nie zacytowało... coraz bardziej mnie irytuje to cytowanie
![]() Wiadomo, że to Cię zdołowało ale spróbuj w tym drugim call center, chociaż idź tam, żebyś później nie żałowała, że nie poszłaś
|
|
|
|
#3025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Ci co mają kasę w tym tyg kupią te droższe a później powinnam kupić JA
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20155845] a mi się chce ryczeć . du.pa, du.pa du.pa. [/QUOTE] co jest ? Cytat:
znajdziesz pracę, może nie taka dla Ciebie, może będzie Ci trudno się tam odnaleźć, dostosować ale w końcu dasz radę. |
|
|
|
|
#3027 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20156862]kurde ;< . przykro mi. ale próbuj dalej !. może coś się uda znaleźć. no na pewno to jest dołujące jak nie wszystko idzie po naszej myśli ;/ . sama mam doła przez to że nie mogę znaleźć nic ciekawego.
a daj spokój ;<. wszystko przez moje ku.rwa pożal się Boże 'przyjaciółeczki'. od dawna planowałyśmy wypad do domków , a teraz patrzę na opisy to się świetnie bawią. a ja głupia, byłam naiwna,że może jakoś załagodzimy to wszystko. bo kur.wa co to jest za powód żeby przekreślać wszystko bo nie chciałam jechać na imprezę i jechanie mi że zawsze robie wszystkich w uja. nie no świetniee [/QUOTE]Takie przyjaciółki to się mogą w dupę pocałować
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20156862]
a daj spokój ;<. wszystko przez moje ku.rwa pożal się Boże 'przyjaciółeczki'. od dawna planowałyśmy wypad do domków , a teraz patrzę na opisy to się świetnie bawią. a ja głupia, byłam naiwna,że może jakoś załagodzimy to wszystko. bo kur.wa co to jest za powód żeby przekreślać wszystko bo nie chciałam jechać na imprezę i jechanie mi że zawsze robie wszystkich w uja. nie no świetniee [/QUOTE]ja aktualnie nie mam nikogo z kim mogłabym wyjść czy coś, mam koleżankę, ale mieszka 15 km ode mnie, za daleko żeby na miasto iść bo ona nie ma jak wrócić później. Więc świetnie rozumiem co czujesz, głupio tak, a jak taki egzamin wygląda ? |
|
|
|
#3029 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. . kurcze,też tak mam że już się nakręcam , wyobrażam jak jest fajnie a tu przychodzi rozczarowanie. ;/to było po maturach ustnych. nie tyle obiecałam,co powiedziałam że pojedziemy razem na imprezę, ale nie powiedziałam kiedy dokładnie. to było tydzień przed naszym spotkaniem,powiedziałam spokojnie ,że nie tym razem, bo muszę zaoszczędzić troszkę. to się zaczęło laboga: . cytuję:'to sobie jedź ku.rwa nawet do Warszawy w du.pie to mam ' . itp ,itd. i po tygodniu te teksty że światowa jestem;]. taa, już na początku miała skierowane opisy do mnie ,ale nie reagowałam na to. tylko coraz bardziej robiło mi się przykro. myślałam że wiecie ,to jest ta osoba, prawdziwa przyjaciółka. a dopiero widzę,że tak naprawdę to tylko mnie 'wykorzystała ' . gdy miałam zły humor i miałam zwyczajną ochotę się wyżalić i ponarzekać na świat ! to leciały teksty : inni mają gorzej, doceń to co masz. tłumaczyłam sobie to ,że ma taki charakter , ale teraz już widzę jak było naprawdę. eh szkoda gadać.Cytat:
![]() już napisałam ;* i tak brawka za połowę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20158223]
masz rację kij im w oko [/QUOTE]bo w dupę byłoby im za dobrze ! ![]() a już się ucieszyłam, a to cfaniaczek. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

Ty wiesz
)

życie.)

wszystko będzie cacy, jesteśmy Żbiki, elita intelektualna społeczeństwa
ona patrzy, a tu taka wielka piana, no to uznała że coś jest nie tak i poszła do dyrektorki.

jak się czujesz, nie jesteś rozdrażniona? podziwiam Cię, że się zdecydowałaś i dajesz radę. 
To dopiero 2 dzień, więc podziwiaj mnie jak ją skończę :P

.