![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Ma³y w±tek kosmetyczny
W±tek nieaktualny !!!
Witam w moim w±tku wymiankowym! ![]() Dok³adka Wymienione Kolorówka: - potrójny cieñ Infinity - opakowanie i napisy lekko poocierane, data 04.2011 - liner br±zowy My Secret - ¶wie¿y, niedawno kupiony, u¿yty parê razy, ³atwo nie oddam ![]() - ró¿ Essence - 04 Best Friends KLIK - raz u¿yty, ³atwo nie oddam - szary cieñ My Secret Matt 508 - u¿ywany parê razy, mam go z wymianki, oddam z bólem serca, bo jest ¶wietny, ale kolor nie za bardzo mi pasuje, najchêtniej wymieniê na matowy jasny br±z tej samej firmy, ale oczywi¶cie nie koniecznie ![]() - gwiazdkowy stempel Essence z serii limitowanej Cute as Hell - parê razy wypróbowany na d³oni, na w±tku kosmetyków Essence mo¿na znale¼æ fotki gwiazdek - lakiery, oddam wszystkie razem, s± u¿ywane: Eveline Colour Show - 387 Fressia - fiolet Sensique Inspired by Earth - 218 - bezdrobinkowy ciemny fiolet Sensique Inspired by Earth 215 - pomarañczowy/z³oty - kredka do powiek Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer- 270 Purple Shockposiada "rozcierak" oraz temperówkê do kredek automatycznych, nie wiem jak z dat± trwa³o¶ci, kupi³am j± z koszyczka wyprzeda¿owego w Naturze, ale wygl±da w porz±dku - ciê¿ko opisaæ kolor, co¶ pomiêdzy fioletem a ró¿em, u¿yta ze 3 razy, na koñcu - bia³a kredka do powiek Essence - 04 white - raz strugana - kredka do powiek Essence - 06 flirty&hip - szara strona raz strugana, ró¿owa u¿yta oko³o 3 razy - próbka podk³adu Rimmel, Renew&Lift, 200 soft beige, 1,5ml Pielêgnacja: - Iwostin Purritin, Emulsja matuj±ca - 5 x 3ml = 15 ml (saszetki) - samoopalacz AVA Sun Touch do jasnej karnacji KLIK- kupiony w zesz³ym tygodniu, u¿yty 2 razy na nogi z okazji wesela, data wa¿no¶ci 12.11, pocz±tkowo 75 ml, efekt bardzo mnie zadowoli³ ![]() - Bielenda, Kasztan, Serum uszczelniaj±ce naczynka + maseczka ³agodz±ca - saszetka, 2x5ml KLIK - 2 x saszetka Bielenda, Kasztan, mleczko+tonik do demakija¿u, do skóry naczynkowej KLIK - 2 saszetki po 10 ml ka¿da (podzielone s± na 2 czê¶ci po 5 ml), data wa¿no¶ci 03.2012 (brak zdj) - roz¶wietlaj±cy balsam Avon Skin So Soft - Mineral Gems Glamorous Gold KLIK- u¿yty 2 razy tylko na nogi, mam go z wymianki, balsam posiada delikatne z³ote drobinki, które piêknie mieni± siê w s³oñcu i podkre¶laj± opaleniznê, etykietki lekko odklejaj± siê (widaæ na fotce), 250 ml - Farmona, Radical, Serum do w³osów Zio³owo- Witaminowe, bez sp³ukiwania- pozosta³o ok. 35% z tubki 100ml, zaznaczy³am na zdjêciu, data wa¿no¶ci 11.2010 - mleczko do opalania SunOzon SPF 30 - data wa¿no¶ci 06.2012, zu¿ycie zaznaczone na zdjêciu, butelka 200 ml - próbki: 2x Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Krem redukuj±cy tr±dzik - próbka Eveline Slim Extreme, Serum Intensywnie Wyszczuplaj±ce+Ujêdrniaj± ce, 7ml - próbka balsamu Garnier, Mleczko Przywracaj±ce Bilans Nawil¿enia Skóry, 5%Hydro-Urea, 6ml Mineralne/biochemiczne (wymieniê raczej tylko na inne minera³y/biochemiê) : - olejek myj±cy bezzapachowy z BU - zmieszany 8.07, u¿yty 3 razy, zakrêtka chyba jest nieszczelna, wiêc do wysy³ki bêdê musia³± pokombinowaæ ![]() - puder Jadwiga, cera t³usta, tr±dzikowa - zostawiê sobie (mo¿e, ale niekoniecznie) tylko ma³± odsypkê (ok. sampla edm) i resztê wymieniê (polecia³ ca³y) - sampel EDM Natural Relfections Fair - w oryginalnym s³oiczku z sitkiem, 1g, nowy, nieu¿ywany (brak foto) - u¿ywany sampelEDM, cieñ Casual Friday - bez LL - pêdzel LHK Sunshade Minerals - u¿yty raz, wyprany, wymieniê najchêtniej na produkty mineralne/ biochemiczne - pêdzel Flat Top Sunshade Minerals - u¿yty raz, wyprany, wymieniê tylko na produkty mineralne/ biochemiczne - puder bambusowy z BU - wa¿ny do 12.12 - na zdj widaæ ile zosta³o (w zasadzie brakuje tylko odsypki do pude³eczka na puder sypki z sitkiem z BU), wymieniam ca³o¶æ jaka zosta³a - sampel EDM korektora Sunlight - tylko wypróbowany - sampel EDM finishing dust - w oryginalnym s³oiczku z sitkiem, 1g - u¿yty parê razy w ma³ych ilo¶ciach - próbka EDM (fiolka ok. 1ml) ró¿ Swimming Pool - próbka EDM (fiolka ok. 1ml) korektor Aussie Perk Me Up - próbka EDM (fiolka ok. 1ml) korektor Pearl Beige - ma³a próbka w strunie Happiness Bronzer - ma³a próbka w strunie Viki's Radiant Creation - ma³a próbka w strunie Rhapsody in Peach - próbka jakiego¶ niebieskiego cienia ![]() Inne Zdj: w 2. po¶cie. Oddam za drobiazg: - korale z bransoletk± - zielony naszyjnik -"miedziany" naszyjnik - mo¿e kto¶ ma ochotê na "zni¿kowy kupon" na zakupy do Smyka - 25z³ rabatu do zakupów za 100 z³ ubranek z nowej kolekcji ![]() Wymienione: - szminka UCR Avon Srebrna Edycja - kolor Latte - u¿ywana parê razy, ja jednak nie potrafiê nosiæ szminek, wiêc j± wymieniam. Bez drobinek, kremowa. - puder Pierre Rene Smooth&Soft - No 13 Bronzing Face - u¿ywany pêdzlem, bardzo ma³e zu¿ycie, posiada drobinki roz¶wietlaj±ce, ale nie brokat, brak aplikatora, a jeszcze zapomnia³am...trochê podrapane z wierzchu wieczko i lu¼ne, te pudry chyba maj± tak± tendencjê - Celia, krem pó³t³usty przeciw zmarszczkom do cery normalnej i suchej "kolagen+oliwka" KLIK - nowy, nieu¿ywany, nie otwierany - balsam Ziaja Oliwkowa Lekka Formu³a KLIK - 3 razy u¿yty, zaznaczone na zdj ile zosta³o - szampon Head&Shoulders przeciw wypadaniu w³osów hairfall defense - zosta³o ok. 50% z 200ml, zaznaczone na zdj - zostawiam sobie - szampon dla dzieci Bambino - zosta³o ok.50% z 300ml, zaznaczone na zdj - odda³am kole¿ance - cieñ My Secret trio 301- u¿ywany - ró¿ Essence z serii limitowanej 50's fever - 01 Love me tender - ró¿yk mam z wymiany, zu¿ycie widaæ na zdjêciu, u¿ywana g³ównie matowa strona, wymieniam go, bo trochê mi siê ju¿ znudzi³, jednak jest bardzo ³adny i oddam za co¶ fajnego ![]() - Ziaja Med, Kuracja Naczynkowa, Krem wyciszaj±cy rumieñ na dzieñ i na noc, SPF 10 KLIK- u¿ywany, zaznaczone na zdj ile zosta³o - przyspieszacz opalania z mas³em kakaowym Dax - na pla¿ê i do solarium, kupiony 3 tyg. temu, data wa¿no¶ci 09.2012, zu¿ycie zaznaczone na zdj. pocz±tkowo by³o 150 ml - kolczyki Avon z kompletu Spotlight - raz za³o¿one
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2010-09-12 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ma³y w±tek kosmetyczny
cos za
puder Pierre Rene Smooth&Soft - No 13 Bronzing Face - u¿ywany pêdzlem, bardzo ma³e zu¿ycie, posiada drobinki roz¶wietlaj±ce, ale nie brokat, brak aplikatora, a jeszcze zapomnia³am...trochê podrapane z wierzchu wieczko i lu¼ne, te pudry chyba maj± tak± tendencjê - szminka UCR Avon Srebrna Edycja - kolor Latte - u¿ywana parê razy, ja jednak nie potrafiê nosiæ szminek, wiêc j± wymieniam. Bez drobinek, kremowa. Eveline Colour Show - 387 Fressia - fiolet kredka do powiek Essence - 06 flirty&hip - szara strona raz strugana, ró¿owa u¿yta oko³o 3 razy balsam Ziaja Oliwkowa Lekka Formu³a KLIK - 3 razy u¿yty, zaznaczone na zdj ile zosta³o |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za ziaje med i lakiery?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mogê wymieniæ te cienie Inglota za - szminka UCR Avon Srebrna Edycja - kolor Latte - u¿ywana parê razy, ja jednak nie potrafiê nosiæ szminek, wiêc j± wymieniam. Bez drobinek, kremowa.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
podoba mi siê:
puder Pierre Rene Smooth&Soft - No 13 Bronzing Face i dwie kredki essence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mi siê u Ciebie podoba: - balsam Ziaja Oliwkowa Lekka Formu³a KLIK - 3 razy u¿yty, zaznaczone na zdj ile zosta³o -bia³a kredka do powiek Essence - 04 white - raz strugana - próbka podk³adu Rimmel, Renew&Lift, 200 soft beige, 1,5ml
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hydrolatu jest do tej etykiety, ciê¿ko powiedzieæ jaka to czêsc, bo butelka jest roszerzana na dole. Dla jasno¶ci za³±czam Ci zdjecie
![]() Nie ma sprawy ![]() ![]() Albo za ta ilo¶¿ rezygnujê z kredki.
![]() Æwiczê ![]() D±¿ê do wyznaczonych celów i zawsze je osi±gam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2010-06-23 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
wiêc mi siê podoba bia³a kredka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Do tego balsamu nie jestem przekonana, bo ponoæ jest têpy przy nak³adaniu, a tego nie lubiê
![]() Póki co chyba rezygnujê, bo mój hydrolacik strasznie lubiê ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie:
Eveline Colour Show - 387 Fressia - fiolet puder Pierre Rene Smooth&Soft - No 13 Bronzing Face
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
cos za fioletowy lakier?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
a dorzucisz mi jeszcze:
- puder Pierre Rene Smooth&Soft - No 13 Bronzing Face - ? ja oddam Tobie 35 tabletek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Niestety nie znalaz³am nic. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.