|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
na ślunsku kiranie to picie - przynajmniej w naszym małym gronie |
|
|
|
|
#932 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- W 4 klasie LO, na przedmaturalnej wycieczce do Częstochowy, wypiliśmy z dwoma kumplami półtoralitrowego "szampana" na parkingu przed Jasną Górą (nie wspomnę, że buty miałem uwalone gliną i błotem, bo trzeba było podejść pod jakąś "górkę", z której o mały włos nie spadłem na plecy w tę breję Chwilę potem oczywiście spowiedź ).
|
|||
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra Twoj kumpel przebił syckich
ale spowiedzi zazdraszczam - to musiało być zapachowo |
|
|
|
#934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Chociaż może jakbym przyszła do roboty po paru głębszych, to i egzamin by poszedł gładko. Po sesji zimowej znalazłam na forum moich kochanych studentów komentarz: Pani mgr była trochę spięta, ale poza tym bardzo fajnie, polecam wszystkim. Cały instytut się ze mnie śmiał
|
|
|
|
|
#935 | ||
|
BAN stały
|
To jeszcze nic
W pewnym okresie robili sobie zastrzyki ze sterydów w uczelnianym kiblu, a zużyte strzykawki sruuu za okno (nawet policja przyjechała) Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#937 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie kiedyś z kumpela po pijaku z kolezanką nagrała ![]() Brzmiało to mniej wiecej tak: - Za co pyyyjemy?... - Ja pije ****a za to, zeby se wreszcie znaleźć jakiegoś porządnego faceta! - A za cos realnego? na dyskotekach ![]() Cytat:
Cytat:
moze się kiedyś umówimy na pierwszy raz? Cytat:
![]() na siedząco... tylko mnie jakoś machnęło do pozycji horyzontalnej i głową w szufladę Bęc! ![]() Ale kolezanka nie lepsza, bo nabiła sobie guza nad okiem o kran. Nad wanną Cytat:
Mój rekord, to pół litra wódki obalone z koleżanką na pół ![]() Ale potem był koooosmos!!! Miałam zmienić avek, ale stwierdziłam, że jeszcze poupiększam forum, a co! ![]() A na następnej popijawie muszę koniecznie Arcturusa puścić - oni tez brzmią jakby byli na bani
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-21 o 23:28 |
|||||
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#939 | ||
|
BAN stały
|
Ale fajnie!
To się bohemistyka nazywa, czy jak? Wiem, że skończyła ją Renata Przemyk i Jolanta Fajkowska z tv ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#941 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę spać pijaki ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#944 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A to do kogo było?!
|
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
A ja se rower kupiłam!
Prawie taki, jak komunijny, tylko się na większe kółka zdecydowałam (tamten to było Wigry 2) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1087598428 I sprzedałam obraz- na raty, co prawda, ale zawsze
|
#947 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Fav, fajny avek
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
My z wagarów w pobliżu szkoły przychodziliśmy do szkoły się wysiusiac i później dalej piliśmy pod chmurką Miejsce zwało się Tam Gdzie Zawsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam zyciowy dylemat. W czwartek idę do fryzjera i nie wiem, czy zostać przy obecnym blondzie, czy machnąć jasny kasztan. . A kasztan też był fajny, no i może trochę powazniej będę wyglądać Faceci jak przychodzą ze zwierzakami to nie ma problemu, ale starsze panie na mnie patrzą jakbym się z choinki urwala, gdzie takie dziewczątko weterynarzem Dziś taka przyszla, sama byłam w gabinecie, dzien dobry i siadła w poczekalni, chociaż widzi, że w środku nie ma pacjenta. Ja zapraszam, a ta na mnie jak na głupią. I siedzi. Ona chce doktora P. i koniec, kropka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
było jeszcze więcej tekstów, ale nie pamiętam, to było parę lat temu
![]() edit: przypomniało mi się: pijemy w tym aucie i koleżanka coś upuściła i zaklęła - Ale k***a! A kolega sie rozglada: - Gdzie??? Cytat:
![]() Dobranoc!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-22 o 00:20 |
|
|
|
|
#949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. No niestety, muszę Cię zmartwić. Parasol to deštník (od deszczu) lub slunečník (od słońca), a gołąb to poczciwy holub. Od razu też dodam, że wiewiórka to veverka, a nie nadrzewny kocur . Ale to prawda, że w Czechach lepiej niczego nie szukać
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc tak - ja uczyłam w szkole w blond włosach i porażka - zlewałam się z uczennicami not good, ale blond z reguły wymładza i nie jesteśmy traktowane poważnie na pierwszy rzut oka - no przyroda zrób tak - zrób to co cię akuratnie kolorystycznie kręci bierze a pewnikiem jest to ten kasztan więc sprawa załatwiona - ja się np mam zamair przyciemnić ale cicho sza bo moze się nie dac zobaczymy po weekendzie aha - kasztan jest seksi - ale to moim zdaniem jakbym mogła to bym miała go - ja nie lubię być blondi - idę do nowej fryzjerki ale kurka każda była nowa więc mam herz klekoty ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- no pamiętam z wątku jakiegoś tytuł szukam szukam perfum szukam |
|
|
|
|
#951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ruda = nie wiem tez pewnie seks tylko moze mneij łatwa ale wśród dorosłych ludzi obserwuję an każdym kroku że blondynek nie darzy się na dzień dobry kredytem zaufania - dlatego jak się to zdarza to aż mam zdziwko i fajne się relacje nawiązują |
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Tru, ja widziałam Cię w blondzie i powiem, że świetnie jest! I sam kolor w dechę. Jak się zrobisz kasztanem, to nie masz odwrotu- bo nawet przy rozjaśnieniu rude Ci wyjdą. Więc może blond, tylko jakiś taki szampański- wiesz, tylko odcień zmień. Co do poważnego traktowania, może przyciemnienie, ale nie takie radykalne, byłoby dobre?
|
#954 | ||
|
|
Cytat:
![]() Dzięki za radę co do włosów. I trzymam kciuki, zeby Twoja nowa fryzjerka okazała się kumata Cytat:
![]() Ju, kasztanem już byłam Sprał się na taki fajny rudy, że przy nastepnej wizycie kazałam się ufarbić na ten sprany A z rudego do truskawkowego blondu blisko, zresztą moje włosy sie bardzo łatwo rozjaśniają, bo są cieniutkie. Hm... no waham się, ale szala lekko przechyla sie w stronę harmonii tego co w głowie z tym co na głowie. czyli blondu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-22 o 00:56 |
||
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
przed snem wpadłam na papierocha
i czochrankoLisek gratuluję Tru domyślam się jak to jest, początki bywają trudne i ale nie wiem czy kolor włosów coś zmieni, no chyba, że to dodaje Ci pewności siebie Justyna gratuluję nabytku i zbycia obrazu
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięks, ale jaki fajny gest zaufania na stażu - ładnie cię pani doktor potraktowała - mam wrażenie poważnie - gut gut |
|
|
|
|
#957 | |
|
|
Cytat:
i fryzjerka bała się ten z lekka sprany już fiolet rozjaśniac, bo efekt był trudny do przewidzenia. Tak patrzę na zdjęcia z wtedy i w sumie to ładnie mi w tym kolorze. Nie wiem, może fryzjerka wyczuje, czego mi tak naprawdę trzeba Rachell, z butów mnie wyrwała ta akcja, moja przyjaciółka jest na stażu od początku maja i przeżywa, że w ostatnim tygodniu czerwca zostaje sama, a ja tak od razu na głęboką wodę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-22 o 01:09 |
|
|
|
|
#958 | ||||
|
BAN stały
|
Ale teraz już wszystko popsułem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Btw - gdzie stażujesz? ![]() Cytat:
A! Od dwóch lat zabieram się za "Nieznośną lekkość bytu" (Tulipanka mi kiedyś smaka narobiła), ew. "Pociągi pod specjalnym nadzorem" ![]() Cytat:
A z tym "szukaniem" to Wodecki kiedyś opowiadał, że miał występować w Czechosłowacji na jakimś festiwalu, prosili go jednak tylko, by zmienił tekst piosenki Poszukaj muszli nad brzegiem morza... ![]() Edit: Truskawo, fiolet! Sam chyba powinienem bląt se trzasnąć, bo przegapiłem początek sesji i jutro czeka mnie zaprawdę interesujące spotkanie z moją promotorką, za jednym razem dostanę pałę, którą będę od razu poprawiał Dobranoc!
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-06-22 o 01:31 |
||||
|
|
|
#959 |
|
|
W Świdniku, w sumie dojeżdżam tam dwa razy szybciej, niż bym jechała tam, gdzie miałam opcję w Lublinie
![]() O co chodzi z tym czeskim szukaniem? O fiolecie mowy nie ma Dla obu płci. nigdy więcej koloru ciemniejszego od naturalnego
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-22 o 01:33 |
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
nic nowego dla mnie - pikuś - czy też pan pikuś a na dobranoc gryxio sie zmoczy a ja popytam jasno myślących co to za kolor jak go nazwać - mówię o odcieniu włosów rzuciło mi się to w oczy na sklepach kiedyś - chcę moją fryzjerkę z tym zaznajomić - z odcieniem znaczy się
http://www.google.com/imgres?imgurl=...26tbs%3Disch:1 ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- szukać to po czesku bzykać tzn mam nadzieje że to dokładnie to znaczy moze to jakas fanaberia jakiś odłam tej czynności już nie wiem sama niech fachowcy potwierdza lub skorygują Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-22 o 01:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

).
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
gdzieś Ty się chowała kobieto? 

)