|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Dzień dobry
![]() moje stopy wyglądają jak dwa baleroniki spętane sznurkiem ![]() Ciężko się robi, na szczęście nie mam skurczy Wierzę, że uda się wytrzymać do CC (19 lipca). Miałam dzisiaj jechać do pracy, w odwiedziny ale nie mam siły. Wstałam i jestem zmęczona a jeszcze nic nie zrobiłam ![]() Wczoraj wieczorem robiłam powidła truskawkowe. Wyszło 7 słoiczków.Może uda się jeszcze trochę zrobić ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Witam mamuśki i brzuszki, znowu zimno ja już chcę weekend bo ma być ciepełko. Dzis jak M wstał do pracy to się obudział i zaczął mnie strasznie bzuch boleć jakbym zaraz miała okres dotać juz miała iść po nospę, ale przeczekała i po jakiejśc godzinie przeszło. A czytała wczoraj na jakims formu, ze takie bóle okresowe mogą sie zacząć nawet dwa tygodnie przed tp, mogą też dzień albo dwa, to wszystko jest bardzo zróżnicowane i każda kbieta inaczej ma, bywa również, że kobiety rodzące nie mają wogóle takich bóli wcześniej.
itakasia dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś mam pełny 37tc od jutra zaczynam 38tc, ale według ostatniego usg to jestem w połowie 38tc więc już sama nie wiem jak mam sobie liczyć ![]()
![]() |
#4353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | ||
Rozeznanie
|
Witajcie!!!
Ale sie wkurzylam. Kurier przywiozl mi lozeczko, postawil na korytarzu. Prosze Go ladnie czy wniesie mi do przedpokoju, a on na to "juz tak daleko nioslem to i tu wniose". Smarkacz jeden. Wchodzac do kamienicy spotkal moje sasiadki i mowi"kto w tych czasach zamawia lozeczka przez internet, taki kawal musze niesc". Szkoda, ze wczesniej tego nie slyszalam. Tak ludzi szanuja prace. Cytat:
Cytat:
![]() |
#4355 |
Zadomowienie
|
dzien dobrerek w ten sloneczny dzien,czuje sie troszke lepiej ale prawie stracilam juz glos.Ide teraz na zakupki z synkiem i na poczte a nadrobie was w poludnie, dzis kasza z gulaszem i ogorek wiec szybko mi pojdzie wiec mam nadzieje za duzo nie na gryzmolicie do mojego powrotu...mam nadzieje ze wtedy bede mogla ktorejs z was pogratulowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny, ja jeszcze w dwupaku i nic sie nie dzieje. W niedziele pojechalam do szpitala, bo sie rpzestraszylam, mialam problemy ze wzrokiem, po jednej stronie takie zamazane, ale na szcescie okazalo sie, ze wszystko ok. Podlaczyli mnie od KTG ale zadne skurcze nie wyszly. TP na poniedzialek, obym tylko nie przenosila.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
hd moje stopy wczoraj tak wyglądały po 1,5 godzinnej jeździe pociągiem, spacerze do szkoły i z powrotem i znowu po jeździe
![]() Uwielbiam powidła truskawkowe, moja mama na zawsze robi własnie truskawkowe, wiśniowe i śliwkowe ![]() Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj wieczorem suczkę sąsiadów rozjechał pociąg. Tak ją przemieliło, że zostało z niej tylko wiadro flaków i ogon... ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
duupek
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym powiedziała, że trojaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
ha ha ha
![]() Wrzucam zdjęcie z 30 tc teraz jest większy bo to 34 tc Załącznik 3201585 Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-06-22 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy moge podac z jakiej firmy byl ten kurier.
#4364 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() olakola gratulacje, że to już tylko tydzień aż zazdroszczę ![]() ola zaciskaj nogi tak jak kazali i żadnego sprzątania ![]() hd mi wczoraj mama przyniosła mnóstwo truskawek swojskich, przerobiłam na koktajl i ugniotłam z jogurtem, odłożyłam na talerzu jeszcze żeby na dzisiaj były, ale u mnie w nocy po kuchni grasuje jakiś pasibrzuch i już nic nie ma ![]() U mnie pięknie słoneczko świeci i nastawiłam w końcu pranie dla małego, pierwszą pralkę, a wyjdzie mi chyba z siedem jeszcze ![]() Dzisiaj mamy wizytę u lekarza więc prosimy o kciuki ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/p19udqk3sns6xb6f.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zadomowienie
|
bajka, karolcia, Lilka
![]() ![]() aniaa22 mi się podobają tylko michał i mikołaj ![]() vette, Linka, Lazurowa no to zdj wózeczków proszę ![]() olakola jeju jaki ty byłaś patyczek a teraz brzuszek dalej maleńki a tu dzidziol już praktycznie wychodzi ![]() Alguien to się nazywa kultura i taki drobny gest a jak człowieka cieszy ![]() aniaa ty idź rodzić siala nie chce to chociaż ty ![]() Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-06-22 o 08:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie słoneczko świeci ale nie wiem czy jest zimno czy ciepło, bo jeszcze nie otwierałam okna. Zaraz sobie zjem śniadanko i zabieram się do nauki. Dzisiaj poświęcę na to max 3-4 godziny. No i dzisiaj wizyta o 19:40. Powiem szczerze, że się boję trochę...
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I niech nie przesadzają, że taki wielki! Jest duży, ale nie żeby zadawać takie głupie pytania. Zresztą mój dogonił Twój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój wózeczek już złożyłam, zapakowałam do worków i do kartonu żeby się nie kurzyło na niego. Nie robiłam mu zdjęć. Zrobię zdjęcia na pierwszym spacerku ![]()
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Do mnie łóżeczko przyjechało kurierem UPS i tamten też z wielką łachą mi wniósł.
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() Nie marwt się wizytą, będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- lilka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Wtajemniczenie
|
Witam Mamuski
![]() Trzymam kciuki za wsyzstkie wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() W domu jednak mam skoki, bo wczoraj przy mierzeniu - raz normalne raz wysokie (a małż niskie) i już się zaczynam bać, że nie skończy się naturalnie. A dziewczyny, które miały skurcze już: możecie to opisać jakoś?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zdjęcie 30 tc II zdjęcie 34, 1 tc Załącznik 3201613Załącznik 3201614 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile jeszcze tych egzaminów masz? A ja Cię nie zawiodę i foto ze spacerku będzie na pewno ![]() ![]()
![]() |
#4376 |
Rozeznanie
|
hd jaki już duży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście kocham mój brzuchol i nie zamieniłabym go na żaden inny ![]() Ale schylanie się, malowanie paznokci u nóg czy zawiązanie sznurówek graniczy z nadludzkim wysiłkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mam 3 egzaminy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hd2005 śliczny, duży brzusio ![]()
![]() |
#4380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zacisniete ![]() nie boj sie bedzie ok. trzymam kciuki to zalezy ktore ![]() a te z wczorajszej nocki to jazda nie z tej ziemii. brzuch to sie nawet tak bardzo nie spinal ale bolalo strasznie w dole brzucha i plecy ![]() Cytat:
![]() a z tym czopam to ja jakos to olalam a widze ze wy bardziej jakos sie tym przejelyscie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.