Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-22, 11:05   #1321
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Tez wlasnie mialam z tym problem i stwierdzilam ze rezygnujemy z zawieszek, tak naprawde nikt na to nie zwraca uwagi Lepiej juz zamowic (zrobic) jakies ladniejsze winietki.

Dostalismy od fotografa albumy dla rodzicow i dla nas, u rodzicow jest po 40 zdjec a u nas 60, fajna pamiatka i co najwazniejsze - musielismy tylko do tego wybrac fotki
Ale tutaj pusto ostatnio...
no ja jestem
a poza tym sesja, obrony, sluby
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 11:12   #1322
lain
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

czesc laski
cos mnie waznego ominelo?

straszna ta czesc czerwca dla mnie
tzn.do piatku bylo super. koncert byl boski no i ogolnie mile spedzone dni w Wawce z TZcikiem na slodkim nicnierobieniu i pogoda nam sie nawet piekna trafila
a od piatku walcze w sesjach na dwoch uczelniach no ale jeszcze tylko egzamin jutro, pojutrze, w sobote i niedziele i finito tego dobrego potem juz tylko dwie obrony
jakbym tak miala teraz brac slub przy tym wszystkim to bylby masakrejszyn
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 11:12   #1323
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
asiulek co powiesz na frezje z różami? Myślę, że byłoby ładnie

inne propozucje:
bukiet 1
bukiet 2
Czytasz w moich myślach Myślałam o połączeniu frezji z różami, albo z eustomą. Bardzo ładne bukiety wkleiłaś, zapiszę sobie na kompie. Dziękuję
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
po pierwsze bardzo ładna suknia jakos widze , ze do tej sukni mogą storczyki pasowac, wkleje Ci fryzure jaka mi sie podoba i bukiet wrzucam tez cos od fioletu i niebieskiego (pewnie kiedys je wrzucalam , ale to dawno ) (ale moim skromnym zdaniem, nie pasuje do tej sukni niebieski/fiolet)
Dziękuję Nie wiem dlaczego na tych zdjęciach ta suknia tak się marszczy, kiedy ja przymierzałam nie było czegoś takiego. No właśnie o takie opinie mi chodzi, czy kolorystyka pasować będzie zarówno do sukni jak i do mnie. Myślisz że jednak nie fiolet/lawenda? A co by pasowało? Ogromnie podoba mi się storczyk vanda (fotka nie chce mi się załadować, w każdym razie jest fioletowy), jednakże obawiam się, że nie będzie dostępny, a nawet jeśli to cena mnie powali
Stary 2010-06-22, 11:17   #1324
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

asiulek : chilanes wkleila ładne bukieciki, moze jednak bedzie pasowac kurcze juz sama nie wiem , ale ja Cie wlasnie widze w storczykach, bo mi sie przypomnailo zdjecie jak dawalas z jakiegos wesela i kolor wlosow
Stary 2010-06-22, 11:30   #1325
Aaś
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

lain fajnie że się koncert udał u mnie tym razem nie było nic słychać za to tż z bratem swoim wzięli po piwie i poszli przed dom na ogródek i słuchali
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 11:38   #1326
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
asiulek : chilanes wkleila ładne bukieciki, moze jednak bedzie pasowac kurcze juz sama nie wiem , ale ja Cie wlasnie widze w storczykach, bo mi sie przypomnailo zdjecie jak dawalas z jakiegos wesela i kolor wlosow
No właśnie ja już też nie wiem A jakby tak połączyć białe storczyki z czymś lawendowym? Ale z czym? Totalny mętlik mam w głowie, aż boję się pomyśleć jaki będzie efekt końcowy...
Stary 2010-06-22, 12:11   #1327
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
aha, bo wczesniej tego linka nie zauwazylam ejjj chyba sie skusze na ten sam komplet mamy ten sam gust
Ja ten komplet odgapiłam od gosicy, a później jeszcze can't kupiła sobie takie same kolczyki

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Hejka Dziouszki... Pewnie mnie nie pamiętacie... Niestety zniknęłam na kilka miesiecy bo miałam brak internetu...Jak już mi się naprawił to nie miałam czasu żeby wchodzić na neta(przygotowania przedślubne) a teraz juz po ślubie...było mineło.Szkoda że mnie nie było z Wami przez ten cały czas, no ale zawsze moge sobie z Wami posiedziec teraz i popisac.Już nie jako Panna Młoda,ale jako żona a co tamPozdrawiam Was...ide spac bo na rano do pracy
No to opowiadaj jak się udał ślub i wesele

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Dziś jadę z pryzjaciółką na obronę, 3majcie kciuki proszę też za nią w sumie to gdyby nie to, że jej eks narzeczony, który się okazał mega głupkiem (żeby nie napisać inaczej) i powinnam go to też byłaby pm 2010. No ale będzie później jak najbardziej odpowiedni kandydat już się pojawił
No ale dobrze, że to przed ślubem wyszło, bo teraz przynajmniej dziewczyna ma szansę jakoś sobie życie z kimś normalnym ułożyć

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a ja teraz siedzę w pracy i sobie uświadomiłam ze za 2 miesiące będę sobie siedzieć na plaży wylegiwać się i nic nie robić i normalnie odpłynęłam
chce żeby już było te za 2 miesiące
U mnie dziś kryzys spowodowany przeładowaniem i też już chciałabym być na wakacjach

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
PMki jak nie Wy to kto mi doradzi/pomoże/podpowie? Przejdę do sedna. Chodzi o bukiet ślubny. Niebawem muszę pójść do kwiaciarni z konkretnymi już pomysłami. A ja kompletnie nie wiem jaki kształt będzie pasował, co do koloru to chciałam połączenie fioletu/lawendy z bielą, fajnie by było gdyby znalazł się niebieski dodatek. Przeglądałam mnóstwo zdjęć, ale już sama nie wiem Bo czy na pewno pasuje mi ten fiolet...Pisałam posta w wątku o bukietach ale jakoś mnie nie zauważona-mimo włochatego avka Pomóżcie Dla przypomnienia wkleję foty sukni (niestety nie na mnie), tylko moja będzie biała, bez trenu i zdecydowanie lepiej się będzie układać niż na modelce. Aaaa wspomnę o swym wyglądzie 166cm wzrostu, jasna karnacja (przyciemnię ją trochę), czarne włosy, oczy zielononiebieskie.
Na tym niewyraźnym zdjęciu to druga suknia od prawej.
http://igar.pl/galeria/suknie_slubne...010/elvee.html
A co to za kwiatki na tej sukni są bo nie za bardzo widać? Myślę, że fiolet będzie pasował Później może wyszukam jakieś fajne bukiety

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
Kobietki,jak to jest z tymi zawieszkami na alkohol?Tak,jak juz pisalam zamierzamy zrobic sami,ale nie mamy pojecia ile tego ma byc?Zawiesza sie na kazda butelke na stole i pozniej przewiesza czy wiesza nowa?I jak dajemy butelke gosciom to tez z zawieszka,czy lepiej z naklejka np na bramy,konkursy itd.Czy to przypadkiem nie jest malo praktyczne?
My całkowicie zrezygnowaliśmy z zawieszek. I tak goście je zrywają, więc nie ma szans, żeby jedną zawieszkę wykorzystać kilkakrotnie. Chcieliśmy kokardki pozawiązywać, no ale wszystko będzie w tonacji fuksja-fiolet, a wódkę mamy Sobieskiego, więc by nam się fuksjowe kokardki gryzły z czerwoną etykietą

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Martoolka: placilas za przesylke bizuterii tylko raz czy podwójnie? bo mi uzytkownik narazie nie odpisal
Ja kupiłam osobno kolczyki już parę miesięcy temu, a bransoletkę dokupiłam teraz, więc za każdą przesyłkę płaciłam oddzielnie, ale myślę, że jak zamawiasz razem to zapłacisz za przesyłkę tylko raz, ale może to być większa kwota niż ta podana na aukcji, bo to zależy od ciężaru przesyłki. Najlepiej poczekaj na odpowiedź tej babki.

Cytat:
Dziękuję Nie wiem dlaczego na tych zdjęciach ta suknia tak się marszczy, kiedy ja przymierzałam nie było czegoś takiego. No właśnie o takie opinie mi chodzi, czy kolorystyka pasować będzie zarówno do sukni jak i do mnie. Myślisz że jednak nie fiolet/lawenda? A co by pasowało? Ogromnie podoba mi się storczyk vanda (fotka nie chce mi się załadować, w każdym razie jest fioletowy), jednakże obawiam się, że nie będzie dostępny, a nawet jeśli to cena mnie powali
Będzie pasować do sukni skoro jest biała i do Ciebie też powinna pasować . Jedynie do wzrostu ja bym dobrała bardziej wydłużony bukiet, żeby Cię trochę optycznie wydłużył Z tego co wiem, to oni mają swoje sposoby, żeby te storczyki w takiej wydłużonej formie zrobić. Chyba odcinają pojedyncze kwiatki i je doczepiają jakoś.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Asiulek a może coś takiego, tylko z dłuższymi łodyżkami?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1277201917

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-06-22 o 12:28
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 12:14   #1328
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie ja już też nie wiem A jakby tak połączyć białe storczyki z czymś lawendowym? Ale z czym? Totalny mętlik mam w głowie, aż boję się pomyśleć jaki będzie efekt końcowy...
hmmm nie mam pojecia z czym... moze jednak ten fiolet bedzie pasowal wkleje Ci jeszcze jakies bukiety, mam nadzieje ze sie nie powtarzaja, jeden tam jest fioletowy storczyk plus fioletowe tulipanki . Napewno bedziesz slicznie wygladac
Stary 2010-06-22, 12:29   #1329
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a od piatku walcze w sesjach na dwoch uczelniach no ale jeszcze tylko egzamin jutro, pojutrze, w sobote i niedziele i finito tego dobrego potem juz tylko dwie obrony
jakbym tak miala teraz brac slub przy tym wszystkim to bylby masakrejszyn
Ja już na szczęście sesje mam za sobą Tak sobie wszystko "zaplanowałam", że w ciągu 5 dni miałam 7 egzaminów , w tym dwa dosyć ciężkie... I jeszcze w jeden dzień musiałam skończyć licencjat, żeby się obronić wczoraj...

Ale ze wszystkim się udało i do przodu... W sumie już mi tylko jedna obrona została... I szukanie pracy :/
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 12:35   #1330
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Mi sie podoba
Aaaa Martoolka zapomnialam wczesniej napisac ze bizuteria super
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
no ja jestem
a poza tym sesja, obrony, sluby
No tak, dzieje sie Ciekawa jestem co u Tanci, Kaski, Black tez ostatnio nie bylo....

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 12:47   #1331
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja już na szczęście sesje mam za sobą Tak sobie wszystko "zaplanowałam", że w ciągu 5 dni miałam 7 egzaminów , w tym dwa dosyć ciężkie... I jeszcze w jeden dzień musiałam skończyć licencjat, żeby się obronić wczoraj...

Ale ze wszystkim się udało i do przodu... W sumie już mi tylko jedna obrona została... I szukanie pracy :/
i nadal trzymam

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Mi sie podoba
Aaaa Martoolka zapomnialam wczesniej napisac ze bizuteria super

No tak, dzieje sie Ciekawa jestem co u Tanci, Kaski, Black tez ostatnio nie bylo....
Dzięki
No faktycznie sporo dziewczyn przestało tu zaglądać, no ale wcale się nie dziwię - teraz taki intensywny czas - koniec roku akademickiego + ostatnie przygotowania do ślubu
A Kaśka chyba na PM2011 się udziela

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 12:50   #1332
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
A ok rozumiem,jak Wam dobrze to nie wyjezdzajcie i oby tak dalejsuper,ze jedziecie do Pl,na dlugo?my bylismy tylko na 4 dni pod koniec maja,ale duzo udalo nam sie zorganizowac,bedziemy tez 4dni w sierpniu,ale mamy wesele,wiec watpie,ze uda nam sie cos zalatwic,a potem to juz tylko na slub i to we wtorek przed slubem i w pn juz wracamy
Nom,to najważniejsze że się nam Tu podoba. Podziwiam Was,że pojechaliście na 4 dni a dużo udało Wam się załatwić,bo my jedziemy na 2,5 tygodnia a mam obawy,ze z czymś nie zdążymy,albo coś się zapomni. My właśnie teraz jedziemy,a potem przed ślubem i niewiemy tzn zastanawiamy się czy tydzień-czy dwa tygodnie przed ślubem być już w kraju,czy też tydzień przed,a dwa tygodnie po slubie zostać. Noi niewiem jak to będzie z dowodem,przecież jest mi on potrzebny na przekroczenie granicy,bo paszport mam nieważny.
Jak to Ty to rozwiazesz??Chodzi mi o wymiane dowodu???

Cytat:
Kobietki,jak to jest z tymi zawieszkami na alkohol?Tak,jak juz pisalam zamierzamy zrobic sami,ale nie mamy pojecia ile tego ma byc?Zawiesza sie na kazda butelke na stole i pozniej przewiesza czy wiesza nowa?I jak dajemy butelke gosciom to tez z zawieszka,czy lepiej z naklejka np na bramy,konkursy itd.Czy to przypadkiem nie jest malo praktyczne?
No,a ja myślałam że skoro kupujemy np 80 butelek wódki to tyle zawieszek musi być A przecież,można mniej i przewieszać??Sama niewiem
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 12:56   #1333
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No,a ja myślałam że skoro kupujemy np 80 butelek wódki to tyle zawieszek musi być A przecież,można mniej i przewieszać??Sama niewiem
Jak byliśmy na weselu u kuzyna TŻta, to wszyscy te zawieszki zrywali i już się nie nadawały do ponownego użytku, więc albo możecie mieć tylko na pierwszą partię wódki, albo na wszystkie, ale wtedy trzeba zamówić tyle zawieszek ile jest butelek
Stary 2010-06-22, 13:00   #1334
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Jak byliśmy na weselu u kuzyna TŻta, to wszyscy te zawieszki zrywali i już się nie nadawały do ponownego użytku, więc albo możecie mieć tylko na pierwszą partię wódki, albo na wszystkie, ale wtedy trzeba zamówić tyle zawieszek ile jest butelek
Hm,masz racje trzeba wziać pod uwage to o czym napisałaś. Także pomyślimy nad tym,czy na pierwszą partie mieć zawieszki czy kupić na wszystkie butelki.Odchodzą napewno, te na bramy,konkursy bo te butelki nie będą mieć zawieszek.

http://www.wykop.pl/ramka/389563/po-...omunia-swieta/

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-22 o 13:02
Stary 2010-06-22, 13:05   #1335
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
A co to za kwiatki na tej sukni są bo nie za bardzo widać? Myślę, że fiolet będzie pasował Później może wyszukam jakieś fajne bukiety

Będzie pasować do sukni skoro jest biała i do Ciebie też powinna pasować . Jedynie do wzrostu ja bym dobrała bardziej wydłużony bukiet, żeby Cię trochę optycznie wydłużył Z tego co wiem, to oni mają swoje sposoby, żeby te storczyki w takiej wydłużonej formie zrobić. Chyba odcinają pojedyncze kwiatki i je doczepiają jakoś.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

To jest taka koronka z kryształkami, na żywo suknia się pięknie mieni
Też myślałam o lekko wydłużonym bukiecie, wprawdzie do 166cm trzeba doliczyć 5cm lub 7cm obcasów. I masz rację co do storczyków, dokładnie nie wiem, ale jakoś właśnie pojedyncze kwiaty doczepiają.
Fajny ten bukiet Teściówka by padła, bo uważa że kalle to pogrzebowe kwiaty, a w tym kolorze to już wogóle mam ochotę zrobić jej na złość Choć szczerze powiem, że urzekły mnie bukiety ze storczyków, albo z frezji/róż, niektóre z hortensji też mi się podobają.

Cytat:
hmmm nie mam pojecia z czym... moze jednak ten fiolet bedzie pasowal wkleje Ci jeszcze jakies bukiety, mam nadzieje ze sie nie powtarzaja, jeden tam jest fioletowy storczyk plus fioletowe tulipanki . Napewno bedziesz slicznie wygladac
no ładne Jak tu się zdecydować
Wiedziałam, że Wy mi pomożecie
Stary 2010-06-22, 13:13   #1336
lain
Zakorzenienie

Cytat:

noo ja nawet niczego nie planowalam, a w ciagu 9 dni mam 7 egzaminow z czego 3 juz za mna licencjata mam juz skonczonego, ale na obrone musze poczekac niestety. z reszta sadzac po ilosci poprawek w grupie z sobotniego egzaminu to nie wiem czy sie nie bede sama bronic, bo reszta to chyba we wrzesniu no a mgr obronie wlasnie we wrzesniu, bo nie chce odwalic badan byle jak tylko tak porzadnie to zrobic, a do tego potrzebuje troszke wiecej czasu
ja na razie planuje teraz zalatwic sprawy uczelniane, w lipcu same przyjemne rzeczy: wyjazd do Dublina na panienski, imprezka kawalersko-panienska, przeprowadzka do mieszkanka. koniec lipca slub, po slubie 2 tygodnie podrozy poslubne wiec mam motywacje zeby teraz wziac sie w garsc, bo potem bedzie nagroda

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-06-22 o 13:14
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 13:15   #1337
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to musiał być jakiś nienormalny ksiądz skoro na coś takiego się zgodził Jak widzę te pseudoksiężniczki to zaczynam popierać pomysł z albami do komunii

Cytat:
Fajny ten bukiet Teściówka by padła, bo uważa że kalle to pogrzebowe kwiaty, a w tym kolorze to już wogóle
Ja będę mieć kalle Tyle, że nie białe

A tak z innej beczki to nie wiem czy pamiętacie, że jutro jest Dzień Ojca Oczywiście mój TŻ nie pamiętał, ale już go uświadomiłam
Stary 2010-06-22, 13:24   #1338
mmmmmm
Zakorzenienie

Witam
Wstałam rano na egzamin, czekaliśmy 2 godziny i się okazało, że jest przełożony na czwartek Jestem taka zła A w sobotę rano mam kolejny
Ale potem już w końcu będzie spokój i więcej czasu z K.

moniczka2123
Nie rozumiem o co chodzi z tą teściową Ona uważa, że wesele w remizie to gorsze jakieś? Czy upiera się akurat na tę salę?

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
cześć lasencje!

kto pobije mój rekord w pójściu na wybory - 6.30 i nie byłam pierwsza
ja pobiję! 5 rano Ale byłam w komisji

Cytat:
Aaa... i przyszła do mnie dziś ślubna bransoletka Dla przypomnienia wrzucam fotkę kolczyków
Śliczna Też o niej myślałam ale na górze sukni wszyli mi perełki i nie wiem czt będzie to pasowało

Cytat:
\
Teraz tylko przyszłam się pochwalić, że już dyplomowany ekonomista ze mnie

Cytat:
Haa ,witam w klubie siostro Też młodo wyglądam na swój wiek.
Dołączam do klubu

Cytat:
O prosze,ja jeszcze nie miałam okazji latać samolotem.
A ja myślałam, że Ty już stara wyga jeśli o to chodzi

Cytat:
Lepiej kupić na każdą bo mogą się zniszczyć albo gośćie mogą sobie zabrać

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-06-22 o 13:25
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 14:25   #1339
Martoolka87
Zakorzenienie

Ale dostałam wiadomość Dziadek (tata mojego taty) jest w szpitalu, bo stracił przytomność (dziadek ma raka nieoperacyjnego i już w kwietniu 3 tygodnie leżał w szpitalu, no ale ostatnio już się trochę lepiej czuł), a do tego babcia (mama mojej mamy) też jest w szpitalu, bo ma jakieś kołatania serca. Oboje w tym samym dniu w szpitalu wylądowali. Koszmar I jak ja tu mam pracę dyplomową pisać

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Witam
Wstałam rano na egzamin, czekaliśmy 2 godziny i się okazało, że jest przełożony na czwartek Jestem taka zła A w sobotę rano mam kolejny

Śliczna Też o niej myślałam ale na górze sukni wszyli mi perełki i nie wiem czt będzie to pasowało
Ale do bani z tym egzaminem
Dzięki Jeśli na sukni masz też kryształki to będzie pasować Albo możesz wtedy poszukać biżu z pereł i kryształków w jednym.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

A tu znów cisza
Demot na dziś:
http://demotywatory.pl/1795649/Obraczka-slubna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 15:54   #1340
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ale to musiał być jakiś nienormalny ksiądz skoro na coś takiego się zgodził Jak widzę te pseudoksiężniczki to zaczynam popierać pomysł z albami do komunii
No najwidoczniej pozwolił. Za moich czasów ,też szło się w sukniach i też niektóre wyglądały jak księżniczki,ale nie aż jak te ze zdjęć z linka wykopu.Noi całe szczęscie, że dzieci alby ubierają na komunie.

Cytat:
A tak z innej beczki to nie wiem czy pamiętacie, że jutro jest Dzień Ojca Oczywiście mój TŻ nie pamiętał, ale już go uświadomiłam
Nie pamiętałam ,dzięki za przypomnienie.

Cytat:
Witam
Oj widzisz,tak to miałabys już w z głowy egzamin. Nic straconego zdasz w czwartek a potem już luz blues

Cytat:
ja pobiję! 5 rano Ale byłam w komisji
Omg

Cytat:
Dołączam do klubu
Więc witam w klubie młodo wyglądających

Cytat:
A ja myślałam, że Ty już stara wyga jeśli o to chodzi
Oj nie,nie. Ja jedynie albo płyne promem albo euro tunelem. a później cały czas autem kierunek Polska.

Cytat:
Lepiej kupić na każdą bo mogą się zniszczyć albo gośćie mogą sobie zabrać
Masz racje i tak też pewno zrobimy tzn kupimy na każdą.

Cytat:
Ale dostałam wiadomość Dziadek (tata mojego taty) jest w szpitalu, bo stracił przytomność (dziadek ma raka nieoperacyjnego i już w kwietniu 3 tygodnie leżał w szpitalu, no ale ostatnio już się trochę lepiej czuł), a do tego babcia (mama mojej mamy) też jest w szpitalu, bo ma jakieś kołatania serca. Oboje w tym samym dniu w szpitalu wylądowali. Koszmar I jak ja tu mam pracę dyplomową pisać
Oj bardzo mui przykro Trzeba być dobrej myśli i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia babci i dziadka.

Cytat:
A tu znów cisza
Demot na dziś:
http://demotywatory.pl/1795649/Obraczka-slubna
Oby to była cisza,ale nie przed burzą.
Fajny demot

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-22 o 15:56
Stary 2010-06-22, 16:10   #1341
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Oj bardzo mui przykro Trzeba być dobrej myśli i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia babci i dziadka.
Dzięki
Z babcią już się wyjaśniło, bo zrobili jej badania i wyszło na to, że złe leki przeciwbólowe jej zapisali i to była reakcja na te leki, więc babcia już jest w domu i wszystko powinno już być ok.
A dziadka też już dziś ze szpitala wypuszczają, bo się okazało, że ta utrata przytomności była wynikiem słabego przepływu krwi w tętnicach szyjnych. Po prostu dziadek nie może gwałtownie skręcać głowy ani się schylać, bo wtedy może właśnie stracić przytomność
Stary 2010-06-22, 16:27   #1342
lusmarija
Wtajemniczenie

hellou

pojawiam się i znikam dalej rozdawać zaproszenia
a jeeeeeeszcze tyyyyyle nam zostało

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 17:24   #1343
certina4
Wtajemniczenie

wróciłam.... mózg mi paruje od tej pracy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 17:38   #1344
chilanes
Zakorzenienie

asiulku ja uważam, ze kolory, jakie wymieniałaś pasowały by do Ciebie storczyki można połączyć np własnie z eustomą
Stary 2010-06-22, 17:40   #1345
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
noo ja nawet niczego nie planowalam, a w ciagu 9 dni mam 7 egzaminow z czego 3 juz za mna licencjata mam juz skonczonego, ale na obrone musze poczekac niestety. z reszta sadzac po ilosci poprawek w grupie z sobotniego egzaminu to nie wiem czy sie nie bede sama bronic, bo reszta to chyba we wrzesniu no a mgr obronie wlasnie we wrzesniu, bo nie chce odwalic badan byle jak tylko tak porzadnie to zrobic, a do tego potrzebuje troszke wiecej czasu
ja na razie planuje teraz zalatwic sprawy uczelniane, w lipcu same przyjemne rzeczy: wyjazd do Dublina na panienski, imprezka kawalersko-panienska, przeprowadzka do mieszkanka. koniec lipca slub, po slubie 2 tygodnie podrozy poslubne wiec mam motywacje zeby teraz wziac sie w garsc, bo potem bedzie nagroda
Lain, to faktycznie niezłą motywację masz

Cytat:
Dzięki
Z babcią już się wyjaśniło, bo zrobili jej badania i wyszło na to, że złe leki przeciwbólowe jej zapisali i to była reakcja na te leki, więc babcia już jest w domu i wszystko powinno już być ok.
A dziadka też już dziś ze szpitala wypuszczają, bo się okazało, że ta utrata przytomności była wynikiem słabego przepływu krwi w tętnicach szyjnych. Po prostu dziadek nie może gwałtownie skręcać głowy ani się schylać, bo wtedy może właśnie stracić przytomność
Martoolka, to super, że wszystko się wyjaśniło, już się nie denerwuj

Dziewczyny padam po pracy na mordkę ..... nie wiem czemu taka słaba jestem ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 17:44   #1346
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
niezłe przygody, dobrze, że niegroźne
zdrówka dla dziadków życzę
Stary 2010-06-22, 17:57   #1347
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Martoolka, to super, że wszystko się wyjaśniło, już się nie denerwuj
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
niezłe przygody, dobrze, że niegroźne
zdrówka dla dziadków życzę
Dzięki Dziewczyny za wsparcie
Stary 2010-06-22, 19:19   #1348
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

cześć, też na chwilkę i znikam.... spać mi się chce

fakt, że mało starej kadry tu zaglłada...chociaż ja z takiej starej to nie jestem...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 19:36   #1349
madmuazelle
BAN stały

To dobrze,że z babcią ok i że dziadka również wypisali ze szpitala.To musi dziadek teraz uważać.Ze zdrowiem w takim starszym wieku nie ma żartów.

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dziewczyny padam po pracy na mordkę ..... nie wiem czemu taka słaba jestem ...
No to witam w klubie,bo ja dzisiaj również jakaś nietomna jestem
Stary 2010-06-22, 19:39   #1350
gospella
Wtajemniczenie

ja z innej beczki
czy ktoras jest z siedlec?
bo mmay zaporszenie na wesele do sali omega i zastanwiam się czy jest tam blisko jakis hotel niedrogi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości