![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trądzik - cz. 3
No właśnie - złuszczanie... chyba znalazłam nieodpowiednią porę na takie zabiegi :/
Niestety jestem niecierpliwa i chciałabym już pozbyć się tego paskudztwa ![]() Chociaż chłopak i znajomi mówią mi, że przesadzam i że wcale tego tak bardzo nie widać... |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Już i tak jest lepiej niż kiedyś, jak patrzę na moje zdjęcia sprzed roku to dostaję gęsiej skórki... a teraz hmm całkiem nieźle
![]() ![]() Na prawdę polecam na przebarwienia, bo rozjaśnia może wolno, ale skutecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
Acne Derm rzeczywiście dobrze rozjaśnia
![]() Myślę, że teraz spokojnie można się kwasić, o ile będzie się używać filtra 50+ i chować przed słońcem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
o widzę że wywołałam wojnę 'świrem roku'..nie no nie miałam takich intencji to było pół żartem pół serio dla mnie to niech ktoś robi spisy, fotorelacje może nawet stanu cery i pije te hektolitry wody jak chce, po prostu ja bym tak nie dała rady, ja muszę dostarczać organizmowi czekoladę(gdyż jest ona absolutnie niezbędna do mojego własnego szczęścia
![]() ![]() Tomaan: brak konta na facebooku, no i troszkę się jednak w paru postach zagalopowałeś ![]() boże dziewczyny módlcie się razem ze mną żeby mi żadne głupie nic nie wyskoczyło w nocy i rano bo mam jutro randkę(tfu wypluj to słowo:spotkanie czysto koleżeńskie ![]() visionAM: kurcze a ja Cie uważam za inteligentną według rad które udzielasz tu i na dermatologii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
maryanna - wiem przecież, że teraz w lecie nie można się złuszczać
![]() ale czasem natknęłam się na opinie jakiś niecierpliwych dziewczyn, które się nawet w lipcu złuszczały, potem siedziały tydzień w domu albo unikały słońca. No i filtr był obowiązkowy ![]() Ja jestem niecierpliwa, ale z tym jednak poczekam do jesieni. Jakoś się wymęczę, póki co Acne Derm mi wystarcza (plus filtr oczywiście). Ewentualnie zaopatrzę się w mocniejszy peeling enzymatyczny, bo ten z Ziaji Nuno już nie działa na mnie tak fajnie jak kiedyś ![]() P.S. - ja także potrzebuję czekolady aby normalnie funkcjonować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dalej walczę z konsekwencjami swojego wysypu po produktach mlecznych. Skurczybyki nie chcą się poddać żadnemu kremowi, jakby w ogóle go nie było! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wrrrrrrrrrrr. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do słodyczy - sama prawda, aczkolwiek zauważyłam u siebie ostatnio odrzut od nich. Gorsze jest to, że jak ja już mam od czegoś odrzut, to zazwyczaj dlatego, że mi szkodzi! Ale w takim układzie to chyba powinnam zostać weganką, a jeszcze lepiej to odżywiać się samą energią kosmiczną. ![]() ![]() A właśnie, co z tym złuszczaniem? Chodzi tylko o stosowanie kosmetyków z kwasami bądź takich głębokich zabiegów u kosmetyczki, czy również dotyczy to na przykład stosowanie różnych innych środków w warunkach domowych? Edytowane przez Lirriel Czas edycji: 2010-06-22 o 09:30 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i z dwojga złego wolę kryć się do jesieni (i tak mam uczulenie na słońce, więc dla mnie żadna różnica ![]() ![]() Ja z czekolady też nie mogę zrezygnować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja w piątek mam mały wypad ze znajomymi i chciałabym do tego czasu uporać się z twarzą ![]() a właśnie może macie jakiś sposób, żeby szybko podleczyć twarz, znaczy powiedzmy "zneutralizować" kilka wyprysków? Wciąż działam olejem rycynowym, ale jakoś nie przynosi efektu, chociaż zawsze był niezawodny, maść cynkowa w moim wypadku odpada, bo jeszcze nigdy się nie sprawdziła.. ![]()
Edytowane przez merila Czas edycji: 2010-06-22 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
a może Davercin?
A ja mam jakiś wysyp-masaaakra ![]() ![]() ![]() ![]()
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś jeszcze przykładałam wacik z sodą rozpuszczoną w wodzie i też szybko pomagało, ale to jest naprawdę awaryjne wyjście, bo soda ma odczyn zasadowy. Chyba lepiej przyłożyć wacik namoczony w naparze z szałwii i pochodzić tak, szałwia działa przeciwzapalnie i antybakteryjnie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatni raz wypowiem sie na temat Tomaana: jezeli mialbys kilka wypryskow( sporadycznie) tak jak nam tu mowisz to nie musilabys używać diet, testów, żyłbyś jak każdy normalny facet w twoim wieku ( znam wielu facetów dbających bardzo o siebie ale żaden tak nie przesadza) itp. Jednego czy dwa pryszcze w miesicu posmarowałbyś maścią z antybiotykiem i było by ok..heh lecz widocznie masz ich więcej..Szczerze watpie w fakt iz masz najlepszą tutaj cere. Ja od dawna nie mam pryszczy.. slady mi juz prawie calkowice poznikały, na forum jest jeszcze kilka dziewczyn które tez maja znacznie poprawiona cerę jak np googela. I jakoś żadna z nas nie wchodzi w taka paranoje jak TY. Może jesteś aż tak niedowartościowany?? Odkąd się pojawiłeś piszesz ciągle o tym jaki to jesteś cudowny, studiujesz, masz firmę... eh czy którąś z nas to obchodzi?? mnie szczerze nie... Jedyne co mnie obchodziło to stan twojej cery.. Jeszcze Twoje ataki o inteligencji dziewczyn z forum ... darowałbyś sobie.. Nie znasz ani jednej z nas, nie wiesz z kim masz do czynienia a wydajesz opinie...Dołączyłeś do forum i taki zamęt wprowadziłeś ŻENADA nie potrafisz się nawet zachować.. ktoś Ci zwróci uwagę a TY zaraz zachowujesz się jak obrażony 5 letni chłopczyk.. Po twoich wypowiedziach dałabym ci co najwyżej 15-16 lat a nie 20 parę jak mówisz... Doczepiłeś się do mojego chłopaka a raczej faceta ( jest dojrzały w przeciwieństwie do ciebie) a czy ja sie czepiam Twojej dziewczyny?? A zapomniałam ty nawet nie masz drugiej połówki ( a przecież jesteś taki fajny jak to możliwe??) Ehh ciśnienie mi sie podniosło!! Ja już nie zamierzam si kłócić i odpowiadać na jakiekolwiek niesympatyczne wypowiedzi ze strony Pana Tomaana ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() kilka mam takich małych, mam wrażenie, że powstały jakby z zaskórników.. i są na czole (a już od długiego czasu miałam spokój z czołem ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez merila Czas edycji: 2010-06-22 o 16:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Raczkowanie
|
i nie wiem po co wróciłaś do tematu skoro wszyscy już dawno o nim zapomnieli i pisali o czym innym. Zaczęłaś wszystko swoim chamskim tekstem i teraz mnie jeszcze oskarżasz i to po tylu postach już na inny temat.. współczuję Ci wszystkiego
![]() Ps. "Żenada" to chyba na Ciebie wołają w zawodówce. Pozdrawiam dziewczyny ![]()
Chillout Edytowane przez Tomaan Czas edycji: 2010-06-22 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Raczkowanie
|
co to tego acne dermu ja przez cale wakacje( w tamtym roku) uzywalam jego drozszego odpowiednika skinorenu i nic mi nie bylo a smarowalam rano i wieczorem opalalam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się zamykam a Ty odpisz znowu ![]() o jest i ona! Czekałem na Twoje wsparcie.
Chillout Edytowane przez Tomaan Czas edycji: 2010-06-22 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Tomaan po pierwsze nikt nie zapomnial, tylko zajełyśmy sie tym co w temacie
![]() Poza tym jesteś strasznie nieprzyjemnym gościem, mówisz na kogoś a sam nie potrafisz sie powstrzymać zeby nie odpisać ![]() Żadna z nas nie popiera twojego zachowania więc nie wiem kogo tu pozdrawiasz ![]() Daj sobie wreszcie spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Raczkowanie
|
Wygrałyście, z tyloma najazdami plujących jadem lasek nie wygram choćbym nie wiem jak się starał i jak był niewinny
![]() Laski górą!
#1193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jesteś niewinny, bo to ty tutaj obrażasz Wizażanki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bądź poważna, warna dostałem od Admina po tym jak któraś z Was mu zgłosiła. Skończcie już i piszcie na temat wątku. Narka.
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to on już powinien być tymczasowo zablokowany za taką dawkę epitetów i tekstów rodem z gimnazjum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Skończycie już? ![]()
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że skończymy zajmijmy sie tematem bo nie warto tego ciagnąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
O rany
![]() ![]() Tomaan, ty się fajnie kłócisz, ożeń się ze mną ![]() Kończąc off topa. Jakie dermokosmetyki polecacie? Po roku używania LPR zaczynam stwierdzać, że chyba to za mało... Ale plecki coraz ładniejsze ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.