|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
dzięki?
![]() pyśki <3 ____________________ close your eyes and see me zamknij oczy i zobacz mnie i want your love, i don't wanna be friends chcę twojej miłości nie chcę byśmy byli przyjaciółmi your love grow tall twoja miłość rośnie coraz większa
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czuła umierający pancerz braku wzajemności.Mimo wszystko nie poddawała się.
Poszukuję : _Panna_Migotka_
|
|
#4263 |
|
Raczkowanie
|
CaMa, Skarbie, dla mnie jesteś inspiracją.
Nie tęsknie za Twoim dotykiem, głosem, uśmiechem tęsknie za tym co bezpowrotnie zabiliśmy w sobie. Udało mu się. Dzięki niemu płonęłam. Moje serce jest już nim zmęczone. Znajdź sobie inne miejsce. Powiedz mu, że go kochasz. Ps. Twoje serce. Gdy dotyka mnie zimnymi rękoma czuję jego miłością. Każdy centymetr Twego ciała. Każda część Twojej duszy. Znam na pamięć i kocham. I są słowa, którą nie są nas nic warte, gdy czujemy swoją bliskość. Bądźmy razem. To jedyne rozwiązanie mojego życia. Nie mam prawa zabronić bić serce. Ani tego dla kogo biję. chcialam byc mówiłam ci, że Cię kocham? ![]()
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję.
bo jesteś, co jest dla mnie wszystkim. nie chcę się rozstawać, to mnie przerasta..
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Życie się zmienia. Ludzie? Nie sądzę.
Nadzieja pomaga iść naprzód; wytrwałość - stać, a odwaga - wracać. Żeby coś robić, trzeba mieć nadzieję, że się to zrobi. A kiedy ona cię kochać przestanie, zobaczysz noc w środku dnia, czarne niebo zamiast gwiazd, zobaczysz wszystko to samo, co ja. bo przyjaźń jest jak powietrze. nie zniknie bez powodu, a dla mnie jest wszystkim. nie przekreślę przyjaciela z powodu paru sprzeczek, bo przyjaciel to ktoś komu ufam. i mogę ufać. Tykanie zegara wypełnia chwile szarego dnia. Nie wybaczę sobie nigdy. Ale czasami zapominam. Pamięć nie boli. Mnie nie boli.
|
|
#4266 |
|
Raczkowanie
|
tysiące gwiazd, nad głową, pod stopami
gonimy czas , czas goni nas tak wiele jest przed nami... ![]() tęsknię za Twym pocałunkiem, czułym szeptem, muśnięciem dłoni a ja mimo wszystko wierzę w Nas !!!
|
#4267 |
|
Raczkowanie
|
łączy nas przeszłość, dziś i jutro.
a to wszystko psu na budę bez miłości. i znów czuła się jak frajerka, kiedy po raz setny minął ją zupełnie obojętnie. Mogłam nie drapać tak czule i nie wpatrywać się zbyt namiętnie. . wtedy byś został? Boje się , że ktoś zajrzy mi zbyt głęboko w oczy, odkrywając to , co skrywam na ich dnie. .
|
|
#4268 |
|
Raczkowanie
|
Wgl się nie udzielam, ale coś dodam, mam nadzieję, że mogę
![]() ____ Szydzisz ze mnie ? No to chodź tu, weź ze sobą swoich chłopców, chyba, że pękasz jak kondomy z kiosku . Samotność koi . ![]() ![]()
|
|
#4269 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam nic do stracenia, nic prócz twoich oczu zerkających na mnie.
Nie wracaj. Tej ścieżki i tak już nie ma. Nie mów, że rozumiesz jeśli tak nie jest. Wystarczy, że poczujesz mój smutek. ..drabiną do nieba która do złudzenia przypomina mi Ciebie, och jak miło byłoby się wspiąć. Zatrzymaj ten uśmiech na szczęście, obyś mógł na niego często patrzeć, choć szczęścia dużo życzę Ci.
|
#4270 |
|
Zadomowienie
|
♥ NieidealnaJa - bardzo się cieszę. ;* ♥ Były chwile, w których nie dowierzała swemu szczęściu. Chwile te były szalenie słodkie i urocze. Chciała, by trwały jak najdłużej.. Nawlekała swoją namiętność na najdelikatniejsze struny subtelności. Tak bardzo potrzebowała jego dotyku.. Chmury krzyczały błyskawicami, a oni trwali objęci, mniej miarowi niż głuche odgłosy ciepłego deszczu za oknem.. Bardziej prawdziwi niż czerwiec i przedsmak wolności. Trwali w rozkoszy. Ich oddechy splecione w nierozrywalne tętno serca poruszały się w górę i w dół, szemrały ciszą.. A ona wciąż jeszcze drżała, spragniona jego doskonałych dłoni, którymi tylko on potrafił ugłaskać w niej takiego dzikiego zwierza, który budził się najczęściej wieczorami.. Ah! Jakie to wspaniałe uczucie mieć przy sobie ukochaną osobę i razem z nią wystawiać twarz do słońca, którego promienie delikatną pieszczotą pobudzają zmysły i sprawiają, że nagle wszystko widzi się w wesołych barwach i uśmiech nie schodzi z twarzy. Jest to zasługa zarówno słońca, jak i tej osoby.. ...
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-06-22 o 20:00 |
|
|
|
#4271 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie mamy pewności do tego, co wydarzy się jutro. Chcę wiedzieć jaki jesteś, poznać Cię dogłębnie, od środka. Poczekam jeśli trzeba, pamiętaj tylko, że za godzinę może mnie, Ciebie lub kogoś innego już nie być. Trzeba umieć czytać między wierszami. Spróbować się odnaleźć, w Twoich emocjach.
|
#4272 |
|
Przyczajenie
|
*...A jeśli chodzi o przeznaczenie...wiem, że czasami trzeba mu pomóc ...trzeba pójść do restauracji...trzeba zbudować most ku osobie którą sie kocha *
-PRZEZNACZENIE - jeśli zacznę go szukać to tak jakbym igrała z losem. *a jeśli igranie z losem jest Twoim przeznaczeniem?? -...o tym nie pomyślałam ![]() * Poczekaj...bo troszkę się pogubiłam -...Ty zawsze jesteś ZAGUBIONA ![]() *Wiesz, masz racje...ale kiedyś się odnajdę -hmm...to chyba ja kiedyś Cię znajdę ![]() <rozmowa z kolegą> Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna, miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei - bodaj najmniejsza - że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. A reszta jest czystą fantazją. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni,i tygodni smutku i rozczarowań Nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło spotkać Kogoś, kto go zna. A potem zasnąć w Jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego chroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Jeśli coś powtórzyłam to przepraszam. To mój pierwszy wpis.
|
|
|
|
#4273 |
|
Rozeznanie
|
.. to takie przereklamowane wierzyć, że - Nasza MIŁOŚĆ - się nie skończyła, choć w podświadomości wiedzieć, że jest zupełnie inaczej.;/
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
abunee, nydee, papergirl, 3martyna3,plotkara,rozsypanegwiazd y,uwierzwsiebie, caroline060, blondii69, Kochanaa, poprostuAsiss, Groszek , istny paradoks , DorotaComa, Primadonna, Siatkarka18, ruda, panna migotka, agrr,kamisha, Cama, drift, otojest, Extremalna, paralogiczna, dresowa, grise, mandarynka, Missi, Magari, karmelowomi
Prawdziwy talent jest bezcenny gratuluje Wam, kocham Was Asiu, dowartościowałaś mnie niesamowicie. tymczasowo się zawieszam. Powodzenia Chcę pić z Tobą wódkę do rana słuchać jak w milczeniu opłakujesz świat
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-06-22 o 20:22 |
|
|
|
#4276 |
|
Rozeznanie
|
Girl_Riot, Extremalna - kradnijcie, kradnijcie to miód na moje
połamane serducho <3 Malinowa Girl, istny_paradoks - kradnę < 3 without_demur - zgadzam się ! i powyższy opis kradnę ;- ** ![]() Dostarczasz więcej wrażeń niż film akcji, lecz niestety o połowę miej uczuć niż to w filmach romantycznych. Tam On zawsze wraca.. Dwie puste szklanki po herbacie i mój szloch - dalszą część sobie dopowiedzcie sami. Prorocy i jasnowidzi, którzy nawet nie wiedzą jak masz na imię, ale mają pojęcie czemu tyle pijesz i dlaczego ostatnio jesteś wierna swojemu czarnemu sweterkowi. to co było ? niech idzie w piz&du... Kontroluje życie, rozkręcam kurek własnej wartości i dumy. Jeśli jestem nikim to dlaczego tak uparcie trzymasz moją koszulkę na swoim łóżku i nie możesz donieść resztek moich ubrań, czyżby były Ci potrzebne ? Czyżby te ' nic' było wszystkim? - jak wy możecie nosić te glany ? - a jak Wy możecie nosić te cycki? - wiesz kwestia przyzwyczajenia . [ rozmowa z real Bo w oczach faceta wystarczy że kobieta się nachyli i powie kuszącym głosem, że bardzo jej na tym zależy. Woda mineralna z miodem dość nie trafne połączenie zupełnie jak Ja i Ty. zasada czterech " z " ? ' zdobyć, zaliczyć, zapić, zapomnieć' Cóż [nie]szkoda, że w moim przypadku doszedłeś tylko do pierwszego "z".
|
#4277 |
|
Rozeznanie
|
Już nie palę, nie piję, nie jem, nie śpię i nie oddycham. Poddać się można na wiele sposobów. Białym proszkiem wyczyszczę moją duszę, zostawię obojętnośĆ. Iskra w moich oczach zgasła. Łzy wypłukały błękit moich oczu.
|
#4278 |
|
Zadomowienie
|
Czujesz to ? musisz to czuć!
"bo miłość nie rzecz i nie przychodzi sama nam" Bez ograniczeń, z nutką szaleństwa i bez kropli monotonii
Edytowane przez takdaleko Czas edycji: 2010-06-22 o 20:37 |
|
|
|
#4279 |
|
Raczkowanie
|
I teraz możesz przejrzeć się w moich oczach pełnych rozczarowania Twoim zachowaniem .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybyś był jedną z moich łez,
już nigdy nie uroniłabym ani jednej. ''- Mój drogi piszę w te słowy, bo wspominałam chwile kiedy byłeś mi drogi. Chwile krótkie i ulotne jak perfumy Channel numer pięć, które kupowałam na bazarku po dziewiętnaście dziewięćdziesiąt. Bywało miedzy nami różnie kwadratowo i podłużnie...'' ''- Chcesz jagodziankę? - A z czym masz?'' ![]() Ostatnie słowo, jakie padło z twoich ust, nie oznaczało nic. Pierwsze słowo, które wypowiedziałeś, znaczyło wszystko. |
|
|
|
#4281 |
|
Rozeznanie
|
"Ej, sobą bądź, trzymaj mój front, mów tylko prawdę i nigdy się nie zmieniaj, bo takiego ciebie pragnę!!" 'Zakochanym jest się "ponieważ", kocha się "pomimo" ' Twoje imię - na każdej ławce w parku. 500 post!
Edytowane przez Zuzka Z Czas edycji: 2010-06-22 o 20:53 |
|
|
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
![]() Zdałam sobie sprawę, że tłumienie czegoś w sobie,
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - dziękuję ;*_________________________ __ _________________________ ____________________ ` Czas zabierze mi umysł, zabierze go gdzieś tak daleko, gdzie nauczę się latać. ` Tańczę w pokoju tak, jakbym była z tobą wśród drzew. ` Jeśli miałabym być samotna, sądzę że cisza ukołysałaby moje łzy do snu. ` To co czuję w tej chwili jest takie słodkie i chyba nawet boję się oddychać, tak jakby miało się to rozbić jak gdyby to była bańka mydlana.
Edytowane przez _sasza_ Czas edycji: 2010-06-22 o 21:02 |
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
walczę z moimi myślami
zmiana zamków w mojej głowie czytam pomiędzy wierszami z tego, co mówisz, i z tego, co mówiłeś włączam radio by mnie zagłuszyło jadąc przez noc do nikąd próbując zapomnieć kim byliśmy +patrycjaxpp , RozowaSkeyterka - kradnijcie perełki <3
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-22 o 21:04 |
|
|
|
#4285 |
|
Raczkowanie
|
Girl_Riot - kradnij, kradnij
_____________________ A dziś? Dziś mogę przekazać ci wymowny komunikat pod postacią środkowego palca. Szła wyjątkowo dostojnym krokiem, wcale nie pasującym do sytuacji . Obróciła się na pięcie i ostatni raz spojrzała na ten pieprzony motłoch . Lekceważąco prychnęła, obiecując sobie, że już nigdy tutaj nie wróci . Wyszła na schody, pierwszy raz mając gdzieś to , co o niej pomyślą. Chociaż raz , ten jeden jedyny , spytaj co u mnie.
Edytowane przez Mariettax3 Czas edycji: 2010-06-22 o 21:31 |
|
|
|
#4286 |
|
Przyczajenie
|
`Wtedy zrozumiałem, że ..
Mogę być kim tylko chcę.. Mogę zapominać się... I odlecieć...` `So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are. And nothing else matters.` // Tak blisko, bez względu na odległość. Nie można być bliżej serca. Zawsze ufając w to, kim jesteśmy. Nie ma niczego ważniejszego. `Nie wiem co to rozsądek, tylko emocje mówią prawdę dla mnie, wczoraj byłem szczęśliwy, odpukać. Dziś nie chcę kolejny raz sam siebie oszukać.' ` Następna stacja to pozytywna wibracja, Taką drogą chcę iść, nigdy z niej nie chcę zbaczać. Następna stacja to pozytywna wibracja, Muzyka, która w sercu gra, to moja inspiracja..` ` bo jest paru ludzi , bo jest parę w życiu dobrych chwil, bo jest parę złudzeń, które warto mieć, by żyć ..' ` Pomiędzy pożądaniem, a rozkoszą tkwi dolina nocy.. Zginęła w niepokoju wielkich miast , osnuta huraganem durnych spraw , maleńka tajemnica bycia w ciszy lub po prostu bycia.. ' ` niech kończy się świat, pojutrze czy dziś - nieważne . `bezczelnie grzesznie - - Oryginalne do szpiku kości . Nieistnienie, zgódź się, nie istnieje. `Chodzimy w kółko, wracając do punktu wyjścia i znowu zaczynając od początku: ponownego początku, który był zawsze przekleństwem jasnego dnia. ` |
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś pochwały mi mignęły, więc dziękuję bardzo ![]() ____ Budzę się, ubieram, idę do szkoły. Wracam, śpię, jem, śpię. Tęsknię za rozmowami i śmiechem. Tęsknię za uściskami i ludźmi, którzy mnie kochają. Nawet bohater ma prawo krwawić. Rozumiem. jestem zmęczona rozumieniem. Wszystko, co robię to rozumienie. Ciężkie powieki i potłuczone płuca.
|
|
#4288 |
|
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;20176741]
So there's this boy. His laugh makes me smile, his eyes are my favourite color, the way he talks gives me butterflies. The best thing about him... HE'S MINE. [/QUOTE]/ jest taki chłopak.. jego śmiech sprawia,że się uśmiecham, jego oczy mają mój ulubiony kolor, sposób w jaki mówi sprawia,że mam motylki. ale najlepsza,że o nim : ON JEST MÓJ./ uwielbiam je, uwielbiam! <3 __________________ 'I keep on livin' to keep from cryin'. I keep on dreamin',
to keep from dyin'. I keep on trying I ain’t gonna stop.' Wciąż żyję by powstrzymać się od płakania. Wciąż marzę by nie umrzeć. Wciąż próbuję, bo nie zamierzam się zatrzymać.
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać.
starała się skoncentrować na tym, jak całował jej szyję, żeby na zawsze zapamiętać to uczucie. cholera, żebyś tylko jeden jedyny raz spojrzał mi w oczy i zobaczył to co czuję.
|
#4290 |
|
Zadomowienie
|
A ona ciągle na zaparowanym lustrze pisała jego imię, po czym szybko je ścierała besztając się w duchu : przecież już go nie kochasz.
Rozwiązując quizy w gazetach ciągle pisze twoje imię. dziękuje za pochwały Ola- kochana Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-06-22 o 22:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.