|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cześć śpiochy, leniuchy, zakupoholiczki, spacerowiczki i weekendowiczki ....... żeby nie było to ja szurnięty pracuś z pracy sobie piszem .....
![]() Wczoraj byłam na roczku i chrześnicy małża i było całkiem miluchno ..... a dzisiaj mnie pięty swędzą coby lecieć pobuszować po sklepach ...... jak się do 18-tej tu ogarne to witaj przepastny wyprzedażowy Galmoku .... ![]() ![]() Jezu chyba się uzalezniłam od siłowni ..... bo nie byłam wczoraj ani dzisiaj i już mnie nosi i jutra się nie mogę doczekać, kiedy znów tam pójdę ..... ehhhh Ci spoceni, sapiacy i stękający faceci = kolejny nałóg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Ależ wczoraj się wybawiliśmy na tym weselichu ![]() ![]() ![]() No i jeszcze news tygodnia, słuchajcie, nie uwierzycie, ale mój małż umie malować paznokcie! Wczoraj mi powiedział żebym mu dała spróbować a nie sama się męczyła i muszę przyznać, że mu to poszło bardzo dobrze ![]() ![]()
#3423 |
Zadomowienie
|
agunia Ty to masz pomysł .... mój małżon też dłuuugie lata zajmował się malowaniem modeli , a ja się męczę sama z pazurskami
![]() ![]() a bilety na wyspy taniocha więc grzechem byłoby nie skorzystać ..... a tak btw myśleliście już co w takiej sytuacji byście zrobili ze Shiro? Ja cały czas się już martwię i przeżywam, że jak gdziekolwiek wyjedziemy to będę musiała zostawić kocice w hotelu dla zwierzaków ![]() Dzisiaj rano kiedy zadzwonił budzik obie jak na komendę wstały i ułożyły się na mnie, żebym nigdzie nie szła ![]() Ostatnio w tygodniu rano wyjęłam sobie ubrania z szafy i położyłam na łózku w sypialni (spodnie, koszula i marynarka) i poszłam do łazienki ..... wracam a ubrań nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej. Co u Was? U mnie leje i leje.
Obowiązek już spełniłam (czyt. głosowałam), ugotowałam zupczysko, zaraz tylko chleb do pieczenia wstawię i co...i chyba czytać będę. Cytat:
![]() ![]() ![]() takie uzależnienie jest ok, wiesz jak by to było zarąbiście gdyby wszyscy zamiast od używek uzależnili się od siłowni, super by było...chociaż może nie bo po ile by wtedy były karnety na siłke ![]() Ps. Powodzenia na zakupach! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no właśnie takie przegięcie może byc wkurzające ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | ||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Spotkanko u chrzestnego się udało, Dawid na początku mały dystansik, potem coraz lepiej, a jak wyjeżdżaliśmy to Dawid wszystkim buziaki dawał i papa zrobił ![]() Cytat:
![]() ad. 2 no ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3427 |
Zadomowienie
|
Toście się dziś rozpisały
![]() ![]() ![]() Sie odezwe wieczorem bo wpadlam do domu cos zjesc i znikam znow do pracy... P.S Hihi pierwsze wyprzedazowe łowy zaliczone ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3428 |
Rozeznanie
|
hej laseczki :
dziękuję...wiecie za co..a nie pisałam wczesniej bo to różnie bywa...na razie jest ok, w sumie oprócz mdłości to nic mi nie dolega.. my też byliśmy na weselu w sobote i wrociliśmy do domu o 5 rano!!jako jedni z ostanich już..w sumie to ja juz chciałam wcześniej wraca ale mój małż rozrywkowy się zrobił na koniec i musielismy siedziec do ostatniego gościa ![]() ale super się wybawiłam a nogi to mnie bolą do dziś..kurde szpileczki to nie jest dobry pomysł na wesele gdzie muzyka taka że nogi same sie rwa do tańca! i pojadłam sobie też chociaż jeszcze mi szkoda, że nie wszystko udało mi się spróbowac... wczoraj to cały dzien spędziliśmyw łóżku...nawet obiadu mi się nie chcialo jeśc... Aga- super znajomości nawiązaliście...szkoda by było nie skorzystac! poszukajcie dobrze a napewno znajdziecie tanie bilety..my też może jak się uda to jakos we wrześniu wybierzemy się do kuzynki i jej męża do Londka..a mnie aż kusi na zakupki tam..małża zresztą też..i tak samo tylko o bilety mamy się zatroszczyc :d Co do psa w trakcie takiego wyjazdu to u mnie luzik bo o hotelu myslec nie musimy..moja mama juz tak sie wprawiła w opiece nad Arsonem, że spokojnie może znimi zostac..chociaz wiem że będzie tęsknił strasznie...bo jak nas nie ma dłużej to po powrocie skacze prawie na wysokośc głowy z radości ( a był juz ładnie nauczony siedzenia przy witaniu)ale co zrobic jak taki potwór się cieszy to człowiek prawie z nim skacze ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zadomowienie
|
No to żeście przyszalały z pisaniem ..... pół nocy będę to czytała
![]() ![]() katley niestety u moich rodziców już jest małe zoo ..... dwa koty i trzy psy więc ta opcja pozostawienia futrzaków pod opieką rodziców odpada zupełnie zwłaszcza, że koteczki nie wychowane z piesem ..... u rodziców możemy jedynie królinia zostawić. soffka pochwal się zakupskami - ja wczoraj w końcu się rozmyśliłam i nie pojechałam na zakupy ![]() ![]() no ale dobra zdradzę Wam gdzie planujemy lecieć ..... mój małżon ma konferencję w ..... Kalkucie - Wschodnie Indie ![]() - że lecimy trzy dni wcześniej do Delhi - z Delhi ichniejszym pociągniem ![]() - wracamy do Delhi i mamy lot do Kalkuty - w Kalkucie mieszkamy w akademiuku (też może być hardcore z karaluchami i szczurami wielkości kotów ![]() - no i z Kalkuty mieliśmy lecieć do Goa pobyczyć się, ale ja znalazłam lepszą opcję ...... lot do Port Blair na wyspy Andamańskie ..... mało znane dziewicze, rajskie wysepki (niektóre z rdzenną plemienną ludnoscią ![]() ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.traveltwins.dk/INDIAN%2520SUBCONTINENT/India/andamans2-filer/image004.jpg&imgrefurl=ht tp://www.traveltwins.dk/INDIAN%2520SUBCONTINENT/India/andamans2.htm&usg=__MLfaw GSs-6Brbyb_Z8fmUg6Xoy0=&h=352 &w=676&sz=41&hl=pl&start= 33&um=1&itbs=1&tbnid=D65s 5mKxRCZE3M:&tbnh=72&tbnw= 139&prev=/images%3Fq%3Dandaman%2Bis lands%26start%3D20%26um%3 D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26n dsp%3D20%26tbs%3Disch:1 No i co Wy na to? Będziecie trzymały kciuki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej. Skończyłam prasowanie i znowu padam na nos
![]() Pogoda jest do d... nic się nie chce robić. Jak chodzę do pracy to może i nie myślę o upałach no ale ciut cieplej to mogłoby być. Mam rację? Cytat:
![]() ależ się z Ciebie żarłok zrobił ![]() Cytat:
![]() Podziwiam Was tak po cichu. Uwielbiam podróżować i tyle chciałabym zobaczyć ale ja to takie trochę pudel jestem (o czym już pisałam) i na takie Indie ze "szczurami", chyba bym się nie zdecydowała. Co nie zmienia faktu, że egzotyczne zdjęcia uwielbiam oglądać. To jak mamy układ? Ja trzymam kciuki a Ty dajesz zdjęcia. Stoi? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zadomowienie
|
Gosiu napstrykam masę zdjęć - bo i miejsca, kultura i ludzie są tego warci i oczywiście wszystkie pokażę, a może nawet opiszę na jakimś blogu podróżniczym
![]() Nie martw się mnie też trochę przerażają takie wyprawy ale złapałam bakcyla i wiem, że potem jest co wspominać - czyste europejskie kurorty zostawiamy sobie na okres kiedy będziemy mieli potomka ![]() ![]() W sumie od jakiś 2 miesięcy siedzę i czytam wszystko co mi w łapy wpadnie od Indiach i coraz bardziej jestem zauroczona tym krajem i tą kulturą ..... jest inna, odmmiena, ale kiedy się ją pozna to człowiek od razu się zakochuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() a co ładnego kupiłaś?? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zadomowienie
|
Wczoraj nie dotarlam - ślęczałam z A. nad obrabianiem zdjeć do 1.00 Dzis wygladam tak
![]() Czeko no niezle sie zapowiada ![]() ![]() ![]() ![]() Ubrania ujawnie jak sie obudze i znajde moj aparat ![]() Katey nie ma to jak hulance do bialego rana! Jeszcze raz gratulacje ![]() Goosiu owszem masz racje co do pogody - w ndz myslalam ze zamarzne pedzac na wybory brrr Dzastus gdyby nei Ty to znow bylabym dzis pierwsza ![]() Wylazic no ![]() Ide jakies sniadanko wszamac, tylko musze mojego smierdziocha zrzucic z kolan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja jestem ale na chwilę tylko, kuuuupa roboty... Czeko z psem byśmy musieli kombinować, albo u teściów zostawić, albo u moich rodziców, albo ładnie się uśmiechnąć do hodowczyni ![]() Poza tym trzymam bardzo mocno ![]() ![]() My jeśli się wybierzemy do Anglii to dopiero na jesieni, co prawda mi wpadną przez najbliższe 2 miechy ekstra pieniążki, ale wydatków mamy sporo. No chyba że małż mój dostanie niezłą podwyżkę, ale u niego to niestety wątpliwe ![]() Katey bardzo się cieszę, że wszystko ok ![]() Buziole i miłego dnia
#3435 |
Zadomowienie
|
Tylko Agunia odpowiedziala na moj apel
![]() ![]() Jak nie ma z kim gadać to zostawiam zdjecia w moim profilu i smigam do meżusia, a co ![]() Na fotach: 1. sandalki z Atmo za cale 15 zl ![]() 2. Stanik z Cubusa - juz go kocham ![]() 3. Majteczki z Cubusa (promocja 5 rzeczy za 25zł - piatym produktem był zestaw skarpet dla mezula ![]() 4. Pizamka szara z Cubusa - dlugo szukana, z krotkim rekawem i nie za krotka! 5. Marynarka z Re - sie zastanawiam czy zostawic czy oddac... Naprawde kolor jest nasycony... 6. Tunika z Orsay'a - zdjecie special dla Daguni 7. Sukienka czarno rózowa ![]() 8. Sukienka turkusowa - kupiona jakies czas temu na All Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-06-22 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | |||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() O matulu jaki tu tłok ![]() ![]() Cytat:
![]() no ba pewnie, że będziemy trzymać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3437 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej.
Dzisiaj były u mnie na kawie koleżanki. Siedzieliśmy sobie na kawie: ja one dwie i moj leń, a jak one poszły to wrócił mój mąż i kazał iść biegać to poszliśmy i leń z nami, tylko, że już nie wrócił ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj już wtorek a tu dalej posto! Gdzie Kasienka, Izka (jedna i druga), Paulina, Daget, Asiuk, czekoladka (ta z dzieckiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zadomowienie
|
Gosiak jak Ty masz fajnie z tym mężem ..... ja muszę sama się zmobilizować i jeszcze lenia małża przeganiać
![]() A tyraz też mam powera bo wróciłam z siłki ..... 60 min na biezni ..... + 20 min 2 obwody na maszynach + 20 min na rowerku interwał i jeszcze miałam chęć się wbić na 60-cio minutowe zajęcia Fat Burninig ale rozsądek podpowiedział, że jutro nie wstanę więc odpuściłam ![]() ..... jutro zaliczę Step i potem pójdę się "dobić" na siłce ![]() Ale powiem Wam, że żrę jak smok ..... ćwiczę i już widzę jak mi tłuszcz na udach znika ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-06-22 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Zjedliśmy dobre śniadanko i hop do zajec codziennych ![]() Gosiu wyslalam Ci zaproszenie przyjmij i zobaczysz moj album na moim profilu. Biegac?! W ogole o tej porze.... W szoku jestem ![]() Malutka niestety po kazdym urlopie trzeba wracac do pracy - najwazniejsze to ze naladowalas akumulatory i odpoczelas ![]() Czeko Twoje cele na dziś są porywające ![]() ![]() U mnie pełne słonko a u Was? ![]() Izula wyłaź! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3440 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno mnie nie było ale zakuwam do obrony która już za niecały tydzień :boisie: Poza tym muszę się oszczędzać bo szyjka mi sie skróciła i przypałetała się anemia no ale wszystko jest do przeżycia, oby dzidzia była zdrowa. Katey gratulacje ![]() Czeko trzymam kciuki za wyjazd i też liczę na zdjęcia.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Wtajemniczenie
|
Witam moje drogie
![]() Wczoraj byłam w Opolu , załatwiłam wpisy i już wakacje od szkoły mam ![]() ![]() ![]() Trochę się wczoraj wkurzyłam na jednego profesorka no ale łaskawie mu wybaczyłam ![]() Dzisiaj mam spotkanie na wysokim trzebnickim szczeblu ![]()
#3442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas masakra bo mala chora , mnie tez bierze tak wiec siedzimy w domu ![]()
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
hej ja znowu tylko na chwilę, bo mam strasznie ciężkie tłumaczenie. Od kilku dni męczę się z tekstami z zakresu związków międzymetalicznych
![]() ![]() Za to na pocieszenie poleciałyśmy dzisiaj z kumpelą sobie watę cukrową kupić, są teraz u nas na głównym deptaku miejskim dni Kielc i rozstawili stragany z różnymi rzeczami, w tym i jedzonkiem. I aż mi się czasy dzieciństwa przypomniały ![]() Czeko dużo zdrówka dla Was obu ![]()
#3444 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki.....
Niech ten tydzien sie juz skonczy.... Pomine prace i to ile roboty mamy przed dymisja sobotnia Zarzadu, gdyz chca wszystkie sprawy pozalatwiac, ale powiem Wam ze ludzie to sa nienormalni zupelnie. Rozgrywki w jakich przyszlo nam uczestniczyc przechodza ludzkie pojecia. Dowiedzielismy sie rozniwz ze racownicy zarabiaja za duzo i w zwiazkuz tym powinnismy pewnej pani pokryc koszt slupka odgradzajacego jej miejsce postojowe. Juz sobie jaja zaczynamy robic ale mowie Wam to jest jakis koszmar normalnie. W weekendzior mezus mnie wyreczyl i upiekl znakomite kruche ciasto z truskawkami, zniknelo w ciagu jednego dnia ![]() Dzasti ekstra kiecka, normalnie wymieklam. Tez taka chce ![]() Katey gratuluje, cudna wiadomosc!!! Rosnijcie zdrowo CzekoTubko ale macie plana. Wymieklam ![]() ![]() Czeko to duzo zdrowka dla Was Agus nie przemeczaj sie zbytnio ![]() Izazusia ![]() Niuniu odpoczywajcie sobie zatem ile mozecie ![]() Gosiu i jak tam Twoj len? Poszedl i juz nie wrocil? Soffciu ale Ty zgrabniutka jestes a w tunice super sie prezencisz Malutka kazdy urop sie kiedys konczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Nie było mnie ostatnio bo... nerwa mam i ciągle coś - jak to w życiu ![]() ![]() ![]() A moje zakupki w miarę udane - postaram się fotki zrobić na dniach. Kupiłam w H&M sukienkę, tunikę i bluzeczkę bez ramiączek, w Zarze jeansy - rurki i w domu już się w nich sobie nie podobam ![]() ![]() Poza tym @ już prawie jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a narazie i tak się nie wybieram w okolice Bootsa, jak coś to daj znać Dzasta Gratuluję Pani Magister!!! Agunia super, że z Shiro już lepiej ![]() Czekotubko mocno ściskam kciuki za egzotykę ![]() ![]() cwane te Twoje kotki nono ubrania chowaja, żeby pani nie wyszła ![]() Sofciu super zakupki laseczko ![]() Katey Gratki dla Was i Arsona ![]() no i Gratuluję fasolki ![]() Dagetku ciekawa ta ściana ![]() Gosia ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-06-23 o 17:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej. Dzisiaj jesteśmy z leniem aaaa i z maseczką na włosach
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wiesz co, w małej mieścinie mieszkam a jak biegam to zwyczajnie chcę poćwiczyć a nie być darmową atrakcją turystyczną. Niby jest już ciemnawo a i tak niektórzy ludzie patrzą na nas jakoś tak dziwnie jak nas mijają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szybkiego powrotu do zdrowia życzę Cytat:
Leń wrócił i nie chce się odczepić ![]() Cytat:
A ciuchy wrzuc na siebie jak @ polezie, jestem pewna, że wtedy stwierdzisz, że wyglądasz w nich całkiem ok ![]() Ide wlosy splokac |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Wtajemniczenie
|
Hej Żoneczki
![]() Wreszcie udało mi się przysiąść i napisać. ![]() Mój weekendzik był suuuuper - zakochałam się w Karpaczu a dokładniej w Śnieżce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czekotubko - zabierz mnie proszę ze sobą na tą wyprawę ![]() ![]() ![]() ![]() dzastinko - super ta kiecka ciążowa ![]() soffi - zakupki super, piżamka przesłodka i tuniczka ![]() niuniu - oszczędzaj się ![]() czekoladko - zdrówka dla was dziewczyny ![]() ![]() agunia - owocnego tłumaczenia ![]() dagunia - piękna ta ściana ![]() ![]() paulinka - ale macie pecha z ta maszyną ![]() ![]() Idę sobie lody nałożyć - moje ulubione marcepanowe z zielonej budki ![]() ![]() Na moim profilu założyłam albumik dla chętnych ze Śnieżki ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-06-23 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Wtajemniczenie
|
Witam Żońcie
![]() A co tu tak cicho ![]() ![]() ![]() Sofcia to fakt akumulatory naładowałam ![]() ![]() Niuniuniau trzymam ![]() Czeko oj to dużo zdrówka dla Werci ![]() Daget bosko Ci ta ściana wyszła ![]() ![]() Paulinko to czekamy na fotki ciuszków ![]() Anusia gratuluję zdobycia Śnieżki ![]()
#3449 |
Zadomowienie
|
No w koncu Was przybyło
![]() Izazuska no slyszalam co nieco o tym spotkaniu ![]() Dagus spokojnie, szkoda nerwow. Zeby jak najszybciej te trudne dni w pracy minely ![]() ![]() Niuniu uwazaj na siebie ![]() Agunia a do nas przyjezdzacie?! Mieliscie gdzies byc w wakacje niedaleko nas ![]() Czeko21 uuu nie fajnie, kurujcie sie dziewczynki ![]() Paulinka i to sa te cuda techniki?! Przeciez nawet miesiac ta maszyna nie dzialala, nie dziwne ze sie denerwujesz - tu reklama dziala a maszyny niet ![]() Gosiu o fryzjerze to mi nawet nie mow - ponad miesiac probuje sie zapisac a nie ma miejsca!! Wygladam jak puuudel - mam taka grzywe... Chyba bede musiala w koncu poszukac innego fryzjera... Dlatego warto miec psa - mozna chodzic samemu na spacery ( no z psem oczywiscie ![]() ![]() Anusia wow jestem pod wrazeniem ![]() ![]() No dawac tu lody ale to juz ![]() ![]() Dzieki za pochwaly zakupkowe ![]() ![]() Odkrylam dzis ze moja bialaska lubi arbuza - wcinala dzis ze mna hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zadomowienie
|
No to żem się dobiła i skatowała .... godzina stepu (moja twarz po wszystkim purpurowo-zielono-sina) i potem godzina pilatesu
![]() ![]() niuniuniau trzymam kciukasy za obronę ![]() izazusia napisz coś więcej o tym tajemniczym spotkaniu ..... aaaa i nie daj się temu szleńcowi wyciągnąć na pustoszenie półek sklepowych ![]() a tak btw ksieńki to przypomniało mi się co powiedział mój teść (teściowa potrafi całą pensyjkę przepuścić na ciuchy i kosmetyki ..... i to tak beznadziene, że potem w tym nie chodzi albo nie używa) ..... że on nie może wygrać szóstki w totka bo jego małżonka zamęczyła by się w tych wszystkich galeriach i centrah handlowych ![]() ![]() ![]() czeko21 buziolki dla Ciebie i Werci - zdrowiejcie szybko agunia cóż za zachciewajki ![]() ![]() daget z czego zrobiłaś te prostokąciki na ścianie i jak przymocowałaś? - Pomysł rewelacyjny .... aż sama bym zgapiła do sypialni paulinko współczuję tej zepsutej maszyny - ale może uda się to szybko naprawić i oczywiście czekam na foteczki ciuszków gosia1007 znam te klimaty z małych miejscowości ..... oooo patrzta ludziska biegnie a nikt go nie goni to pewnikiem przygłup ![]() ![]() anusiapiekniusia ..... oj jak zazdraszczam tym 25 kilosów ..... w sumie to jeszcze dzisiaj mogłabym pognać ![]() malutka zazdraszczam powrotu do wagi przedciążowej Ciekawe kiedy ja zacznę tak na dobre chudnąć w zauważalny dla otoczenia sposób i wróce do wagi sprzed hormonów ..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.