|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() Świetnie sobie dajecie radę ![]() A kiedy wracacie na porodówkę? ![]() Cytat:
![]() i nie miałabym gdzie ich przyklejać ![]() Nawet takich literek (co się imię układa) nie bardzo mam gdzie .. z resztą łóżeczko może powędrować gdzie indziej i wtedy kiszka.. mamy tak małe mieszkanie, że ciągle coś kombinujemy i przestawiamy żeby jakoś funkcjonować. ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Jakby co to masz pewność, że cię dobrze zszyją ![]() Byle Ci nic w kroku nie doszyli dodatkowo ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
jeszcze jak przed tv się połozy, albo jak w kinie się napisy do filmu pojawiają - te pierwsze ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Raczkowanie
|
zamiast spać, to gniotę ten komputer, a rano wstać to tragedia!!!!
Wygońcie mnie bo to nienormalne jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zadomowienie
|
Zobaczy sie
![]() ![]() oj raczej nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niezawsze zaproszenie poszlo Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a co do odchowalni to ja myslalam o tobie ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Rozeznanie
|
Czesc wszystkim!!!
![]() Tz pojechal do pracy godzine temu, a ja juz nie ide spac, bo mam dzis troszke do zrobienia. Siala Tyu jestes niemozliwa. Jestes nasza dusza towarzystawa. Czemu blokuja Wam Nasza Klase? Mi wczoraj wyskoczylo polecenie, zeby zaakceptowac ich regulamin i potwierdzic email i juz.
#4747 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Znowu mnie te łapy bolą, mam takie zgrabiałe ![]() Pogoda taka sobie, niby słońce ale zimno... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mnie jakoś nie robi ten serial ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Według suwaczka wychodzi mi 1 miesiąc 1 tydzień i 1 dzień do mojego porodu... Jak długo jeszcze!!!!!!!! ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- vette jak tam nocka na krzywym łóżku? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kolo kapliczki sa laweczki i bede sobie tam siedziec ![]() I bede uwazac na nas dwie, wkurzylam sie bo telfonu mi nie naprawili, koszt to 300zl wiec wole kupic sobie nowy...i znow cos...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | ||
Zadomowienie
|
lazurowa super, że po wizycie same dobre wiadomości
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Alguien dziekuję ![]() ![]() Dzień dobry mamusie, dzionek zapowiada się słoneczny tylko czy ciepły bedzie czas pokaże!? Ja już nie śpię od 6.45, byłam wczoraj przez M zmuszona do pójścia spać wcześniej tzn 23.30, chciałam go jeszcze trochę pomolestować ale nim wróciła z łaźienki to on już sobie smacznie komarzył!!! Co do imienia Artur i Kamil, Artur mi się nie podoba chociaż znam jednego z podstawówki i bardzo fajny z niego facet, ale dla dzieciątka to takie poważne imię, co do Kamila chłopak szwiagierki ma tak na imię i jest bardzo ułożonym 20-latkiem co jest rzadkością w dzisiejszych czasach, poza tym taki troszkę mega mózg z niego, bardzo dobrze się uczy a na egaminach maturalnych w tym roku nie dostał z rzadnego przedmiotu mnie niż 90%, z angielskiego rozszerzonego miał nawet 100%. Karolcia trzymaj się dzisiaj dzielnie i nie stresuj za dużo Też jestem na fb zapraszam http://www.facebook.com/home.php?#!/...00000300454831
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-06-23 o 06:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zadomowienie
|
Olakola, Farminka, Basia kto chetny na patronat nad odchowalnia lipcowa ?
![]() Cytat:
![]() ![]() Calkiem przyzwoicie, momentami tylko bylam za bardzo przyklejona glowa do wezglowia, ale poza tym to oki. Maz tez pewnie odczul zbawienny wplyw na szyjke bo dzis do pracy sie spoznil. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | ||
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() dziś o 13:30 mam wizyte , ciekawe co tam słychać ![]() dziś 37tc3d do tp 18 dni!!! Cytat:
a naklejki bardzo fajne olakola hehe i zas go podałam ![]() Cytat:
alguien super ze wszystko dobrze sie układa ![]() a na odchowalni nowy wątek założy może Basia lub Farminka , skoro Tobie nie pasuje ![]() karolcia trzymajcie się dziś ![]() eeeee to jest jak jazda na rowerze tego się nie zapomina ![]() co najwyżej na początku bedzie mega szybki finał ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-23 o 07:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() u mnie dzisiaj słoneczko ![]() Czeka mnie kilka spraw do załatwienia. Będę musiała pojeździć po Warszawie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zadomowienie
|
papeteria
![]() ![]() ![]() ![]()
#4755 | |
Zadomowienie
|
Tobie jedno w glowie
![]() Spalismy jak zabici, a jakiekolwiek akrobacje na takim pochylym lozku moglyby byc niebezpieczne ![]() Cytat:
![]() czekam na relacje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
justynacz, ania22, niezawsze, marta- dziękuję
![]() marta – ja tez uwielbiam fiolet ![]() bajka - super, że wizyta udana niezawsze – kolezanka ma straszne wspomnienie. Współczuję. Moja bratowa niestety podobnie ... (rodziła w Kętrzyniem na Mazurach). Powiedizała, że po takim porodzie szybko się nie zdecyduje na dziecko ![]() vette - dobrze, że masz ustalony termin cc. Trzymam kciuki za utrzymanie terminu ![]() Lazurka – super, ze wszytsko OK ale czy mi się wydaje czy smutna jesteś??????? |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |||
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy jej o to chodzilo, ale chyba nie. Bo zzo i tak w wiekszosci szpitali kosztuje.
Cytat:
er Cytat:
Cytat:
![]() Ja to teraz nie popuszcze tz b jak mi to ma pomoc to to jjest jego obowiazek i wklad w moj lagodniejszy porod ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Moj tz wlasnie wychodzac do pracy dotknal brzuch i mowi "eee jaki miekki ja tu Ci wroze polowe lipca ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Wtajemniczenie
|
OOO matko juz wątek na odchowalni??? nie za szybko???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam potworna zgage ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
100 lat 100lat !!!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
a moze ty bys odchowalnie prowadzila? jako jedna z pierwszych mamusiek a ja dalej kwitne w tym zakichanym szpitalu
![]() |
#4762 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Mnie dzisiaj może być mało na forum, więc jakby się tak zdarzyło, że będziecie się zbliżać do 5000 postów to niech któraś napisze smsa na nr: 691881514. To wejdę i założę nowy wątek. Będę w domu cały czas tylko zamierzam się uczyć. ![]() Jednak czasem warto wypróbować coś, nawet za to zapłacić, ale mieć komfort, że nie trzeba leżeć plackiem. Cytat:
![]() Współczuję Tżtowi... Młody chłopak a już się musi z rwą męczyć. Cytat:
![]() Trochę smutna, trochę zmęczona. Już bym chciała być po tej obronie, przynajmniej jedno by mi odpadło. Tak jak pisałam, jakby coś to dajcie znać smsem.
![]() |
#4763 |
Wtajemniczenie
|
lazurka... no coż ci zyczyc powodzenia.....Wszystko na luzie dasz radę!!!! Ja pamiętam siebie rok temu- obrone mgr mialam 9 lipca. Taże mówię ci jak najmniej nerwów! Sa nie potrzebne!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pół łyżeczki sody i po kłopocie ![]() Ja byłam w sklepie, kupiłam sobie arbuza, po truskawach właśnie mam ostatnio zgagę i sobie ich już nie pojem. Byłam też w ogródku, urwałam szczypiorku, pietruchy, koperku, marchewki już mam takie malutkie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia na obronie!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lubie twarog ze szczypiorkiem, albo z rzodkiewka mmm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Do obrony jeszcze się pewnie zjawię tutaj. No i proszę o kciuki jutro po 13tej. Podobno wchodzę w pierwszej trójce ![]() Aaaa a teraz się jakoś broni bassienkaw, bo jak z nią gadałam to mówiła, że ma dziś obronę o 9tej więc ![]() ![]()
![]() |
#4769 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bede Wam kibicowac ![]() Cytat:
![]() jeszcze 7 tygodni Cytat:
![]() caprica slonce tnij cytaty, bedzie przejrzyscie ![]() lazurka owocnej nauki ![]() A ja sobie leze do gory nogami, pranie sie robi, plan na teraz: pouczyc sie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do porodowki, to chetnie mozemy sie umowic ![]() ![]() Karolcia-jestem z Toba Cytat:
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I LEKKIEGO I SZYBKIEGO PORODU ZYCZE NO I ZDROWEGO MICHALKA Cytat:
a co do imienia, to moj tz to KAMIL- polecam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzien dobry kochane!!! U nas wczoraj bylo milo w lozeczku ![]() ![]() ostatnio zauwazylam takie dziwne uplawy ... takie glutowate, ciagnace... przezroczyste.tez to macie? ja juz bylam w laboratorium, zanioslam wymaz na paciorkowca.Wyniki za ok 7 dni, a jak zaczne rodzic, to co? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.