![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
Ja już kupiłam i nawet dałam ![]() ![]()
![]() |
#4982 |
Zakorzenienie
|
dzień ojca chyba całkiem niedawno został wprowadzony do kalendarza, takie mam wrażenie, bo nie kojarzę, żeby się u mnie obchodziło to święto.
Prezentu nie mam, zadzwonię najwyżej jutro do taty z życzeniami aaaa, nie pamiętam, czy wam się chwaliłam, że znalazłam sklep z butami z sigmy tu u mnie ![]() Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2010-06-22 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fajowo masz ze możesz je po przymierzać ![]() EDIT Wygooglowałam że dzień ojca w Polsce obchodzony jest od 1965 r.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-06-22 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zazwyczaj kupuję dla taty drobnostki...tym razem jest to książka o gwarze śląskiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam, że już w przedszkolu robiliśmy laurki i uczyliśmy się wierszyków na połączoną uroczystość z okazji dnia matki i ojca więc dla mnie to nie jest nowe święto.
#4986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mąz dziś dzwonił, ze ma dla mnie tonę gazet o wnętrzach i bedziemy szukac inspiracji. W sobotę mamy spotkanie z gosciem od remontu łazienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu, jak chcecie zrobić remont najmniejszym kosztem, to ja proponuję nie wynajmować nikogo, tylko robić samemu...na tym najwięcej da się oszczędzić ![]() Dziewczyny, czy Wy też żyjecie od weekendu do weekendu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Haniu niestety "dorosłe ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogólę wolę książki niż TV ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zdecydowanie ![]()
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-06-22 o 21:16 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Wiesz, z chęcią byśmy zrobili sami te mebelki, ale nie wiem czy by nam się udało. To chyba nie jest taka prosta sprawa?? ![]() Dziewczyny mam pytanie jak by wam się widziała taka łazienka: podłoga płytki grafitowe a sciana czerwone?? Męzowi się bardzo podobają, a ja nie wiem czy nie będzie za ciemno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Już myślałąm, że tylko ja mam takie parcie na weekend ![]() Cytat:
![]() Ale o gipsowaniu, płytkowaniu, malowaniu, kładzeniu paneli i tego typu pracach...wiadomo, że sama płytek wypalać nie będziesz, czy mebli strugać ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie te wszystkiego rzeczy będziemy robili sami. Tzn bez płytkowania bo to to już od tesciowej z rodziny przychodzi taki chłopak, który ma swoją firmę budowlaną, bedzie nam burzył jedną sciankę, stawiał inną ![]() Paneli chyba nie będziemy kłaść, bo w całym domu jest juz podłoga drewniana tylko musimy ją odnowić. tesciu ma kolegę z maszyną do cyklinowania i przyjdzie i nam przejedzie po niej, a potem ja sobie tylko pomalujemy jakoś ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- co do łazienki: Myslałam aby płytki ułozyć tylko przy kibelku, umywalce i prysznicu ale nie do całej wysokosci, tylko gdzies tak do 1,40 - 1,50 (jak patrzyłam to do szyji mi się konczy dalej dac farbę do łazienek. Między kibelkiem a prysznicem (a zarazem będzie to jedna ściana prysznica) dac luksfery (nie wiem tylko czy jasne, czy czerowne, ale raczej jasne). No i w samym kibelku (tylko nad nim) musimy sufit opuscic, bo nad nim jest jakaś butla od ogrzewania zawieszona a ja nie chce aby było ją widać i tam się zrobi Ledy od razy Nie wiem jak wam się to widzi. Wydaje mi się, że jak tam podłogę grafitową a na scianach płytki czerwone, to bedzie za ciemno i trzeba by to było czymś przełamać. Tylko nie wiem jak to zrobic. Wy zawsze macie jakieś pomysły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowałaś się już na jakieś konkretne płytki? Poszukaj ich w necie i pokaż, będzie łatwiej coś dobrać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Popieram, mój TŻ też ma już widoczną ilość siwych włosów na skroniach i bardzo mu to pasuje, moim zdaniem ![]() Ja chyba nie mam, nie wiem nawet, bo ciągle farbuję ![]() Cytat:
Ja nie mam za bardzo pomysłu, kupię raczej różnego rodzaju piwa i jakieś słodycze. Mój tata jest starszy, ma 62 lata, i obecnie nie ma jakiegoś ewidentnego hobby. Zawsze lubił rozwiązywać (i tworzyć ![]() Cytat:
Niestety. Chyba mi się moja robota znudziła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj miałam nawet niezły dzień, po pracy udało mi się zmobilizować i zrobić sałatkę makaronową oraz umyć łazienkę (skończyłam o 20:30). Nie na co dzień zdarza mi się mieć tyle siły i dobrych chęci ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
Miskowa wczoraj z TZ 3 godziny wertowalismy gazetki z wnętrzami. mam taki mętlik w głowie, że juz sama nie wiem czego chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może szarość (niekoniecznie grafit) + czerwone akcenty + biel? Nie wiem, czemu ludzie boją się bieli w łazience, jest tyle pięknych płytek i tak świeżo wygląda to w połączeniu z szarym. Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2010-06-23 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
Nie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli już te kolory to zrobiłabym wszystko w szarościach z małymi dodatkami czerwieni. Na przykład obudowa wanny i pas przy umywalce ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Z elementami czerni i szarości.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-06-23 o 08:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ci dobrze... Ja ciągle odliczam godziny do weekendu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak wam sie widzi ta koncepcja ![]() podłoga płytki grafitowe sciana szare ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Widze, ze Madzialneka w ferworze remontu. Ja mam kolorystykę mieszkania mocno sprecyzowaną. Nie będę wchodzić z żadne wystrzałowe kolory, któe po jednym sezonie mi się znudza. Absolutny minimalizm. Mieszkanie to nie lakier do pzanokci. Jak położę jakies porąbane kafelki, to bede sie na nie patrzec minimum przez 10 lat. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2010-06-23 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#5002 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tam będziemy mieszkali mam nadzieje jakieś 3 lata. W planach ammy w tym czasie pobudować nasz domek, ale skoro mamy teraz mieszkanie to już na gwałt nie będziemy się z tym spieszyli ![]() Cytat:
Tylko jeszcze mi napiszcie: płytki byscie ułozyło w całej łazience do wsykosci 1,40 czy tylko w okolicha kibelek, prysznic, umywalka a dalej farba biała?? |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za pomysł w ogóle żeby płytki kłaść tylko do 1,40 m. ![]() Jak w szkolnym kiblu bym sie czuła. No chyba ze chcecie zaoszczędzić na kafelkach to OK- jestem w stanie zrozumieć. płytki w okolicach ...czyli takie plamy płytek chcecie zrobić ![]() ![]() Sorry ale jak sobie to wyobraziłam to mi totalnym kiczem zaśmierdziało. ![]() Już nie raz o tym pisałam....mnie chodzenie do pracy w żaden sposób nie ogranicza...do tego moją pracę lubię..jakby mi jeszcze parę złoty wiecej płacili to byłabym w siódmym niebie...no ale... dorabiam sobie w innym sposób wiec ogólnie nie jest tak źle ![]() Wczoraj np. wyszłam z pracy o 14:40...poszłam spacerkiem do domu, w domu mąż pięknie przywitał..poszliśmy na randke na lody robiąc przy okazji zakupy w warzywniaku i mięsnym ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5005 |
Zakorzenienie
|
Haniu ty sie tu nie śmiej
![]() ![]() Czyli płytki dookoła łazienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może ja Ci opiszę mój dzień, to zrozumiesz czemu żyję od weekendu do weekendu... ![]() Wczoraj wstałam rano, umyłam się, zjadłam śniadanie, ubrałam, pomalowałam...Poszłam na busa, pojechałam do pracy. Z pracy wyszłam o 21:20, w domu byłam o 21:50, TŻ zrobił obiad, zjadłam go, wykąpałam się i padłam trupem na kanapie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zakorzenienie
|
Butter ale tak nie wygląda chyba każdy Twój dzień??
|
![]() ![]() |
![]() |
#5008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do sufitu i koniec kropka..żadna inna opcja w grę nie wchodzi. Jak już ma być farba- to ok..ale ja bym to zrobiła po prostu na jednej ścianie....bez płytek w ogóle,
![]() |
#5009 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znosze mocnych akcentów kolorystytcznych. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Zakorzenienie
|
W tym tygodniu np. tak wyglądaja moje 3 dni
![]() Ale od lipca muszę zaprowadzić porządek...choćbym się miała zwolnić, bo już fizycznie nie daję rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.