wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-22, 11:58   #4981
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A jutro dzień ojca...co kupujecie? Ja już kupiłam książkę w drodze do pracy dziś...

Ja już kupiłam i nawet dałam kupiłam rzutki, takie fajne dobrze wyważone i z dobrym ostrzem, bo te co tata ma są kiepskie. Tata był bardzo zadowolony z prezentu
Stary 2010-06-22, 12:22   #4982
miskowa
Zakorzenienie

dzień ojca chyba całkiem niedawno został wprowadzony do kalendarza, takie mam wrażenie, bo nie kojarzę, żeby się u mnie obchodziło to święto.

Prezentu nie mam, zadzwonię najwyżej jutro do taty z życzeniami

aaaa, nie pamiętam, czy wam się chwaliłam, że znalazłam sklep z butami z sigmy tu u mnie ceny całkiem niewysokie, w zasadzie niewiele wyższe niż na wizażu z przesyłką, więc się opłaca. Idę tam dziś w poszukiwaniu jakichś sandałków do konkretnej sukienki na wesele, o którym wam pisałam. To w zasadzie moja ostatnia deska ratunku, bo nie udało mi się znaleźć niczego w moim rozmiarze, co by było ok

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2010-06-22 o 12:36
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 12:58   #4983
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dzień ojca chyba całkiem niedawno został wprowadzony do kalendarza, takie mam wrażenie, bo nie kojarzę, żeby się u mnie obchodziło to święto.

Prezentu nie mam, zadzwonię najwyżej jutro do taty z życzeniami

aaaa, nie pamiętam, czy wam się chwaliłam, że znalazłam sklep z butami z sigmy tu u mnie ceny całkiem niewysokie, w zasadzie niewiele wyższe niż na wizażu z przesyłką, więc się opłaca. Idę tam dziś w poszukiwaniu jakichś sandałków do konkretnej sukienki na wesele, o którym wam pisałam. To w zasadzie moja ostatnia deska ratunku, bo nie udało mi się znaleźć niczego w moim rozmiarze, co by było ok
Dzień ojca obchodzony jest u mnie jak dzień matki..odkąd pamiętam
To fajowo masz ze możesz je po przymierzać

EDIT
Wygooglowałam że dzień ojca w Polsce obchodzony jest od 1965 r.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-06-22 o 13:01
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 13:25   #4984
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

EDIT
No mi się też wydaje, że dzień ojca obchodzę od zawsze.
Ale zazwyczaj kupuję dla taty drobnostki...tym razem jest to książka o gwarze śląskiej

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 13:52   #4985
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

EDIT
Ja pamiętam, że już w przedszkolu robiliśmy laurki i uczyliśmy się wierszyków na połączoną uroczystość z okazji dnia matki i ojca więc dla mnie to nie jest nowe święto.
Stary 2010-06-22, 14:48   #4986
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

A jutro dzień ojca...co kupujecie? Ja już kupiłam książkę w drodze do pracy dziś...
Ja juz zamówiłam prezent na Dzien Ojca dostanie ode mnie coś czym sie intersuje, czy drzewko Bonsai mam tylko nadzieje, ze dojdzie do jutra, ale wczoraj mi je wysłali priorytet wiec chyba tak Tata na bank sie ucieszy

mąz dziś dzwonił, ze ma dla mnie tonę gazet o wnętrzach i bedziemy szukac inspiracji. W sobotę mamy spotkanie z gosciem od remontu łazienki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 15:58   #4987
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja juz zamówiłam prezent na Dzien Ojca dostanie ode mnie coś czym sie intersuje, czy drzewko Bonsai mam tylko nadzieje, ze dojdzie do jutra, ale wczoraj mi je wysłali priorytet wiec chyba tak Tata na bank sie ucieszy

mąz dziś dzwonił, ze ma dla mnie tonę gazet o wnętrzach i bedziemy szukac inspiracji. W sobotę mamy spotkanie z gosciem od remontu łazienki
Zamówiłaś roślinkę pocztą? Odważnie, ja bym tak nie zrobiła...

Madziu, jak chcecie zrobić remont najmniejszym kosztem, to ja proponuję nie wynajmować nikogo, tylko robić samemu...na tym najwięcej da się oszczędzić

Dziewczyny, czy Wy też żyjecie od weekendu do weekendu?

Hania

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 20:16   #4988
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

zdecydowanie
Stary 2010-06-22, 21:04   #4989
goosia207
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość

Ps. Słyszłyście to ostatnie wyznanie Kory jackowskiej, że była molestowana przez ksieży kieyd była majłą dziewczynką? Straszne...
Nie słyszałam masakra

Cytat:

Ano....nawet nie musiałam wczoraj zaczynać rozmowy...mąż mnie zabrał na pizzę i powiedział dokładnie to co oczekiwałam usłyszeć- więc jest już git.
Jak to powiedziała wczoraj moja przyjaciółka...on mnie rozumie i słucha więc nie muszę sie martwić
Ten sex był batrdzie pod wypływem silnych emocji niż na zgodę. Fajnie było
To ja sama muszę nad sobą popracować...bo ostatnio mocno go ograniczam. On mówi że jemu to nie przeszkadza..ale ja wiem że tak być nie może.

Wczoraj np. pojechał z kumplami na siłownie...byłam pewna że z jednym z nich bedzie chciał gdzieś wyjść albo podjechać do niego na herbę..bo widują sie żadko gdyż on ma małe dzieco..a teraz żona wyjechała wiec mają okazje do spędzenia męskiego wieczoru.
I powiem szczerze że aż sie dziwnie poczułam z tym że mąż przyjechał po tej siłowni- zamiast zadzwoni- z miną jak kot ze szreka i pytaniem czy może na 2 godziny do D. wyjść.
Kurcze co ja z chłopem zrobiłam....boi się spotkac z kumplem na 2 godziny bez mojej zgody.
No i git
Haniu niestety "dorosłe " życie w związku wiąże się niekiedy z pewnymi ograniczeniami i nie masz co się martwić.Jakby chciał iść to pewnie by zadzwonił

Cytat:

A jeśli chodzi o Dextera czy inne seriale, nie oglądam, nie znam, nie czytam
Ja też Dextera nie zczytałam ani nie oglądałam Teraz jestem w trakcie czytania V tomu "Wiedźmina" Sapkowskiego filmu nie oglądałam.
W ogólę wolę książki niż TV

Cytat:

a o wygranej wiem czytałam i się bardzo cieszę.

dziewczyny mam pytanko : czy wy też macie już tyle siwych włosów?? Ja mam to po mamie ona juz w wieku 15 lat zaczęła siwiec Non stop farbuje włosy ale mam już odrosty , dzis odgarnełam je i patrze ile mam siwych włosów buuuuu pocieszam się tylko, że zmarszczek nie mam bo włosy pikuś, można ufarbowac a zmarszczek się nie ukryje
Jeszcze nie mam siwych włosów Tż też nie

Cytat:

Kupie jutro pewnie jakaś bombonierkę.Symbolicznie

Cytat:
zdecydowanie

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2010-06-22 o 21:16
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 06:56   #4990
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Zamówiłaś roślinkę pocztą? Odważnie, ja bym tak nie zrobiła...

Madziu, jak chcecie zrobić remont najmniejszym kosztem, to ja proponuję nie wynajmować nikogo, tylko robić samemu...na tym najwięcej da się oszczędzić

tak, wczoraj przyszła cała i zdrowa, wiec tata prezent dostał już wczoraj. Cieszył się przeogromnie

Wiesz, z chęcią byśmy zrobili sami te mebelki, ale nie wiem czy by nam się udało. To chyba nie jest taka prosta sprawa?? Chyba, że się mylę.

Dziewczyny mam pytanie jak by wam się widziała taka łazienka: podłoga płytki grafitowe a sciana czerwone?? Męzowi się bardzo podobają, a ja nie wiem czy nie będzie za ciemno.

Stary 2010-06-23, 07:19   #4991
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Cytat:
zdecydowanie
Już myślałąm, że tylko ja mam takie parcie na weekend

Cytat:
cześć

tak, wczoraj przyszła cała i zdrowa, wiec tata prezent dostał już wczoraj. Cieszył się przeogromnie

Wiesz, z chęcią byśmy zrobili sami te mebelki, ale nie wiem czy by nam się udało. To chyba nie jest taka prosta sprawa?? Chyba, że się mylę.

Dziewczyny mam pytanie jak by wam się widziała taka łazienka: podłoga płytki grafitowe a sciana czerwone?? Męzowi się bardzo podobają, a ja nie wiem czy nie będzie za ciemno.
Madziu, ja nie mówię o zrobieniu mebli samodzielnie
Ale o gipsowaniu, płytkowaniu, malowaniu, kładzeniu paneli i tego typu pracach...wiadomo, że sama płytek wypalać nie będziesz, czy mebli strugać

Hania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 07:21   #4992
miskowa
Zakorzenienie

cześć
Stary 2010-06-23, 08:05   #4993
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Ale o gipsowaniu, płytkowaniu, malowaniu, kładzeniu paneli i tego typu pracach...wiadomo, że sama płytek wypalać nie będziesz, czy mebli strugać
hehe to cię zrozumiełam

oczywiscie te wszystkiego rzeczy będziemy robili sami. Tzn bez płytkowania bo to to już od tesciowej z rodziny przychodzi taki chłopak, który ma swoją firmę budowlaną, bedzie nam burzył jedną sciankę, stawiał inną i wtedy nam tez płytki w łazience połozy.

Paneli chyba nie będziemy kłaść, bo w całym domu jest juz podłoga drewniana tylko musimy ją odnowić. tesciu ma kolegę z maszyną do cyklinowania i przyjdzie i nam przejedzie po niej, a potem ja sobie tylko pomalujemy jakoś

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

co do łazienki:
Myslałam aby płytki ułozyć tylko przy kibelku, umywalce i prysznicu ale nie do całej wysokosci, tylko gdzies tak do 1,40 - 1,50 (jak patrzyłam to do szyji mi się konczy dalej dac farbę do łazienek.
Między kibelkiem a prysznicem (a zarazem będzie to jedna ściana prysznica) dac luksfery (nie wiem tylko czy jasne, czy czerowne, ale raczej jasne). No i w samym kibelku (tylko nad nim) musimy sufit opuscic, bo nad nim jest jakaś butla od ogrzewania zawieszona a ja nie chce aby było ją widać i tam się zrobi Ledy od razy

Nie wiem jak wam się to widzi. Wydaje mi się, że jak tam podłogę grafitową a na scianach płytki czerwone, to bedzie za ciemno i trzeba by to było czymś przełamać. Tylko nie wiem jak to zrobic.

Wy zawsze macie jakieś pomysły

Stary 2010-06-23, 08:18   #4994
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

co do łazienki:
Myslałam aby płytki ułozyć tylko przy kibelku, umywalce i prysznicu ale nie do całej wysokosci, tylko gdzies tak do 1,40 - 1,50 (jak patrzyłam to do szyji mi się konczy dalej dac farbę do łazienek.
Między kibelkiem a prysznicem (a zarazem będzie to jedna ściana prysznica) dac luksfery (nie wiem tylko czy jasne, czy czerowne, ale raczej jasne). No i w samym kibelku (tylko nad nim) musimy sufit opuscic, bo nad nim jest jakaś butla od ogrzewania zawieszona a ja nie chce aby było ją widać i tam się zrobi Ledy od razy

Nie wiem jak wam się to widzi. Wydaje mi się, że jak tam podłogę grafitową a na scianach płytki czerwone, to bedzie za ciemno i trzeba by to było czymś przełamać. Tylko nie wiem jak to zrobic.

Wy zawsze macie jakieś pomysły
na pewno jeśli masz małą łazienkę i nie daj Boże bez okna, to odradzam ci takie kolory - będzie ciemno i ponuro. Możesz się porozglądać za jakimiś ciekawymi wzorami, ew. dodać trzeci kolor dopasowany kolorystycznie, ale rozjaśniający (np. coś jaśniejszego z gamy szarości). Ew. postaw na duże lustro, powiększa i rozjaśnia łazienkę. Albo po prostu tą farbę wybierz w takim kolorze, żeby też raczej rozjaśniało a nie przyciemniało jeszcze. Najlepiej pooglądać w internecie albo gazetkach wnętrzarskich gotowe łazienki i podpatrzeć połączenia kolorystyczne.
Zdecydowałaś się już na jakieś konkretne płytki? Poszukaj ich w necie i pokaż, będzie łatwiej coś dobrać
Stary 2010-06-23, 08:19   #4995
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Very sexy, zgadzam się
Popieram, mój TŻ też ma już widoczną ilość siwych włosów na skroniach i bardzo mu to pasuje, moim zdaniem
Ja chyba nie mam, nie wiem nawet, bo ciągle farbuję Na odrostach nic nie widać.

Cytat:
Cześć wszystkim...

Eh, tak miło zaczął mi się dzień, bo dostałam wstępna ofertę zmiany pracy...ale już jestem zła, bo sie okazało,że to praca tylko na pół roku Więc bez sensu...

Posłałaś CV czy akurat dostałaś taką ofertę? I co to za praca?

Ja nie mam za bardzo pomysłu, kupię raczej różnego rodzaju piwa i jakieś słodycze. Mój tata jest starszy, ma 62 lata, i obecnie nie ma jakiegoś ewidentnego hobby. Zawsze lubił rozwiązywać (i tworzyć ) krzyżówki, ale takowe dostaje przy byle okazjach.

Cytat:
Ja już skutecznie się zraziłam do butów tej firmy (hurtowni). Wolę jednak kupić mniejszą ilość butów, a zdecydowanie lepszej jakości.

Cytat:
Niestety. Chyba mi się moja robota znudziła

Cytat:
Zależy od gabarytów łazienki. Ja preferuję szarość, ale nie za ciemną. I jeśli ostre kolory, to w formie akcentów - moim zdaniem awangardowe, mocne kolorystycznie łazienki pasują najbardziej do mieszkań, które również mają w całości oryginalny wystrój, niestandardowy. Zresztą takie kolory mogą się szybko znudzić.

Cytat:

Wczoraj miałam nawet niezły dzień, po pracy udało mi się zmobilizować i zrobić sałatkę makaronową oraz umyć łazienkę (skończyłam o 20:30). Nie na co dzień zdarza mi się mieć tyle siły i dobrych chęci

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 08:21   #4996
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Miskowa wczoraj z TZ 3 godziny wertowalismy gazetki z wnętrzami. mam taki mętlik w głowie, że juz sama nie wiem czego chce TZ chce czerwień z grafitem , ja chce coś jaśniejszego wiec albo złamać tamte kolory albo w ogóle dac brąz z beżem ale to już będzie takie smutne (tak mi się wydaje). Łazienka będzie miała ok 6m2 (po remoncie bo teraz jest oddzielnie kibelek oddzielnie łazienka i jeszcze korytarzyk między nimi, potem będzie wszystko razem). I jest jedno okno.

Stary 2010-06-23, 08:28   #4997
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Miskowa wczoraj z TZ 3 godziny wertowalismy gazetki z wnętrzami. mam taki mętlik w głowie, że juz sama nie wiem czego chce TZ chce czerwień z grafitem , ja chce coś jaśniejszego wiec albo złamać tamte kolory albo w ogóle dac brąz z beżem ale to już będzie takie smutne (tak mi się wydaje). Łazienka będzie miała ok 6m2 (po remoncie bo teraz jest oddzielnie kibelek oddzielnie łazienka i jeszcze korytarzyk między nimi, potem będzie wszystko razem). I jest jedno okno.
Nieee! Nuda straszna!
A może szarość (niekoniecznie grafit) + czerwone akcenty + biel? Nie wiem, czemu ludzie boją się bieli w łazience, jest tyle pięknych płytek i tak świeżo wygląda to w połączeniu z szarym.

Ewunia

Staś

bloguję

Edytowane przez asiuk
Czas edycji: 2010-06-23 o 08:29
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 08:35   #4998
hania811
Zakorzenienie

Hejka
Cytat:

Nie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Haniu niestety "dorosłe " życie w związku wiąże się niekiedy z pewnymi ograniczeniami i nie masz co się martwić.Jakby chciał iść to pewnie by zadzwonił
Chciał iść, ale nie zadzwonił tylko potulnie przyczłapała do domu z pytaniem czy może wyjść

Cytat:
Nawet ja - osoba kochająca kolory- nie zdecydowałabym sie na taką łazienkę. dla mnie łazienka musi być stonowana jednak- a nei krzykliwa.
Jeśli już te kolory to zrobiłabym wszystko w szarościach z małymi dodatkami czerwieni.
Na przykład obudowa wanny i pas przy umywalce

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Nieee! Nuda straszna!
A może szarość (niekoniecznie grafit) + czerwone akcenty + biel? Nie wiem, czemu ludzie boją się bieli w łazience, jest tyle pięknych płytek i tak świeżo wygląda to w połączeniu z szarym.
Mi się marzy biała łazienka!!!!
Z elementami czerni i szarości.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-06-23 o 08:36
Stary 2010-06-23, 08:40   #4999
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

Posłałaś CV czy akurat dostałaś taką ofertę? I co to za praca?

Ja nie mam za bardzo pomysłu, kupię raczej różnego rodzaju piwa i jakieś słodycze. Mój tata jest starszy, ma 62 lata, i obecnie nie ma jakiegoś ewidentnego hobby. Zawsze lubił rozwiązywać (i tworzyć ) krzyżówki, ale takowe dostaje przy byle okazjach.

Niestety. Chyba mi się moja robota znudziła

Wczoraj miałam nawet niezły dzień, po pracy udało mi się zmobilizować i zrobić sałatkę makaronową oraz umyć łazienkę (skończyłam o 20:30). Nie na co dzień zdarza mi się mieć tyle siły i dobrych chęci
Dostałam taką propozycje po prostu-nie wysyłałam cv...

Cytat:
Hejka

Nie
Ale Ci dobrze...
Ja ciągle odliczam godziny do weekendu

Hania

Stary 2010-06-23, 08:43   #5000
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Nieee! Nuda straszna!
Tez o tym myślałam własnie.

A jak wam sie widzi ta koncepcja

podłoga płytki grafitowe
sciana szare (ale płytki ułozone do wyskosci np. 1,4o ) dalej pomalowane ściana na biało. I tak : płytki tylko w okolicach umywalki, prysznica i kibelka. Dalej biała ściana (czy lepiej już wszędzie dac płytki ) ?? luksfer między kibelkiem a prysznicem czerwony, dodatki do łazienki czerwone. Ewentualnie jakis pas płytek czerowny.

Stary 2010-06-23, 08:48   #5001
L_V
Zakorzenienie

Cześć.

Widze, ze Madzialneka w ferworze remontu.

Ja mam kolorystykę mieszkania mocno sprecyzowaną. Nie będę wchodzić z żadne wystrzałowe kolory, któe po jednym sezonie mi się znudza. Absolutny minimalizm. Mieszkanie to nie lakier do pzanokci. Jak położę jakies porąbane kafelki, to bede sie na nie patrzec minimum przez 10 lat.

Edytowane przez L_V
Czas edycji: 2010-06-23 o 08:50
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 08:56   #5002
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
beże, brązy, biele wbrew pozorom można też ciekawie zaaranżować. Ja lubię mocne, wyraźne wnętrza, ale sama u siebie wybieram spokojne. Tak też zrobię kiedyś u siebie

Cytat:

podłoga płytki grafitowe
sciana szare (ale płytki ułozone do wyskosci np. 1,4o ) dalej pomalowane ściana na biało. I tak : płytki tylko w okolicach umywalki, prysznica i kibelka. Dalej biała ściana (czy lepiej już wszędzie dac płytki ) ?? luksfer między kibelkiem a prysznicem czerwony, dodatki do łazienki czerwone. Ewentualnie jakis pas płytek czerowny.
to już jakoś sobie potrafię lepiej wyobrazić i podoba mi się. Dobrze, że czerwień ma być tylko dodatkiem - z szarym/grafitem będzie git

Cytat:
Cześć.

Ja mam kolorystykę mieszkania mocno sprecyzowaną. Nie będę wchodzić z żadne wystrzałowe kolory, któe po jednym sezonie mi się znudza. Absolutny minimalizm. Mieszkanie to nie lakier do pzanokci. Jak położę jakies porąbane kafelki, to bede sie na nie patrzec minimum przez 10 lat.
czyli jaka ta kolorystyka? stonowane kolory?
Stary 2010-06-23, 09:03   #5003
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.

oj tak

My tam będziemy mieszkali mam nadzieje jakieś 3 lata. W planach ammy w tym czasie pobudować nasz domek, ale skoro mamy teraz mieszkanie to już na gwałt nie będziemy się z tym spieszyli
Cytat:

to już jakoś sobie potrafię lepiej wyobrazić i podoba mi się. Dobrze, że czerwień ma być tylko dodatkiem - z szarym/grafitem będzie git
To się cieszę.

Tylko jeszcze mi napiszcie: płytki byscie ułozyło w całej łazience do wsykosci 1,40 czy tylko w okolicha kibelek, prysznic, umywalka a dalej farba biała??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 09:03   #5004
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

podłoga płytki grafitowe
Oczywiście że wszędzie płytki.
Co to za pomysł w ogóle żeby płytki kłaść tylko do 1,40 m.
Jak w szkolnym kiblu bym sie czuła.
No chyba ze chcecie zaoszczędzić na kafelkach to OK- jestem w stanie zrozumieć.

płytki w okolicach ...czyli takie plamy płytek chcecie zrobić:confused :....na morzu białej ściany szare wyspy z płytek

Sorry ale jak sobie to wyobraziłam to mi totalnym kiczem zaśmierdziało.

Cytat:

Ale Ci dobrze...
Ja ciągle odliczam godziny do weekendu
Już nie raz o tym pisałam....mnie chodzenie do pracy w żaden sposób nie ogranicza...do tego moją pracę lubię..jakby mi jeszcze parę złoty wiecej płacili to byłabym w siódmym niebie...no ale... dorabiam sobie w innym sposób wiec ogólnie nie jest tak źle

Wczoraj np. wyszłam z pracy o 14:40...poszłam spacerkiem do domu, w domu mąż pięknie przywitał..poszliśmy na randke na lody robiąc przy okazji zakupy w warzywniaku i mięsnym Ja ugotowałam obiad, mąż posprzątał...zjedliśmy obiad , wypili kawę...i wyszli z domu. Po drodze zdzwoniliśmy sie ze znajomymi...wypiliśmy piwko pod chmurką. Dotarliśmy z miasta do domu o 24..zjedliśmy kolacje, posłuchali muzyki i poszli lulu (o 1:30)....cudny dzień...po co mam niby czekać do weekendu
Stary 2010-06-23, 09:09   #5005
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu ty sie tu nie śmiej ja pierwszy raz remont domu robię hehe

Czyli płytki dookoła łazienki Mysle tylko czy do samej góry, czy troszkę niżej je zakonczyc.

Stary 2010-06-23, 09:12   #5006
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Już nie raz o tym pisałam....mnie chodzenie do pracy w żaden sposób nie ogranicza...do tego moją pracę lubię..jakby mi jeszcze parę złoty wiecej płacili to byłabym w siódmym niebie...no ale... dorabiam sobie w innym sposób wiec ogólnie nie jest tak źle

Wczoraj np. wyszłam z pracy o 14:40...poszłam spacerkiem do domu, w domu mąż pięknie przywitał..poszliśmy na randke na lody robiąc przy okazji zakupy w warzywniaku i mięsnym Ja ugotowałam obiad, mąż posprzątał...zjedliśmy obiad , wypili kawę...i wyszli z domu. Po drodze zdzwoniliśmy sie ze znajomymi...wypiliśmy piwko pod chmurką. Dotarliśmy z miasta do domu o 24..zjedliśmy kolacje, posłuchali muzyki i poszli lulu (o 1:30)....cudny dzień...po co mam niby czekać do weekendu
To pięknie...
To może ja Ci opiszę mój dzień, to zrozumiesz czemu żyję od weekendu do weekendu...
Wczoraj wstałam rano, umyłam się, zjadłam śniadanie, ubrałam, pomalowałam...Poszłam na busa, pojechałam do pracy. Z pracy wyszłam o 21:20, w domu byłam o 21:50, TŻ zrobił obiad, zjadłam go, wykąpałam się i padłam trupem na kanapie...

Hania

Stary 2010-06-23, 09:15   #5007
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter ale tak nie wygląda chyba każdy Twój dzień??

Stary 2010-06-23, 09:15   #5008
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu ty sie tu nie śmiej ja pierwszy raz remont domu robię hehe

Czyli płytki dookoła łazienki Mysle tylko czy do samej góry, czy troszkę niżej je zakonczyc.
No ja nie wiem...może ja się nie znam..może teraz jest jakiś inny trend..ale ja sobie nie wyobrażam płytek do jakiejś tam wysokości
Do sufitu i koniec kropka..żadna inna opcja w grę nie wchodzi.
Jak już ma być farba- to ok..ale ja bym to zrobiła po prostu na jednej ścianie....bez płytek w ogóle,
Stary 2010-06-23, 09:16   #5009
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
beże, brązy, biele wbrew pozorom można też ciekawie zaaranżować. Ja lubię mocne, wyraźne wnętrza, ale sama u siebie wybieram spokojne. Tak też zrobię kiedyś u siebie

czyli jaka ta kolorystyka? stonowane kolory?
Bardzo stonowane: czerń, drewno (orzech), bardzo jasny neutralny beż i biel. Tyle.
Nie znosze mocnych akcentów kolorystytcznych.

Cytat:
To pięknie...
To może ja Ci opiszę mój dzień, to zrozumiesz czemu żyję od weekendu do weekendu...
Wczoraj wstałam rano, umyłam się, zjadłam śniadanie, ubrałam, pomalowałam...Poszłam na busa, pojechałam do pracy. Z pracy wyszłam o 21:20, w domu byłam o 21:50, TŻ zrobił obiad, zjadłam go, wykąpałam się i padłam trupem na kanapie...
Identycznie u nas. Da sie przyzwyczaić.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 09:17   #5010
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter ale tak nie wygląda chyba każdy Twój dzień??
W tym tygodniu np. tak wyglądaja moje 3 dni

Ale od lipca muszę zaprowadzić porządek...choćbym się miała zwolnić, bo już fizycznie nie daję rady nie mówiąc o tym, że nie mam na nic czasu

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości