Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-22, 19:49   #1351
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Przypomniało mi się wczoraj wchodze na nk tż-ta noi miał wiadomośc od swojego kuzyna z podziękowaniami za życzenia urodzinowe noi z zapytaniem kiedy pulter.
Tż odpowiedział,że niewie ale raczej u nas tego nie będzie
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 19:52   #1352
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Chciałam Wam ładnie poodpisywac i mi się wszystko skasowało ;( niemam siły robić tego drugi raz ... jutro z rana się postaram , obiecuję

Moja zdolna Basia obroniona na 5 byłyśmy na mieście opijać, wypiłyśmy po piwku a później piłyśmy drinka o wdzięcznej nazwie orgasm, pyszny jest
Strasznie sie dziś nie wyspałam i już padam, poogarniam tylko troszke mieszkanko i powoli będe kierować się w strone łóżeczka

dobranoc
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 20:00   #1353
anesh_
Zakorzenienie

Hej
Ja tylko na chwilę...
Odkąd zaczęłam pracować to w ogóle na nic nie mam czasu...
a w szkole jeszcze tylko dwa egz. (ostatni 7 lipca, czyli dokładnie miesiąc przed ślubem... )i jestem free. I nawet zdałam chemię jako jedna z 5 osób...:P
Tżta oczywiście nie ma, jeśli w ogóle pamiętacie mnie i moją sytuację...
Domek w budowie.
Buziaki dla wszytskich;*;*;*
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 20:10   #1354
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się wczoraj wchodze na nk tż-ta noi miał wiadomośc od swojego kuzyna z podziękowaniami za życzenia urodzinowe noi z zapytaniem kiedy pulter.
Tż odpowiedział,że niewie ale raczej u nas tego nie będzie
Ale Wam fajnie Do nas już się wujaszek i mąż kuzynki wprosili Mam nadzieję, że jakoś dadzą się namówić, żeby przyjść w czwartek, a nie dzień przed ślubem

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Moja zdolna Basia obroniona na 5 byłyśmy na mieście opijać, wypiłyśmy po piwku a później piłyśmy drinka o wdzięcznej nazwie orgasm, pyszny jest
No to dla koleżanki

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Hej
Ja tylko na chwilę...
Odkąd zaczęłam pracować to w ogóle na nic nie mam czasu...
a w szkole jeszcze tylko dwa egz. (ostatni 7 lipca, czyli dokładnie miesiąc przed ślubem... )i jestem free. I nawet zdałam chemię jako jedna z 5 osób...:P
Tżta oczywiście nie ma, jeśli w ogóle pamiętacie mnie i moją sytuację...
Domek w budowie.
Buziaki dla wszytskich;*;*;*
Cześć Dawno Cię tu u nas nie było.
za zdanie chemii.
A TŻcik to chyba jakoś w lipcu wraca o ile pamiętam
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 21:13   #1355
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ale dostałam wiadomość Dziadek (tata mojego taty) jest w szpitalu, bo stracił przytomność (dziadek ma raka nieoperacyjnego i już w kwietniu 3 tygodnie leżał w szpitalu, no ale ostatnio już się trochę lepiej czuł), a do tego babcia (mama mojej mamy) też jest w szpitalu, bo ma jakieś kołatania serca. Oboje w tym samym dniu w szpitalu wylądowali. Koszmar I jak ja tu mam pracę dyplomową pisać
Dzięki Jeśli na sukni masz też kryształki to będzie pasować Albo możesz wtedy poszukać biżu z pereł i kryształków w jednym.
Nie ma kryształjów ale są takie przezroczyste kamyki. Nie mogę znaleźć ładnej biżuterii i z perełkami i z kryształkami...
Przykro mi z powodu dziadków Ale już doczytałam, że jest lepiej, to dobrze Ja o moich się martwię codziennie bo też są już starsi i nie wyobrażam sobie życia bez nich

Mad jestem taka zła za ten egzamin że

Cytat:
Ja też lubię tego drina
Stary 2010-06-22, 22:28   #1356
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość

no ładne Jak tu się zdecydować
Wiedziałam, że Wy mi pomożecie
posłuchaj glosu serca
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Ja też lubię tego drina
, dobry tez jest "sex on the beach" a ostatnio pilam taki o nazwie "krwawy mózg" naprawde jak mozg wygladal, ale slodki i dobry
Zmeczona jestem troche, bylismy na nastepnej lekcji tanca i juz umiemy prawie nasz uklad, jeszcze tylko kilka powtorek i bedzie ok
dobranoc
Stary 2010-06-22, 22:46   #1357
agawoo
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczynki
Czekają mnie ciężkie trzy dni .. Zajrzę do Was pewnie dopierow sobotę ..ufff
Papatki
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 23:31   #1358
Monisia_1331
Rozeznanie

No i znów dopiero wieczorkiem siadłam do kompa:-( Dużo nie zdąże napisać, bo muszę lecieć spać.Tak ogólnie to jestem taka zmęczona po urlopie,że po pracy biore prysznic i w kimkę...potem wstaje jem ogladam tv i znów pora na spanie.
Co do ślubu to było tak... 9:00 fryzura...no i na próbnym czessniu miałam takiego koka z loków spuszczonego na bok ramienia...no ale się nie utrzymal dłużej niż 4h wiec jak poszłam na czesanie do ślubu to nie miałam pojecia co zrobić( a że włosy moje choc podatne na falowanie to loki się nie trzymają,więc musiałam zrobic cos z prostych) i miałam koka nie wiem jak to ując w stylu hiszpańskim (tak mi sie to kojarzyło).Pięknie się trzymał do samego rana.Potem na makijaż na 11;30 i szybko do domku ubrac się bo o 12:30 mój narzeczony miał przyjechać i na sesję. Sesja wypadła ok...zdjęcia mi się podobają...tylko mój TŻ sie starsznie pocił a nie wzieliśmy żadnego pudru...było starsznie gorąco.No i na niektórych zdjęciach się świeci:-( Sesja w biegu potem błogosławieństwo...strasz nie się bałam bo moi rodzice nie znali jeszcze rodziców TŻ-a.No ale było ok.W kościele jakoś tak wszystko łatwo poszlo chociaż bardzo sie motaliśmyTŻ chciał założyc mi obrączke przeznaczoną dla niegoKsiądz sie tylko uśmiechał...a ja po cichu, półgębkiem mówię:NIE TA...DRUGA...a on nie rozumie no i ksiądz mu powiedział po cichu i zaczaił potem było przyjęcie i bawilismy sie do samego rana...to tak w skrócie.Czas tak szybko minął że szok.Czułam się tak cudownie...taka szczęśliwa.Było super, ale cieszę sie że już po wszystkim i nie muszę juz nic zalatwiać...Co do spowiedzi slubnej to ksiądz czepil sie tylo tego że do kościoła i spowiedzi nie chodzilam przez długi czas...ale był mily i bardzo spokojnie prawił.

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"

Edytowane przez Monisia_1331
Czas edycji: 2010-06-22 o 23:34
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 06:41   #1359
ultraradiola
Wtajemniczenie

hejka już środa ale ten czas leci hohoho

a dla przypomnienia dziś Dzień Ojca

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 08:07   #1360
chilanes
Zakorzenienie

Witam w środowe przedpołudnie dziś chyba w koncu uda mi się odebrać sukienkę na wesele znajomych
Stary 2010-06-23, 08:08   #1361
certina4
Wtajemniczenie

cześć

no właśnie dzień Ojca, a ja nie mam pomysłu na prezent

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 08:18   #1362
chilanes
Zakorzenienie

ja nie kupuję prezentów z takich okazji. Składam życzenia i tyle
Stary 2010-06-23, 08:21   #1363
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja nie kupuję prezentów z takich okazji. Składam życzenia i tyle

a u nas to już swego rodzaju tradycja, cała rodzina kupuje sobie prezenty na imieniny/urodziny/dzień babci/dzień dziadka itp...

i stąd mniej wiecej 3 razy w roku mam problem co tu kupić... pomysłów byłoby mnóstwo gdyby i możliwości finansowe były większe niż są

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-06-23, 08:31   #1364
mariiasia
Zadomowienie

dzień dobry

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 08:37   #1365
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć

no właśnie dzień Ojca, a ja nie mam pomysłu na prezent
Ja zawsze kupuje jakies dobre piwo
Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
No i znów dopiero wieczorkiem siadłam do kompa:-( Dużo nie zdąże napisać, bo muszę lecieć spać.Tak ogólnie to jestem taka zmęczona po urlopie,że po pracy biore prysznic i w kimkę...potem wstaje jem ogladam tv i znów pora na spanie.
Co do ślubu to było tak... 9:00 fryzura...no i na próbnym czessniu miałam takiego koka z loków spuszczonego na bok ramienia...no ale się nie utrzymal dłużej niż 4h wiec jak poszłam na czesanie do ślubu to nie miałam pojecia co zrobić( a że włosy moje choc podatne na falowanie to loki się nie trzymają,więc musiałam zrobic cos z prostych) i miałam koka nie wiem jak to ując w stylu hiszpańskim (tak mi sie to kojarzyło).Pięknie się trzymał do samego rana.Potem na makijaż na 11;30 i szybko do domku ubrac się bo o 12:30 mój narzeczony miał przyjechać i na sesję. Sesja wypadła ok...zdjęcia mi się podobają...tylko mój TŻ sie starsznie pocił a nie wzieliśmy żadnego pudru...było starsznie gorąco.No i na niektórych zdjęciach się świeci:-( Sesja w biegu potem błogosławieństwo...strasz nie się bałam bo moi rodzice nie znali jeszcze rodziców TŻ-a.No ale było ok.W kościele jakoś tak wszystko łatwo poszlo chociaż bardzo sie motaliśmyTŻ chciał założyc mi obrączke przeznaczoną dla niegoKsiądz sie tylko uśmiechał...a ja po cichu, półgębkiem mówię:NIE TA...DRUGA...a on nie rozumie no i ksiądz mu powiedział po cichu i zaczaił potem było przyjęcie i bawilismy sie do samego rana...to tak w skrócie.Czas tak szybko minął że szok.Czułam się tak cudownie...taka szczęśliwa.Było super, ale cieszę sie że już po wszystkim i nie muszę juz nic zalatwiać...Co do spowiedzi slubnej to ksiądz czepil sie tylo tego że do kościoła i spowiedzi nie chodzilam przez długi czas...ale był mily i bardzo spokojnie prawił.
Fajna relacja, super ze sie wszystko udalo
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
posłuchaj glosu serca

, dobry tez jest "sex on the beach" a ostatnio pilam taki o nazwie "krwawy mózg" naprawde jak mozg wygladal, ale slodki i dobry
Zmeczona jestem troche, bylismy na nastepnej lekcji tanca i juz umiemy prawie nasz uklad, jeszcze tylko kilka powtorek i bedzie ok
dobranoc
Bardzo lubie sex on the beach

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 08:41   #1366
certina4
Wtajemniczenie

wiecie co podliczyłam ile osób ( razem z dziećmi ) odmówiło mi przyjścia na wesele... 27 osób a jeszcze tydzień do końca potwierdzeń

Caprica jak tam samopoczucie?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-06-23, 08:45   #1367
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
Z babcią już się wyjaśniło, bo zrobili jej badania i wyszło na to, że złe leki przeciwbólowe jej zapisali i to była reakcja na te leki, więc babcia już jest w domu i wszystko powinno już być ok.
A dziadka też już dziś ze szpitala wypuszczają, bo się okazało, że ta utrata przytomności była wynikiem słabego przepływu krwi w tętnicach szyjnych. Po prostu dziadek nie może gwałtownie skręcać głowy ani się schylać, bo wtedy może właśnie stracić przytomność
Współczuję, bo najadłaś się na pewno sporo nerwów Dobrze, że okazało się iż nic strasznego się nie dzieje, oby babcia i dziadek czuli się jak najlepiej
Cytat:
asiulku ja uważam, ze kolory, jakie wymieniałaś pasowały by do Ciebie storczyki można połączyć np własnie z eustomą
Dziękuję Nareszcie uzyskałam konkretne porady

Cytat:
posłuchaj glosu serca
To chyba będzie dobre rozwiązanie
Witajcie środowo! Wczoraj z TŻtem rozdaliśmy 7 zaproszeń, 3 nie zdążyliśmy, mówiłam TŻ, że nie możemy u każdego się tak rozsiadać i gadu gadu, bo w tym tempie to nie wiem kiedy skończymy rozdawać. TŻ jest mało stanowczy a akurat u jego rodziny byliśmy. Nastepnym razem wezmę sprawy w swoje ręce
Stary 2010-06-23, 08:46   #1368
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
wiecie co podliczyłam ile osób ( razem z dziećmi ) odmówiło mi przyjścia na wesele... 27 osób a jeszcze tydzień do końca potwierdzeń

A ile zaprosiliscie gosci? Jeszcze pewnie sie ktos wykruszy. U nas mialo byc 120 a bylo troche ponad... 70
Samopoczucie w porzadku, dziekuje

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 08:49   #1369
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
(...)To chyba będzie dobre rozwiązanie
Witajcie środowo! Wczoraj z TŻtem rozdaliśmy 7 zaproszeń, 3 nie zdążyliśmy, mówiłam TŻ, że nie możemy u każdego się tak rozsiadać i gadu gadu, bo w tym tempie to nie wiem kiedy skończymy rozdawać. TŻ jest mało stanowczy a akurat u jego rodziny byliśmy. Nastepnym razem wezmę sprawy w swoje ręce
my wczoraj byliśmy prosić moją przyjaciółkę, i cały wieczór u niej przesiedzieliśmy mój tata się śmieje, że w takim tempie, to nam się lista gości skróci przynajmniej o połowę, bo po prostu nie zdążymy wszystkich zaprosić
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
A ile zaprosiliscie gosci? Jeszcze pewnie sie ktos wykruszy. U nas mialo byc 120 a bylo troche ponad... 70
ciekawe ile nam odmówi
mam nadzieję, że większość będzie

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-06-23, 08:54   #1370
asiulek1705
Wtajemniczenie

Internet mi nawala Musi zmienić w końcu dostawcę, bo źle się to skończy

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-06-23 o 09:12
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 08:58   #1371
mariiasia
Zadomowienie

asiulku chyba Ci się post zdublował

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-06-23, 09:01   #1372
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
a u nas to już swego rodzaju tradycja, cała rodzina kupuje sobie prezenty na imieniny/urodziny/dzień babci/dzień dziadka itp...

i stąd mniej wiecej 3 razy w roku mam problem co tu kupić... pomysłów byłoby mnóstwo gdyby i możliwości finansowe były większe niż są
Urodziny/imieniny to dla mnie co innego, niż jakiś tam dzień "ogółu"

asiulek1705 wybór i tak nalezy do Ciebie
Stary 2010-06-23, 09:01   #1373
Aaś
Zakorzenienie

Heloł

Ale dziś piękna pogoda
Pobiegałam rano przed pracą i od razu mam więcej energii
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 09:05   #1374
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Heloł

Ale dziś piękna pogoda
podziwiam, mnie by się chyba nie chciało

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-06-23, 09:10   #1375
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

ja tez mam do konca tego tygodnia potwierdzenia, a dopiero jedna osoba raczyla zadzwonic sposród 150 prawie.
Cytat:

u nas bylo tak , ze wczesniej sie dogadywalismy ile u kogo siedzimy i ja bylam idealna czasowo wiec nie za dlugo nie za krótko, u tzta rodziny troche dluzej , bo dalej mieszkali tez

Cytat:

Bardzo lubie sex on the beach
Stary 2010-06-23, 09:21   #1376
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
asiulku chyba Ci się post zdublował
Tak, już to naprawiłam Jak pisałam wyżej, net mi szwankuje i dlatego takie pomyłki

Cytat:

asiulek1705 wybór i tak nalezy do Ciebie
Taaa, zdaję sobie z tego sprawę Ale liczę się z Waszym zdaniem

Cytat:
u nas bylo tak , ze wczesniej sie dogadywalismy ile u kogo siedzimy i ja bylam idealna czasowo wiec nie za dlugo nie za krótko, u tzta rodziny troche dluzej , bo dalej mieszkali tez
My też się umówiliśmy, że nie będziemy długo siedzieć, tym bardziej, że ja jestem chora a wczoraj czułam się znowu źle Tyle, że rzeczywistość okazała się inna Gdyby TŻ potrafił czasami być bardziej stanowczy to byłoby ok. Jak wróciliśmy do domu to uświadomiłam mu, że tak być nie może i że następnym razem musimy być asertywni A tak na poważeni, to po prostu przy kolejnych okazjach ja będę decydować, skoro jemu to ciężko przychodzi, ktoś musi trzymać ster
Czeka mnie ciężki wieczór Jedziemy do teściów, bo dzisiaj dzień ojca, a jutro imieniny teściowej Na samą myśl dostaję nerwów. Tym, razem również ja zajęłam się kwestią prezentów, jeśli ponownie usłyszę hasło, że jej synek trafił z prezentem to otworzę buzię i ją uświadomię. Poprzednie sytuacja mnie nauczyła, że trzeba być twardym a nie miękkim i o sobie myśleć.
Stary 2010-06-23, 09:37   #1377
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

w sumie ponad 150 osób zaprosilismy i teraz jeszcze z tatą zapraszamy jego gości, więc myślę że ostatecznie mniej niż 130 to nie będzie, jeszcze zespół, kamerzysta, fotograf...

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Urodziny/imieniny to dla mnie co innego, niż jakiś tam dzień "ogółu"
wiesz w sumie to każdy inaczej obchodzi, niektórzy np. nie obchodzą w ogóle urodzin i dziwią się jak im się złoży życzenia i jakiś drobiazg przyniesie, ale ja uwielbiam dawać prezenty, również bez okazji i jak tylko fundusze na to pozwalają to tak robię, wiec tym bardziej daję prezenty na takie "ogólne" dni

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 09:39   #1378
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez mam do konca tego tygodnia potwierdzenia, a dopiero jedna osoba raczyla zadzwonic sposród 150 prawie.
My mamy ślub 18 września i rozdaliśmy 1 zaproszenia i 3 wysłaliśmy pocztą do tych, któzy dalej mieszkają ale teraz z tym ruszymy ostro mam nadzieję u mnie raczje jest tak, że jak ktoś bedzie to nie daje znać, jedynie jak odmawia to informuje, ze go nie będzie żeby nie robic zbyt gorącej lini

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Heloł

Ale dziś piękna pogoda
Podziwiam, ja z rana ledwo zwlekam sie z łóżka

Cytat:
My też się umówiliśmy, że nie będziemy długo siedzieć, tym bardziej, że ja jestem chora a wczoraj czułam się znowu źle Tyle, że rzeczywistość okazała się inna Gdyby TŻ potrafił czasami być bardziej stanowczy to byłoby ok. Jak wróciliśmy do domu to uświadomiłam mu, że tak być nie może i że następnym razem musimy być asertywni A tak na poważeni, to po prostu przy kolejnych okazjach ja będę decydować, skoro jemu to ciężko przychodzi, ktoś musi trzymać ster
Czeka mnie ciężki wieczór Jedziemy do teściów, bo dzisiaj dzień ojca, a jutro imieniny teściowej Na samą myśl dostaję nerwów. Tym, razem również ja zajęłam się kwestią prezentów, jeśli ponownie usłyszę hasło, że jej synek trafił z prezentem to otworzę buzię i ją uświadomię. Poprzednie sytuacja mnie nauczyła, że trzeba być twardym a nie miękkim i o sobie myśleć.
U mnie to najlepiej jakbyśmy dla każdego, komu rozdajemy zaproszenie mieli jeden wieczór ale trudno, będzie wpadac i wypadać bo trzeba się z tym pośpieszyć, póki tż nie ma znow dodatkowej pracy po pracy
Co do teściowej to masz rację, walcz o swoje. Trzymam kciuki za Ciebie i tż, żeby go w końcu oświeciło, że mamusia to nie cały świat

Martoolko, cieszę się, ze z babcia i dziadkiem już lepiej, ale się starchu najadłaś biedactwo

Mad, co to tne Pulter? Bo u mnie czegos takiego niema jest "tłuczenie szkła" dzień przed ślubem, ale mam nadzieję, ze nikt nie wpadnie na pomysł, zeby do nas przyjść

Uciekam na miasto, umówiłam się z koleżankami na kawusie potem jeszcze do drugiej koleżanki jade i na cmentarz, zapalić dla taty świeczuszke.

Do później
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 09:45   #1379
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie to najlepiej jakbyśmy dla każdego, komu rozdajemy zaproszenie mieli jeden wieczór ale trudno, będzie wpadac i wypadać bo trzeba się z tym pośpieszyć, póki tż nie ma znow dodatkowej pracy po pracy
Co do teściowej to masz rację, walcz o swoje. Trzymam kciuki za Ciebie i tż, żeby go w końcu oświeciło, że mamusia to nie cały świat
Dokładnie, najlepiej gdyby każdemu poświęciło się co najmniej ze 2 godziny... Dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą
Stary 2010-06-23, 09:49   #1380
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mad, co to tne Pulter? Bo u mnie czegos takiego niema jest "tłuczenie szkła" dzień przed ślubem, ale mam nadzieję, ze nikt nie wpadnie na pomysł, zeby do nas przyjść
Pulter,to jest właśnie tłuczenie szkła na dzień przed ślubem ja również mam nadzieje,że nikt jednak nie przyjedzie.

Cytat:
Ale Wam fajnie Do nas już się wujaszek i mąż kuzynki wprosili Mam nadzieję, że jakoś dadzą się namówić, żeby przyjść w czwartek, a nie dzień przed ślubem
No widzisz niedobrzy panowie wpraszają się na wódke przedweselną.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Mad jestem taka zła za ten egzamin że
Nie dziwie Ci się.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości