|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
z apomyślnośćA teraz skup się Redzik, bo mam parę propozycji spokojnej muzyki z pogranicza folk/celtic dla Cię ![]() Blackmore's Night Secret Garden David Arkenstone (bez słów Hagalaz Runedance (niezłe )(niestety z klimatów Apocalyptiki nie znalazłam )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-22 o 21:41 |
|
|
|
|
#992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() imienia brak, jakieś sugestie, propozycje ![]() Cytat:
za staraniaCytat:
Cytat:
jasne, ja dopiero będę płakać
|
|
|
#993 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#995 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() SG trochę za spokojne, Blackmore cuś nie lubię, Hagalaz wielbię, DA ciekawy, ciekawy, idę się wsłuchać i poszperać... Dzięki Dziękować ![]() A imię hmmm... Jerzy pewnie zbyt banalne?
|
|||
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Florens, patrzę na fotę jeżyka i myślę... może Tyberiusz?
|
|
#997 |
|
grozi wypollizowaniem
|
świetny jest ten Hagalaz-ni ma ktoś wiecej podesłać???
![]() a wiecie co? ni z mydła ni z powidła ide jutro na koncert Percival za darmoche ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- a potem noc Kupały
|
|
#998 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zazdroszczę imprezki |
|
|
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudny przyłączam się do życzeń ) Cytat:
![]() Szukałam dziś od powrotu z pracy wakacji zmęczyłam się... ciężko się szuka wakacji jak jedyny możliwy termin to jest połowa lipca i najlepiej żeby były one prawie za darmo, ale samolotem i w ciepłe kraje
|
||
|
|
|
#1000 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chomik mi mówi ze zara bede miec całą płyte Hagalaz
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
co powiecie na tę laskę? Takie norwesko-lofotowate z lekka
![]() http://www.youtube.com/watch?v=BsvoB...eature=related edit: a co powiecie na Varland? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mvD3J...eature=related (głos tej laski mi z lekka Bjork zalatuje )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-22 o 23:07 |
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
no przecież
![]() tyż piknie, ale Juruś ![]() Cytat:
ciepłe kraje , a tak szczerze to zazdroszczę ale pazur Jurka, czy mój ![]()
|
|
|
#1005 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Polly - wszystkiego najlepszego!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Superhipersłodki!!! Ja mialam dzien słodziaka w gabinecie Urocza, łasząca się kicia po sterylce, miot pięciu yorczków, trzy kluski amstaffy i mały owczarek belgijski - kula futra ![]() Cytat:
Cytat:
A co czytasz? Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Może Gryx się zjawi, bo należą mu się wieelkie podziękowania, że wkleił Tenere do Perełek, dzięki czemu je zanabyłam, bo nigdy bym na nie nie wpadła.
A to taki piękny killer- przesyłka przyszła o 8 rano, u nas o tej porze się śpi (Gucio wytresowany). Kotary zasunięte, żeby jaki skrawek dnia się nie wsunął do mieszkania, a ja z pudłem na łóżku i nożycami, z trudem się uporałam z otwarciem, za to jak się już dorwałam do flaszki, to z takim impetem zerwałam korek, że nogę mi trochę oblało i rozszedł się cudny- zapach? Bo tak to mocne, gorzkie, że zapachem nazwać to za mało. No i tak zasnęłam, z nogą na wierzchu, bo mi było żal schować pod kołdrę. I bym spała do południa, gdyby listonosz nie przyszedł z Le Parfum Rykiel. I znów mnie powaliło. Ach, jakie życie jest piękne- dzięki takim niespodziankom np. Florens, dobra kobieto, George jest przemiły, no nie mam słów! Ja często noszę jeże do Łazienek, bo chcą przełazić przez ul. Gagarina na drugą stronę i łapię je na wieczornych spacerach.
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
ja to jestem hardcorem, w Turcji byłam w sierpniu
(plus 45 w cieniu ) teraz jakieś mniej ciepłe kraje będą ale na tyle żeby się nie stresować o pogodę skoro się na tydzień tylko jedzie dobranoc |
|
|
|
#1008 | ||
|
BAN stały
|
Nieee
![]() Też mieliśmy przez parę lat jeża w ogrodzie, śmiesznie "chrumkał" wieczorami Cytat:
Cytat:
PS. Dużo mchu i dryndusa? ![]() --- Dostałem dwie pały dzisiaj, każdą w odstępie jakichś 10 sekund Teraz to już z całą odpowiedzialnością stwierdzić mogę, że moja promotorka to złośliwa p.i.z.d.a. jest Rozważam zmianę promotora i zrobienie rozpierduchy na wydziale
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-06-23 o 01:34 |
||
|
|
|
#1009 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym go trzasnęła, ale tak się zlokalizował, że to zbyt ryzykowne... Czytałam, że lubi to wracać, ale po pół roku, a nie tygodniu ![]() Przejdę sie jutro do polikliniki, może będzie inny lekarz... ![]() ... na mniejsze zło ![]() Cytat:
ja mam to samo. ewentualnie cuba libre albo gin z tonikiem... czystej nie lubię, nawet na weselach dolewam sobie mineralnej do kieliszka jak nikt nie patrzy, a jak jest możliwość to ulatniam się na piwo do knajpy ![]() chociaż na ostatnim rozsmakowałam się w białym winie, którego dotąd nie lubiłam. ![]() Cytat:
![]() z chęcią wypiłabym wino patykiem pisane w dobrym towarzystwie ![]() Cytat:
Gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Swojego czasu mój wujek był dyrektorem w zakładzie produkującym Jabłuszko ![]() Jeśli chodzi o odcienie kolorów włosów, to ja zwykle opieram się na tej palecie Kawał polsko-ruski, ale słodki. mopied po rosyjsku to skuter albo motorower ojciec sie zbiera w delegacje, a mama dzieciom mowi - jak powiecie wierszyk, to wam tata przywiezie to, co w wierszyku zaczyna najstarsza corka: - papa jediet w Lieningrad priwieziot mnie marmielad mama mowi: super, przywiezie Ci te galaretki srednia siostra: - papa jediet w Lieningrad priwieziot mnie szokolad mama mowi: super, przywiezie Ci te czekoladki i najmlodszy syn tez wystapil i mowi - papa jediet w Lieningrad priwieziot mnie mopied a mama mowi - synu, ale tutaj rymu nie ma syn na to ok, ok - no to bedzie - - papa jediet w Lieningrad, mamin jober budiet rad, mamin jober nasz sosied, papa dast mnie moi mopied
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Mchu duuużo, a dryndusa nie wyczuwam- zauważyłam, że moda na niego słabła już na początku lat 80tych. Cały czas się zastanawiam, jak określić najtrafniej dryndusa (od powiedzonka mojego męża Hindus- dryndus, co miało oznaczać najbardziej mu nienawistny zapach z mojej kolekcji retro).
Dryndus to skisła marynata z bambusa, kwaśnawy odorek zasikanych majciochów w dymie kadzidełek sandałowych, gnijące mandarynki posypane curry, ogólnie brudek i złooooo. Ja bardzo lubię, ale ze względu na dobro małżeństwa wystrzegam się, za to ledwo Wojtek wyjedzie, zlewam się po pas takimi cudami (AromaticsElixir! )Gryxiu, no tak, wtorek i spotkanie z panią Pi. Zrób rozpierduchę, na pewno na pały czy dwóje nie zasłużyłeś Życzę więc zmiany promotorki. ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- No właśnie, Betty, strasznie szybko Ci to dziadostwo odrosło, idź do innego lekarza. Jak pójdziemy na Kropki, to musisz być już po tych problemach
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wujek przymuje tylko w piątki, więc jutro pójdę tu gdzie mam kartę założną, zobaczę co zaproponują i jak coś to zmienię na szpital gdzie mam wtyki. Kurcze, nawet mi prześwietlenia nie zrobił czy jakiegoś zapalenia stawu nie mam czy innego dziadostwa. ![]() Rok temu się męczyłam z porażeniem prawej ręki, teraz z lewą, a przecież ja prawie wogóle nie choruję.... a jak już mnie coś dopadnie, to zawsze jakieś dziwaczne...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-23 o 02:31 |
|
|
|
|
#1012 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A w drugim linku mam wrażenie, że się męczą ale popatrzę jeszcze wieczorem bo zaraz lecę do roboty. Skoro wybrałam imię to mogę być matką chrzestną?Cytat:
![]() Chwilowo czytam Karinę Pjankową "Prawa i powinności", ogólnie koleżanka przyniosła mi całą torbę fantasy Cytat:
Zazdroszczę wakacji... Cytat:
|
||||
|
|
|
#1013 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak chcę... ![]() Cytat:
czyli na niższego? Cytat:
Cytat:
a jaka Ty laska jesteś Cytat:
![]() Cytat:
to ja się do Ciebie przeprowadzam
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
tak szukałam wczoraj po róznych wykonawcach, a zapomniałam, że przecież Finntroll wydał swego czasu płytę eksperyentalną prawie bez śpiewu (jak już Katla nie mógł śpiewać
)Jak ktos lubi ich intra, to powinno się spodobać coś z albumu Visor Om Slutet ![]() Przykładowe kawałki (w pracy nie mam słuchawek, to wrzucam w ciemno )klik! klik! Włosy mi wooolno rosną... Ja chce mieć już do pasa, a te ledwo za łopatki sięgają, ech... ![]() edit: a, no i oczywiście same intra też są dobre czego Ty tam Red szukałas? odgłosy natury, magia, mało śpiewania? Jak nie znajdziesz tego w Gryning i Blodmarsch, to mi się juz pomysły skończyły ![]() (ja to zawsze mam wrazenie, że to kawałki z jakiegoś filmu fantasy )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-23 o 09:58 |
|
|
|
#1016 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1017 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dobry
Wino i fajki rozumiem, ale o co chodzi z kąpielą? Nie można? Cytat:
![]() Masz chomika-wróża? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z tego co czytałam trudno takie sprawy diagnozować, pokarmowe jeszcze najłatwiej zdiagnozować i wyeliminować alergen, ale jak to pyłki, roztocza albo co innego to leżymy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ju, Ty masz Aromatics Elixir? Mogłabyś przynieść w sobotę / niedzielę, jeśli będzie to spotkanie? Cytat:
Wiem że oryginalność choroby to żadne wielkie pocieszenie ale zawsze coś ![]() ----- Pachnę dziś Chamomile z serii The Healing Garden Coty z próbki i jest piękne..... i oczywiście już niedostępne....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#1018 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Jadę do dziekanatu dzisiaj, najprawdopodobniej będę musiał wziąć warunek i przejść to samo w sesji poprawkowej, we wrześniu (gdy część ludzi z mojego roku będzie już dawno po obronie) Jedna za "przegapienie" pierwszego terminu, a druga za nieudaną poprawkę ![]() Cytat:
Jest jeszcze facet, którego bardzo lubię, ale co z recenzentem
|
||
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno, Aromatics wykończyłam- Wojtek dziś wraca
![]() Wszystkiego dobrego dla Kici. Ja będę na spotkaniu w niedzielę, najwyżej się we dwie (i pół- Gucio) spotkamy Gryxiu, trzymam kciuki!
|
#1020 | ||
|
Nindżopesz
|
Dawaj, TŻ się ucieszy
![]() Przy okazji zbioru koleżanki: nie polecam "Kłamcy" J. Ćwieka - jakiś taki schematyczny, średnio polecam "Prawa i powinności" Pjankowej - nie dość śmieszne na pastisz, zbyt przejaskrawione na klasyczne fantasy, ogólnie zabawne czytadło, polecam jako rozrywkę "Zawód: Wiedźma" Olgi Gromyko - przy niektórych scenach obśmiałam się jak norka. Reszta czeka na przeczytanie ![]() Cytat:
W domu przesłucham bo mi YT zablokowali w robocie. A ostatnio stwierdziłam, że najlepiej wchodzą mi soundtracki z gier ![]() Tyś nieskacowana!? Jak było na imprezie? W naukowy bełkot nie wnikałam ale podobno rzecz sprowadza się do poronienia, przedwczesnego porodu. Mowa o gorących kąpielach ale kto bierze chłodne? Cytat:
Baba się ewidentnie uwzięła.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

I jeśli już to byłby ledwo pierwszy tydzień
Dlatego szukam objawów i mam dylematy typu "pić wino czy nie pić, brać gorącą kąpiel czy nie brać". W rezultacie wykąpałam się w letniej wodzie i zmarzłam jak g...o w przeręblu. A wypiję herbatę, to jakiś koszmar 
z apomyślność
)

,też chcę takiego żeżyka,kiedyś chrzestna miała ,fajnie tuptał w nocy

prawie na pewno

może to ta Jasna Góra 

ciepłe kraje
, a tak szczerze to zazdroszczę
Rozważam zmianę promotora i zrobienie rozpierduchy na wydziale

ja też tak chcę...
Ja chce mieć już do pasa, a te ledwo za łopatki sięgają, ech...