|
|
#1021 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1022 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Może spróbuj uderzyć do tego faceta? O co chodzi z recenzentem to nie bardzo rozumiem, musisz sobie samemu wybrać? Kurcze, nawet nie pamiętam jak u mnie było, był jakiś recenzent w ogóle?? Promotor była z automatu bo ona prowadziła seminarium ale o recenzencie to na oczy nie słyszałam... ![]() Cytat:
Ja też w niedzielę będę, ale będzie nas na pewno więcej niż dwie i pół ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przy gorących umieram.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, warszawka... co tak cicho na wątku zlotowym? ![]() Red i reszta, ruszać się
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-23 o 12:59 |
|
|
|
|
#1024 |
|
Nindżopesz
|
Szalona Nie zamarzasz w trakcie? U mnie poniżej 40 stopni to już chłodna kąpiel. Podobało mi się na Islandii bo tam wszędzie mieli dwa kurki w kranie - jeden od natężenia wody, drugi z temperaturą. Można było sobie od razu ustawić np. 35 stopni a nie kombinować z zimną i ciepłą. Nie spotkałam się z czymś takim w PL ale jeśli jest to biere w ciemno. Ja mam ślub Niby nie mój ale wypada być a tak bym chciała pogadać z Wami o dziwnej muzyce i ciachach
|
|
|
|
#1025 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Strasznie pisać u nich prace mgr wiem coś o tym ![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ostatnio znowu spotkanie nie wypaliło...
|
|
#1026 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to zwykła bateria termostatyczna
|
|
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
aaale mi się chce spaaaać.... niestety to sie nie wyklucza... ![]() Cytat:
![]() Nie podejmuje sie interpretacji.... ![]() Cytat:
ale o co jej chodzi? ![]() tylko Tobie robi takie problemy? Ja uwielbiam spac w wannie z goraca woda... przez sen sobie dolewam, zeby nie ostygla... ![]() Wiem ze niezdrowe, ale nie umiem sie powstrzymac...
|
|
#1028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo się spręzyć powinnyśmy i zorganizować mega zlot czarownic we stolicy .No chyba raz na parę lat można się jakoś ogarnąć i przybyć no nie? I ślunzoczki by przyjechały i pyrki z z Poznania i ekhem... Krakuski pod przewodnictwem kierowniczki Polly i kresowiaczki z Lublina i Pomorzanki może przy dobrych wiatrach
No w każdym razie ja i Truskawa byśmy przybyły,bez cyrtolenia,że daleko i takie tam...ale fajnie by było
|
|
#1029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1030 |
|
Nindżopesz
|
Taaa! Nie wiem co to bateria termostatyczna, a tym bardziej zwykła, ale dostanę taką w hipermarkecie z art. sanitarnymi?
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Oł, a to nie na sobotę się umawiacie?
|
|
|
|
#1031 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Heloł
straaasznie mi się dzisiaj nudzi w pracy.... może rozruszacie mnie jakoś, bo zaraz zasnę
|
#1032 |
|
Nindżopesz
|
Zlustrowałam kalendarz - będę, będę
|
|
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak chcesz popatrzeć, to przyjedź
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-23 o 13:27 |
||
|
|
|
#1035 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Muzyka zawsze mnie usypiała, obojetnie jaka
|
#1036 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no jak nie wiesz-to własnie to co zmacałaś w Islandi-podsłam Ci nazwe zebys wiedziala co kupic-i kupisz wszedzie
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
może za słabej słuchałaś...
![]() (albo skocz na inny wątek, tam, gdzie ostatnio takie pyskówki leciały i nabroj trochę mi już się nie chce Cytat:
jak lubisz soundtracki z gier, to filmowe tez powinny się nadawać
|
|
#1038 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A tamten wątek ... a daj spokój, niedobrze się robi, co się tam wyprawia, przedszkole się zrobiło a nie wątek, na którym można czasem coś wtracic.
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też w gorących kąpielach umieram - genralnie ważne żeby była piana i żeby nie wysuszało - do gorącej wskakiwałam jak ogrzewanie siadło tej zimy
Cytat:
Cytat:
moj kolega jak się nudził to robił kulki z papieru i strzelał nimi z rurki długopisu je wydmuchując - tylko potem sprzątania sporo widzisz dokąd go nuda doprowadziła edit - pracował na komendzie policji Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-23 o 13:42 |
||
|
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sto Lat! dla solenizantki Polly
Cytat:
Od końca kwietnia żyjemy w ciągłym rozdrapaniu (+ histeryczne wylizywanie futra) Wytyczne weta i zmiana karmy na hipoalergicznego, bezmięsnego RC niewiele dała, a nawet muszę stwiedzić, że zwierz chyba miał po niej intensywniejszy świąd, a co za tym idzie jeszcze więcej rozdrapanych ranek wokół pychola Tydzień temu w akcie desperacji wymieniłam jej jadło na antyalergicznego Hill'sa d/d (jagnięciny nie jadła do tej pory wogóle, więc liczę na brak negatywnej reakcji) - zobaczymy, jak nie będzie poprawy, to dupa blada Kurczę, może rzeczywiście nasilenie objawów w okresie wiosenno-letnim świadczy o alergii na jakieś parszywe, wstrętne pyłki? I co wtedy? Jakieś kocie leki przeciwhistaminowe... Będę męczyć weta Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-06-23 o 13:52 |
||
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jakieś techno i ostre pitolenie na gitarach? ![]() (ja juz kilka razy postanawiałam stamtad nawiać i chyba w końcu to zrobię na dobre. Znudziło już mi się czytanie o szczegółach każdej rozmowy z mężem, teściami, co który mąż sobie goli itp... a co się zacznie jakiś ciekawszy dla mnie temat, to od razu jest tłamszony albo olewany. Albo biorą moje żarty i ironię strasznie na poważnie i robią ze mnie nie wiadomo jakiego szatana albo "pustą" laskę )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-23 o 13:43 |
|
|
|
|
#1042 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
nna sprawa, że jestesmy w fazie reorganizacji i będą zmiany, a póki co nuda taka, że człowiek z nudów durnieje ![]() Na net juz patrzec nie mogę ciągle no forum siedze, ale ilez możnaaaa? He he patent Twojego kolegi to w podstawówce przerabiałam, aktualnie za stara już jestem na to ![]() Kurde, przytacham se podręcznik do nauki jakiegoś języka i będzie pozytek
|
|
#1043 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
, ale to pewnie i tak nie są "Gorące metalmięsa 2010"
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-06-23 o 13:45 |
|
|
|
|
#1044 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() O nawianiu to ja wczoraj dokłądnie myślałam, nawet chciałam to napisać, ale doszłam do wniosku, ze dziecinna nie będę i zniknę po angielsku jesli dalej będzie, jak jest. Im się nijak nic nie da wytłumaczyć, zachowuja się jak rozhisteryzowane przewrażliwione pannice. Rozsądku słuchac nie chca, za to - jak zauwazyłam - uwielbiają się wdawać w takie pyskówki i bardzo łatwo wyrabiają sobie opinię nt osób.
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Polly niech się uczy - o ile nie zna - mówiła że nie ma do kogo w robocie gęby otworzyć a tak to po lektorze popowtarza |
|
|
|
|
#1046 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() O, to może virtualno-wizazową naukę języka zrobimy?
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
by wolała )
|
|
|
|
|
#1048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się przyłączyłam. A jak już miałyśmy mała flote, to stoczyłysmy morską bitwę Dodam, ze siedziałyśmy w pierwszej ławce Cytat:
nie nie - tam już wszystkie meżów mają. To teraz całe dnie rozmów o mężach, tesciach, pracy, obiadkach, ciążach... ja rozumiem, ze to ważne rzeczy. ale takie rozmowy o prozie życia i praktycznie o niczym inym mnie nudzą... Wolę barowe pogaduchy o wszystkim i te niesamowitą tolerancję i sympatyczną atmosferę na tym wątku ![]() p.s. metalmięsa nawet tam nie przeszły - jedyny watek, gdzie na fotę Vretha bez koszuli laski stwierdziły, ze się go boją (!), a na słodkie laska stweirdziła, ze łeee tam, jej mąż to dopiero słodziak ![]() Cytat:
![]() zapominasz o nietolerancji - już parę razy wyjechały na mnie z japą, co ja w ogóle w tym wątku robię itp. Jak próbuje skomentowac xzyjeś zachowanie, fochy w związku, oto od razu jest krzyk , ze co ja wiem o zyciu, jak będe miałam faceta, to zobaczę i też taak będe robic i takie tam... Histeryczki? No co Ty... przecież to bardzo wrażliwe kobiety, które płaczą na widok ślimaka w tv.W ogóle towarzystwo tam nadzwyczaj dobrane do siebie Ja tez się zmywam, ale nie teraz, bo wyjdzie, ze strzeliłam focha po ostatniej żenadzie, co mnie od pustych lasek zwyzywała - za parę tyg dopiero Wiesz, zaczęłam tam tylko bywać z powodu Agatki, którą znałam wcześniej i chciałam dodać jej otuchy. Ale teraz chyba nic tam po mnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-23 o 14:10 |
|||
|
|
|
#1049 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to ja po norwesku poproszę ![]() Hva er klokka? ![]()
|
|
|
#1050 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Kurde, też mam męża, ale on mi nie przesłania świata, nie pisze co mu zrobiłam na obiad, ani czy i ile koszul my wyprasowałam ... Czasami po prostu wyżalić się na forum mam potrzebe i tyle - jak każdy czasem. Maja, a może bysmy równo i razem któregoś pięknego dnia dały dyla stamtąd? [/COLOR]
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-06-23 o 14:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

Jadę do dziekanatu dzisiaj, najprawdopodobniej będę musiał wziąć warunek i przejść to samo w sesji poprawkowej, we wrześniu (gdy część ludzi z mojego roku będzie już dawno po obronie) 

Niby nie mój ale wypada być a tak bym chciała pogadać z Wami o dziwnej muzyce i ciachach 

widzisz dokąd go nuda doprowadziła