|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Agravko pisałam w poprzednim wątku chyba nawet na ostatniej stronie co u ANOXY... ze pojawi się wieczorem, i że dziś była u siostry, ale wszystko ogólnie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
O i jest Karolcia
Nie czytaj!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie dzis sie mojego gina pytalam "a co z pepowina " a on do mnie "co co no jest ![]() ![]() musialam odpisac teraz was nadrabiam w starym watku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
melduje sie i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 miesiac roznicy szok a lekarz mowil cos, ze poprostu moze mialas okres bedac juz w ciazy albo cos no bo to jest 1 miesiac nie 2 tyg!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym miesiacem roznicy to tez jestem zdziwiona, bo zawsze bylo 2 tygodnie, a teraz nagle 4. pytalam o to dzisiaj tego gbura, ale tez nie odpowiedzial mi na to o co pytalam, bo odniosl mi sie do wagi, ze mala ciezsza o 200g niz jest norma i ze to przez ta duza glowe i brzuch. moj gin jak wczoraj mala mierzyl to powiedzial tylko ze duza glowa-madra glowa. i napewno nie bylam wczesniej w ciazy bo poczatkowe usg wychodzilo zawsze normalnie, terminowo, pozniej ta glowa i brzuch zaczely sie robic dwa tygodnie starsze i za kazdym razem slysze ze wszystko jest dobrze i wymiarami mam sie nie przejmowac bo wszystko jest w normie. musze im wierzyc, bo juz mnie badalo nie wiem ilu lekarzy i zaden na ten odchyl uwagii nie zwracal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Przez ostanie dni nie bylam na bieżąco, mam nadzieje ze mi wybaczycie
![]() Na pogrzebie smutno, siedzialam na lawce z siostra, pomodlilam sie po tem poszlam z mezem w tzn. orszaku...troszke poplakalismy no ale jakos sie trzymamy ![]() ![]() Za naprawe mojego chcieli 300zl a nowy kosztowal 400zl wiec wolalam nowy, a nikt nie gwarancji ze bedzie dzialal wiec ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
To i ja sie melduje w nowej czesci! Ciekawe ile z nas sie rozpakuje w tej czesci?
Cytat:
![]() ![]() Super musi byc to ciasto. Basienka a jaki kierunek wczesnije studiowalas ,ze juz chcesz zaczynac nastepny?
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Pisałyście w poprzednim wątku o swoich sesjach zdjęciowych ślubnych... uwielbiam takie rzeczy oglądać... świetna pamiątka... ja o swoich narazie mogę pomarzyć... ale w końcu marzenia po to są żeby je spełniać... Marzy mi się taka sesja zdjęciowa jak miała ta para... zdjęcia w plenerze zaczynają się coś koło 80
![]() http://galeria.gubala.pl/?folder=asiapatryk/
![]() |
#41 | |||
Zadomowienie
|
o matko już kolejna część, dobrz, ze mi Basia napisała, bo ja już zaczęłam odpisywać jeszcze na tamtym wątku
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() muminek88 współczuję musiałaś sie najeść strachu bidulko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bassienkaw GRATULUJĘ KOCHANA ![]() ![]() vette jakaś ty śliczna ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja studiowałam pedagogikę resocjalizacyjną... ale trochę żałuję, bo mogłam coś w kierunku wczesnoszkolnym albo coś... w reso to ja się nie widzę.
A studiować już nie chcę, myślałam o studium... technik farmaceutyczny |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
vette, sylviasol piekne Wy
![]() sylviasol zdjecie jak trzymasz tz za poslady wymiata ![]() basienka gratulacje a za frytki to ![]() jusdan czasem mam taki wrazenie z tym oddychaniem xawmeli padłam z tą chcica na śmietanę co za desperacja ubijac w suszarce do salaty … ![]() Tez brałam slub 22 sierpnia ![]() bajka mala ladnie wazy dobrze ![]() lazurowa niech mama lepiej to sprawdzi hd super wyniki ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-23 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Papeteria
![]() Ja frytki wkońcu zrobiłam, ostatnio jadłam takie kupne, ale dziś były robione z ziemniaków i niebo w gębie ![]() Ty 22 sierpień, a która rocznica będzie? Ja 25 ![]() Zaraz Wam tu smaka narobię i wrzucę fotki ciasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja musze sie wziac za nasze fotki slubne i przejzec je dokladnie bo tak naprawde to ich jeszcze wszystkich nie obejzalam. mamy okolo 1800 zdjec i jakos nigdy czasu nie bylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
no ladnie wazy... w ciagu miesiaca przytyla 1165 g
![]() chyba musze przestac tyle jesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
hd ciesze sie ze wniki ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
ok melduje sie i ja oficjalnie
![]() szyjka długa i zamknięta, główka jeszcze nie zeszła nisko. Mały waży 2800 z groszami czyli nie urósł za wiele w ciagu 2 tygodni bo koło 300gram ale gin powiedzial ze pomiary na aparaturze moga sie roznic nawet o 400g wiec wystarczy ze teraz zanizylo a ostatnio zawyzylo. Wazne ze rosnie.Wód wystarczajaco, ale ciasno juz tam temu precelkowi. gin powiedział że czas na SMS czyli mały już może legalnie wychodzić S - sprzątanie M - magnez ( w zasadzie na co jest ten magnez dziewczyny bo wiem ze bierzecie ...na miesnie ale jak to ma wplywac na poród ![]() S- seks ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze gin zazartował że jak mąż nie będzie chciał współpracować to do sasiada.... Następna wizyta za dwa tygodnie 7.07 ale powiedział ze już nie liczyłby na te wizyte bo mały mimo ze jeszcze wysoko to nie jest powiedziane że akcja nie ruszy i poród może się zacząć w każdej chwili ![]() no i o ta pepowine pytalam ale juz opisalam powyzej bajka moj tez sie roznie rusza...czasem spokojny pol dnia a czasem szalony...po prostu gin mi powiedzial ze jakbym juz dluzej nie czula ruchow i zaczela sie niepokoic to cos slodkiego i poruszac brzuszkiem ze wtedy maly powinien zareagowac.... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-23 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
i ja sie wpisuje na nowa czesc watku
![]() dzis bylam w szpitalu na kontroli i jestem zadowolona co prawda u mnie nie badaja tak jak u was no ale cisnienie 96/67 i na scanie ( minutowym chyba ![]() ![]() Basi gratuluje mgr Za Lazurowa 3 mam kciuki Ja rocznice slubu mam 10 lipca a termin om 14 a usg 19 wiec jakby Alex sie pofatygowal wczesniej to tez by spedzil z nami rocznice ![]()
#50 |
Konto usunięte
|
Melduję się w nowym wątku-tak z doskoku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze wszystko ok
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
To i ja się melduję
![]() bassienkaw, Xawmeli Oj będziemy świętowały w sierpniu te nasze rocznice ślubu, ja mam tak między Wami ![]() bajka gratuluję udanej wizyty, fajnie ze dzidzia rośnie, tą pępowiną to się nie przejmuj , ja jak mnie mama rodziła byłam owinięta pępowiną i mówiła że jedyne co to jak mnie "wypychała" to lekarz mnie chwycił i jednym ruchem od razu odwinął. lazurowa przykro mi z powodu mamy, pewnie sama się martwi czy Tobie nie zaszkodzi tym bardziej że nie wie co to za wysypka.Jeśli możesz to na razie odizoluj się w miarę możliwości i siedź u siebie w pokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
serduszko i papeteria fajnie, ze wizyty udane. A Ty papeteria nadrabiaj teraz wszystkie lozkowe zaleglosci
![]() Basia no to moze zakladaj odchowalnie?? bajka ale Ty sie nie przejmuj tymi pomiarami teraz, bo one sa juz niemiarodajne. Liczysz ten termin porodu, ktory byl na usg w 12 tyg. Moja Milena byla przy porodzie owinieta pepowina(a nic wczesniej na to nie wskazywalo) i wszystko bylo ok. Po prostu musza szybko zareagowac i tyle. Glowa do gory! Musze sie pochwalic, ze wczoraj weszlam w swoje jedne spodnie przed-ciazowe ![]() ![]() Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-06-23 o 18:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Jusdan 7 rocznica
![]() ![]() Papeteria umarłam z tym sąsiadem... choć mój to pewnie będzie chętny hahaha ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To dobrze ,ze nie tylko ja mam takie plany. Ja mam jeszcze mozliwosc zostawic Szymka z mama ,ale wolalabym zeby uczyl sie samodzielnosci i przedewszystkim mial kontakt z jezykiem norweskim. A co do zdjec obok listy to ja pisalam o tym pomysle.Ale to juz tylko dobra wola pan zalozycielek bo to jednak duzo wiecej roboty. Nie wiem czy im sie bedzie chcialo :p Nie przejmuj sie i bron Boze nie czytaj w necie (tam to dopiero "specjalistow") ! Ja w No mam tylko jedno usg , i wielu badan mi nie robia, moze to i dobrze bo czasami lepiej nie wiedziec i nie przejmowac sie niepotrzebnie ,jak np. ta pepowina.
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Żabka w żłobku? Tylko nie wiem jak tam u mnie z uprawnieniami pedagogicznymi... w każdym bądź razie w żłobku to akurat bym się nie widziała... zresztą ja sama nie wiem w czym bym się widziała... hahaha
![]() Co do pracy w aptece... wydaje mi się, że nawet nie głupie pieniądze się tam zarabia i praca nie taka straszna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
hej, i ja się melduję!
Cieszę, się że wszytskie wizyty udane ![]() Bajka, jak lekarz i osoby, z którymi się kontaktowałaś uważają, że nie ma się czym martwić, to staraj się nie martwić. I nie czytaj! |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba tez sie wezme za cos takiego a co ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
juz nie czytam... wcinam kanapki z nutella
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.