|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Cytat:
![]() ![]() no a widzialas ile ja mialam, 3 posty na komentowanie, caly odcinek jest genialny ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze jestem niewinna ![]() ale tym pieprzeniem zepsulas ![]() on chcial powiedziec : potitkac ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- kufa, juz swoje komentarze komentujemy ![]() kama widzialas moje ![]() zlamana macica mnie zabilas ![]() i Chajzerem ![]() na suty to chyba z Majkelem nie staje w szranki ![]() co masz do naszego pozycia ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-23 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
Z komentarzy do komentarzy niedługo się zrodzi opowiadanie
![]() Widziałam Twoje tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z ta normalnoscia, juz za poźno ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
Dobra lecę się nażreć
![]() Będę póóóóźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ogole te klejnoty sa do kupowania za prawdziwa kase, to pewnie oni za to zyski nawet jakies maja, jak ktos wysle esa, zeby se kupic 10 czy iles klejnowow, za 10,98 z Vatem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na to natrafilam, ze nie zacytowalam wczesniej, znow niebo ![]() P. sie podobalo ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ide robic ciasto na gofry ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
Kochany Iliosku vel Niuniolu!
Pomarańcze i banany niech Ci tańczą dzionek cały. Załącznik 3206454 Załącznik 3206455 Niech wesoło ćwierka ptaszek, Załącznik 3206484 goście niech naniosą flaszek. Załącznik 3206492 Bubbles zejdzie z drzewa, Załącznik 3206503 Załącznik 3206504 niechaj Majkol Ci zaśpiewa. Załącznik 3206505 Uśmiech towarzyszy wiernie Załącznik 3206562 - moc uścisków masz ode mnie! Załącznik 3206565 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
tez chce takiego ptaszka by mi cwierkal co dzien rano
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- bo moj osobisty zamiast dzien od cwierkania to by zaczynal od pukania ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- zjedlismy po 3 gofry, takie polwkowe, z bita smietana i truskawami ![]() ja jednego mialam z musem, ktory polecam, jablkowo-brzoskwiniowy, o taki http://www.alejakobiet.pl/img/frucio.jpg maly sloiczek, fajny dla dzieci i doroslych, i tu akurat cudnie brzoskwinki czuc ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-23 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
![]() cześć Dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
Co tu za posucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A gdzie jesteś? ![]() Byliśmy na imieninach u dziadka i babci. Mąż mi się z moim tatą i dziadkiem upili ![]() Musiałam ich wieźć do domu ![]()
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
Aguuuuu
![]() ![]() ![]() Blooska hejo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
cześć bloo
![]() cześć agu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
mama dostarczona do domu
![]()
#3589 |
Zakorzenienie
|
no fakt trochę mnie nie było ...
![]() generalnie to szkoła, po szkole chłopak lub też znajomi a po tym do domu i do wyrka ![]() ale ( żeby nie było ) wszystko ponadrabiałam ![]() generalnie obiecuję, że postaram się być tu częściej i wiem, że może się tak wydawać ale nie zapomniałam o Was i codziennie o Was myślę. Michael nadal jest w moim sercu tylko teraz kawałeczek musi dzielić z innym samcem ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3590 | ||
Zakorzenienie
|
ales nas zaniedbala
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() to ![]() i opowiadania tez ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- a ja za to spadam , poczytalam spiski, to jestem ![]() dobranoc ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
![]() matko, taki powrót jest ciężki w sumie ![]() BAM ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
uklakla uklakla
#3593 |
Zakorzenienie
|
idę spać moje kochane Babolinki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale ja też zaraz idę spać
![]() Kolorowych dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Aaaapsik
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Katrina pokaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
wiecie ile było osób na tym pogrzebie z klasy? 9 w tym 4 jej bliższe przyjaciółki... :|
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Aaa ja mam mleczną kanapkę
![]() <leci do lodówki> ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Już wróciłam z lodówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
sto lat!
#3599 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstyd mi za te wszystkie dziewczyny z mojej klasy i żal mi ich. Tak bardzo poprzez swoje zachowanie chcą pokazać jakie to one nie są dorosłe już i w ogóle a nie chce im się (dosłownie) przyjść na jeden głupi (przepraszam) pogrzeb ojca swojej koleżanki z klasy. iiii.. i napisałabym więcej ale po prostu mi się nie chce bo padam na morde. Bynajmniej było te 9 osób... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.