|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
dobry wieczórwiecie, że jesteście niesamowici Cytat:
|
|
|
#1112 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
O f*** ale faux pas popełniłam jakbym wiedziała, to bym sie wtedy nie odezwała tam Cytat:
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co wam powiem? Idę spać
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1114 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
tak mi się wydaje,że ten sam rocznik
albo rok młodsza
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja chyba też ![]() ale masz sympatyczną piosneczkę w podpisie
|
|
#1116 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
sympatyczna jak ja ![]() przy Waszych brzmieniach to ja się ze swoimi gustami raczej nie wychylam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz nawet jak boczkiem w trawie przemyka , to mi nie umknie ![]() WYRD ten kawałek tez jest fajny
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
no i o starości prawi
![]() Wnter umawiasz się jakośz Dominkab, bo ja też zakupy mam do odbioru, może jakieś lody razem skręcimy ![]() mnie tylko małż ogląda i wystarczy, bo patrzy dziwnie ![]() i ja powoli idę
|
|
#1120 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1121 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
ciekawe ile by mi zajęło czasu takie naumanie
|
|
#1122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro zabieram się do słuchania kapeli ![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze mogłabyś cyakć foty z ukrycia, bo za byle gałązką się schowasz chudzinko ![]() Dobranoc
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Miciel, a jak tobie pasuje? Na lody ochotę masz , albo inne śledzie
|
|
|
#1124 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
dementuję
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1125 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#1126 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Genialny po prostu, wiemwiem... ![]() Cytat:
Stęsknionam ![]() ![]() Cytat:
Podniecam się na nim parę razy dziennie Cytat:
Majku, jak lubisz ten rodzaj plumkania, to rzuć oczkiem jeszcze na to poniżej, może coś Ci podpasuje :Haive Darkestrah (ta wiolonczela pod koniec... )jeszcze Kampfar i coś bardziej "experimental funeral black" , czyli NorttAch, no i jeszcze poprzedni projekt pana z Wyrda, czyli niejaki Hellkult (cóż za nastrojowa nazwa kapeli... edit: a na deser coś bardziej "epickiego", czyli długiopiór w sweterku ![]() Ulegam, ale muszą być sztywne i obłożone żyłami
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-06-23 o 23:32 |
|||||
|
|
|
#1127 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ochotę to ja mogę mieć, ale przed lipcem nie wydolę, bo środa odpada, a z kolei Dominka nie może w 2 najbliższe weekendy
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- no, np. Maja za miesiąc ![]() o Jeżu Florensiany, ten Roz-ter-kowy wewiór ma ORZECH PASZCZOWY! Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-06-23 o 22:55 |
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Rozterka wiewióry orzechami zwabia, żeby im podstępnie foty cykać
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
To jest własnie cały urok tej fotki
Biegłam za nią jak głupia Wcale im orzechów nie daję , one je skąds same wynajdują .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-06-23 o 23:08 |
|
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
w środę?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bilety zabukowane. 17 lipca - Bułgaria. Zamierzam leżeć tam i się nie ruszać
|
||
|
|
|
#1131 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Redhaired Witch;20207271]Babki fajne ale i tak mnie trochę rozśmieszyło "a ja to to i tamto"
![]() [QUOTE] Ja tam nic złego nie widzę w tym wątku Cytat:
Przecież poszukuję bleugirl![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio było apogeum i nawet zrobiłam kilka fotek komórką tego chlewu ![]() za spostrzegawczość.Cytat:
Ale się rozpisała... ![]() Cytat:
Polly,mów mi babciu Ech...nudna jesteś ![]() Cytat:
![]() Gratuluję i zazdraszczam Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-06-23 o 23:23 |
|||||
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wiewiórów - mój TZet miał patent - w sensie zamierał - tak ze wiewiórki było ciekwe co to - a drugi patent jadł sobie kanapki - moooooocno pachnące - wbrew pozorom kanapki są lepsiejsze dla wiewiórów niż orzeszki ja nie wiem po co ale one tę kanapkę ukradły - nie mieliśmy aparatu niestety. rzecz działa się w parku Kościuszki katowice i w parku takim no name kołoosiedlowym - tam też mamy wiewióry oraz w ogrodzie tżta - obok iglaki mini las prywatny i one tam też śmigają - ale generalnie jedzonko je zwabia - jedno im trzeba przyznać pikne są jak nie wiem co ale Rozterka jest miszczem i łowi wiewióry bez zanęty - choć tak jak mówię ta jedna wiewiórka obserwowaął TŻta czemu on taki nieruchomy - tylko gałkami ocznymi ruszał i daję słowo kręciła łbem jakby stwierdzała '' być nie może no wtf "---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Red - genialne podsumowanie - zaznaczam też że i ja poczytałam podrzucony przez Ciebie komiks i jest boski - mocno mną potrząsło good stuff cóż Gryx powinien być najbardziej hepi że ma aż dwie pały ! i to dzięki jednej pani - kariera filmowa stoi otworem w niemczech zwłaszcza buuuu ni ma nikogo do porady kosmetycznej - czytałąm ze macie ( chyba agnes) kompact shiseido sun ble ble ble ble - ja mam liquid nr 40 i jest super odcień tylko jasny - chce dokupic ten kompact na teraz na lato ( na wypadek jakby jakieś było w tym roku) no i chodzi o to że nie wiem który odcień, w zasadzie pytanie moje ogranicza się do tego czy któraś ma odcień 70 bo 40 za jasny, 60 tester mieli i za różowy i nie mieli 70 a chyba tylko ten pozostał. jak ktoś ma opisze tonację ? poluję na żółtą. niby wykańczam jakieś stare Cliniqi i Debory - ale dobrze to one nie wyglądają - a czasem chciałabym żeby kompact coś zdziałał - aha na ręce miałąm wrażenie że wysusza - a już dawno odkryłam że mojej tłustej cerze wysuszanie nomen omen nie służy - więc jak wysusza to jestem w punkcie wyjścia Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-24 o 00:07 |
|
|
|
|
#1133 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() chiba 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze babciu chociaz na moją babcie jestes zdecydowanie za młoda
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Rachellce, z uśmiechem na ustach i radością w sercu udaję się ku miejscu spoczynku Pa! ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- W sensie pozytywnym, czy wręcz przeciwnie?
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaand cheers
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- żeś zepsuta i wyuzdana - nie dziękuj mi - zawdzięczaj to eeeeeeeeee horoskopom ? papaty Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-24 o 00:01 |
|
|
|
#1136 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, jak widze ze z ust waszych pada Kampfar czy Limbonic Art to mi "serce roście"
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Z rocznika to jestem purchawa
, ale rocznik dobry jakościowo, Gucio odmładza, a i mąż starszy mnie uważa za wiosenkę , więc mówcie mi Ju.A dla odmiany wklejam teledysk, który mnie zauroczył, zresztą został obsypany nagrodami http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY A! Od jutra (cudowne określenie) przysiadam fałdów przy Kameleonie, bo do wtorku ma być gotowy, żeby na wystawie we środę wisiał... No i chciałabym chodzić wcześniej spać, tak, żeby max o pierwszej być już pod kołdrą. Chyba, żeby to zrealizować, muszę przełożyć malowanie z wieczora- nocy na dzień...ojej. A rower- Jubilat- już jest u mnie w piwnicy
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak ponoć chodzę we śnie znaczy sie w łóżku bez ingerencji komputerowych - chciałabym chyba żeby mnie ktoś nagrał jak śpie w sumie jakbym miała kamerkę to mogę nagrać się sama - coby se sprawdzić czy to nie pomówienia Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-24 o 00:25 |
|
|
|
|
#1139 | ||||
|
BAN stały
|
Co piszecie?
Nie bądź taka tajemnicza (ew. na priwa) ![]() Cytat:
Wszystko wygląda na to, że we wrześniu muszę podejść do tego zaliczenia w sesji poprawkowej (tak powiedziano mi w dziekanacie), więc powinienem napisać JM @ z tą radosna wiadomością i umówić się na termin (a znając jej złą wolę, może się nie zgodzić) Mam nadzieję, że chociaż brzuch wciągnięty miałem Btw - powinno być ofkors "inwigilatorka", a nie "inwigilantka" ![]() Cytat:
Łeee, więc moje tutaj na nic - chowam członki ( ) i uciekam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale... widziałem gdzieś takiego gościa (i nie o oceny mi chodzi, noł noł) |
||||
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- śmiejem się bo mam dziś humor na przekór realiom, po troszę dzięki barowi - komiksowi od Red - i chyba głównie na przekór, na zasadzie na złość mamie odmroże sobie uszy - więc na złość będę mieć humor dobry, no może dostateczny plus nie pytam nawet gdzie widziałeś takiego gościa
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-24 o 00:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

dobry wieczór

ciekawe ile by mi zajęło czasu takie naumanie 

, albo inne śledzie

Przecież poszukuję bleugirl
d około półtora tygodnia..moje dziecko raptem dorosło na tyle aby przejawić bunt młodzieńczy.,kończy piata klasę......zaraz12 lat skończy.i problem lezy w wyegzekwowaniu porządku:masakra i tragedia wpokoju..nawet nie zgadza się na ustalenia.itp......ona staje na stanowisku że koch abałagan i tak ma byc......papierki na glebie, ciuchy , syf na biurku......nie bardzi bym chciałą wychodzić z pozycji bata itp, (u mnie w domu to byłokrótko, pas itp.jak byłam dzieciakiem ) tak więc nie chciaąłbym powtórzyc tego modelu....ale za bardzo nie pasi mi rozwalone wyrko.ciuchy brudne kubki itp...bunt nagle wystapił.płacze ze kocha bałagan i tak ma być.....zanacza wyraźnie że to jej pokój i tak ma być...próbowałąm wysondowac....itp.zakocha nie. problemy rówieśnicze.itp..zaraz urośnie góra...i sterta w pokoju wszystkiego...
za spostrzegawczość.
wtf "