|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
"Miłość turecka to równoczesne onanizowanie się dwojga partnerów heteroseksualnych połączone z wzajemną obserwacją Seks grecki to inaczej seks analny" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Turecka jakoś do mnie nie przemawia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Konto usunięte
|
BS do mnie:
"I co, opowiedziałaś już nimfom o dzisiaj? Co pisały, jak komentowały?" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze..
Seks po angielsku - ta dystyngowana nazwa odnosi się do praktyk zbliżonych do SM, ale nie powodujących fizycznego bólu. Delikatne klapsy, wiązanie i łagodne biczowanie wykorzystuje się w zabawie, która jest rozpisana na role: dominującą i uległą. Seks po niemiecku - co do tego, co oznacza seks po niemiecku, nie ma zgody pomiędzy samymi Niemcami a resztą świata. Niemcy określają w ten sposób seks w pozycji klasycznej, ale z międzynarodowej perspektywy "niemiecki seks" wydaje się być dużo bardziej ekscytujący. W innych krajach określa się tak praktyki sado-masochistyczne. Seks rosyjski - oznacza masaż analny (z użyciem olejków do masażu) bez stosunku lub zaspokojenie pomiędzy udami partnera. Seks tajski - to zaawansowana technika pieszczot obejmująca masaż całego ciała wykonany ciałem partnera/partnerki. A polskiego nie ma ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Tak dzisiaj o karierze i pracy było.. http://jpeg.com.pl/displayimage.php?...623&fullsize=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny mam prośbę, możecie mi pomóc wypełnić ankietę do pracy?brakuje mi już tylko 20..proszę ![]() ![]() ![]() http://old.moje-ankiety.pl/wypelnij/...nariusz/12044/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dama - dawaj tego emociaka na ava ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
BAN stały
|
madziu ---> Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci BS nago tańczy.
Wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Wtajemniczenie
|
helcia gotowe
![]() Ten 0,1% za masłem to wlasnie ja ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Raczkowanie
|
dziękuję Nimfy
![]() ![]() ![]() do kiedy będę pisać pracę??dosyć trudne pytanie..miałam zamiar oddać promotorce ostatneigo dnia czerwca, ale dziś się dowiedziałam że chce na jutro....a tego fizycznie nie dam rady zrobić ![]() ![]() jeszcze na weekend na wesele jedziemy..nie dość że drugi koniec Polski, to akurat w takim okresie..wogóle mi to nie pasuje ![]() ehh przepraszam, że się tak żale, ale nerwy mi wysiadają już... |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W zasadzie u mnie jest tak, że zdecydowanie wolę masło i uważam za zdecydowanie zdrowsze (czytałam o tym w necie wiele godzin ![]() ![]() Także obecnie nie używam nic ![]() Jak teraz byłam w domu, to młody brat kupił masło i mogłam się delektować, bo smak ma przecudowny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20218143]BS do mnie:
"I co, opowiedziałaś już nimfom o dzisiaj? Co pisały, jak komentowały?" ![]() ![]() Haha, to tak jak mój ![]() Cytat:
![]() Poszłam za Twoim ciosem ![]() ![]() A WŁAŚNIE!!!!! Kicccccccccciaaaaaaaaaaaa aa!!!!!!! ![]() Ty czarownico jedna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
Kurde nimfy włąsnie z roboty wróciłam - MASAKRA - takiego zap...... to dawno nie miałam - 8 godzin na hali wykładanie towaru, dźwiganie paczek po 12 kg ! nie było nawet jak siaść. Kierowniczka była taka wredna że szok - podchodzę do koleżanki po husteczke a ta do mnie z mordą, że nie robie tego co powinnam, laski z którymi pracowałam ani cześć ani całuj mnie w tyłek - tylko jechały takimi ta przekleńswami, że mi tam głupio było. W dodatku pierwszy dzień a nikt mi nic nie wytłumaczył - baba mi się pyta czy ja po raz pierwszy mówie że tak a ta zaczyna cmokac i wzdychać i z tekstem no to idź na galarteki i stoje tam jak debil i nie wiem co robić bo ta krowa mi nie chce wytłumaczyć. W dodatku było że pracuje do 6 a ta stwierdziła że zdązymy w 15 minut rozwiesc po sklepie 2 pełne koszyki i wyszłam o 6.30 ale za te 30 min to nikt mi nie zapłaci. Pier..... rzucam tą robotę i szukam czegoś innego więcej na taką jazdę nie idę, masakra po prostu.
#1996 |
BAN stały
|
black-bubu a gdzie to takie jazdy Ci robili? w ktorym dokladnie hipermarkecie? ja pamietam jak dzis prace w avicie. to byly najgorsze miesiace mojego zycia. bylam tam najmlodsza i wszystkie starsze sie na mnie wyzywaly - mialam dzwigac worki z ziemniakami po 20 kg na plecach, krzyczeli na mnie, na skargi do szefostwa chodzili, torebkę mi przeszukiwaly. masakra nale uzbieralam na wakacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
Axa a po co torebkę? Ja bym nie oddała. No sory. Rewizja czy co?:/
#1998 | ||
Zakorzenienie
|
Ale bez oszukiwania
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nigdy nie zapomnę jak dali mnie na arbuzy w sezonie. Promocja po 0,99zł ![]() ![]() ALE na wakacje uzbierałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
BAN stały
|
Bubu, pewnie!! Spadaj stamtąd najszybciej jak się da!! Podpisywałaś coś z nimi??
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Teraz to już nie ma żadnego losowania! Śpisz w drugim pokoju za te abrakadabra wczorajsze!! ![]() Za tydzień?? Nie będę specjalnie kremu robić!! ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Ej baby, kupi mi coś któraś z City Deal?? ![]() Bo chciałam sobie sprawić żarełko z BSem, ale można tam płacić tylko z mBanku, BPH, Noredea, WBK, Inteligo, MultiBanku ![]() Ja bym przelała kasę, a któraś by mi kupiła i później mailem przesłała kupon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
BAN stały
|
ej no gdzie Wy??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20220472]
W zasadzie u mnie jest tak, że zdecydowanie wolę masło i uważam za zdecydowanie zdrowsze (czytałam o tym w necie wiele godzin ![]() ![]() Także obecnie nie używam nic ![]() Jak teraz byłam w domu, to młody brat kupił masło i mogłam się delektować, bo smak ma przecudowny ![]() ![]() ![]() ![]() My zawsze kupujemy w markecie jak jest oferta nawet 2-3paczki i mrozimy - idealny sposob ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Ketamina, bardzo mi się nie podoba Twój podpis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
BAN stały
|
Tez zrobiłam ankietę i jesteśmy razem w tym 0,1%
![]() Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=438460 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wychodze z zalozenia, ze nie jednemu psu na imie burek ![]() ![]() zwlaszcza, ze mialam ochote jeszcze do niego wrocic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
hej nimfy, myślałam że czeka mnie dzisiaj miły dzień z BSem ale coś czuję że nic z tego nie wyjdzie bo on ma zły humor a jak ma zły humor to nie da się z nim nawet gadać nie wspomnę o sexie
![]()
#2008 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20220472] ![]() W zasadzie u mnie jest tak, że zdecydowanie wolę masło i uważam za zdecydowanie zdrowsze (czytałam o tym w necie wiele godzin ![]() ![]() Także obecnie nie używam nic ![]() Jak teraz byłam w domu, to młody brat kupił masło i mogłam się delektować, bo smak ma przecudowny ![]() ![]() odwieczna wojna między masłem a margaryną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym baaardzo dziękuję wam za ankiety ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Konto usunięte
|
Też byłam za masłem
![]() A w ogóle, to informuję Was, moje nimfy, że pod wpływem impulsu wymyśliłam, że zrobię na blogu loterię, gdzie do wygrania będą oczywiście lakiery, ale to dopiero jak będzie 50 obserwujących (teraz jest 21) - zamierzam uzbierać sporą rzeszę czytelników ![]() Także, która jeszcze nie obserwuje?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kupiłam właśnie nowego notebooka... a poszłam tylko dorobić sobie klucz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.