Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-24, 09:16   #4321
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Dzień dobry,
od 8:00 siedziałam w kibelku i w końcu się udało (po 2 godzinach) U mnie dziś po wczorajszym chwaleniu o codziennych spadkach waga stanęła w miejscu. Wczoraj najadłam się brokułem gotowanym, 3 pomidorami z cebulka, dwoma twarogami, dwoma wiesniakami, twarożkiem domowym, jajkami na miękko, plackami otrębowymi. jakiś taki dzień "z głową w lodówce". Gratuluje wszystkim spadków !
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:16   #4322
kasia_1011
Raczkowanie

GG do kasia_1011

A u mnie szykuje się zastój...
Objawił się wczorajszym wzrostem i tak zostało...

Wiece, czasami jak was czytam to się czuję jak jakiś stary dinozaur

Tu dziergam a tu moje hobby nr 2
kasia_1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:17   #4323
Basketgirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ratlooksgirl Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta!!!

Mam nadzieję że rozpoczęło sie u mnie pasmo sukcesów, bo wczoraj spadek -07 i przekroczenie magicznego 62 kilograma, a dzisiaj wchodze na wagę w piżamce i spadek o 0,2 i tak ptrzę na to, myślę mizernie w porównaniu z wczoraj to zrzuciłam pidżamkę i wchodze jeszcze raz a tam jeszcze dodatkowe 0,4 czyli razem -0,6. W tej chwili waże 60,9kg.
Gratki, gratki!! Ale Ty musisz byc chuda przy takim wzroście!

I Ty mi lepiej powiedz, co Ty wczoraj zjadlaś, że aż taki spadek masz! Wszystko dokładnie ;D Zobaczymy jak to jedzenie podziała na mnie

Dukan! (168cm)
I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg
II faza: 31.05 - .... 60,3kg -

POLEGŁAM

ale wracam

69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55
Basketgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:18   #4324
kasia_1011
Raczkowanie

GG do kasia_1011

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
a ja robie ten sam ale bez skrobii, wychodzi tez pycha ale mozna jesc do oporu i daje wiecej slodzika, ok 12 lyzeczek
Dajesz coś zamiast skrobi np otręby czy po prostu wywalasz skrobie i już?

Tu dziergam a tu moje hobby nr 2
kasia_1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:27   #4325
blackredmoon
Raczkowanie

Dzień dobry
Właśnie jestem po porannym ważeniu i śniadaniu..
Wiecie co... po 3ech dniach uderzeniówki ubyło mi tylko 0,5 kg.. i to mnie ma zmotywować?
No nic, będzie lepiej
Dziś już PW, więc na śniadanie:
jajko na twardo, dwa plasterki szynki z indyka i pół pomidorka
+ zielona herbata
Dobrze?
Ale chyba zaraz pójdę po kawę to mnie z porcelną pogoni
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:28   #4326
Achika
Zadomowienie

nic nie trzeba dawac w zamian za skrobie...ja nie daje...i wychodzi super...juz coraz lepsze mi te serniki wychodza:PP moj tez czeka na drugie sniadanko i na kolacje pewnie tez co by pieknie i proteinowo bylo u mnie dzis wzrost o 80 deko :P ale i tak wychodze na swoje bo mialam ostatnio serie spadkow wiec nie narzekam...dzisiaj dzien proto wiec wszystko ladnie sie ureguluje...mniejmy nadzieje )

ale powiem wam ze po takiej mega uczcie to tylko spac sie chcialo
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:30   #4327
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez kasia_1011 Pokaż wiadomość
Dajesz coś zamiast skrobi np otręby czy po prostu wywalasz skrobie i już?
po prostu wywalam robie dokladnie tak (jakby ktos pytal to zeby juz nie musial pytac ) :

6 białek z odrobina soli ubijam na gesta piane mikserem

6 zoltek, 12 lyzeczek slodzika, 2 kubki serka homo 500g, lyzeczke proszku do pieczenia i troche aromatu smietankowego miksuje na puszysta mase

dokladam na to piane i lekko miksuje

wylewam do blaszki okrągłej 24cm z papierem na spodzie

pieke na dole piekarnika z dolnym grzaniem 1h (zeby sie gora mocno nie spiekła)

zostawiam jeszcze na troche w uchylonym piekarniku zeby doszedl, nozem oddzielam sernik od blaszki (brzegi)

pozniej wyjmuje go z tej obręczy i klade na ruszt z mikrofali na szmatce zeby woda wyciekła bo troche jej wylatuje

no i jak ostygnie to do lodówki

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-06-24 o 09:33
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 09:31   #4328
nillka88
Zakorzenienie

No ja własnie bez skrobi chcę zrobic ten mój pierwsze serniczek tylko boję się bo mój piekarnik jest starej daty i zawsze od dołu spalał a u góry jeszcze nie zrobione było

a co do mleka w proszku to kupiłam sobie to w proszku a nie franulowane bo myslałam, że łatwiej będzie zrobić gładziutka mase i duuupa nie dobre to i same grudki mi sie porobiły a przy tamtym sie tak nie działo
Stary 2010-06-24, 09:34   #4329
syla39
Wtajemniczenie

Hej dziewczeta

Jestem w Polsce i wszystkiego musze uczyc sie od nowa. Nie moge znalezc odpowiednich produktow Czy ktos moglby mi doradzic w jakim sklepie najlepiej sie zaopatrywac? Mam tu Tesco, Biedronke, Carrefour i calkiem niedaleko do Lidla wiec i tam moge zajechac Ktos pisal ze duzo rzeczy jest w Kauflandzie ale nie mam dostepu do tego sklepu
Serek wiejscki znalazlam, twarog tez ale za nic nie moge znalesc odpowiedniego serka homo gdzie go znajde i jakiej firmy No i otreby znalazlam tylko w takich platkach.
Sorry za glupie pytania ale naprawde nie moge sie odnalesc. Jeszcze tesciowa gotuje obiady i ciagle musze odmawiac mam nadzieje ze sie nie zlamie

Myslalam czy by nie przejsc na 3 faze, moze byloby mi latwiej Mozna pozniej wrocic na 2????

Zapomnialam jeszcze o mleku w proszku... Jakiej firmy i w ktorym z tych sklepow znajde? przelecialam Tesco i Biedronke i nie znalazlam:-(

Edytowane przez syla39
Czas edycji: 2010-06-24 o 09:37 Powód: dopisek
syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:35   #4330
anaiss86
Zadomowienie

mam pytanko( ktos ju chyba o to pytal ale nie moge znalezc) Dukan pisal o ogorkach i korniszonach a jak sie sprawa ma jesli chodzi o kiszone? mam ochote zrobic ogorkowa...

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:40   #4331
ratlooksgirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Basketgirl Pokaż wiadomość
Gratki, gratki!! Ale Ty musisz byc chuda przy takim wzroście!

I Ty mi lepiej powiedz, co Ty wczoraj zjadlaś, że aż taki spadek masz! Wszystko dokładnie ;D Zobaczymy jak to jedzenie podziała na mnie
Jestem bardzo chuda ale od pasa w górę, miseczka A i wogóle, a dołem to już zaczynałam przed dieta w rozmiar 42 wchodzić, czywiście do 36 nie dąże bo to i tak wszystko za krótkie by było ale 38 w pełni mnie usatysfakcjonuje. Ostatnio chciałam jakies spodnie kupić bo to wszystko musze już w ręku trzymać zeby nie spadło no stwierdziałam że jestem pomiedzy rozmiarami NIe wiem jak to mozliwe ale raz 40 za duże, 38 troche za opiete, to jeszcze pare centymetrów zgubie żeby miec dobrze ugruntowane 38.
Wczorajszy jadlospis?
śniadanie - placki otrebowe z dwuch jajek z szynka z piersi, troszke musztardy i 2 jajka na twardo
2 śniadanie, omlecik na slodko(2 jajka, łyzka mleka w proszku, odrobina kakao, aromat pomarańczowy, slodzik) niebo w gebie, prawie jakbym biszkopta jadła, planuje zrobic własnie cos takiego w formie biszkopta
obiad, pierś z indyka w sosie jogurtowym
podwieczorek, kostka twarogu ze szczypiorkiem
kolacja (około 22) jajecznica na szynce ze szczypiorkiem
i duuuuużo zielonej herbaty, sporo wody na wieczór

jeszcze podsumowanie w centymetrach
biodra 104-95
udo~58-54
talia~78-70
w biuście wole sie nie mierzyć

ratlooksgirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 09:43   #4332
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
po prostu wywalam robie dokladnie tak (jakby ktos pytal to zeby juz nie musial pytac ) :

6 białek z odrobina soli ubijam na gesta piane mikserem

6 zoltek, 12 lyzeczek slodzika, 2 kubki serka homo 500g, lyzeczke proszku do pieczenia i troche aromatu smietankowego miksuje na puszysta mase

dokladam na to piane i lekko miksuje

wylewam do blaszki okrągłej 24cm z papierem na spodzie

pieke na dole piekarnika z dolnym grzaniem 1h (zeby sie gora mocno nie spiekła)

zostawiam jeszcze na troche w uchylonym piekarniku zeby doszedl, nozem oddzielam sernik od blaszki (brzegi)

pozniej wyjmuje go z tej obręczy i klade na ruszt z mikrofali na szmatce zeby woda wyciekła bo troche jej wylatuje

no i jak ostygnie to do lodówki
Wiesz co, staniesz się slawna przez ten sernik właśnie skopiowałam Twój post do Worda i zapisałam jako "sernik czarownicy"
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:49   #4333
Basketgirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ratlooksgirl Pokaż wiadomość
Jestem bardzo chuda ale od pasa w górę, miseczka A i wogóle, a dołem to już zaczynałam przed dieta w rozmiar 42 wchodzić, czywiście do 36 nie dąże bo to i tak wszystko za krótkie by było ale 38 w pełni mnie usatysfakcjonuje. Ostatnio chciałam jakies spodnie kupić bo to wszystko musze już w ręku trzymać zeby nie spadło no stwierdziałam że jestem pomiedzy rozmiarami NIe wiem jak to mozliwe ale raz 40 za duże, 38 troche za opiete, to jeszcze pare centymetrów zgubie żeby miec dobrze ugruntowane 38.
Wczorajszy jadlospis?
śniadanie - placki otrebowe z dwuch jajek z szynka z piersi, troszke musztardy i 2 jajka na twardo
2 śniadanie, omlecik na slodko(2 jajka, łyzka mleka w proszku, odrobina kakao, aromat pomarańczowy, slodzik) niebo w gebie, prawie jakbym biszkopta jadła, planuje zrobic własnie cos takiego w formie biszkopta
obiad, pierś z indyka w sosie jogurtowym
podwieczorek, kostka twarogu ze szczypiorkiem
kolacja (około 22) jajecznica na szynce ze szczypiorkiem
i duuuuużo zielonej herbaty, sporo wody na wieczór

jeszcze podsumowanie w centymetrach
biodra 104-95
udo~58-54
talia~78-70
w biuście wole sie nie mierzyć
No z centymetrami to pięknie zaszalałaś!!
Jeju myślałam, że to ja wczoraj dużo zjadłam, ale się myliłam. Ty zjadłaś conajmniej 2 razy więcej ode mnie :P No ja właśnie na wieczór staram sie tak ostatnio za dużo nie pić, gdyż potem wieczorem waga wskazuje mi kolosalne liczby i rano również ;/
W sobote postaram się zjeść to samo co Ty i mam nadzieje, że waga będzie dla mnie tak samo łaskawa jak dla Ciebie

Dukan! (168cm)
I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg
II faza: 31.05 - .... 60,3kg -

POLEGŁAM

ale wracam

69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55
Basketgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:52   #4334
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
No ja własnie bez skrobi chcę zrobic ten mój pierwsze serniczek tylko boję się bo mój piekarnik jest starej daty i zawsze od dołu spalał a u góry jeszcze nie zrobione było

a co do mleka w proszku to kupiłam sobie to w proszku a nie franulowane bo myslałam, że łatwiej będzie zrobić gładziutka mase i duuupa nie dobre to i same grudki mi sie porobiły a przy tamtym sie tak nie działo
to w proszku uciera sie na gladziutką masę tylko muisisz powoli dolewac mleka zeby wlasnie sie grudki nie porobily. I generalnie jest lepsze bo ma duzo mniej wegli - okolo 40/100 a granulowane 52/100

Cytat:
Napisane przez blackredmoon Pokaż wiadomość
Wiesz co, staniesz się slawna przez ten sernik właśnie skopiowałam Twój post do Worda i zapisałam jako "sernik czarownicy"
hihi dzieki dzieki ale tak naprawde to ja to wzielam z przepisu megi

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
mam pytanko( ktos ju chyba o to pytal ale nie moge znalezc) Dukan pisal o ogorkach i korniszonach a jak sie sprawa ma jesli chodzi o kiszone? mam ochote zrobic ogorkowa...
mozna kiszone ale na PW
Stary 2010-06-24, 09:55   #4335
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66

Witajcie
W sobotę mam zaproszenie na lody,znajomi nie wiedzą,że dietkuję....
Kawką ich przechytszę,bo bez cukru całkowicie ją uwielbiam,tylko białą...no i myślę o murfinkach,bo tak ładnie Wam wychodzą
(będę zajadała jak najlepszy deser).

No ale taka silna nie jestem,chociaż "grzeszki",które mam na koncie są tak dziwne,że bez diety nawet bym nie pomyślała o nich pewnie(wczoraj burak-a jestem na P,dzisiaj 2 łyżeczki żurawiny-do placka otrębowego,a raczej jajecznicy,bo serek był kwaskowaty i się jajeczniczka niechcący zrobiła-to ją żurawiną doprawiłam...).

Faktycznie na dukanie zachcianki,o których wcześniej,by się nie pomyślało nawet.
A dla tych co zachowali się podobnie do mnie ,coś na pocieszenie od Dukana(str.81-"Metoda..."):
["ZŁAMALIŚCIE ZASADY,
i co z tego?Jeśli straciliście dzień,to albo przedłużcie sobie spacer o pół godziny,albo następnego dnia zróbcie dzień proteinowy,a wszystko wróci do normy.
NALEŻY O WPADCE ZAPOMNIEĆ I NIE WPĘDZAĆ SIĘ W POCZUCIE WINY"].
No widzicie Kochane,jeden Facet przynajmniej nas rozumie....
No i jeszcze siła w grupie....,no nic i ten spacer trza przedłużyć,bo mam proteinowy,to go na P+W zamienić nie mogę(a to by mi się widziało).
Miłego dniaDZIEWCZYNY
Stary 2010-06-24, 09:55   #4336
rebushnik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
od 8:00 siedziałam w kibelku i w końcu się udało (po 2 godzinach) U mnie dziś po wczorajszym chwaleniu o codziennych spadkach waga stanęła w miejscu. Wczoraj najadłam się brokułem gotowanym, 3 pomidorami z cebulka, dwoma twarogami, dwoma wiesniakami, twarożkiem domowym, jajkami na miękko, plackami otrębowymi. jakiś taki dzień "z głową w lodówce". Gratuluje wszystkim spadków !
to tylko współczuć, ja jakoś na Dukanie chodzę co 2 dni i bez większych problemów

a tal po za tym witam Dukaneczki
u mnie 2 dni temu wzrost o 0,3, wczoraj spadek o 0,1 a dziś spadek o 0,6 kg
to chyba po tym serniczku. Od jutra dni PW, ale na nich też czasem mam spadki
ogólnie mam -4 kg, do celu jeszcze 3 ale zobaczymy jak będę wyglądać

wczoraj dzwoniłam z życzeniami do taty i co się okazało to od tyg też jest na Dukanie, on ma dużo do zrzucenia, o moim odchudzaniu mu nie wspominałam
jego zmotywowała znajoma, która w 4 m-ce schudła 18 kg
widzę że wszyscy dukają

miłego dnia
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:56   #4337
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Hej dziewczeta

Jestem w Polsce i wszystkiego musze uczyc sie od nowa. Nie moge znalezc odpowiednich produktow Czy ktos moglby mi doradzic w jakim sklepie najlepiej sie zaopatrywac? Mam tu Tesco, Biedronke, Carrefour i calkiem niedaleko do Lidla wiec i tam moge zajechac Ktos pisal ze duzo rzeczy jest w Kauflandzie ale nie mam dostepu do tego sklepu
Serek wiejscki znalazlam, twarog tez ale za nic nie moge znalesc odpowiedniego serka homo gdzie go znajde i jakiej firmy No i otreby znalazlam tylko w takich platkach.
Sorry za glupie pytania ale naprawde nie moge sie odnalesc. Jeszcze tesciowa gotuje obiady i ciagle musze odmawiac mam nadzieje ze sie nie zlamie

Myslalam czy by nie przejsc na 3 faze, moze byloby mi latwiej Mozna pozniej wrocic na 2????

Zapomnialam jeszcze o mleku w proszku... Jakiej firmy i w ktorym z tych sklepow znajde? przelecialam Tesco i Biedronke i nie znalazlam:-(
serek homo, jajka, mleko, jogurty, kefiry w LIDLU
mleko w proszku firma MLEKOWITA taka mala granatowa torebka w kazdym markecie i czasami Społem
wędlina fajna w BIEDRONCE, SWOJSKA CHATA czy jakos tak, takie duze plastry pakowane po 100g za 3,99
otręby tez w kazdym markecie ale nie lidl czy biedronka tylko np TESCO, REAL, CAREFOUR (polecam tam najtaniej), firmy sante takie torebki czerwona - pszenne, niebieska - owsiane leżą albo kolo platkow sniadaniowych albo na zdrowej zywnosci
Stary 2010-06-24, 09:56   #4338
anaiss86
Zadomowienie

mozna kiszone ale na PW[/QUOTE]

no to superasnie dzisiaj gotuje ogorkowa na miesku wolowym!!!

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 09:59   #4339
nillka88
Zakorzenienie

Cytat:
to w proszku uciera sie na gladziutką masę tylko muisisz powoli dolewac mleka zeby wlasnie sie grudki nie porobily. I generalnie jest lepsze bo ma duzo mniej wegli - okolo 40/100 a granulowane 52/100
całkiem możliwe ale w ogóle cięzko mi się to mieszało i smak miało niedobry, bardziej granulowane mi smakuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 10:03   #4340
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
całkiem możliwe ale w ogóle cięzko mi się to mieszało i smak miało niedobry, bardziej granulowane mi smakuje
noo bo jest smaczniejsze, chociaz ja teraz mam male saszetki granulowanego i wcale mi nie smakuje... to dla mnie lepiej bo skonczylo sie moje uzaleznienie

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-06-24 o 10:13
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 10:31   #4341
missines
Raczkowanie

Cytat:
noo bo jest smaczniejsze, chociaz ja teraz mam male saszetki granulowanego i wcale mi nie smakuje... to dla mnie lepiej bo skonczylo sie moje uzaleznienie

Nawet nie wiesz jak tych saszetek Ci zazdroszczę Wczoraj szukałam u siebie, ale skończyło się na dużym opakowaniu......już je napoczęłam wrrr!!!!
Ale następny serniczek zrobię bez skrobi i się zapcham zamiast mleka

Zaraz wyjmę mój sernik skrobiowy z lodówki, sprawdzę jak tym razem wypadł smakowo...póki co chodzę i obskubuję mu po troszku brzegi hahahah!

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 10:31   #4342
MissIrreplaceable
Raczkowanie

Witajcie!
U mnie dzisiaj również spadek - niestety nie wiem o ile dokładnie, bo moja waga jest przedpotopowa Na urodziny zażyczyłam sobie porządną
Za to widzę różnice w wymiarach - niestety w biuście również
Szkoda, że nie można odczepić cycków na czas diety a przy wymarzonej wadze doczepić ich z powrotem

Życzę wszystkim miłego dnia
I gratuluję sukcesów
MissIrreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 10:36   #4343
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
no jeszcze narazie nie ma przygotowan wlasnie dzis planuje pojechac na zakupki alkoholowo jedzeniowe. nie mowiac o tym , ze oczywiscie nie mam w co sie ubrac a w sklepach jakas dziwna moda nastala na ciuchy, które wygladaja jak noszone przez 10lat
w sob rano jescze mam egzamin, ktorego i tak nie zdam no ale isc trzeba i taki bedzie troche rozbity dzien przez to ale mam nadzieje, ze bedzie fajnie wieczorkiem
A u Ciebie? tez masz impreze w sobote prawda?
Szykuje się, szykuje. Tylko nie wiem czy robić jakąś sałatkę która była by dla mnie dobra i czy dać sobie dyspensę na alkohol..nie wiem

Edytowane przez Sparta
Czas edycji: 2010-06-24 o 10:37
Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 10:36   #4344
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Witam dziewczynki u mnie waga dziś waga łaskawie, pokazała najniższa dotąd wagę czyli 59,7 a jeszcze 2 dni PP to mam nadzieję na spadeczki

Wolno idzie mi te chudnięcie, ale ostatnio jak tak przeanalizowałam wszystko to od ok. 1,5 roku trzymałam wagę 59-60 więc nie ma co się dziwić, że jak krew z nosa zaczęłam też treningi z Insanity ale jest cudnie

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 10:37   #4345
steam
Przyczajenie

moj dzisiaj, juz niestety nie ma 1/4

64-63-62-61-60-59-58-57-56-55

pasek wagi orientacyjnie - koniec wtedy, kiedy będę dobrze wyglądać
steam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 10:39   #4346
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak tych saszetek Ci zazdroszczę Wczoraj szukałam u siebie, ale skończyło się na dużym opakowaniu......już je napoczęłam wrrr!!!!
Ale następny serniczek zrobię bez skrobi i się zapcham zamiast mleka

Zaraz wyjmę mój sernik skrobiowy z lodówki, sprawdzę jak tym razem wypadł smakowo...póki co chodzę i obskubuję mu po troszku brzegi hahahah!
no ale mowie Ci, to mleko jest niedobre. albo to wina mojego kataru alergicznego, ze nie czuje smaku.. albo mleka.. albo tego slodzika do pieczenia z kauflandu, zdaje mi sie, ze on jest zupelnie niedobry do slodzenia bez pieczenia czy gotowania.

Cytat:
Napisane przez MissIrreplaceable Pokaż wiadomość
Witajcie!
U mnie dzisiaj również spadek - niestety nie wiem o ile dokładnie, bo moja waga jest przedpotopowa Na urodziny zażyczyłam sobie porządną
Za to widzę różnice w wymiarach - niestety w biuście również
Szkoda, że nie można odczepić cycków na czas diety a przy wymarzonej wadze doczepić ich z powrotem

Życzę wszystkim miłego dnia
I gratuluję sukcesów
własnie sobie przypomnialam co mi sie snilo!!! ze tak schudlam, ze bylam plaska jak chłopiec! o matko, ale sen!
Stary 2010-06-24, 10:42   #4347
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki u mnie waga dziś waga łaskawie, pokazała najniższa dotąd wagę czyli 59,7 a jeszcze 2 dni PP to mam nadzieję na spadeczki

Wolno idzie mi te chudnięcie, ale ostatnio jak tak przeanalizowałam wszystko to od ok. 1,5 roku trzymałam wagę 59-60 więc nie ma co się dziwić, że jak krew z nosa zaczęłam też treningi z Insanity ale jest cudnie
I nawet przy alko da radę!!! Gratuluję, masz moją wymarzoną wagę dziewojo

Stary 2010-06-24, 10:45   #4348
Inspiracyjna
Wtajemniczenie

GG do Inspiracyjna

Cytat:
Napisane przez blackredmoon Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Właśnie jestem po porannym ważeniu i śniadaniu..
Wiecie co... po 3ech dniach uderzeniówki ubyło mi tylko 0,5 kg.. i to mnie ma zmotywować?
No nic, będzie lepiej
Dziś już PW, więc na śniadanie:
jajko na twardo, dwa plasterki szynki z indyka i pół pomidorka
+ zielona herbata
Dobrze?
Ale chyba zaraz pójdę po kawę to mnie z porcelną pogoni
dawno nie jadłam szynki z indyka mm pychotka!
gratuluję spadku!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez steam Pokaż wiadomość
moj dzisiaj, juz niestety nie ma 1/4
podziel się

Witam Was chudziny!

Dzisiaj miałam się ważyć i tydym tydym --- jest mnie mniej o -2,7kg
Koniec uderzeniówki, dzisiaj warzywka już zaliczyłam jakieś
Jejku jak ja się ciesze z tych zrzuconych kg, chcę więcej!!!!

I wiem czym był spowodowany zastój w pierwsze 3 dni! Jednak zbliżał mi się @
Znowu nieregularnie?!
No ale ciesze się bardzo, zaraz lecę na zakupy zaopatrywać się na zielone

zmieniam się na lepsze - DLA SIEBIE !
Inspiracyjna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 10:46   #4349
missines
Raczkowanie

Mój serniczek!!!
Wieczorem Wam powiem o opiniach gości a temat sernika.
Nie przyznam się że jest dukanowski i na skrobi

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 10:53   #4350
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Mój serniczek!!!
Wieczorem Wam powiem o opiniach gości a temat sernika.
Nie przyznam się że jest dukanowski i na skrobi

Zakochałam się w serniku, a co to za posypka?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości