![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyprzedaże wiosna-lato 2010
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
a przyznam szczerze, ze nawet nie wiem
![]() a widziałaś może w którymś z tych sklepów przecenione stroje kąpielowe?
![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj w rybnikim HMie i jestem rozczarowana. Nie dość, że wyprzedaż obejmuje pięć rzeczy na krzyż, to na dodatek same rozmiary '40,42,44' :/ Oczywiście wyprzedaży na stoisku młodzieżowym zerooo. Jedyne co kupiłam to torebke -.-. Rybnik na wyprzedaże - feee .Lepiej jechać do konkretniejszej miejscowości (Bielsko, Katowice, Kraków...)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
czekam na relację z renomy
![]() Massimo Dutti ruszył już dawno, chyba pod koniec zeszłego tygodnia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
W Krakowie niestety nic nie rusza...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję , zajrze
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Połaziłam dziś po sklepach Inditexu. Zakupy zrobiłam tylko w Zarze (kupiłam 3 torebki i 2 spódniczki, w sumie zaoszczędziłam na nich 300zł więc jestem zadowolona). W Stadim, P&B i Bershce niby dużo wszystkiego, ale głównie widziałam tam topy z nadrukami, a nie przepadam za nimi (choc niektóre były urocze
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Zadomowienie
|
a na ile były przecenione te spodnio-leginsy w zarze trf??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Massimo baaardzo słabiutko, przeceniona 1/4 sklepu, dosłownie 2 - 3 wieszaki i chyba za 4 pary butów, i to też bez szału - z 269 na 199 zł. Beznadzieja. W Zarze w Renomie też nic się nie dzieje, wybór podobny jak w Pasażu, więcej sukienek, ale za to mniej butów. W River Island nic, w New Looku same szmaty poprzeceniane. W parfois poprzeceniana tylko biżuteria, minus 30%; pytałam o torebki i paski - Pani powiedział, ze w przeciągu 2 - 3 tygodni można się spodziewać na resztę. Cytat:
No własnie miałam Ci pisać, że na 79 zł ![]() W Magnolii generalnie tak samo słabo jak w innych galeriach, no może w Zarze i w Stradim trochę większy wybór ciuchów, no i nieco przestrzenniej, ale np. w Stradim o 14 to już butów było jak na lekarstwo, wszystko wkupione. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Zadomowienie
|
Relacja z Galerii Krakowskiej
byłam wcześnie, po 10 jakoś bo jeszcze na dworcu coś załatwiałam i... szału nie ma ![]() Bershka - trochę przecen jest, ale raczej niewielkie (10-20 z,ł) i nic konkretnego - trochę sukienek, trochę bluzek i bodajże spodnie. Buty z 199 na 159 np. Zara - przeceniona jest zdecydowanie większość sklepu, ogółem jak ktoś ma siłę grzebać razem z tuzinem innych kobiet to może coś upolować, dość ładne sukienki za 69 zl bodajże były - na buty i torebki nie patrzyłam (pani na dziale tym młodzieżowym jakieś wykładała, takie różowe i granatowe kopertówki wykończone łańcuszkiem były po chyba 60 zł niecałe) h&m - parę wieszaków ale już strasznie przebrane sklepy obuwnicze (humanic i street) mają tylko półki przecenione i te brzydsze modele są na nich stradi - tutaj przeceny też niewielkie, ale da się coś ładnego wybrać o ok 10-20 zł mniej, tak samo P&B Reserver - masa przecen, chyba cały sklep. Widziałam całkiem ładne bluzeczki po 30 zł NY - beznadziejnie, przecenione same szmaty za przeproszeniem + kilka butów, a do tego mimo że to było godzinę po otwarciu i ruchu niemal 0 ubrania w opłakanym stanie na podłogach etc ogółem z tego co zauważyłam większość sklepów jak przecenia to te najstarsze ubrania, niekiedy nawet co im z zimy pozostawały. Jeżeli ktoś liczył na coś z nowej kolekcji i ładnego, to może się zawieść. Ja nic nie kupiłam, ale w sobotę rano będę w złotych tarasach i tam mam nadzieję coś trafić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
a jak galeria jurajska?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
w ogóle dziewczyny pochwale wam się bo kupiłam torbe w Bersche za 39 zł! normalnie przeceniona była na 49,90 ale była troche brudna i mam za 39
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Rozeznanie
|
mam pytanie : Czy w Bershce są te torby? Jesli tak, ile kosztują. Niestety do najbliższej Bershki mam 200 km ;(
![]() |
#1129 |
Rozeznanie
|
torba
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Rozeznanie
|
a mogłaby któraś z Was sprawdzić, jakk by była w Bershce . Byłabym bardzo wdzięczna
![]() ![]()
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
bede dzis, wiec sprawdze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj zajżałam z rana do stradiego, bershki i pulla w złotych i w blue. Ogólnie spodziewałam się czegoś lepszego. W stradim balerin jak na lekarstwo, same jakies niewypały. Torby też słabo. Niby mieli dostawe dzisiaj ale nie było widać. Zegarki- szału nie ma, za 29,90 słabe wzory. W pull torby przecenione tylko 20 zł :-/ buty raczej w wiekszości nowa kolekcja. Bershka-kardigan który mi sie już dawno podobał - okazało się że nowa kolekcja. Zauważyłam że dużo letnich rzeczy jest jako kolekcja jesień/zima 2010. Zawsze wchodzili z nowymi rzeczami na przełomie lipca i sierpnia, a teraz okazuje sie ze część sklepu która wisi juz jakiś czas jest nowa kolekcją. SZOK. Poprzeceniali głównie to co im sie słabo sprzedaje, jak narazie fajnych rzeczy nie widziałam a chodziła po sklepie chyba 3 razy w kółko
![]()
![]() |
#1134 |
Przyczajenie
|
Czy któraś z Was wie może, jak wygląda sytuacja w manufakturze lub w galerii ? wybieram sie w sobote i nie wiem gdzie jechac na początku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Wtajemniczenie
|
co do tych legginsów, to ja chyba miałam wyjątkowego pecha - miałam 2 pary i w obydwu zrobiła mi się dziurka :/
![]() |
#1136 |
Rozeznanie
|
to ja powiem tyle, ze jak chwile po 9 weszlam do bsk to 2 rodzaje toreb były poprzeceniane na 49, a jak wpadłam jeszcze koło 15 z koleżanla to już były po 99 ...
aa i ktoś pytał o RI, to w Gdansku już ruszyla wyprzedaż. dużo nie ma ale zawsze coś. sama kupiłam sandały ze 129 na 50 zl ![]()
![]() |
#1137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mogłabyś zdać relację z galerii bałtyckiej?? byłabym bardzo wdzięczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam rano w ZT, przed chwilą wracając z pracy weszłam jeszcze do bershki na marszałkowskiej, Bershka lepiej zaopatrzona w ZT, było tam kilka rzeczy których np w ogóle nie widziałam na marszałkowskiej ![]() Stradi tam dokładnie się nie przyglądałam bo nie miałam niczego upatrzonego ale z tego co zapamiętałam to t-shirty po 29zł, jeansy 69-79zł, sporo sukienek ale nie zwróciłam uwagi na cenę. Pull&bear moim zdaniem najfajniej zaopatrzony, sporo sweterków 39-49zł, jeansy 79zł, t-shirty po 29zł, sporo kurtek po 59zł, fajne narzutki w kwiatki po 29zł. New yorker tam raczej w większości szmatki ale da się wygrzebać perełki, bluzki motylkowate po 19zł, bokserki z falbankami 10zł-39zł, narzutki z falbankami (podobne do tych z h&m tyle,że z koronką na plecach) po 19zł. Mi trochę udało się kupić ![]() ![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-06-24 o 16:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a gdzie najlepiej nastawic się na zakup jakis fajnych dzinsow typu rurki z cienkiego raczej dzinsu?
gdzie pod tym kątem znajde największe wyprzedaże? no i jak z przecenami spodni w Bershce?
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.