|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków :) cz.II
Jeszcze nie. W lipcu jak zdam Programowanie i pojadę do domu. Nie wiem czego szukam, czegoś normalnego. Marzę o Empiku albo Rossmannie.. Albo czymś takim. Ew. KFC może być, ale nie mam kasy na badania :/
---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- Idę spać, bo rano do prac :/ dobranoc..
|
|
|
#4202 |
|
Nie depcze krokusów
|
Proszę nie plotkować na mój temat
Poprzedni związek definitywnie zakończony.Cholerka - pozwoliłam sobie zajrzeć na zdjęcia
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
No ale przecież my rozmwiamy o nowym związku :p
|
|
|
#4204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a Ty? 2 rok kiedy to było ![]() o i kielce jak widzę
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Nie depcze krokusów
|
Neciak - wiem, ale wczoraj uwolniłam się z poprzedniego i mogę mieć czyste sumienie
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście, że nic nie zmienili ![]() od 8 do 16 lipca tam będę ![]() i póxniej od 1 do 4 września mam w krakowie z geodezji wyższej ![]() mogę się zapytać którą specjalizację wybrałas ?
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2010-06-24 o 09:43 |
|
|
|
|
#4209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To szykuj gumiaczki do Sopotni a z wyższej..hmm.. to nie było tak łatwo
Edytowane przez amuu Czas edycji: 2010-06-24 o 10:05 |
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj, zazdroszczę, uwielbiam jogę ale musiałam zrezygnować z powodu nawrotu - wiesz czego
![]() Teraz się będę wybierać na jogę w parku bo tam przynajmniej nie ma tych strasznych...Cytat:
Całość kosztuje 19.99,- Łydki to mój osobisty kolega. Ktoś jeszcze chce faceta ?Dziewczyny rozbijam mój zestaw DEMO z Avonu ponieważ nie stać mnie żeby wziąć go sama a ceny są atrakcyjne. Napiszę co wchodzi w jego skład a Wy go kopiujcie dopisując się przy produkcie który Was zainteresuje, tak żeby na końcu powstała kompletna lista z nickami. Musi być pełna lista żebym ten zestaw wzięła.Kto pierwszy ten lepszy, liczy się kolejność zgłoszeń! Kilka rzeczy już zarezerwowała moja siostra: Tusz do rzęs "Hipnotyczne Spojrzenie" 3.12,- Woda toaletowa Re Freshing Rain (męska) 6.22,- Magix podkład matująco-wygładzający, kolor Natural Beige 8.3,- Planet Spa Rozświetlająco - nawilżający krem do twarzy z białą herbatą SPF 10 3.42,- - AGA Planet Spa Śródziemnomorski olejek do ciała w sprayu 4.58,- Planet Spa Naprawcza maseczka do włosów z minerałami z Morza Martwego 2.81,- Perfumowany dezodorant w sprayu Dreamy 3.04,- - AGA Nawilżająco-ujędrniający balsam do ciała 400ml 3.00,- Nawilżająco-ujędrniający krem do twarzy duży 2.44,- Żel pod prysznic Waterbabe 2.52,- Perfumowany dezodorant w sprayu Viva 3.05,- - AGA Woda toaletowa Jet Femme Holiday 6.50,- Po za tym zestawem mam jeszcze za 7zł Emulsję z bioaktywnym złotem na noc Anew, może któraś mama ma niedługo urodziny albo imieniny i ktoś by chciał? Bo normalnie to cuś koło stówy chodzi. To z najbardziej wyspecjalizowanej linii przeciwzmarszczkowej Avonu. Po za tym życzcie mi szczęścia bo spylam na egzamin! [bMalla[/b] gratulacje, mam nieskromną nadzieję że miałam w to definitywne zerwanie z przeszłością jakiś swój minimalny wkładzik
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabym tą maseczkę ?Dziewczyny drogie czy ma któraś możliwość przygarnąć na 2 miesiące mojego storczyka ? bo przecież go tu nie zostawię, a nie chce mi się do wozić do Kielc
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2010-06-24 o 10:34 |
|
|
|
|
#4212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lalaith, joga w parku tzn? Mówisz o parku wodnym? Właśnie testuję tam różne formy aktywności. Powiedz mi jak z mięśniami ramion, mocne trzeba mieć? Joga wydaje mi się trudna z uwagi na te różne stania i podpierania na rękach, a ja ręce mam słabiutkie. Nawet 1 pompki damskiej nie zrobię
|
|
|
#4213 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Poproszę:
Planet Spa Śródziemnomorski olejek do ciała w sprayu 4.58,- Nawilżająco-ujędrniający balsam do ciała 400ml 3.00,- Nawilżająco-ujędrniający krem do twarzy duży 2.44,- ![]() A widzę, że Hula pierwsza drapnęła maseczkę ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Może ja? Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2010-06-24 o 11:11 |
|
|
|
#4215 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uczuciowo faktycznie po 2 tygodniach byłam "czysta"
|
|
|
#4216 | ||||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ale chyba tak zrobię Cytat:
jeszcze do jakiejś tuniki to jakoś to wygląda, ale noszenie tego do bluzki sięgającej talii jest super Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do Ori, to myślałam że jesteś jakoś bardziej zaawansowana czy coś, i podpytam o "metody", ale tak to, no cóż, mogę pokazać katalogi dziewczynom (tylko po wakacjach prędzej bo teraz robię przerwę) ?
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Lalaith, ja poproszę tusz do rzęs " hipnotyczne spojrzenie "
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2010-06-24 o 11:57 |
|
|
|
#4218 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
ja miałam w myszki :P kasiencja - sterydy dostałam od siostry Ineso tzn. od lekarza ogólnego po kilku wizytach, na których załamała nade mną ręce :P
|
|
|
#4219 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Hula, ja też mogę storczyka wziąć - będzie miał towarzystwo ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
są takie letnie akcje.W Parku Wodnym joga jest fajna tylko u jednego gościa, od przyszłego tyg. jest nowy grafik, wyczaję co i jak i dam Ci znać, też chcę z powrotem chodzić. Dasz radę z rękami, ja też słaba jestem
|
||
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
ej, no.. chyba nie muszę kopiować całej listy? czy muszę ?
edit: a zrobiem Cytat:
Lalith, <ok> chociaż już pewnie po
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2010-06-24 o 12:13 |
|
|
|
|
#4221 |
|
Copyraptor
|
Zezwalam oglądać zdjęcia
ale mi się próśb o zaprzyjaźnienie pojawiłoooo Kasiencja - mówiłam o notatkach z wykładu Lalaith - ja bym może wzięła tę emulsję ze złotem dla mamy?
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lista uaktualniona: Tusz do rzęs "Hipnotyczne Spojrzenie" 3.12,- - Melka88 Woda toaletowa Re Freshing Rain (męska) 6.22,- - zapomniałam napisać że ja ją biorę ![]() Magix podkład matująco-wygładzający, kolor Natural Beige 8.3,- Planet Spa Rozświetlająco - nawilżający krem do twarzy z białą herbatą SPF 10 3.42,- - AGA Planet Spa Śródziemnomorski olejek do ciała w sprayu 4.58,- - Ecrulo Planet Spa Naprawcza maseczka do włosów z minerałami z Morza Martwego 2.81,- - Hula (Ineso spóźniłaś się) Perfumowany dezodorant w sprayu Dreamy 3.04,- - AGA Nawilżająco-ujędrniający balsam do ciała 400ml 3.00,- - Ecrulo Nawilżająco-ujędrniający krem do twarzy duży 2.44,- - Ecrulo Żel pod prysznic Waterbabe 2.52,- Perfumowany dezodorant w sprayu Viva 3.05,- - AGA Woda toaletowa Jet Femme Holiday 6.50,- Ineso Emulsję z bioaktywnym złotem na noc Anew 7.00,- - Cholerka kicccia chcesz Balsam do ciała SSS Letnie ukojenie za 3zł? Dziewczyny ja ten żel pod prysznic mogę wziąć jak żadna nie chce ale błagam niech ktoś weźmie podkład! Z kopiowaniem listy chodziło mi o to żeby każdy się dopisywał i żeby na końcu była aktualna lista z wszystkimi nickami wpisanymi, ale jak widać nikt nie zajarzył
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-06-24 o 16:55 |
|
|
|
|
#4223 |
|
Zadomowienie
|
Niestety ja nie mogę bo mam odwyk od zakupów kosmetycznych.
|
|
|
|
#4224 |
|
Nie depcze krokusów
|
A jak ładnie udawał, że nic mu nie powiedziałaś, że jestem "z odzysku"...
![]() Ale wyszło szydło :P
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, ale mam nadzieję że ktoś inny się zlituje bo to nie mój kolor niestety, ja używam Ivory
![]() Nie no, pytał się tylko czy jesteś zajęta, powiedziałam że już nie. Powiedział że się zastanowi.
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie :p w każdym razie Malla cieszę się Twoim szczęściem
![]() Kasiencja - przystanek Kawiory, trzeba obejść ten teren gdzie się budynek robi, (obejść od lewej) i w uliczkę w prawo. Do końca, będzie budynek ze szklanymi drzwiami i ścianą i tam są nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam :p
|
|
|
#4228 |
|
Zadomowienie
|
Malla mozesz mi podac na PW moj numer gg?
|
|
#4229 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie za 100pkt. Wyszło zamówienie z BU?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Poprzedni związek definitywnie 

?

?
ale mi się próśb o zaprzyjaźnienie pojawiłoooo