|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
Asiu prosimy o zdjęcia
|
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
mademoiselle jeanne
A co sie stalo z kuferkiem, ze musialas reklamowac?? |
|
|
|
#1113 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny widziałyście te koszule, które wklejała olliecoco w Krakowie ??
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam, że stały 2 czy 3 pary w przymierzalni w ZT i chyba jakieś w Arkadii też
|
|
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam w GB i w sumie też szału nie ma. Głównie poprzeceniane o 10,20,30zł i to nie wszystko.
Ale kupiłam sukienke z działu TRF 99.90 na 69.90 w kwiaty,a u góry ma taką koronkę i wybaczki z działu dziecięcego 54.90 na 44.90 |
|
|
|
#1116 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy widziałyście na TRF taką koszulę jeansową wiązaną u dołu, zostałą ona przeceniona ?!
|
|
|
|
#1117 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta wiecie kiedy bedzie 2ga tura?? Czy to bedzie za tydzień czy raczej za dwa?
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skusiłam się za to na beżową torebkę, którą wklejała Kica
|
|
#1119 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
trzeba polowac, moze beda dokladac
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Poznaniu cały dzień pięknie świeciło słoneczko i było niesamowicie gorąco
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety dzisiaj stolica szara, mokra, wietrzna i chłodna
![]() nie odnotowałam chwili bez deszczu
|
|
|
|
#1123 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny możecie pokazać te mokasyny z pomponikami za 99 pln??
![]() bo nie wiem o których mowa ..... |
|
|
|
#1125 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktoś byłby tak uprzejmy i pomógł mi w zakupie tej jedwabnej koszuli przecenionej na 99 ? W Krk będe dopiero w niedziele i boje się, że już ich nie znajde. Zwracam wszelkie koszty, bardzo prosze
|
|
|
|
#1127 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa ale mam to was pytanie - nie wiecie może czy są przecenione sukienki?
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny orientujecie się czy w Zarze można zwracać przecenione rzeczy ? i w jakim okresie czasu ? nie jestem do końca pewna swojego zakupu...hmm..
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1130 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet dużo
|
|
#1132 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś byłam w Galerii Kazimierz o 10 rano i wszystko wyglądało pięknie. Bardzo dużo butów m. in. chyba z 7 par kopytek coś ponad 200 zł już nie pamiętam. Kupiłam śmietankową marynarkę, którą ma Gabi 269 zł z 399, w paski granatową 159 zł, top z nadrukiem i spódniczkę granatową na gumie. Asia ma chyba taką pudrową zapłaciłam za nią 69 zł. Ok 17 byłam z mamą w. G. Krakowskiej i był już koszmar i straszny bałagan.
|
|
|
|
#1133 | |||
|
Wtajemniczenie
|
zdążyłam
byłam w Krakowskiej o 9:04 ![]() Cytat:
![]() :brzyda l:Cytat:
![]() Cytat:
M na pewno były granatowe oraz beżowe... ale po 1 sztuce... beżowe przy mnie zabrała jakaś dziewczyna.Co do moich zakupów... były udane kupiłam spodnie granatowe z Basic 119zł przecena z 159zł marynarkę granatową 159zł przecena z 199zł balerinki grafitowe z kokardką (mega słodkie) 79zł z 99zł koszulkę białą z jaskółkami 59,90zł z 89zł
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest taka weselsza i wydaje mi się odpowiedniejsza na lato ![]() mam ciemne włosy i wydaje mi się, że w granacie za smutno bym wyglądała (chociaż bardzo lubię granat )zostaw tą, która Tobie bardziej się podoba ![]() zamierzam nosić ją do dżinsów, a te preferuję ciemniejsze z kolei, więc jasna marynarka fajniej przy nich będzie wyglądała ![]() tak mi się przynajmniej wydaje
|
|
|
|
|
#1136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z Marszałkowskiej
![]() Pojechałam jeszcze raz z TŻ-tem, który chciał zobaczyć dla siebie kilka rzeczy I muszę powiedzieć, że lekko się zirytowałam.. Mianowicie rano pytałam się sprzedawczyń, czy mogą mi coś sprawdzić w magazynie, powiedziały, że wszystko jest na sklepie. Przychodzę po kilku godzinach a tutaj wynoszą z magazynu nowe torebki, których rano nie było Wniosek prosty - tak jak poprzednim razem dokładają rzeczy, chociaż utrzymują, że wszystko jest wystawione Szkoda tylko, że nie mogą sprawdzić, czy mają daną rzecz na magazynie, zwłaszcza jak nie praktykują sprawdzania w systemie, telefonicznego czy rezerwacji Człowiek jedzie przez całe miejsce z nadzieją, że daną rzecz może znajdzie w innej Zarze, a tutaj dwie godziny później okazuje się, że miał ją pod nosem, ale schowaną i czekająca na swoją kolej ![]() Cytat:
Niestety białą w granatowe paski musiałam oddać, bo przy przymierzaniu zauważyłam, że z tyłu ma dziurkę przy guziku i już zaczyna się pruć a wolałam uniknąć sytuacji, gdy za kilka dni odmówią mi przyjęcia zwrotu wmawiając, że to ja ją uszkodziłam ![]() Jeśli jeszcze trafię na pełnowartościowy egzemplarz, to pewnie kupię, jeśli nie, płakać nie będę - pocieszę się czymś innym ![]() Cytat:
Na szczęście reklamacja została pozytywnie rozpatrzona ![]() Cytat:
Oj, nawet nie wiesz jak! Od 8 rano nie zdążyłam do tej pory porządnie wyschnąć , ale za to jestem szczęśliwa, że udało mi się kilka rzeczy z wish listy kupić
|
|
#1137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Asiu, a jakie torebki dołożyli?
jakieś ciekawe?
|
|
#1138 |
|
Zadomowienie
|
Ja wlasnie wrocilam z Wola Parku
Wybór sukienek,koszulek,spodnic i butów spory,natomiast spodnie i marynarki kiepsko.Torebki tez,w Arkadii duzo wiecej modeli widzialam.Za to kupilam szara sukienke z Zara Collection przeceniona na 129 zl,ma świetny fason i jestem bardzo zadowolona![]() W drugiej turze moze skusze sie na jakas koszule jedwabna,o ile cos zostanie.Bo II tury mozna sie spodziewac za 2 tygodnie,dobrze pamietam?
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy moglaby ktoras z Was wkleic zdjecie w tych spodniach z Basic przecenionych na 119 zl? Te katalogowe widzialam, ale jesli byloby to mozliwe to prosilabym zdjecie na ktorejs z Was
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie, z tego co pamiętam to zawsze są 3 tury. Jeżeli teraz jest do -50%, to pewnie druga tura to do -70%, więc czy będzie trzecia tura?? jeżeli tak to co będzie ją różnić o drugiej?
?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

więc będę musiała je jutro wymienić i zastanawiam się, czy nie wziąć ich w kolorze khaki..
, długą pudrową koszulę z paskiem (159 z 359 zł), ale w niej nie czuję się zbyt dobrze i brązową bluzkę ze Studio (159 z 199 zł), nad którą się jeszcze zastanawiam 

W Poznaniu cały dzień pięknie świeciło słoneczko i było niesamowicie gorąco 

Szkoda tylko, że nie mogą sprawdzić, czy mają daną rzecz na magazynie, zwłaszcza jak nie praktykują sprawdzania w systemie, telefonicznego czy rezerwacji