Keratynowy CUD :D czyli prostowanie keratynowe - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-24, 21:37   #2311
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka
Dot.: Keratynowy CUD :D czyli prostowanie keratynowe

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
to moje po dzisiejszym myciu, bez użycia suszarki, wyschły same, przeczesywane palcami
już jestem pewna że za 3 - 4 m-ce kupie znowu keratynę żeby powtórzyć zabieg
Bez suszenia?! łaaaaaaaaałłłłłłłłł
: love:
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 21:38   #2312
edycisko
Raczkowanie

z ciekawości sprawdziłam o kim "mówisz''.spoko,sama od niego kupiłam i przesyłka na drugi dzień w domu.
edycisko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:36   #2313
fanfelka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eary Grel Pokaż wiadomość
To ja wrzucam włosy po myciu po prostu je umyłam bez żadnej szczotki czy czegoś podobnego ...
Włosy umyte dzisiaj rano a zdjęcia zrobione przed chwilką
Załącznik 3208393Załącznik 3208394

Mam jeszcze pytanie... wiem ze pewnie odpowiedź już gdzieś padała ale tak obszerny jest ten wątek że nie wiem nawet gdzie szukać odpowiedzi

Będę robiła koleżance włosy ... ona przed zabiegiem chce je zafarbować i tu pytanie.. ile musimy odczekać między farbowaniem a zrobieniem zabiegu prostującego?? Z góry dziękuje za odpowiedź
Tak z ciekawości i trochę nie na temat: śliczny kolor włosów, idealny brąz bez odcieni żółci czy rudości.
Mogłabyś zdradzić jakiej farby używasz bo nie mogę się napatrzyć na ten cudny kolor

fanfelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:37   #2314
patrycja350
Zadomowienie

a mam czymś sie zachwycać skoro tak nie jest??
Nie trzeba byc fryzjerka zeby nie widzieć efektu.. to jest śmieszne...

,,człowiek jest największym drapieżnikiem na świecie''

15.06.2009- FRYZJERKA

patrycja350 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:43   #2315
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycja350 Pokaż wiadomość

to dziewczyny dla picu te zdjecia wklejają?
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:52   #2316
Inuyashka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość

w fotoszopie obrabiają
Inuyashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 23:02   #2317
katarzyna21
BAN stały

Cytat:
ok...niech bedzie i tak, szanuje twoje zdanie...
ale bądź tak miła i nie zaśmiecaj wątku bo nic do niego nie wnosisz... żadnych info, pomysłów co do pielagnacji jaki samego zabiegu itd.... tylko negujesz... nie mając nic do napisania... poprostu "nie, bo nie..." a to troszkę za mało

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Inuyashka Pokaż wiadomość
w fotoszopie obrabiają
Cytat:

Nie ma sensu sie wdawać w dyskusję... bo i po co

Ja robie za tydzien znów zabieg ale jeszcze przed tym wrzuce foty po 3 miesiącach
Więc bedziecie mogły sobie ocenić... a uprzedzam że przyciemniłam mój blond (wczesniejszy w połowie kwietnia )
katarzyna21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 23:08   #2318
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Przydała by się w wątku dziewczyna fryzjerka która wniosłaby jakieś sensowne informacje.

No na pewno w photoshopie hahaha.

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzyna21 Pokaż wiadomość
ok...niech bedzie i tak, szanuje twoje zdanie...
ale bądź tak miła i nie zaśmiecaj wątku bo nic do niego nie wnosisz... żadnych info, pomysłów co do pielagnacji jaki samego zabiegu itd.... tylko negujesz... nie mając nic do napisania... poprostu "nie, bo nie..." a to troszkę za mało

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Ja robie za tydzien znów zabieg ale jeszcze przed tym wrzuce foty po 3 miesiącach
Więc bedziecie mogły sobie ocenić... a uprzedzam że przyciemniłam mój blond (wczesniejszy w połowie kwietnia )
OOo to już tyle czasu. Daj znać jak ich kondycja czy wypadają , kruszą się czy coś bo ja tu panikuję a jestem przed

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 23:16   #2319
katarzyna21
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Przydała by się w wątku dziewczyna fryzjerka która wniosłaby jakieś sensowne informacje.

No na pewno w photoshopie hahaha.
OOo to już tyle czasu. Daj znać jak ich kondycja czy wypadają , kruszą się czy coś bo ja tu panikuję a jestem przed
Może i fryzjerka była by dobra...ale taka co robviła ten zabieg...a nie jakiś samozwańczy specjalista który nidgy nie robił zabiegu...ba, nawet buteleczek nie oglądał...a co dopiero w łapkach trzymał

A co do włosów... to zdecydowanie przestały mi się kruszyć końcówki - bo już ich nie smażę prostownicą... wychodzą też mniej, ale nie znacznie ... bo przecież dziennie i tak ileś tam ich normalnie wychodzi...

Kiedyś jak czesałam włosy to pełno ich lądowało na kolanach, całych i pokruszonych... a teraz pokruszonych nie ma wcale tylko troche tych normalnie wychodzących... No i troszkę mi urosły szybciej...mimo iż je 2 razy już pocinałam i cieniowałam...
katarzyna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 23:39   #2320
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Może i fryzjerka była by dobra...ale taka co robviła ten zabieg...a nie jakiś samozwańczy specjalista który nidgy nie robił zabiegu...ba, nawet buteleczek nie oglądał...a co dopiero w łapkach trzymał

A co do włosów... to zdecydowanie przestały mi się kruszyć końcówki - bo już ich nie smażę prostownicą... wychodzą też mniej, ale nie znacznie ... bo przecież dziennie i tak ileś tam ich normalnie wychodzi...

Kiedyś jak czesałam włosy to pełno ich lądowało na kolanach, całych i pokruszonych... a teraz pokruszonych nie ma wcale tylko troche tych normalnie wychodzących... No i troszkę mi urosły szybciej...mimo iż je 2 razy już pocinałam i cieniowałam...
to mnie pocieszyłaś. Ja już i tak mam takie rzadkie włosy ostatnio a kiedyś miałam gęste i nie chciałabym żeby to jeszcze mnie pogrążyło.

Wymianka.
Stary 2010-06-25, 05:25   #2321
dusia8808
Przyczajenie

Nom i po zabiegu, a nawet po dwóch myciach już.. jestem średnio zadowolona bo włosy sie nie puszą, są troszkę zdrowsze, ale nie są proste.. prawdopodobnie dlatego że nie wysuszyłam włosow po nałożeniu keratyny tylko odczekalam poł godziny i prostowałam.. miałam problem z netem i robiłam wszystko z pamięci, później okazalo się że tą jedną rzecz pominęłam. Za miesiąc bedę powtarzać prostowanie. Poza tym oczy tak łzawiły że cięzko było porozdzielac na małe partie włosy i spokojnie prostować .. szcególnie te przy twarzy. Nie bede dodawać zdjęć bo zapomniałam zrobić -przed- więc nie zobaczylibyście efektu. Ogólnie nie jest źle- mogę wyjść z domu bez prostowania, ale strasznie się plątają, więc musze używać odżywki po umyciu. Następnym razem może się uda
dusia8808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 06:47   #2322
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:

moim zdaniem, po prostu dziewczynie, tak jak mi nie udał się zabieg i dlatego nie jest zadowolona .... przeciez nie wszystkie dziewczyny zachwycaja sie tym zabiegiem ....

Skoro efekt kiepski to dlaczego ma być zachwycona ? nie wiem po co ta dziwna rozmowa, powiedziała, że jej sie nie podoba i tyle....

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 07:37   #2323
Caramella
Wtajemniczenie

mam nadzieje , ze mi sie zabieg uda. juz nie moge sie doczekac, najbardziej wlasnie ciesze sie na to, ze nie bede palic koncowek prostownica bo po miesiacu od obciecia sa zazwyczaj w stanie fatalnym
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 07:48   #2324
sorina
Zakorzenienie

Ja jestem zachwycona efektami. Włosy wyglądają zdrowiej , nie mam juz białych końcówek a włosy mogę wysuszyć samą suszarką w 10 minut. Wcześniej męczyłam się nawet do pół godziny Myję tylko szamponem babydream Nie nakłądam odżywki , bo nie ma potrzeby . Po samym szamponie włosy są gładkie i się nie plączą Jestem już 3 tyg po zabiegu a włosy myję 2 razy w tygodniu
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 07:54   #2325
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
moim zdaniem, po prostu dziewczynie, tak jak mi nie udał się zabieg i dlatego nie jest zadowolona .... przeciez nie wszystkie dziewczyny zachwycaja sie tym zabiegiem ....

Skoro efekt kiepski to dlaczego ma być zachwycona ? nie wiem po co ta dziwna rozmowa, powiedziała, że jej sie nie podoba i tyle....
No ale, o ile się nie mylę, wykonywałaś ten zabieg przy niższej temperaturze Jeśli coś źle piszę, to mnie popraw, bo mogło mi sie coś pomylić ryzjerka nie powinna popełnić tego błędu. Co więcej, powinna chyba przewidzieć jak na danych włosach zachowa się kosmetyk tego typu (chociażby po tym, jak włosy reagują na samo prostowanie- bez keratyny- czy są podatne na taki zabieg i jak długo takie proste włosy się trzymają).

Oczywiście, zawsze będą osoby niezadowolone z zabiegu, ale zawsze mi sie wydawało, że dobra fryzjerka, aby się wypowiedzieć na temat jakiegoś zabiegu, przeprowadza go na różnych włosach, bo tylko dzięki temu jej opinia staje się wiarygodna. No i chyba fajnie by było, jakby się ustosunkowała np. do składu kosmetyku. Ale chyba płonne nadzieje
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-25, 08:00   #2326
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spacja_ Pokaż wiadomość
Kupiłabym na allegro, ale chciałabym, żeby był to sprawdzony sprzedawca i towar. Więc zapewne poczekam na wizażowe zamówienie.
wizazanki zamawialy i to nie jedna, w tym ja.
moge Ci polecic Jaysona (cos w ten desen) wplacilam w srode w piatek byla paczka, a produkty jak najbardziej oryginalne, dobrze zapakowane, nic sie nie wylało.
moje wlosy przed i po mozesz obejrzec na stronie hmm 61 jakos.
Stary 2010-06-25, 08:34   #2327
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
to moje po dzisiejszym myciu, bez użycia suszarki, wyschły same, przeczesywane palcami

aleeee super!!!! nie moge przestac sie gapic na te Twoje włosiska :P az juz się nie moge doczekać swojego
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 08:48   #2328
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
Bez suszenia?! łaaaaaaaaałłłłłłłłł
: love:

Cytat:
Napisane przez Caramella Pokaż wiadomość
mam nadzieje , ze mi sie zabieg uda. juz nie moge sie doczekac, najbardziej wlasnie ciesze sie na to, ze nie bede palic koncowek prostownica bo po miesiacu od obciecia sa zazwyczaj w stanie fatalnym
miałąm tak samo, jutro idę na podcięcie i mam nadzieję że w końcu będę mogła zapuszczać
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 08:52   #2329
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość

Nie wyszło ? Kurcze a przypomniałabyś dlaczego bo ciężko teraz szukać wypowiedzi w tym gąszczu wiadomośći

Wymianka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-25, 08:59   #2330
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
aleeee super!!!! nie moge przestac sie gapic na te Twoje włosiska :P az juz się nie moge doczekać swojego
na pewno będziesz zadowolona
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 09:53   #2331
moonia_71
Raczkowanie

Cytat:

oj ja np bede bardzo wdzieczna za zdjecia po 3 miesiacach czekam z niecierpliowscia;P
moonia_71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 10:04   #2332
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetnusia Pokaż wiadomość
ja bardzo długo nakładałam keratyne pasmo po pasmie i wcierałam tak jak widzialam na jednym z filmików.. dlatego to straszne szczypanie pojawiło sie po dluzszym czasie.

przesyłam fotki 2 przed bez prostowania 2 kolejne przed ale wyprostowane i jedno po zabiegu(tylem)
Jutro załacze foty po umyciu
ale pięknie
Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
a to moje w trakcie przed nalozeniem odzywki potem wkleje juz po a potem tez jakie mialam moje naturalne a mialam loczki
ojjj cudo i jaki ładny kolor!
Cytat:
Napisane przez Eary Grel Pokaż wiadomość
ale masz piękne włosy i jakie proste przed zabiegiem

teraz patrzcie na moje

tak wyglądały moje włosy przed zabiegiem (czyli ich naturalny wygląd) po samym myciu i wysuszeniu suszarką bez szczotki, wyglądały jak totalne siano i każdy włos robił co chciał
Załącznik 3206226

po cudownej keratynie moje włoski wyglądają tak jestem w 100% zadowolona
Załącznik 3206227
ślicznie! niezła zmiana!

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
juz po jestem zadowolona zobaczmy jak po umyciu na razie wstawiam przed w trakcie czyli przed odzywką no i po aa i tylko sie boje zeby mi wlosy nie powypadały strach mam teraz jakas manie mam na tym punkcie a robilam nawet z 4 cm od glowy a nawet wiecej a i robilam 200 stopniami a prostownica gama juz kupilam maske kallosa keratyne z mazidel i szampon babydream koncówki do podciecia co widac na zdjeciach
a farba to chantal prosalon jasny złoty blond
rewelacja
Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość

są fotki po dwóch miesiącach od zabiegu nawet
ale jak ktoś się napali to dalej swoje

swoją drogą, to nie chcąc Cię obrazić - kiepską fryzjerką musisz być, skoro to, co zrobiłaś dziewczynie jest bez rewelacji. ja (podobnie jak wiele innych wizażanek, które nic z fryzjerstwem wspólnego nie mają) robiłam zabieg sama i jestem pod ogromnym wrażeniem. dziewczyny, które to widziały - również
dotti, a ile już jestes po zabiegu? dogrzebałam się Twoich fot, masz cudowne włosy
Cytat:
Napisane przez LuvMSI Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja mam takie pytanie - chcę zaraz sobie zrobić zabieg bo kreatyna przyszła tylko nie wiem... bo mam wlosy do ramion i nie wiem ile to będzie trwało zakładam, że ok 2-3 h... no ale teraz moje pytanie - czy moge od razu po nim iść spać? czy coś się stanie?
ja poszłam spać i było wszysto ok
Cytat:
raaaany świetnie!

Cytat:
ale o czym Ty mówisz? wiele dziewczyn jest ogromnie zadowolonych z tego efektu. Widocznie coś Ci nie wyszło. NIektóre dziewczyny są miesiąc, czy dwa "po" i ciągle chwalą efekt, więc nie możesz uogólniać, że to jest "be" bo Tobie nie wyszło.

Rozmawialam ostatnio z kumpelką, która od prawie roku prostuje tak włosy. Kiedys mi o tym mówiła, ale nie słuchałam, bo ona to robi u fryzjera i płaci majątek. Jej fryzjer robi jej to encanto, czyli tym, co my zamawiamy. Jest już po 3 prostowaniu tego typu i ma włosy rewelacyjne i nic jej nie wypada. Jak się dowiedziala, za ile my to sobie zamawiamy to była w szoku, że tyle przepłaca. W kazdym razie piszę to dlatego, by uspokoić niektore osoby, że po niemal roku włosy są na swoim miejscu. Aha i chwali ich kondycję, bo nie kruszą się, nie łamą, tak jak wcześniej (wczesniej duzo prostowała )
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 11:04   #2333
maadelajn
Zakorzenienie

dziewczyny tak się zastanawiam, bo mam w domu maseczke z schwarzkopfa - o tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-makadamia.htm

a niewskazane jest używanie masek/odżywek z silikonem i alkoholem denat. a ten środek tego nie posiada ( chyba, albo źle widze) i jak myślicie mogę go używać czy raczej kupić ten który był już tu polecany ?
maadelajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 12:51   #2334
JULCIAwola
Przyczajenie

Teraz ja opiszę moją przygodę i z początku chciałam bardzo podziękować wizazance izie za bezinteresowną pomoc przy zabiegu;*

wszystko robilysmy wedle instrukcji prostownica nagrzana do 220 stopni itd.
Troszke smierdzialo ale bez przesady nie potrzeba masek wiatrakow moim zdaniem (tylko rekawiczki niezbedne).
Gdy było juz po wszystkim i siedzialam juz z wlosami na ktorych byla wyprostowana odżywka wyglądałam jabym rok nie myla włosów byly tluste i posklejane dlatego szybko pobieglam do rosmana po szampon
nie wiedzialysmy czy zmywac odzywke czy nie dlatego poszlam w niej spac.
Na drugi dzien... Wogole mialam caly czas jakies zle przeczucia ze to nie wyszlo i ze bede musiala ściąc znowu wlosy.. Gdy myłam były takie szorstkie i wtedy sie juz podlamalam bo myslalmze beda sliskie podczas mycia.
Bez zadnej odzywki zaczelam suszyc iiii super latwo sie rozczesały suszylam głową w dół w miare proste ogarniete nie puszace wygladzone wloski nawet na szczotke nie ukladalam bo nie bylo trzeba.
Szczerze myslalam ze moje cienkie słabe wlosy beda bardziej podatne na zabieg i nie beda sie wywijac na koncach ale coz przeciez producent nie mowi ze beda jak druty.
Wklejam zdjecia po myciu bez ukladania tylko przeczesalam zwykla szczotka.
W rzeczywistosci są troche brzydsze ale ogolnei jestem bardzo zadowolona, i wszyscy na ziemi powinni sie o tym dowiedziec
ps. robilam 4 cm od skory glowy i nie mam przylizu grzywke tez prostowalam
Stary 2010-06-25, 13:01   #2335
JULCIAwola
Przyczajenie

dziewczyny co myslicie o tych moich koncowkach na 1 zdjeciu??
tez tak macie? niedawno podcninalam wiec nie o to chodzi ze zniszczone..
Stary 2010-06-25, 13:04   #2336
maadelajn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JULCIAwola Pokaż wiadomość
dziewczyny co myslicie o tych moich koncowkach na 1 zdjeciu??
tez tak macie? niedawno podcninalam wiec nie o to chodzi ze zniszczone..
troszkę się wywijają, może nałożylaś mniej keratyny? albo za mało prostowałas?
maadelajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:30   #2337
citywomen
Przyczajenie

Dziewczyny przeczytałam prawie cały wątek i skusiłam się Co prawda nie na encanto tylko na keratin global robione u fryzjera

Czy jesteście też zainteresowane efektem po keratin global ? Czy tu tylko chwalimy sie po encanto
Robiłam dziś i jestem zadowolna. Mam krótkie włosy do lini brody.
citywomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:36   #2338
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maadelajn Pokaż wiadomość
dziewczyny tak się zastanawiam, bo mam w domu maseczke z schwarzkopfa - o tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-makadamia.htm

a niewskazane jest używanie masek/odżywek z silikonem i alkoholem denat. a ten środek tego nie posiada ( chyba, albo źle widze) i jak myślicie mogę go używać czy raczej kupić ten który był już tu polecany ?
Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Quaternium-87, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate[/COLOR], Isopropyl Myristate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Methylparaben, Polyquaternium-37, Parfum, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Dimethiconol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Niacinamide, Panthenol, Polyquaternium-10, PPG-1 Trideceth-6, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Cyclomethicone, Limonene.

Dimethicone i Cyclomethicone to silikony
Cięzko powiedzieć, czy szampon bez SLeSu je zmyje, tak samo Paraffinum Liquidum, które jest substancją błonotwórczą. Inną taką substancją jest Distearoylethyl Hydroxyblablabla, aczkolwiek ta substancja chyba się łatwo zmywa (o ile się nie mylę, jest tez w Kallosie Latte).

Ogólnie rzecz biorąc, można spróbować, a jeśli będzie obciążać włosy, to odstawić i wybrać coś bez silikonów i parafiny. Ale myślę, że porządne mycie szamponem bez SLeSu powinno załatwić sprawę. Zresztą, ta maska nie jest za ciekawa w grucie rzeczy...

EDIT: citywomen, pokaż zdjęcia i napisz po paru dniach, w jakim stanie są włosy. Global Keartin nie zawiera formaldehydu, ale jestem ciekawa, co zawiera w zamian... szkoda, że nie można sobie tego samemu kupić.

Edytowane przez weegirl
Czas edycji: 2010-06-25 o 14:20
Stary 2010-06-25, 13:40   #2339
Inuyashka
BAN stały

Dziewczyny zamówiłam sobie na all taka odzywkę z joico https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nstructor.html
a sie zastanawiam czy nie zniszczy mi ona zabiegu potem
Inuyashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 14:21   #2340
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inuyashka Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamówiłam sobie na all taka odzywkę z joico https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nstructor.html
a sie zastanawiam czy nie zniszczy mi ona zabiegu potem
No cóż... ma dużo soli. Może niech się wypowiedzą dziewczyny, które stosowały kosmetyki z solą (sodium chloride) po zabiegu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości