|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
pamiętam ze nad morzem jak byłam coś przed studiami po liceum jakoś tak to kradliśmy nad ranem mleko ser i chleb - nie nagminnie ale dwa razy - 3 raz sie balismy ze nas złapią - ale pyyyyyyyyszne było ja wiem ze to brzydkie ale na swa obronę dodam ze to był impuls no ten drugi raz to był drugi impuls Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-24 o 23:40 |
|
|
|
|
#1262 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
często rozpoczętych, albo wogóle nie przeczytanych i pospiesznie spakowanych podczas przeprowadzkiczyli lipa Cytat:
Cytat:
). Próbowałam chyba wszystkiego, ale nic nie zakryło tak mojego rumińca jak onno dobra też wdzieję jakąś togę, dla niepoznaki ![]() kangura chyba , no mówiłam, żem rozwydrzona
|
|
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Metali prędzej ![]() Co do parasoli, to ie chce mi się tego taszczyć, a i chodzenie z takim rozłożonym jest strasznie niewygodne. Dlatego kupuje kurtki z kapturem (tej wiosny ponad miesiąc szukałam ) i jest ok ![]() Spadam spać Dobranoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-24 o 23:46 |
||
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie umiem znaleźć dokładnie tego co mam- u mnie pisze glycolic formulation Skin Lightening Gel 10 AHA ale drogo wychodzi a możliwe ze efekty będą te same co BU ja juz np wybieram tańsze odpowiedniki jak puder to tylko bambus itp itd kurcze chyba go już ni mają ja kupowąłam 4 lata temu i sie przedatowała ta reszta co została ale moze to ten skin brightening gel go zastąpił ma co prawda dwa typy kwasow moze lepsiejszy http://www.neostrata.com/product/neo...ortby=ourPicks miałam ten :http://www.allegro.pl/item1093152067...ga_bonusy.html ale nie za taką cenę - chyba dwukrotnie mniejszą conajmniej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-24 o 23:54 |
|
|
|
|
#1266 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale pewnie przyjechały trzy sztuki i za tydzień znowu nie będzie, tak jak z kadzidłami, Kyoto, Avignon i Zagorska ponownie brak.. Dobranoc wszystkim, a jubilatce słodkich urodzinowych snów
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1268 | ||||
|
BAN stały
|
Te z Duki właśnie?
![]() Cytat:
Pamiętacie takie plastikowe kulki z kolorowym płynem w środku? Lata temu mieliśmy je na stanie, miały służyć jako zamiennik do kostek lodu, nieudany raczej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tzn. chyba raczej na pewno zintegrowanej nie mam ![]() Cytat:
![]() Poza tym Bóg Wam na pewno wybaczył - dzieci z głodu produkty żywnościowe zap****oliły, a to grzech nie jest
|
||||
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja idę spać
|
|
|
|
|
#1270 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tylko ja je za pół ceny kupiłam ![]() kameno- w zależności od funtu kursa razem z przesyłką do mnie max 340 zł- czyli mała różnica w sumie
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie w sklepie, z wozu dostawczego w sumie to ze skrzynek na chodniku - no i nie z głodu a z zahukania i oszczędności gópie to było ale nie bylo czasu na zastanawianie się ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- and a happy new year !
|
|
|
|
|
#1272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrej nocki i
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
STO LAT dla Florens
Dobrej nocki all .
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytam i może wypróbuję![]() faktycznie nowy rok, mam nadzieję, że bedzie lepszy, bo chyba nic gorszego niż w moim zeszłym już mnie nie spotka, tego sobie życzę ![]() wizaż mi składa życzenia
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
u2
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
muszę w tym celu złożyć petycję u administratora a mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeee - ale moze to i dobrze niech jest jak jest - ja nei lubie świętować swoich urodzin - nei wiem wolę iść do kogoś i impra niż być solenizantką ale aj to w ogóle torba na głowę z moją wycofalnością i niebyciem na świeczniku obsesja jakaś pochwalisz się prezentem ? |
|
|
|
|
#1276 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez mam nieprawdziwą datę , rok temu złożyłam petycje w tej sprawie i Ciociu Florens-100 lat
|
|
|
#1277 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję pięknie
Cytat:
![]() a prezentu, czy nawet pomysłu niet, przepadnie jak nic ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#1278 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo skrzynek bez dozoru się na chodniku nie stawia, nie jesteśmy Skandynawią do cholery ![]() Cytat:
![]() --- Uświadomiłem sobie, że chyba (na pewno) nie złożyłem życzeń urodzinowych Polly Polly, wybacz ten pafą i przyjmij życzenia zdrowia, szczęścia i marzeń spełnienia! Florens, jak wyżej! |
||
|
|
|
#1279 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! teraz to przepadło-będziesz musiał mi to wynagrodzić w trójnasób
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Florens - ostatni strzał pomysłowy - ja dostałąm sokowirówkę - w sumie frajda
|
|
|
|
#1281 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Florens, wszystkiego najlepszego!!!
Mialam mnóstwo cytatów, ale mi wcięło ![]() To nie fair, wracam z roboty o 22.00, zanim nadgonię Bar to nikogo nie ma ![]() Wiecie co? Wczoraj do szefa przyszła tajemnicza paczka, mysle ki diabeł, z hurtowni leków byli, z karmami byli, co to może byc? A on w podskokach pobiegł, że wreszcie perfumy z All do niego przyszły
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-25 o 00:49 |
|
|
|
#1282 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Florens-a moze bielizna?
tylko nie mów ze nie używasz ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
a wiesz ze z tego to nawet romans może byc
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-25 o 00:46 |
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnienie chcę tego oglądać Cytat:
, chyba zażyczę sobie dwie zgrzewy piwa , bynajmnie się nie zmarnuje, w końcu upały idą
|
|
|
#1285 |
|
|
Zgiń, przepadnij maro nieczysta
![]() Rachell, limitowanego Diesla Only The Brave Iron Man, ten czerwony
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-25 o 00:51 |
|
|
|
#1286 | ||
|
BAN stały
|
Myszką i dwoma pałami, mam rozumieć?
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to zapachu nei znam ale sądzac po uśmiechu będziesz się zaciągać - dobsz już nie przeginam ale musiałam ten jeden raz dziś czwartek - gdzie twe włosy a konkretnie ich nowy kolor ? ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- a Ty co - uderzasz w konkury ?
|
|
|
|
|
#1288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tutaj trzeba na bieżącoCytat:
szczerze, to w domu nie , na wyjścia tylko i mam trochę świeżo nabytej z okazji ślubu siostry pończochy nawet
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Florens, jeżowa mamo, wszystkiego najlepszego, nie życzę Ci, żeby nowy rok był lepszy, bo to w suie pesymizmem wieje, ja Ci życzę, żeby on był wspaniały i wynagrodził wszystko z naddatkiem!!!!!!!!!!!!!!!
Tymczasem siedziałam nad kameleonem, i teraz muszę się skupić, żeby się połapać, gdzie on jest ![]() Załącznik 3210025 Koncepcję już mam, ale dopuszczam zmiany
|
#1290 | |
|
|
Ma
Cytat:
Włosy już wklejam grzecznie, jestem blondi bez zmian, przychodze dziś do fryzjerki, ona pyta jak farbujemy, ja że jednak blond, a ona, że jakbym chciala kasztan to i tak by mnie jednak namawiała na blond ![]() Ale za to z dziesieć razy musiałam dziś odpowiedzieć na zadane podejrzliwym tonem pytanie "a pani to jest lekarzem? " Następną (faceci nie pytają, ciekawe, co? ) która zada to pytanie pogryzę i powiem, że się zaraziłam wścieklizną Dieslem się dzis zaciągałam, a wczoraj jakimś fajowym kadzidłem pachniał, tym samym, o którym pisałam w któryms wątku czym pachnie lato lub coś w ten deseń - jeszcze za czasów, kiedy na uczelni pracowal. Muszę spytac co to, podejrzewam M7 w wersji Fresh, ale to sie zobaczy ![]() Romans z zaobrączkowanym facetem wchodziłby w grę tylko gdyby Suchar nie traktowal mnie jak powietrze Nie oparłabym się... gdyby tylko wykonał jakiś ruch...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

pomysł w 10
często rozpoczętych, albo wogóle nie przeczytanych i pospiesznie spakowanych podczas przeprowadzki
I zapasik pudru oczywiście wzięłam.

) i jest ok 

Pamiętacie takie plastikowe kulki z kolorowym płynem w środku? Lata temu mieliśmy je na stanie, miały służyć jako zamiennik do kostek lodu, nieudany raczej 

Nie oparłabym się... gdyby tylko wykonał jakiś ruch...