|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
też tęskniłam
![]() Cytat:
***** spotkajmy się za 20 minut na lotnisku , weźmiemy mój odrzutowiec . Chodź sprawdźmy czy ziemia jest okrągła . czuję się jak odgazowana cola, uleciał ze mnie cały entuzjazm. byłam jak kaktus, wystawiałam dookoła siebie ostre, długie kolce ironii. Nie pozwalałam się do siebie zbliżyć, byłam zagadką. A wszystko przez Ciebie. zauważyłam że od czasu kiedy Cię nie widuję zaczęłam się od Ciebie odzwyczajać.. ale nagle pojawia się ta cholerna myśl: to dobrze czy źle?
|
|
#4502 |
|
Rozeznanie
|
myszka23101 - kiedyś musiałam <3
oby to uczucie mineło..
gorzej być nie może . kocham Cię.
|
#4503 |
|
Raczkowanie
|
czekanie na świt trwało dziś trzy herbaty z cytryną i trochę przemyśleń.
'myślom może czasem zabraknąć słów, ale uczuciom nigdy. One zawsze są wymowne, nawet wtedy, kiedy milczą. a teraz idę sobie popłakać albo pobiegać po schodach, bo taka jestem niezrównoważona emocjonalnie. odszedłeś, a razem z Twoim odejściem przyszło do mnie dwóch panów. pierwszy powiedział: muszę obdarzyć Cię wielkim smutkiem, a drugi samotnością. Spojrzałam na nich ze łzami w oczach i wyszeptałam- wchodźcie chłopaki, uwielbiam trójkąciki. rozumek: słuchaj, Serce. nie rób mi tego. proszę cię. nie załatwiaj ze mną nic przy wódce. bądź bezinteresowny, Serce. to, że pijemy razem i że ty się trochę racjonalizujesz, a ja trochę rozczulam, nie upoważnia cię, abyś załatwiał ze mną interesy. miej Honor, Serce, miej honor. określ się konkretnie - jesteś lub cie nie ma. żebyś był, żebyś chciał być, żebyś nie zniknął bezradność z beznadzieją chodzą w parze. przerwij tą ciszę, nie daj mi zapomnieć przyjdź, opowiem Ci jak bardzo boli Twoja nieobecność.. gdyby Ci się przypomniało, że jednak isteniejęm to pisz dzwoń albo cokolwiek otworzysz kiedy sumienie zapuka ? -dziękuję. -za co...? -za to co mi kiedyś dasz. piłaś coś ? - tylko swoje łzy, że tak "pi*#^&lnę" poetycko. niekiedy , za mało odwagi , żeby nacisnąć Enter . taak jestem ślepa... ślepa na uczucia...
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
nie było mnie to ohohoho i wyjeżdzam na 2 tyg. ale jak wroce to wszytsko nadrobie ;*
zaczęło lać. niebo zaczęło niesamowicie zanosić się deszczem. właśnie, wtedy ściągnął swoją bluzę. niezdarnie ją, jej założył, nie słuchając sprzeciwów z jej strony. wziął ją na ręce, tak jak przenosi się pannę młodą przez próg. zaniósł ją pod zadaszenie, jednego z budynków. - Ty, tylko sobie mała nie schlebiaj. po prostu Twoich trampek, było mi szkoda. - powiedział, udając powagę. oboje wybuchli śmiechem. on delikatnie się nachylił. ona cała podekscytowana zamknęła oczy i zaczęła się przygotowywać do pocałunku. - to należy do mnie. - powiedział z uśmiechem, ściągając z niej bluzę. - a to do mnie. - powiedziała, całując go namiętnie. rzeczy, które kiedyś wydawały się monotonne, wręcz nie do zniesienia ... to właśnie nich, brakuje nam dzisiaj najbardziej. na przykład Twoje 'jesteś dla mnie wszystkim' co minutę. czy moje trapiące stawanie na palcach, żeby przez chwilę poczuć miękkość Twoich ustchciałabym Cię spotkać. teraz . po tych kilku latach, zapomnienia. popatrzeć na Ciebie i udowodnić sobie, że już nic nie czuję. poszlibyśmy później na gorącą czekoladę, którą tak uwielbiasz. powspominalibyśmy dawne czasy. dowiedziałabym się w końcu gdzie popełniłam błąd. a my moglibyśmy porozmawiać o uczuciach. na trzeźwo. bez ich irracjonalnego udziału. odgarniałabym namiętnie swoje włosy tak jak lubiłeś najbardziej. spuszczałabym wzrok w najmniej odpowiednich momentach. chciałabym, żeby choć na moment do Ciebie dotarło ile straciłeś. później bym Cię pocałowała. znienacka. odeszła bez słowa z nadzieją, że to teraz Ty będziesz analizował swoje uczucia, jak ja wtedy.nie sztuką jest zdobyć mężczyznę. sztuką jest Go przy sobie zatrzymać. bez przymusu czy szantażu. z Jego osobistej woli. Patrzę wstecz, cofam się w pamięci. Ze łzami w oczach wspominam chwile spędzone z Tobą. Na myśl, że to już nigdy nie wróci, moje serce pęka. Słychać tylko pusty trzask i wypływającą z niego miłość. Miłość wędrującą w kierunku nicości. Poczekaj, pomyśl. Nic nie mów. Zastanów się, zanim powiesz coś czego będziesz załowała do końca życia.
|
#4505 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj fragment ułożony przeze mnie ;
Napisałeś do mnie jak gdyby nigdy nic, bo zobaczyłeś widniejącą w moim opisie piosenkę zespołu, którego nigdy do tej pory nie słuchałam. Ty lubiłeś ten zespół, byłeś jego fanem. Napisałeś, pytając co się stało, że słucham tego zespołu. Podobałeś mi się, byłam w tobie zakochana. Chciałam napisać, że to przez Ciebie, lecz nagle sam mi to z ust wyjąłeś i o to spytałeś. Napisałam, że tak, to przez Ciebie, jeśli ci to przeszkadza, no to dziękuję, za to że to dzięki tobie słucham tej muzyki. Dłuższy czas nie odpisywałeś, nagle zobaczyłam wiadomość ; Nie dziękuj mi, tylko artystom, którzy nadal tworzą tą muzykę. Bo gdyby nie oni, nie byłoby jej. ( z rozmowy gg z chłopakiem który mi się podoba, ale on mnie nie kocha .. ) I ♥ Rock N' Roll
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Psychopathic whim of the requited love
*Psychopatyczna zachcianka odwzajemnionej miłości* Let us not delude ourselves, your body loves my breath *Nie oszukujmy się, Twoje ciało kocha mój oddech* Trzask rozbijanych marzeń, tłuczonego serca i potoku łez |
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
będę tutaj zaglądać coraz rzadziej, praca
weny życzę.*** przecież to jeszcze nie ten czas. przecież to jeszcze za wcześnie. chcę uciekać. łapie za rękę. lecimy. razem. |
|
|
|
#4508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
koniecznie bierz w cudzysłów nie Swojego autorstwa opisy.. do pierwszy i drugi z opisów dodanych przez Ciebie są abstracion : ) wiem, bo znam jej opisy na pamiec ; d nie chodzi o to ze sie czepiam ale dostajesz pochwaly za nie swoje opisy : )
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-06-25 o 10:37 |
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
<3
uśmiecham się do słońca i obłoków na niebie myląc dzień wczorajszy z jutrem dzień dobry bardzo już Cię nie kocham melanż cudnych urojeń i potwornych koszmarów staram się Ciebie dosięgnąć prawie Cię czuję, jesteś już blisko i nagle znikasz, znikasz bez względu na to, gdzie jestem dzisiaj zawsze będziesz częścią mnie a może istnieje jakieś ukryte piękno w pożegnaniach? mów szeptem bo przecież szeptem się nie kłamie nie potrafię żyć z pokrojonym sercem
|
|
#4510 |
|
Raczkowanie
|
` Potrzebujemy czegoś co nas wspiera, chcę być taką rzeczą dla Ciebie.
` Nie jestem w stanie przekonać siebie, że bez Ciebie będzie mi lepiej. ` Nawet nie kojarzę Twojego imienia, to nieistotne - jesteś moją eksperymentalną grą. ` I nie poznaję tego w kogo się zmieniam. ` Nie zawodzę świata, choć świat zawodzi mnie. Gram dalej. ` Uderzasz mnie jak promień słońca, płomienie w ciemności nocy.
|
|
#4511 |
|
Raczkowanie
|
I co ci dało to, że mnie zraniłeś?
Powiedz mi co ci ku*wa dało zniszczenie marzeń kolejnej osoby? Kiedyś był inny... A obiecał jej, że tym razem będzie lepiej... A ona głupia znów mu uwierzyła... - Wiesz co? Głupia jesteś, jak mogłaś mu znów zaufać? - Ale on obiecał... Dopiero kolejny zachód słońca, uświadomił jej jak nie wiele jest on warty. A sam mnie przekonywałeś, że puste dziewczyny nie są nic warte. A puści chłopacy? NO COMMENT! A ona siedziała samotnie, w milczeniu, patrząc jak kolejny raz, słońce ucieka w ciszy za horyzont... I kolejna twoja ofiara... Niewinna duszyczka... - I co jesteś zadowolony? - Z czego? - Ha, nawet nie zauważyłeś jak złamałeś kolejne bezbronne serduszko... I miała takie przeczucie, choć nie chciała w to uwierzyć... Że znowu wszystko się rozwali...
|
|
#4512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję kochana ;*******
Może i nie był królewiczem na białym koniu i i nie musiał mnie zdobywać, walcząc ze smokiem,ale podbił moje serce jednym spojrzeniem i oczerował sobą jak nikt nigdy wcześniej. Tym co jest moje przestań się już karmić Masz swoje życie wiec lepiej się nim zajmij Twoja ciekawość nie pozna nigdy granic. takich jak Ty ja mam zwyczajnie za nic. Gdybym miala wrocic w przeszlosc to sorry ale odpadam, Bo nie chce o tym myslec a tym bardziej o tym gadac, Nie chce rozmawiac na ten temat bo to przykre, i Moze sie spelni to ze w koncu znikne. Szczęście pojęcie względne, nie szukam go juz wszędzie
Edytowane przez Cassandre Czas edycji: 2010-06-25 o 11:11 |
|
|
|
|
#4513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
naprawde, miło mi że spodobał ci się mój opis (który mam nawet w podpisie )zaszczyt normalnie, ale nie wolno kraść opisów innym ps. reszta też nie jest Twojego autorstwa. __________________ wiatrem opowiem ci bajkę o moich małych marzeniach siądziemy w ogródku na ławce i popatrzymy w chmurki. Wstań i przywitaj ze mną dzień kiedy słońce podnosi swoje oczy by trawa z radości zapłakała pod naszymi stopami. twój oddech zamknę w ustach lubisz aromat pomarańczy rankiem kiedy zaczynałam studiować twoje nieśmiałozielone oczy słońce igrało z chmurami jak nasze niezdecydowane ręce, w południe usta zawędrowały do serca zmysły przeszły na drugą stronę siebie wypaliły obawy przed nagą prawdą, wieczorem nasze spojrzenia walczyły jak czerwień gasnącego słońca z wiecznością budzącą się na wydychanym powietrzu. wiem że z tej nocy nadejdzie poranek a gwiazdy zawstydzą się od radosnych oczu i odejdą w popłochu słońca gdy szukam tęczy , idę złą drogą, a potem wychodzę na przesmyk nadziei. + dziś skromniutko,
też będe was rzadziej odwiedzać, (odrazu uprzedzam a wgl. chciałam wam życzyć WESOŁYCH WAKACJI abyście były szczęśliwe, żebyście wypoczeły, nabrały jeszcze więcej weny i aby wszystko w waszym życiu się poukładało.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#4514 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chowam do kieszeni ; * Cytat:
___________________ - zdarza Ci się czasem o mnie myśleć?
bo ja już nie daję sobie rady z myślami o Tobie..
|
|
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
_________________ jesteś nadzieją na piękne chwile i pocieszeniem gdy zmartwień tyle. Jeśli chcesz mnie, nie wystarczy mrugnięcie. I gdzie to dobro w pożegnaniach? tylko dlatego, że wiesz że będę na Ciebie czekać, nie każ mi czekać wiecznie. pierwsza osoba, o której myślisz w momencie gdy otwierasz oczy po długim śnie lub ta o której marzysz jest powodem twojego szczęścia lub twojego bólu.
|
#4516 |
|
Raczkowanie
|
Powinnam była zrozumieć dystans Twoich oczu .
tak jestem uzależniona . uzależniona od szczęścia . Kiedy jesteśmy szczęśliwi , jesteśmy zawsze dobrzy , lecz kiedy jesteśmy dobrzy , nie zawsze jesteśmy szczęśliwi . Życie jest długim spacerem, a my musimy nauczyć się odczytywać znaczenie znaków i podążać ścieżkami w odpowiednim kierunku, jeśli chcemy spotkać swoje przeznaczenie.. Zakochuję się w Tobie i odkochuję, Czasami Cię kocham, innymi czasy jesteś mi obojętny, Czasami czuję sie dobrze, innymi czasy czuję sie wykorzystana, Skarbie, kochanie Ciebie wprawia mnie w zakłopotanie... Być może dla świata jesteś tylko człowiekem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. . zainspirowanaa koloreem jego oczu, brzmieniem głosuu, zapacheem perfum, dotykieem dłoni. Zainspirowana jego obecnością <3 Rozstania zawsze są przykre, nawet gdy się wie kiedy ktoś powróci! Sam fakt rozstania to przykry moment, ale oczekiwanie bywa nagradzane _______________________ czy Ty wiesz, że w mej głowie mieszka lęk? lecz mam plan, byś z moich rąk nie wyrwał się i dla mnie żył Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-06-25 o 12:06 |
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Zdolne dziewczynki ;*
a może macie coś o tym ..że to były 3 wspaniałe lata ..chodzę(chodziłam) do 3 gim teraz, więc to był mój ostatni dzień z nimi .. ;( miałam cudowną klasę aż żal ich opuszczać ;[ z góry dziękuję jesteście boskie <3
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
"
Niech wrócą te chwile nawet na krótko,
zawrócić czas wykręcić ramiona wskazówkom.. Wspomnieniami karmię bezsenności głód. Zimny marmur mi Ciebie nie przypomina. Zawiodłam - wiem to przykre. Rzucę krótkie "przepraszam" i z Twojego życia zniknę .. Pijani, nie tyle winem, co uczuciami. Czasami śnię. Me sny tak rzeczywiste, że boję się, że Pani może nie istnieć, że to się skończy jak wszystkie sny.. Mleczna bladość.. Wieczna radość.. Ty.. "
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
<3
udanych wakacji, dziewczyny ![]() ____ wypadają rzęsy, nerwowo pocierane palcem, uciekają łzy sprowokowane myślami. nie myślę, więc mnie nie ma. wyjdę dziś po ciebie na przystanek, nie będzie nas wcale. ostatniego dnia mówi się wszystko, cała prawda wypływa naszymi ustami, rządzi gestami i spojrzeniami. ostatniego dnia, żeby nie było więcej czego żałować. wrócę tam, wrócę tam do ciebie jeszcze nie raz. powitasz mnie jak zawsze swoim ciepłym tonem słów - 'jesteś śliczna'.
|
#4520 |
|
Raczkowanie
|
wakacje! ;-*
__________________ kochaj mnie, proszę. jeszcze mnie nie znasz ale i tak będę Twoją żoną. tęsknie za Twoim ' kocham cię ' kochałam Cię wczoraj, kocham Cię dzisiaj, jutro nie będę. uwielbiam gdy jestes blisko. wczoraj Cię kochałam.. ale dziś juz nie jestem pijana. chce zasypiać i budzić się w Twoich ramionach.. do końca. |
|
|
|
#4521 |
|
Rozeznanie
|
ja! ___________ 'nie do wiary, jak szybko płynie czas' 'już pożegnać czas mych przyjaciół.' 'dzisiaj każdy ma, swój dorosły świat.' 'ostatni raz z moją klasą.' 'ale to już było i nie wróci więcej.' 'najlepsi z najlepszych.' 'szczęśliwej drogi już czas' wczoraj pożegnałam moją klasę
i z tej racji te opisy. ![]() |
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę już Cię znać !
bo nie chce mi się chcieć . + latin bajkowa CookieCrisp marikab myCh hoe CaMa![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-25 o 12:36 |
|
|
|
#4523 |
|
Raczkowanie
|
najbardziej lubiła siadać na schodku i patrzeć przed siebie. kiedy tak siedziała ciepła herbata ogrzewała jej dłonie, a wiatr delikatnie muskał jej twarz. myślała o tym, jak przecudownie by było gdybyś był obok... czasem myślę co przegrałam. bo nieważne co w twym życiu się dzieje. wiedz, że człowiek jest lepszym, gdy się śmieje.
|
#4524 |
|
Raczkowanie
|
U R O D Z I N K I _szatanka_- uff... całe szczęście. jeszcze raz przepraszam. to miło już za późno, już chyba mnie masz. nie możesz tak na mnie patrzeć.. wtedy cała drżę. gwiazd nie pragnę, a bliskości twojej. Czasem chowam się z twoim zdjęciem. trzymaj mnie ciasno, nigdy nie daj mi odejść.
|
|
#4525 |
|
Rozeznanie
|
. . .
LoveYourEyes- no to wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim spełnienia marzeń ![]() 'tylko pokochaj mnie, a ja pokaże Ci świat. tylko pokochaj mnie, a pokaże Ci drogę do gwiazd!' 'spójrz mi w twarz jeszcze raz spójrz po raz ostatni. i nie odrzucaj mnie, bo świat bez Ciebie zgaśnie' 'zostań tu ze mną na zawsze. zostań nie odchodź już więcej.' 'Spójrz na niebo ,poczuj siebie ,zanim złapiesz oddech. Daj się ponieść tym marzeniom ,które żyją w tobie. Nie zastanawiaj się więc ,czasu mamy coraz mniej!' 'Chcieć to móc ,przecież wiesz. Nie ma lekko musisz biec. Chwytaj blok ,każdą z szans. Tu i teraz właśnie trwa.' 'Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości!'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-06-25 o 13:06 |
|
|
|
#4526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miło mi Bez słów . Ale z tym żalem w oczach. To było piękne pożegnanie Nigdy nie jest za późno, by zrozumieć sens miłości. Problem w tym,że brak nam cierpliwości. Nerwowo rozglądam się. Znów czułam ciepło twoich rąk. żegnam
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
Desire x3_ - a już miałam się o Ciebie upominać
dobrze że jesteś .BoWiemZeTegoChcesz - no jak to nikt ;*snowball, agatte, cornels, ruda wiewiora, MrsUnfabulous, CookieCrisp - żądam i to natychmiast Waszych opisów! ________________ ' życie walką jest. więc wstań i nie poddawaj się. ' Chłopacy - Wiara. Rzygam już Waszym 'wszystko będzie dobrze.'
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Someone once said:
Do not trust him. But I trusted. Trust, and lost. Ktoś kiedyś powiedział: Nie ufaj mu. Jednak ja zaufałam. Zaufałam i przegrałam. Thank you for lying. Have been nice for a while. Dziękuję za kłamstwa. Przez chwilę były miłe. One of these days maybe your magic won't affect me? Może pewnego dnia twoja magia mną nie zawładnie? Dziubki, życzę Wam wspaniałych wakacji <3 |
|
|
|
#4529 |
|
BAN stały
|
LoveYourEyes spełnienia marzeń ![]() ...
zalana natłokiem myśli próbuję ogarnąć dawno rozpieprzony świat . przebłyski tamtych dni dopadły mnie . prawdziwa katorga duszy, niczym spełniające się horrory z naszych snów, których kiedyś wspólnie baliśmy się . znowu traci oddech, bo znowu on stanął koło niej . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-06-25 o 13:42 |
|
|
|
#4530 |
|
Zadomowienie
|
Take away my sunshine You take away my rain. Zabierz mój zachód słońca. Możesz zabrać też mój deszcz. Your smile speaks books to me. Twój uśmiech mówi książkami do mnie . One voice one hope one real decision . Jeden głos jedna nadzieja jedna prawdziwa decyzja. I'm under your thumb under your spell can't you see ? Jestem pod Twoim pantoflem, pod Twoim czarem, nie widzisz ? I'm just a poor girl, I need no sympathy. Jestem tylko biedną dziewczynką, nie potrzebuję współczucia. When love breaks up ? Kiedy miłość się kończy? Walked in the light of day. Spacerowali w świetle dnia. otojest & z innej bajki - dziobki
LoveYourEyes -aaaa ! Najlepszego wszystkiego słońce Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-06-25 o 14:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

weny życzę.

)

CookieCrisp
dobrze że jesteś