|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
♥♥
_mandarynka , dresowa , otojest , LoveYourEyes , Margaretta_1 - okradłam.
latin - aż chce się tu wpadać. < 3 Paralogiczna - jeeju, cieszę się. 3martyna3 - podobają się. jak zawsze. cornflower_ - miło. bardzo. a gdy jest źle... gdy jest tak cholernie źle bez Ciebie, zakładam granatowe szpilki i wchodzę na wieżę Eiffla. żeby tylko Cię nie przeoczyć... excuse me, finally look at me. przepraszam, spójrz w końcu na mnie. I hope that you will understand how I now feel bad. mam nadzieję, że zrozumiesz, jak mi teraz jest źle. dziwne... nawet się nie zaczerwieniłeś. drocz się ze mną dalej. powodzenia. przecież wiesz, że nie dam Ci wygrać. nie odpychaj jej. ona wróci. zawsze wraca. bo Ty jesteś jak sernik jest świetny a i tak nie każdy go lubi nie każdy wie co dobre
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-06-25 o 14:35 |
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
'Wczorajszej nocy wyszedłem na sobie dobrze znaną ścieżkę i spotkałem siebie. Spotkałem siebie i siebie się przestraszyłem.'
|
|
#4533 |
|
Rozeznanie
|
Czasami kiedy widzisz kogoś codziennie zapominasz mu powiedzieć ile dla Ciebie znaczy..
|
|
|
|
#4534 |
|
Raczkowanie
|
Połykam motyle w nadziei, że zakocham się. Dziś czuje się jak w ten dzień, kiedy krople deszczu miażdżyły drogę do Ciebie. I proszę Cię, choć raz pozwól mi usłyszeć Twoje myśli, a nigdy, przenigdy nie będę już narzekała na hałas! Kocha... Nie kocha... Kocha... Nie kocha... jeden kwiatek. Tylko tyle mi daj abym mogła zaczarować nas tą wyliczanką. Myśli w mojej głowie kłębią się jak gęste, czarne chmury nad nami. Jeden Twój dotyk tak bardzo zakręcił mi w głowie... Widzisz, niepotrzebnie prostowałam włosy... Zjadłam dziś na śniadanie rozczarowanie. Puste łóżko rano było zimne jak grudzień w 95' Pozdrawiam Was Wszystkie ;* Edytowane przez satin666 Czas edycji: 2010-06-25 o 14:52 |
|
|
|
#4535 |
|
Rozeznanie
|
Wstaję z łóżka, idę spać, jem by potem zwrócić, płaczę by potem się śmiać, szukam szczęścia, łkam. Mały robot bez uczuć zamieszkał Twoje serce. Krzyczę milcząc byście nie mówili, że histeryzuję. Zajmę się Tobą jak matka synem, jak poddany królem, jak mechanik samochodem. Osteoporoza serca . Jak słonik na szczęście tyle, że z połamaną trąbą. Idę przespać wszystkie problemy, wzbudzić chęć życia. Bywały chwile kłótni i zwątpienia, wymiana zdań i sprzeczki dzienne, po czym śmiech i radosne spojrzenia. Oczywistą rzeczą są wzloty i upadki. Do zaakceptowania są też lekkie zmiany, bynajmniej tak mi się zdawało... Człowiek dorasta i mądrzeje lub głupieje jak komu wygodniej to nazwać, zaczyna się mniej uśmiechać i zastanawiać nad własną filozofią życia. Gubi się we własnych wspomnieniach i decyzjach, a do tego ten przyjaciel, który siedział na brzegu rzeki i rzucał z Tobą kamienie, ten sam co pił piwo i śmiał się, że faceci to idioci, ten sam przyjaciel teraz mówi Ci, że jesteś nikim, że zero jest bardziej wartościowe niż Ty. [ Jak krzak winorośli, jak pchła na psie, tak Ty nie kochasz mnie. Dlaczego jestem nikim i dlaczego kochają mnie za to, dlaczego gardzą mną dlaczego mówią, żebym dorosła, czym że dorosłam by mówili, że się zmieniłam? Czemu ufam ludziom, którym nie powinnam, a dlaczego nie ufam tym, którzy na to zasługują?
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
wciąż łudziłam się, że w koło wszyscy kłamią,
a Ty jedyny mówisz prawdę. brakuje mi Twego dotyku i tego, by Ciebie dotykać. niebo spadło mi na głowę. chcę zatuszować moje błędy. wziąć do ręki wielki korektor do ich mazania i pozbyć się wszystkich, bez wyjątków. usiadła na zielonej trawie, zaciągając się papierosem ile sił w płucach. każdy dym, wlatujący do jej klatki piersiowej, a następnie wypływający z niej, przynosił coraz to bardziej bolesne wspomnienia, przemyślenia. piwo, które trzymała w ręku, nie wystarczało aby móc odprężyć mięśnie i umysł. każda minuta spędzona na polanie, bolała bardziej i bardziej. ' ja już sobie nie radzę ' - westchnęła kładąc się na plecach. |
|
|
|
#4537 |
|
Zadomowienie
|
słodka rozkosz smakiem gorzkiej czekolady
Było to serce trudne do zrozumienia.Niekiedy opowiadało historie pełne tęsknoty, kiedy indziej znów zachwycało się wschodem słońca na pustyni i wyciskało skrywane łzy z oczu dziewczyny. budź mnie pocałunkami zobaczysz. kiedyś przyjadę do Ciebie i zostanę na całe życie zawsze mamy wybór... a ja zawsze wybiorę Ciebie.
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2010-06-25 o 15:51 |
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja chce dosięgnąć chmur, ale sama! Miłość od pierwszego wejrzenia - już w nią nie wierzę Składam moje życie do ponownego użytku Tona chusteczek to i tak mało w porównaniu z moim cierpieniem, a to wszystko Twoja zasługa, gratulację.
|
|
#4539 |
|
Raczkowanie
|
I gdybym nie widywała Cię w snach, sądzę, że tęskniłabym o wiele bardziej. Z biegiem czasu wszyscy przyzwyczajamy się do otaczającego nas świata. Więc jaki problem, gdy ten świat się zmienia.? Nie ma problemu.
Edytowane przez _sasza_ Czas edycji: 2010-06-25 o 15:59 |
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
`W tę noc był tłok, a jednak sami we dwoje,
Koncert dwóch dusz, porwani w tańcu dzielący swą harmonię.` Cytat:
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
chciała tylko się przytulić. nie miała ochoty na wielkie uczucie, nie chciała słyszeć kłamliwego 'kocham', bo już dawno przestała wierzyć facetom. chciała się tylko najzwyczajniej w świecie przytulić.
w desperacji wyjęłam zeszyt. ten od marzeń. z rozczarowaniem stwierdziłam, że się zdezaktualizował. wszystko co w nim było już wiedziałam i już mnie spotkało. pozostała jeszcze jedna kwestia - zakochać się. ale to już mnie nie dotyczy. już nie wierzę. nie wiem czemu ranisz tak mocno mówiłeś kocham i nagle inna jest a teraz już mam swój własny świat przestałam płakać
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-25 o 16:14 |
|
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
i nie poradzę sobie bez Ciebie.
pomóż. pomóż mi..
|
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
Początek mieli dobry lecz dobre są zawsze tylko początki ' ' Z czasem w każdy związek wkradają się negatywne wątki ' ' On ją kochał, kochał ją ponad życie, ona jego może trochę bardziej skrycie ' ' Los jednak sprawił, że skończyło się na ich dobrych chęciach ' ' Bez cienia nadziei na lepsze jutro tak fatum napisało ich historię smutną ' ' Nawet nie ma pojęcia co w nim zabiła .. ' ' Bóg wojny stworzył między nimi negatywny układ planet ' ' Ich wielka miłość zmieniła się w złe wspomnienia ' ' Morał jest prosty : Miłość wyniszcza .. ' !!
Wakacje! <3
|
#4544 |
|
Wtajemniczenie
|
dreams_x33 - okradaj dziubku kiedy tylko chcesz <3 ;**
Nie proszę byś wrócił, przejdź tylko jeszcze czasem koło domu. Poruszyłeś mnie i moje serce. Wpadło w odpowiedni rytm. Gdybyś był stratą czasu, wierz mi, że bym go cofnęła. Pragnienie twego wzroku, czuję jak przybiera na sile co dnia.
|
#4545 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♥♥
cieeeszy mnie to ![]() oh.ah ![]() Cytat:
Po głowie znów snują się bezsensowne, irracjonalne fantasmagorie. zdejmuję powoli płaszcz smutków. Oddycham wiosną. Oddycham nadzieją. Wielogodzinne rozmowy i przedsenne sms-y wysyłane do szóstej nad ranem. Twój leniwy uśmiech i zmrużone oczy pełne obietnic. Dyskretne zetknięcia dłoni i nasz wspólny śmiech. Pusty pokój. Mówienie do ścian. I znów drżenie w środku, i znów nikogo. Zniszczenie. Wciąż wydaje mi się, że to tylko zły sen. Że to jeden z moich koszmarów. Że zaraz się obudzę. Albo że to tylko jakiś idiotycznie głupi dowcip. Że zaraz usłyszę „haha, dałaś się nabrać”. Ale nie usłyszę. I nie obudzę się. To nie sen. Nie pozwól przyzwyczajać mi się do Twojej nieobecności . . . jest pięknie. ![]() ![]() ![]()
Zawieszona w hamaku pragnień...spod przymknietych powiek przygladam się ludziom... Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-06-25 o 17:35 |
|
|
|
|
#4546 |
|
Rozeznanie
|
Mnie się to podoba.
![]() Jestem, jestem Skarbuś. Znikasz, wtedy gdy moje zapotrzebowanie na Twoja osobę jest najpotężniejsze. I wmawiam sobie, że Ty jesteś inny. Mówisz o miłości, której nie jesteś w stanie wyrazić w słowach. Straciłam zaufanie do Ciebie bezpowrotnie. nienawiść? przyjaźń? szacunek? miłość? próbuję to ogarnąć, ale ja już na prawdę nie wiem o co Ci chodzi.
|
|
#4547 |
|
Przyczajenie
|
dreams_x33 - bierz bierz. ;**
za każdym razem gdy mówisz ' kocham ' to kłamiesz. you've built a love but that love falls apart Zbudowałeś miłość, ale ta miłość sama runęła. he's my darlin and he got my heart set . on jest mym ukochanym i ma moje serce . two halves make a whole two hearts make a soul .. dwie połowy tworzą całość dwa serca tworzą duszę .. can't you see? it's between you and me , czy nie widzisz? to jest różnica pomiędzy tobą a mną , it's time to open your eyes man .
Mój Boże, zjada mnie własna przeszłość .\ by abunee Edytowane przez kiceknh Czas edycji: 2010-06-25 o 18:10 |
|
|
|
#4548 |
|
Raczkowanie
|
No widze ze Ty ;*
Dziękuję ;* po gestach po słowach prawdziwych rozpoznasz fałszywy c*el już dawno w łeb dostał Kupię sobie wielkiego misia , nazwę go los i będę go kopała po du*ie . Marzeniami sięgam gwiazd, jedną z nich jesteś Ty . Często leżąc w łóżku , rozmyślam o Tobie , jakby to było gdybyśmy byli razem . Gdy często mam czkawkę pomyśle o Tobie i przestaje ją mieć . Więc mógłbyś o mnie tyle nie wspominać? Zaufałam Ci , dałam Ci siebie , dałam Ci część mnie , a Ty wychu*ałeś mnie . Nie ufaj mężczyzną , są po jednych pieniądzach . Nie udaje jestem sobą , bo pozerka w grę nie wchodzi bo udając byl bym kimś kto się nigdy nie narodził , wiem to . Zostań sobą chodź byś był słabszy niż inni , masz też zalety od nich słabi są silni , wiesz? I kiedy spadniesz znajdź tą siłe żeby postać kur*a nie daj sie zdeptać , staraj sie problemom sprostać. |
|
|
|
#4549 |
|
Raczkowanie
|
in the life it isn't only about LOVE
w życiu nie chodzi tylko o MIŁOŚĆ come, kiss... don't go never again podejdź ,pocałuj ... nie odchodź nigdy więcej You have theses impression that these are some jokes? Ty tez masz wrażenie , że to jakieś żarty ? to lower one's eyes not to look in the eyes spuścić wzrok nie patrzeć w oczy my of drug, my oxygen, mój narkotyku, mój tlenie without_demur kradnij <3 otojest bierz, bierz , ja też Twoje zabieram. <3
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-06-25 o 18:14 |
|
|
|
#4550 |
|
Raczkowanie
|
miło
![]() ***
Zaczarowana spojrzeniem Odurzona słowem. Zdarte gardło, podpuchnięte oczy i ciągły szloch - To rzeczywistość w świecie bez Ciebie. I dziś już weselsza poszła malować swój świat w kolorze jego tęczówek. Ty jedyny umiałeś spojrzeć na mnie z taką czułością i miłością. Bo ty jedyny masz klucz do mojego serca. Bo ty jedyny możesz mieć moją miłość. -Widziałam Go -I co? -Chyba mnie na początku nie poznał, bo powiedział "cześć" dopiero wtedy, gdy się do niego uśmiechnęłam. ***
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-25 o 18:24 |
|
|
|
#4551 |
|
Konto usunięte
|
ogarnęłam. <3 dziękuję za jakieś malutkie pochwały ; * love makes world go around . beer makes it go around twice a fast. / miłość kręci światem dookoła. piwo robi to dwa razy szybciej./ |
|
|
|
#4552 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że tak długo mnie nie było,
nic nie nadrobiłam, ale dziękuję każdemu, kto czekał i pamiętał ♥ Lubię ludzi bezimiennych,
którzy mimo owego przeoczenia, czarują osobowością. Przy Tobie uwierzyłam w miłość. I jestem skłonna wierzyć w nią nadal. Liczy się tylko pierwsza miłość. Późniejsze szybko powszednieją. I spojrzenia już nie te. Ta pewność, że jestem w jego myślach.
|
|
#4553 |
|
Rozeznanie
|
W miarę upływu czasu spostrzegam, że ludzie, których rozumiem najmniej to Ci, których znam najlepiej.
|
|
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa, Zuzka Z. - dziękuję ;* moje Skarbyy < 333
LoveYourEyes-Wszystkiego Najlepszego i Spełnienia Marzeń oraz jak najwięcej weny ; *** Dlaczego ciągle mamy jakieś niewyjaśnione pretensje ?! Ty się bawisz dobrze? Ja się bawię lepiej! Ty robisz mi na złość ? Ja robię coś dla siebie.!
|
|
#4555 |
|
Przyczajenie
|
I wiesz co ci powiem? jestem już zmęczona tęsknotą za tobą
Hej Mała nie podskakuj bo gdy ty chodziłaś w pieluchach ja knułam juz plan jak zawładnąć światem Z aniołami piję kawę a z szatanem w scrable gram Kocham perfekcjonizm.A te twoje perfekcyjnie zielone oczy doprowadzają mnie do szaleństwa Byś był obok gdy dręczą koszmary..Czy tak wiele żądam?
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
"Kiedy wszechświat się wykluł, Bóg zaczął go nosić na rękach. tylko, że Ziemia mu po drodze spadła. Nie może się po nią schylić, bo nie ma gdzie odłożyć wszechświata. Może tylko stać i patrzeć, co się z nami dzieje. Stoi i patrzy" dresowa
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
abunee moja miłości <3 wracaj szybkooo
![]() Toogether93 wracaj syzbko bo będe teśknić! One for all - gratulacje ahh i jest mój skarb już <3Panna Bezczelna - oczywiście,że pamiętamyyy ![]() -- Niezwykłość w zwykłej codzienności "Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem" "Przykro mi, że jestem tym, kim jestem. Nie zmienię się. Mogę tylko nad sobą pracować. Przykro mi, że ranię. Mogę tylko przyłożyć plaster do tych ran. Przykro mi, że nie rozumiem. Mogę się tylko starać zrozumieć. Może kiedyś w końcu zrzucę kolce, Twoje rany się zagoją, ale do tego trzeba zrozumienia." Ona ma siłę. "na rzęsach i na ustach" witamy was colą i solą i myślisz że nie jest zła. Jego oczy są puste. bez Ciebie moje życie ni było by już takie samo |
|
|
|
#4558 |
|
Raczkowanie
|
Może warto poczekać te parę chwil, Zanim dasz jej całego siebie właściwie tak za nic.
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
' lecz w ogrodzie
szept pierwszy miłosnego wyznania stał się dla nich przymusem do nagłego rozstania.' znów jestem sama. rozstaliśmy się. nie wiedział co do mnie czuje. czuł coś ? nic nie czuł ? czuł za mało ? spóźniłeś się o jakieś 2 muśnięcia warg, 3 butelki wina, jedną 0.7, 10 paczek niebieskich LMów i o całą wieczność ..
|
|
#4560 |
|
Rozeznanie
|
każdego dnia zastanawiam się ile jeszcze nieszczęść mnie spotka.
tylko kolega? wybacz to nie dla mnie.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)