|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
a czasem jeszcze ktoś kolecje zrobił to się tylko tak mówi
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
wiadomo, ze później pójdzie po rodzinie pogłoska ze rozdajemy i tak moze nieelegancko sie nie umawiac ale inaczej nie wyrobimy(t z wraca w piatki ok 18-od pon-pt pracuej w delegacji, w sobote jedzie na budowe to wraca tez o 18-19 jak nie pozniej, a w niedziele tez chce z nim troche być-bo tylko niedziele mamy dla siebie, no i po ostatnie wieczorami u nikogo długo nie będziemy siedzieć, bo nie wypada )
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-06-25 o 12:05 |
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie
![]() ja tez bym chciala byc wtajemniczona chyba ze trzeba miec na to jakis kurs
|
#1535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze kilka dni weekendowych wypadnie i naprawdę mało czasu się zrobi-a potwierdzenie mamy do 15 sierpnia wiec musimy się z zaproszeniami uwijac
|
|
#1536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem co czujesz ... musisz jej powiedziec , ze wszystko ma swoj czas i ze jestescie dorosli i sobie poradzicie sami . I niech Was nie pogania Bo jej gadanina duzo dobrego nie da, wrecz przeciwnie , przez to sa klotnie ehhhh . jak ja bede kiedys tesciowa , to nie bede nikomu psuc relacji
|
|
#1537 |
|
Wtajemniczenie
|
a tak w ogóle dzisiaj mamy 3 miesiące do ślubu
|
#1538 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1539 |
|
Raczkowanie
|
|
#1540 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już nie moge się doczekać kiedy będę żonką
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
w sumie mi 2 miesiace sie wydawaly przerazajace, ale teraz coraz bardziej
hihiih. I teraz zacznie sie duzo zalatwiania , juz dzisiaj troche prowianciku na panienski zakupilam, a w piatek za tydzien jakies salatki zrobie
|
#1544 | |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Sorrki,że nie odpisuje Wam ale mam w sumie mamy dzisiaj zalaty dzień. A dzisiaj wyruszamy w podróż do Polski Noi mam nadzieje,że będe mieć czas aby do Was zaglądać i napisać Wam bo ruszamy pełną parą z przygotowaniami ślubnymi.No,bo po to jedziemy do kraju. Prawdopodobnie w tą niedziele jedziemy do Księdza ustalac co i jak.Zobacze/ymy wkońcu też na żywo nasze gotowe zaproszenia,które też będziemy rozdawać.Czeka Nsas zapoznanie moich rodziców z mamusią tż-ta. Itd itdChwilke czasu mam,to może postaram się co nieco ponadrabiać. ![]() Gratulacje dziewczyny,coraz bliżej. ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Moją również. ![]() Go England,go England Cytat:
![]() Dziękuje za gratko-oklaski. aż tak zareagowałaś na mój avek.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-25 o 14:08 |
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to już jutroooooo
![]() ![]() Będzie pięknie,słonecznie, cudownie i bajkowo-- musi być!!!! Tego życzę Wam, sobie i pozostałym jutrzejszym PM Stresik leciutki jest Tymczasem mówię pa bo chyba już nie wpadnę tutaj w najbliższych dniach A po ślubie lecimy w tydzień poślubny do TurcjiWięc buziaki
|
#1546 |
|
BAN stały
|
madziulko,wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-25 o 15:03 |
|
|
|
#1547 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam i odpisuję...
Cytat:
![]() Cytat:
dziękisuper ![]() Cytat:
![]() ![]() a u mnie 22 dni Cytat:
![]() Zaglądaj do nas jak najczęściej Cytat:
Ciekawe jak tam jazzmanka ![]() a my jutro jedziemy zmniejszyć TŻ obrączkę o pół rozmiaru a potem do Biłgoraja wybierać ciasto na wesele ![]() a dzisiaj idziemy na drugą lekcję pierwszego tańca
|
|||||
|
|
|
#1548 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja miałam wczoraj podróż z przygodami do domu, bo lokomotywa nam się spaliła Na szczęście łaskawie zatrzymał się dla nas eurocity i pozwolili nam się przesiąść na naszych biletach... Ale i tak godzina w plecy. A po tym, że ostatnio wiecznie się w pociągach uczyłam, to teraz nie miałam co ze sobą zrobić...Już odebrałam dowód i prawo jazdy I teraz właśnie wypełniam różne papierki ze zmianą danych
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę Wam napisać - 5 minut temu dowiedziałam się, że ostatni egzamin który miałam mieć jutro został przesunięty na 7 września. Nie żebym sie wtedy wybierala w podróż poślubną czy coś...
![]() ![]()
|
#1550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1551 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze myslalam ze zmiana paszportu za free, ja juz studentka nie jestem ![]() Cytat:
Mmmmmm
|
||
|
|
|
#1552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wrócilismy z drugich zajęć tanecznych i powiem Wam że układ już cały znamy, ale stwierdzilismy z Tż że jest za bardzo "przechodzony" więc zamast powtarzać jeden element dwa razy chcemy się trochę pokręcić, zostąły 2 zajęcia bo niestety nasza nauczycielka wyjeżdza 5 lipca na wakacje, a my wesele mamy 17 lipca, wiec niestety przez 2 tygodnie będziemy musieli sami tańczyć i nie zapomnieć układu ![]() Kubusewa odezwij sie - czekamy na relację
|
|
|
|
|
#1553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie tak współczuję z powodu pracy ![]() i za krawaty ![]() chce, chce, chce już od dość dawna ale czekamy z tym do ślubu mniej więcej póki co od maja nie biore "antywłamaniowców" i tak jakby uważamy, ale tak "pi razy oko" jak uważanie nie wyjdzie to nc się nie stanie ![]() ![]() ![]() MArtolko, dla Ciebie też za 43 ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego naj naj naj na na Nowej Drodze Życiia caprica ! już coraz bliżej... ![]() mmmmm.. ale do Wam narobili. Może uda się to jakoś przełożyć egzamin, ablo podróż, nie martw się |
||
|
|
|
#1554 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro ide na weselicho , mam nadzieje ze bedzie fajnie wlasnie paznnokcie pomalowalam
|
#1555 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i odzywaj sie do nas![]() Cytat:
![]() Cytat:
a nie dasz rady jakos indywidualnie do niego podejsc?![]() Cytat:
![]()
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
A my 1 i 13 dni (jak dobrze pamiętam), a sprawdzę teraz ddopiero jak odczytam tę wiadomość ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Heheheh brzmi krócej niż 1 miesiąc i 13 dni:P ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- MAdziulka wszystkiego dobrego
|
|
|
|
#1557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1558 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Cytat:
Cytat:
No ja sobie będę urządzać domek od jutra...bedzie wielkie malowanie... i sprzątanie...jutro wybieram sie po jakies zakupy(oprzyrządowanie do kuchni i farby)...tylko nie mam koncepcji jakie kolory farb kupić Chciałam żółty do łazienki,ale mój mąż powiedział, że żółty wygląda jak siki... i że lepiej na różowo coś czuję, że sie nie zgramy co do kolorów.
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie mam czasu nadrabiać, ale chciałam zameldować, że żyję Chociaż nie jest za fajnie po się o 4.30 obudziłam i nie mogłam chyba przez godzinę zasnąć, a jak już mi się fajnie zasnęło, to musiałam wstać, bo na podyplomówkę jadę ![]() A dziś jeszcze jedziemy na grilla do moich rodziców... chyba tam zasnę i wpadnę nosem w talerz, a tak się nastawiałam na dobrą zabawę bo miałam świętować oddanie obu prac - mgr i dyplomowej, a siora zakończenie sesji.Wczoraj kupiliśmy pudła na kwiaty i ewentualne inne drobiazgi, które dostaniemy zamiast kwiatów, żeby świadkowie nie musieli tego w rękach trzymać. Fotki wrzucę jak będę miała trochę więcej czasu, czyli pewnie dopiero w poniedziałek. A jeszcze mnie baby w cukierni zdenerwowały, bo nie mogą nam zrobić takiego tortu jak my chcemy i ich wykonawca nawet nie raczył podać powodu ![]() Zmykam już, bo mi pociąg zwieje. Miłego dnia
|
|
|
|
#1560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym do łazienki nie była ani za różowym ani za żółtym :P tzn za takim ostrym żółtym wybrałabym coś bardziej wchodzącego w pomarańcz np. miodowy kolor czy coś takiego na pewno się jakoś dogadacie a jak nie to malujcie jeden pokój wg Twojego pomysłu a drugi tak jak tż chce UDanego urządzania domku życze Cytat:
Ja też tak czasami mam, że się obudze i nie umiem spać a jak już trzeba wstać to bym spała i spała. Niema się co przejmować tortem, pewnie sie im nie chciało robić tego totru i byli pewni, że zdecydujecie się na inny, a tu taki psikus i dobrze im tak bo stracili klientów miejmy nadzieję, ze inna cukiernia da radę My zdecydowaliśmy się, żeby tort załatwiała restauracja, bo niechce nam się z tym bawić zamawiac, wozić na salę. Tak wszystko tam załatwią i przywiozą na salę a my tylko wybierzemy i zapłacimy i będzie bez nerwów o, ale na penwo bedzie też bez marcepanu, bo marcean jest blleee jak dla mnie ;p Mad ... mam nadzieję, że podróż się udała i że będziesz miała chwilke tu zaglądać i nas informować co i jak miłego pobytu w pl Madziulka_ jeszcze raz ![]() Wśród kwiatów zieleni, I słońca płomieni. Żyjcie długo i szczęśliwie, Nowozaślubieni. Nic mi się dziś niechce, musiałabym iśc odda książki do biblioteki i wypożyczyć takie które potrzebuję zeby się naumieć na obronę będe tam miała kolosalną kare do zapłacenia w tej biliotece termin oddawania ksiażek można przedłużyć tylko raz a ja i moja basia potrzebowałyśmy tych książek, to stwierdziłyśmy, ze zapłacimy i jeszcze farbe do włosów musze kupić wybrac mniej więcej kolor jaki bym chciała na ślub i spróbować co z tego wyjdzie już nie moge patrzeć na moje odrosty. Ogólnie kolorek który teraz mam mi sie podoba, ale strasznie szybko się zmywa i chce poszukać podobnego odcienia z takich bardziej profesjonalnych farb w hurtowni fryzjerskiej Dziewczyny, miłego dnia
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

hehehe bardzo przydatna rzecz
)

...a jak sie zostaje wtajemniczonym?;P
wiem co czujesz ... musisz jej powiedziec , ze wszystko ma swoj czas i ze jestescie dorosli i sobie poradzicie sami . I niech Was nie pogania

oooooooohhh my God :P

Chociaż nie jest za fajnie po się o 4.30 obudziłam i nie mogłam chyba przez godzinę zasnąć, a jak już mi się fajnie zasnęło, to musiałam wstać, bo na podyplomówkę jadę