Scent Bar XVI - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-25, 13:09   #1321
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVI

no otóż to,też wolałabym bez kombinacji,szlag mnie trafia jak czytam(teraz już nei czytam) instrukcje dosłownie jak postępować z facetem..no ja pierdziuuuu ,nie wspomne o tym ,ze facet nigdzie takiego czegoś w odwrotną stronę nie czytał, czyli to my kobiety musiałysmy sie zawsze dostosowywać i postępować tak i tak,żeby osiągnąć to czy tamto,zeby zrobił to co chcesz i wierzył że On na to wpadł,żeby nie zdradzał,itd itd........ to chore jakieś.... anie można by tak normalnie jak człowiek do człowieka,Ty trochę ,ja trochę i sie dogadamy
A z tym że chuop silniejszą stroną...też trudno może być ,ja ciągle słyszę( na szczęście nie od TŻ-ta ) chciałyście równouprawnienia,jesteści e twardzielkami to radźcie sobie

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:23   #1322
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
no otóż to,też wolałabym bez kombinacji,szlag mnie trafia jak czytam(teraz już nei czytam) instrukcje dosłownie jak postępować z facetem..no ja pierdziuuuu ,nie wspomne o tym ,ze facet nigdzie takiego czegoś w odwrotną stronę nie czytał, czyli to my kobiety musiałysmy sie zawsze dostosowywać i postępować tak i tak,żeby osiągnąć to czy tamto,zeby zrobił to co chcesz i wierzył że On na to wpadł,żeby nie zdradzał,itd itd........ to chore jakieś.... anie można by tak normalnie jak człowiek do człowieka,Ty trochę ,ja trochę i sie dogadamy
A z tym że chuop silniejszą stroną...też trudno może być ,ja ciągle słyszę( na szczęście nie od TŻ-ta ) chciałyście równouprawnienia,jesteści e twardzielkami to radźcie sobie
o zesz kurrr...

ja też jestem za prostą, szczerą komunikacją międzyludzką
facetowi się nie podoba, ze nie obchodze się z nim jak z jajkiem? Droga wolna. Ja mu kłamac ani oszukiwac nie będę Swój honor i swoje zasady mam

Eeech, gdzie się podziali ci rycerze, wojowie i półdzikie chłopy z lasu...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-25 o 13:30
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:29   #1323
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
bry

a ja się znów rozłożyłam... i sobie zdycham właśnie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Pięknie A może on też podczytuje Wizaż?

Przekazuję od siostry

Cytat:
uooo, spoko szef trzeba wypatrywać rodzynków forumowych, może to jeden z nich przyznawać się panowie!
Yyyy... noł fenks Jednak wolałabym nie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Właśnie sobie uprzytomniłam,ze już z rok nie odbierałam żadnej paczki w podskokach i ze zniecierpliwieniem, ba, żadnej paczki juz dawno nie odbierałam bu.

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
a może on jest na Wizażu ?
Następna
Moja paszcza jest w awatarze, myslę, ze by się przyznał jakby co jak już sie zgadaliśmy na temat.

Cytat:
wracając do rozmowy o chuopach i użalania się na mojego

Jak już ktoś pisał - on chyba powinien wrócić na trochę skąd przyszedł i się zastanowić nad sobą

Cytat:

bo ja nie lubię sama mieszkać, a już w szczególności spać w pustym domu
*edit - a poza tym, jesteśmy już razem 8 lat i się przywiązałam

Powiedz mu, że to Cię przy nim trzyma, na pewno się ucieszy

Cytat:
T

też bym chciała na żywo
Przyjedź na CP

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Jesteś zua i zepsuta do szpiku kości!
Wiem. Ale przynajmniej szczera
Ech, jutro go zobaczę prawdopodobnie ostatni raz w życiu No chyba, ze go nie będzie...

Kurde, muszę coś kupić na to rozdanie dyplomów, nie mam się w co ubrać, o 16.00 muszę być w robocie, trzymajta kciuki, zebym znalazła coś rewelacyjnego w pierwszym sklepie do którego wejdę

edit: dodalam zdjęcie wlosów, siostra własnie raczyła wstać

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2010-06-25 o 13:36
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:30   #1324
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
pokażta kolegę

ja kolege znalazłam w necie na nagraniu z jakiegos występu w klubie jak batożył dziewoję po prawie gołej
bo to występujący kolega jest

reszte zytowania amba zjadła więc ja tylko napisze coś a propos syfu i chłopa cbr.
Nie wiem czy to kogoś pocieszy-ale ja tez tak robie-zostawiam kompletny sajgon i ide spac jak mi sie chce-więc tu bym sie nie rzucała jakos specjalnie-ciekawa jestem tylko czy serio by to posprzątał.
Ja bym powiedziała ok-to jak sie wyśpisz to sprzątnij i sama bym sie glebnęła do wyra jakbym była chora-a tak to w sumie nie dałaś mu sie wykazać ze nie jest taki zły jak myślisz Druga sprawa jest taka ze ja jednak mieszkam u siebie i se ustalam warunkimjakby mi ktos tak syfił to bym sie chyba wkurzyła, ale znowu skoro tyle sie znacie to mozesz go nie traktować jak gościa tylko jak męża-ale on tez powinien sie zachowywac jak mąż-tzn wziąć odpowiedzialnośc za wpólne lokum.
BO albo jest gościem - wtedy jak gośc nie syfi a o lokum dbasz głównie ty, albo jest traktowany na równi i nie musi sie tak bardzo spinac zeby sprzątac po sobie natychmiast,ale jednak ma czuć ze mieszka u Was a nie u ciebie i dbanie i sprzątanie jest wspólne.
Nie moze byc tak ze zachowuje sie jak domownik czyli chodzi rozmamałany, je i śpi i obsrywa kibel, a ty go oporządzasz jak gościa-w tym tkwi główny problem, tak ja to widze

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-06-25 o 13:36
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 14:02   #1325
Maja102
Zakorzenienie

ooo... zakończenie roku szkolnego!
jakieś małolaty upiły sie na schodach pod wiaduktem koło mojej firmy - pół działu siedzi przy oknie i patrzy, jak jedna laska się nabzdryngoliła, że się podnieść nie może
Pamiętaj Polly - tanie wino pij nocą w krzakach, nigdy w dzień przy biurowcach
Stary 2010-06-25, 14:14   #1326
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
jakieś małolaty upiły sie na schodach pod wiaduktem koło mojej firmy - pół działu siedzi przy oknie i patrzy, jak jedna laska się nabzdryngoliła, że się podnieść nie może

będę pamiętać.

Moze komuś HINOKI? wysłka moze byc z zakupami cbr albo moimi

acha-kupony poszły-cbr a Ty nie chcewsz kupona zniżkowego do Duki? 20% znizki
aaa-cbr- TUMULTE przyszło
Stary 2010-06-25, 14:14   #1327
Redhaired Witch
Nindżopesz

Tia, to jest naprawdę żałosne, że do faceta rzekomo trzeba sposobem. Ja rozumiem, że oni w większości mają inną granicę tolerancji syfu ale żeby nic nie dawały normalne metody typu "sprzątasz co 2 tydzień", "posprzątaj proszę bo jest brudno"? Nie, kurna, trzeba stosować jakieś bezdurne metody motywacji, brać na przeczekanie, no słowem cackać się jak z opóźnionym umysłowo. A on jeszcze odpowie "nie, bo my faceci tak mamy, że nie". Mój twierdzi, że w życiu by się nie zgodził na takie sprzątanie co drugi tydzień bo sprzątać trzeba kiedy jest brudno (ha! czyli IMO codziennie!) a nie ustalać jakieś idiotyczne terminy typu "co tydzień". I gdybym ustaliła taki podział to dla niego brudno byłoby po miesiącu.
Wygodni są i tyle.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 14:20   #1328
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
reszte zytowania amba zjadła więc ja tylko napisze coś a propos syfu i chłopa cbr.
Nie wiem czy to kogoś pocieszy-ale ja tez tak robie-zostawiam kompletny sajgon i ide spac jak mi sie chce-więc tu bym sie nie rzucała jakos specjalnie-ciekawa jestem tylko czy serio by to posprzątał.
Ja bym powiedziała ok-to jak sie wyśpisz to sprzątnij i sama bym sie glebnęła do wyra jakbym była chora-a tak to w sumie nie dałaś mu sie wykazać ze nie jest taki zły jak myślisz Druga sprawa jest taka ze ja jednak mieszkam u siebie i se ustalam warunkimjakby mi ktos tak syfił to bym sie chyba wkurzyła, ale znowu skoro tyle sie znacie to mozesz go nie traktować jak gościa tylko jak męża-ale on tez powinien sie zachowywac jak mąż-tzn wziąć odpowiedzialnośc za wpólne lokum.
BO albo jest gościem - wtedy jak gośc nie syfi a o lokum dbasz głównie ty, albo jest traktowany na równi i nie musi sie tak bardzo spinac zeby sprzątac po sobie natychmiast,ale jednak ma czuć ze mieszka u Was a nie u ciebie i dbanie i sprzątanie jest wspólne.
Nie moze byc tak ze zachowuje sie jak domownik czyli chodzi rozmamałany, je i śpi i obsrywa kibel, a ty go oporządzasz jak gościa-w tym tkwi główny problem, tak ja to widze

chyba czeka mnie (kolejna) poważna rozmowa... jak się wyśpi (godzinę temu miał lecieć do apteki po lekusie dla mnie )

a co do wykazywania się - myślę (ba, nawet pewna jestem), że i tak by nie posprzątał... nie pierwszy raz obiecuje (i nie pierwszy raz sprzątanie), a parę dni później to ja zasuwam ze ścierą i odkurzaczem, chociaż mindzę, mindzę, przypominam, grożę... no nie da rady

Cytat:

Cytat:
acha-kupony poszły-cbr a Ty nie chcewsz kupona zniżkowego do Duki? 20% znizki
aaa-cbr- TUMULTE przyszło
ooooooooooo! puffffff, kamień z serca, bo się już niepokoiłam, czemu to to tak długo idzie
chcę! chcę!
może coś fajnego do domu ustrzelę
Stary 2010-06-25, 14:22   #1329
Miciel
Wpisz tu zomzing

o, jest przednia i tylko część Truskawy można sobie łepek fryzjerski odlać

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 14:24   #1330
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

ooooooooooo! puffffff, kamień z serca, bo się już niepokoiłam, czemu to to tak długo idzie
chcę! chcę!
może coś fajnego do domu ustrzelę

z chłopem musisz gadac bo co sie teraz ukonstytuuje to tak juz zostanie , a kupony Ci wysle w pn. Jak masz kogoś kto by chciał skorzystac to moge posłąć kilka bo mam duzo.
Kurde ja sie czaje na garnek do szparagów..tylko nawet po znizce to on jest kurka drogi
Stary 2010-06-25, 14:34   #1331
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Polly a masz jeszcze te kupony? Bo ja bym była chętna, oblukałam co mają na stronie i kilka rzeczy wpadło mi w oko.

Ta zniżka nie dotyczy artykułów z promocji tylko tych w regularnych cenach?

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 14:39   #1332
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Polly a masz jeszcze te kupony? Bo ja bym była chętna, oblukałam co mają na stronie i kilka rzeczy wpadło mi w oko.

Ta zniżka nie dotyczy artykułów z promocji tylko tych w regularnych cenach?
tak mi sie zdjae-ze sie nie łączy z innymi promocjami-ale jeśli jest to taka zwykła obnizka-a w Duce w salonach bardzo często są takie to liczy sie od juz opuszczonej ceny-kupowąłam tak cos-była jakby wyprzedaz i,a ja mialam kupon i normalnie odjęli od tego co na kasie wystukało.
o daj adres to Ci wyślę-dla rodziców i znajomych też -zcha-tylko te kupony są wazne tylko w salonach-przez net sie nie da z nich skorzystac
Stary 2010-06-25, 14:51   #1333
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
o, jest przednia i tylko część Truskawy można sobie łepek fryzjerski odlać

oo, policja do pijanych małolatów przyjechała
koniec imprezy. A to się mamusia ucieszy...

edit: zapakowali małolate do karetki, a tu... jacyś kolesie z rowu przynoszą jeszcze jednego pijanego gościa co za dzień

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-25 o 15:07
Stary 2010-06-25, 14:53   #1334
Florens
Zakorzenienie

dzień dobry
przylazłam wcześniej, a i tak wizaz obciął mi cytowanie, a wcale nie było tego dużo. Jeśli kogoś pominełam to serdecznie dziękuję za życzenia

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

całkiem dobry pomysł, tylko zażycz sobie jakieś niszowe chociaż, w końcu to okazja
jasne, że niszowe, jak szaleć to szaleć

Cytat:

Pogoda do bani
Ale jest piątek!
u mnie pogoda niczego sobie, a że piątak, cóż nie przepadam za tym dniem. Cztery tygodnie temu pochowałam Tofi, pamiętam każdy szczegół tamtego dnia, bardzo bym chciała cofnąć czas.
Ale dość smęcenia, mam dzisiaj urodzinyi wogóle nie czuję się na swój wiek, zatrzymałam się na 23 latach.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Najlepszego dla Florens
dziękuję i przepiękny avek

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Dzień dobry

najlepszego dla Polly zalegle oraz dla Florens
Pachnących prezencików!

Do weekendu 7 godzin i 10 minut
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

No to masz tak samo jak ja.
Odlewki moge uzywac i zuzywać! jakos nie mam do nich sentymentu.

Flaszek wykańczać nie umiem, z próbkami mam podobnie.
mam identycznie, posiadam flaszki, nabyte ponad 10 lat temu z resztkami i wiem, że nigdy ich nie wykończę.
Cytat:
I jeszcze:

100 lat i najlepszego!!!

Odlewek bardzo wielu
Pliku Ojro w portfelu
Więcej zdecydowania (na prezent )
i SB jak najwięcej gadania.
dziękuję, my się chyba nie znamy ewa jestem

Cytat:
Florens, sto lat!
dziękuję

Cytat:
Florens, co ja Ci będę truła - zdrówko kobito!

i jeszcze odstawiłam tablety chyba z miesiąc temu i od tej pory głucha cisza u ciotencji nie, żebym jakoś tęskniła strasznie, ale odczuwam dyskomfort, jeśli nie odwiedza mnie w terminie...
dziękuję i do zdrowia wracaj szybko

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Florensie stolatnawizazu
dziękować

Cytat:
wracając do rozmowy o chuopach i użalania się na mojego - metoda małych kroczków i brania na przetrzymanie ni chu-chu nie działa
jeszcze wczoraj mówił mi słodziutko, że mnie w pełni rozumie, że fajnie sobie mieszkać w uporządkowanym i czystym mieszkanku, że się zmieni i w ogóle, a dziś odpierniczył mi jak do tej pory największe świństwo:
od rana leżę chora, z gorączką, bólem krzyża i kij wie, czym jeszcze, ledwo, co na nogach staję, jak do kibla muszę iść. Chuop krzątał się po kuchni (ale talerzy, które leżą 3 dni w zlewie dotknąć nie raczył i jeszcze do mnie z pretensją, że nie pozmywane), bo żryć coś chciał, odgrzał sobie klopsiki w sosie w mikrofali i przyszedł do mnie obrzydzać mi życie (bo na żarcie patrzeć nie mogę i mi się niedopsz robi na sam widok... gorączka :/). Zjadł, polazł spać (bo głównie tylko to robi w domu - śpi i nie przeszkadza). Mnie się zachciało pić, poszłam do kuchni, a tam k...wa sajgon - butelki z piwem niedokończone, odstawione byle gdzie (wczorajsze, więc nadają się tylko do wylania i wywalenia, ale udzielny książę nie raczył tego zrobić), a co gorsze cała, ale to cała kuchnia zasrana brązowymi plamami po klopsach - ściana, roleta, blaty (obok plam po wylanych browarach), fronty szafek, kuchenka, podłoga (gdzieniegdzie walający się klopsik)... no i mnie kur...ica strzeliła, wezwałam go do kuchni i opierniczyłam jak beczkę od smoły. Zaczął się tłumaczyć, że chciał się najpierw wyspać do 13.30, a potem sprzątnąłby ten syf (bo mu się miseczka z klopsami wymksnęła, jak wyjmował z mikrofali!), ale mnie to nijak nie satysfakcjonowało. Poryczałam się, bo nie wiedziałam, w co mam ręce włożyć i jeszcze obolała i chora jestem... ale skończyło się na tym, że tak sobie ryczyłam i szorowałam wszystko w kuchni (nie wiem, czy dało radę ze ściany zszorować - jeszcze nie wyschły, ale na rolecie będzie permanentna plama szczęście mało widoczna). Chuop zaczął mnie opierniczać, jak sprzątałam, że robię histerię, strzelam focha i w ogóle beznadziejna jestem - mam się zastanowić nad tym, jak się zachowuję i co robię Odpysknęłam, bo co miałam robić.

Teraz jestem chora, a dodatkowo jeszcze zła i smutna. I ryczę sobie ja, i ryczy sobie chuop (bo chyba ostatecznie wie, że źle zrobił.... ale się nie przyzna, że wina była po jego stronie)
, nie stresuj się Kochana chora jesteś

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Przekazuję od siostry
piękne włosy i przekaż proszę i ode mnie siostrze, że ta fotka z muchą rewelacja

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 16:12   #1335
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Własnie do mnie TŻ zadzwonił: Kochanie, nie to żebym chciał Cię denerwować, ale właśnie wychodzę z pracy...... Grrrrr, poszedł chyba na 11 a wychodzi o 16, nie ma sprawiedliwości na tym świecie

Cytat:
może w metrze przez te 5 minut dziennie?
ha, ha, bardzo śmieszne.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Winter, jakie śliczne zdjęcie w avku

Cytat:
Tez bym tak chciała mój to do niedawna mam wrazenie ze mydła używał nie za często. Na szczecie teraz uzywa codziennie ale po za mydłem to juz chyba nic.

Cytat:
Widziałam dziś dziewczynę w fajnym stroju a drugą z fajną fryzurą i zachciało mi się zmian. Ale nie mam pomysłu, kasy ani siły. No to ponarzekałam.
a jakiś dokładniejszy opis tych fajności?

Cytat:
i jeszcze odstawiłam tablety chyba z miesiąc temu i od tej pory głucha cisza u ciotencji nie, żebym jakoś tęskniła strasznie, ale odczuwam dyskomfort, jeśli nie odwiedza mnie w terminie...
a to akurat normalne, ale fakt, stresior jest

Cytat:
...

Teraz jestem chora, a dodatkowo jeszcze zła i smutna. I ryczę sobie ja, i ryczy sobie chuop (bo chyba ostatecznie wie, że źle zrobił.... ale się nie przyzna, że wina była po jego stronie)
Cbr, to naprawdę niedobrze brzmi....

Mnie łapki opadają i nic konstruktywnego nie wymyślę, ale za to Dziewczyny piszą bardzo mądre rzeczy

Cytat:

tyż tak uważam, ale w tym roku praktyki (niestety) na ginekologii (<bełt>) i pedofilii... tfu... pediatrii (<bełyt> <bełt>)

Cytat:
(bo dla niego nie ma różnicy, czy flacha zostanie sprzątnięta o 8, czy o 15),
można powiedzieć że rzeczywiście różnicy nie ma - ale istnieje niebezpieczeństwo wpadnięcia w ciąg typu: to może sprzątnie się już wieczorem / jutro rano / ..... Coś o tym niestety wiem

Cytat:

edit: dodalam zdjęcie wlosów, siostra własnie raczyła wstać
ładny, i jaki to w końcu kolor - beżowy blond?

Cytat:
ja kolege znalazłam w necie na nagraniu z jakiegos występu w klubie jak batożył dziewoję po prawie gołej
bo to występujący kolega jest
Polly, a może chcesz na mailika zestaw fot kolegi z występów w Nysie??
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 16:20   #1336
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Polly, a może chcesz na mailika zestaw fot kolegi z występów w Nysie??
pewnie ze chcę ,a właśnie-miałam sie zapytac czy ta laska z którą występuje to jego dziewczyna?
Stary 2010-06-25, 17:11   #1337
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
pewnie ze chcę ,a właśnie-miałam sie zapytac czy ta laska z którą występuje to jego dziewczyna?
to dawaj mailika
a co do pytania - to skąd ja mam to wiedzieć - przecież to "kolega" w cudzysłowiu jest
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-06-25, 17:36   #1338
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
to dawaj mailika
a co do pytania - to skąd ja mam to wiedzieć - przecież to "kolega" w cudzysłowiu jest
oj no czasem różne rzeczy sie wie o ludziach jak by był moim kolegą nawet w cudzysłowiu to pierwsze bym go o to zapytała
mój mail
polly_wants@poczta.fm

jeśłi ktos ma ochote do mnie napisac to tez zapraszam

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-06-25 o 17:40
Stary 2010-06-25, 17:37   #1339
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
:
mam dzisiaj urodzinyi wogóle nie czuję się na swój wiek, zatrzymałam się na 23 latach.

mam identycznie, posiadam flaszki, nabyte ponad 10 lat temu z resztkami i wiem, że nigdy ich nie wykończę.
ja też - dokładnie 23 to mój raj utracony

a to weź wystaw flaszki dzie trzeba - używki i ostatki są rarytasem jeśli idzie o testowanie wiesz ilu byłoby chętnych np mua

no i blond Tru jest tró - naturalny taki dosyć - git - ciekawe co mnie czeka bo na razie to chyba choroba - odzwyczaiłam się chorowac

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-06-25 o 17:40
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 17:40   #1340
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a jakiś dokładniejszy opis tych fajności?
A jużci:
fryzura - króciutka prosta grzywka, po bokach mocno kręcone i dość puszyste "pejsy" do połowy szyi, z tyłu podgolone a reszta, czyli nazwijmy to włosy właściwe, krótkie jak u faceta i kręcone. Całość ogniście marchewkowa.

strój - beżowo-różowy (no, kolor średni delikatnie mówiąc) mocno rozkloszowany płaszczyk do kolan z gorsetowym wiązaniem z tyłu, czarne rajstopy z prześwitami/pęknięciami (nie wiem jak to fachowo nazwać, w każdym razie na tylnym szwie robił się wzorek) i słodkie, czarne, trochę wiktoriańskie trzewiczki na wysokich obcasach i platformie. Sweet.

Idę chorować bo coś mnie łapie.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 18:37   #1341
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Tak hurtem dziękuję za komplementy
zdj zrobiłam sama,na szybciora,z bliska i w powiększeniu jest gorzej
Może później wkleję do profilu w album.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 18:39   #1342
gryx82
BAN stały

Ha-ha-ha! Jestem lepsiejszy od Florens i Rachell, bo zatrzymałem się na siedemnastej wiośnie

Cytat:
...ja bym mu chyba kazaął wsadzac je sobie w dupę, po kolei jak leci

Cytat:
tyż tak uważam, ale w tym roku praktyki (niestety) na ginekologii (<bełt>) i pedofilii... tfu... pediatrii (<bełyt> <bełt>)
Fajny ginekolog/pediatra też piechotą nie chodzi

Cytat:
Ech, jutro go zobaczę prawdopodobnie ostatni raz w życiu No chyba, ze go nie będzie...
Coś krótki ten staż miałaś

Cytat:
trzymajta kciuki, zebym znalazła coś rewelacyjnego w pierwszym sklepie do którego wejdę
Dobre!

Cytat:
No już najlepiej tym dzieciom, naszym słoneczkom najukochańszym i serduszkom, wszystkiego zabronić
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 18:50   #1343
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
oj no czasem różne rzeczy sie wie o ludziach jak by był moim kolegą nawet w cudzysłowiu to pierwsze bym go o to zapytała
specjalnie dla Ciebie poszukałam w necie i niestety muszę Cię zmartwić, na stronce mają taką oto informację:
"Melanie appeared in the life of Jean Pierre in August 2006 and in February 2007 :
they decided to live together in Kortrijk.
The month that follow, they created the band Agapesis."

PS: a co takiego Polly_wants?
Cytat:
A jużci:
fryzura - króciutka prosta grzywka, po bokach mocno kręcone i dość puszyste "pejsy" do połowy szyi, z tyłu podgolone a reszta, czyli nazwijmy to włosy właściwe, krótkie jak u faceta i kręcone. Całość ogniście marchewkowa.

strój - beżowo-różowy (no, kolor średni delikatnie mówiąc) mocno rozkloszowany płaszczyk do kolan z gorsetowym wiązaniem z tyłu, czarne rajstopy z prześwitami/pęknięciami (nie wiem jak to fachowo nazwać, w każdym razie na tylnym szwie robił się wzorek) i słodkie, czarne, trochę wiktoriańskie trzewiczki na wysokich obcasach i platformie. Sweet.

Idę chorować bo coś mnie łapie.
Fryzura brzmi ciekawie.
Stroju zobrazować sobie do końca nie potrafię, może być i niezły i koszmarny.

Zdrowiej

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-06-25, 19:00   #1344
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
specjalnie dla Ciebie poszukałam w necie i niestety muszę Cię zmartwić, na stronce mają taką oto informację:
"Melanie appeared in the life of Jean Pierre in August 2006 and in February 2007 :
they decided to live together in Kortrijk.
The month that follow, they created the band Agapesis."

w sumie tak my slałam patrzac na to co wyprawiają na scenie...az sie na usta ciśnie pytanie co wyprawiają jak z niej zejdą

Cytat:

prawda ze intrygujący mail

a Polly wants a cracker itd...

kiedys na pewnym czacie mialam taki nick ,na zmianę z nickiem polly_said-co na czacie wyglądało dośc ciekawie

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-06-25 o 19:08
Stary 2010-06-25, 19:09   #1345
Florens
Zakorzenienie

mój 1000 post, postanowiłm popełnić w barze, ale do napisania nic twórczego (jak zwykle) nie mam
Pozdrawiam, więc wszystkich i lece strzelić sobie fotkę sposobem Winter

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 19:10   #1346
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ja też - dokładnie 23 to mój raj utracony

ja się zatrzymałam gdzieś koło 20
(tzn. moja głowa, bo rośnie )

A, i zapomniałam skomentować Tru - piękne włosy!

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-25 o 19:23
Stary 2010-06-25, 19:16   #1347
gryx82
BAN stały

Cytat:
To, co tylko JA mogę Jej dać

---

Od poniedziałku przechodzę na dietę, nieodwołalnie, restrykcyjnie, szaleńczo i desperacko Kto chętny?

A! Dostałem @ o pracy w Niemczech, jako opiekun/ka osób starszych, muszę zadzwonić i obczaić warunki (a okazało się jeszcze, że koordynatorem jest kumpela z roku) Chciałbym kogoś starego, bez rodziny i z dużym majątkiem
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 19:16   #1348
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
dziękuję, my się chyba nie znamy ewa jestem

" Urodziłam się na "zadupiu" w 1977 roku w grudniu. Znaczy, w drugiej połowie grudnia. Właściwie pod sam koniec grudnia. Dokładnie 26 grudnia."
Zarejestrowano mnie w urzędzie jako Elkę.

Ewy sa fajne (znam się na tym, bo mam taka jedna w domu).

Winterko: i ja dotłaczam się do pochwał, bo bardzo ładnie wyglądasz w avku.

----------------------------------
Wreszcie wróciłam od ortopedy, zjadłam obiad a teraz czas na lenistwo i relaks.

(dzizys! Ja to mam pecha jak włączam TV raz na ruski rok to akurat muszę trafić na takie informacje ze mi się słabo robi).
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 19:18   #1349
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

" Urodziłam się na "zadupiu" w 1977 roku w grudniu. Znaczy, w drugiej połowie grudnia. Właściwie pod sam koniec grudnia. Dokładnie 26 grudnia."
Zarejestrowano mnie w urzędzie jako Elkę.

ja też...tzn ,prawie...bo dwa dni później

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 19:30   #1350
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
ja też...tzn ,prawie...bo dwa dni później
.

Gryksiu: Tia. Bogata, samotna, hojna i w willi z basenem itp. Tak to tylko tobie w *erze dopasują. (W SFerze marzeń i wybujałej wy0brazni).

-------------------
Kurka dopadła mnie "ochota" na blok czekoladowo-mleczny a nie mam w domu mleka w proszku .
Poł dnia latałam po sklepach i nie mogło mnie dopaść? tylko teraz kiedy jużem się wymyła i przyodziała w domowy "dresik"?
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości