|
|
#1321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
no otóż to,też wolałabym bez kombinacji,szlag mnie trafia jak czytam(teraz już nei czytam) instrukcje dosłownie jak postępować z facetem..no ja pierdziuuuu ,nie wspomne o tym ,ze facet nigdzie takiego czegoś w odwrotną stronę nie czytał, czyli to my kobiety musiałysmy sie zawsze dostosowywać i postępować tak i tak,żeby osiągnąć to czy tamto,zeby zrobił to co chcesz i wierzył że On na to wpadł,żeby nie zdradzał,itd itd........ to chore jakieś.... anie można by tak normalnie jak człowiek do człowieka,Ty trochę ,ja trochę i sie dogadamy
A z tym że chuop silniejszą stroną...też trudno może być ,ja ciągle słyszę( na szczęście nie od TŻ-ta ) chciałyście równouprawnienia,jesteści e twardzielkami to radźcie sobie
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o zesz kurrr... ![]() ja też jestem za prostą, szczerą komunikacją międzyludzką facetowi się nie podoba, ze nie obchodze się z nim jak z jajkiem? Droga wolna. Ja mu kłamac ani oszukiwac nie będę ![]() Eeech, gdzie się podziali ci rycerze, wojowie i półdzikie chłopy z lasu...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-25 o 13:30 |
|
|
|
|
#1323 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Przekazuję Cytat:
Jednak wolałabym nie ![]() Cytat:
Następna ![]() Moja paszcza jest w awatarze, myslę, ze by się przyznał jakby co jak już sie zgadaliśmy na temat. Jak już ktoś pisał - on chyba powinien wrócić na trochę skąd przyszedł i się zastanowić nad sobą ![]() Cytat:
Przyjedź na CP ![]() Wiem. Ale przynajmniej szczera ![]() Ech, jutro go zobaczę prawdopodobnie ostatni raz w życiu Kurde, muszę coś kupić na to rozdanie dyplomów, nie mam się w co ubrać, o 16.00 muszę być w robocie, trzymajta kciuki, zebym znalazła coś rewelacyjnego w pierwszym sklepie do którego wejdę ![]() edit: dodalam zdjęcie wlosów, siostra własnie raczyła wstać
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-25 o 13:36 |
|||
|
|
|
#1324 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja kolege znalazłam w necie na nagraniu z jakiegos występu w klubie jak batożył dziewoję po prawie gołej bo to występujący kolega jest ![]() reszte zytowania amba zjadła więc ja tylko napisze coś a propos syfu i chłopa cbr. Nie wiem czy to kogoś pocieszy-ale ja tez tak robie-zostawiam kompletny sajgon i ide spac jak mi sie chce-więc tu bym sie nie rzucała jakos specjalnie-ciekawa jestem tylko czy serio by to posprzątał. Ja bym powiedziała ok-to jak sie wyśpisz to sprzątnij i sama bym sie glebnęła do wyra jakbym była chora-a tak to w sumie nie dałaś mu sie wykazać ze nie jest taki zły jak myślisz Druga sprawa jest taka ze ja jednak mieszkam u siebie i se ustalam warunkimjakby mi ktos tak syfił to bym sie chyba wkurzyła, ale znowu skoro tyle sie znacie to mozesz go nie traktować jak gościa tylko jak męża-ale on tez powinien sie zachowywac jak mąż-tzn wziąć odpowiedzialnośc za wpólne lokum.BO albo jest gościem - wtedy jak gośc nie syfi a o lokum dbasz głównie ty, albo jest traktowany na równi i nie musi sie tak bardzo spinac zeby sprzątac po sobie natychmiast,ale jednak ma czuć ze mieszka u Was a nie u ciebie i dbanie i sprzątanie jest wspólne. Nie moze byc tak ze zachowuje sie jak domownik czyli chodzi rozmamałany, je i śpi i obsrywa kibel, a ty go oporządzasz jak gościa-w tym tkwi główny problem, tak ja to widze
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-25 o 13:36 |
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
ooo... zakończenie roku szkolnego!
jakieś małolaty upiły sie na schodach pod wiaduktem koło mojej firmy - pół działu siedzi przy oknie i patrzy, jak jedna laska się nabzdryngoliła, że się podnieść nie może ![]() Pamiętaj Polly - tanie wino pij nocą w krzakach, nigdy w dzień przy biurowcach
|
#1326 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
będę pamiętać. Moze komuś HINOKI? wysłka moze byc z zakupami cbr albo moimi ![]() acha-kupony poszły-cbr a Ty nie chcewsz kupona zniżkowego do Duki? 20% znizki aaa-cbr- TUMULTE przyszło
|
|
|
#1327 |
|
Nindżopesz
|
Tia, to jest naprawdę żałosne, że do faceta rzekomo trzeba sposobem. Ja rozumiem, że oni w większości mają inną granicę tolerancji syfu ale żeby nic nie dawały normalne metody typu "sprzątasz co 2 tydzień", "posprzątaj proszę bo jest brudno"? Nie, kurna, trzeba stosować jakieś bezdurne metody motywacji, brać na przeczekanie, no słowem cackać się jak z opóźnionym umysłowo. A on jeszcze odpowie "nie, bo my faceci tak mamy, że nie". Mój twierdzi, że w życiu by się nie zgodził na takie sprzątanie co drugi tydzień bo sprzątać trzeba kiedy jest brudno (ha! czyli IMO codziennie!) a nie ustalać jakieś idiotyczne terminy typu "co tydzień". I gdybym ustaliła taki podział to dla niego brudno byłoby po miesiącu.
Wygodni są i tyle. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1328 | |||
|
never say no to panda
|
Cytat:
chyba czeka mnie (kolejna) poważna rozmowa... jak się wyśpi (godzinę temu miał lecieć do apteki po lekusie dla mnie )a co do wykazywania się - myślę (ba, nawet pewna jestem), że i tak by nie posprzątał... nie pierwszy raz obiecuje (i nie pierwszy raz sprzątanie), a parę dni później to ja zasuwam ze ścierą i odkurzaczem, chociaż mindzę, mindzę, przypominam, grożę... no nie da rady Cytat:
Cytat:
chcę! chcę! ![]() może coś fajnego do domu ustrzelę
|
|
|
#1330 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z chłopem musisz gadac bo co sie teraz ukonstytuuje to tak juz zostanie , a kupony Ci wysle w pn. Jak masz kogoś kto by chciał skorzystac to moge posłąć kilka bo mam duzo.Kurde ja sie czaje na garnek do szparagów..tylko nawet po znizce to on jest kurka drogi
|
|
|
#1331 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Polly a masz jeszcze te kupony? Bo ja bym była chętna, oblukałam co mają na stronie i kilka rzeczy wpadło mi w oko.
Ta zniżka nie dotyczy artykułów z promocji tylko tych w regularnych cenach?
|
#1332 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o daj adres to Ci wyślę-dla rodziców i znajomych też -zcha-tylko te kupony są wazne tylko w salonach-przez net sie nie da z nich skorzystac
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo, policja do pijanych małolatów przyjechała ![]() koniec imprezy. A to się mamusia ucieszy... ![]() edit: zapakowali małolate do karetki, a tu... jacyś kolesie z rowu przynoszą jeszcze jednego pijanego gościa co za dzień
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-25 o 15:07 |
|
|
|
|
#1334 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
przylazłam wcześniej, a i tak wizaz obciął mi cytowanie , a wcale nie było tego dużo. Jeśli kogoś pominełam to serdecznie dziękuję za życzeniaCytat:
u mnie pogoda niczego sobie, a że piątak, cóż nie przepadam za tym dniem. Cztery tygodnie temu pochowałam Tofi, pamiętam każdy szczegół tamtego dnia, bardzo bym chciała cofnąć czas. Ale dość smęcenia, mam dzisiaj urodziny i wogóle nie czuję się na swój wiek, zatrzymałam się na 23 latach.dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ewa jestemdziękuję Cytat:
dziękować Cytat:
piękne włosy
|
|
|
#1335 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Własnie do mnie TŻ zadzwonił: Kochanie, nie to żebym chciał Cię denerwować, ale właśnie wychodzę z pracy...... Grrrrr, poszedł chyba na 11 a wychodzi o 16, nie ma sprawiedliwości na tym świecie
![]() ha, ha, bardzo śmieszne. Winter, jakie śliczne zdjęcie w avku Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie łapki opadają i nic konstruktywnego nie wymyślę, ale za to Dziewczyny piszą bardzo mądre rzeczy Cytat:
Cytat:
![]() ładny, i jaki to w końcu kolor - beżowy blond? Polly, a może chcesz na mailika zestaw fot kolegi z występów w Nysie??
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#1336 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pewnie ze chcę
![]() ,a właśnie-miałam sie zapytac czy ta laska z którą występuje to jego dziewczyna?
|
|
#1337 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a co do pytania - to skąd ja mam to wiedzieć - przecież to "kolega" w cudzysłowiu jest
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak by był moim kolegą nawet w cudzysłowiu to pierwsze bym go o to zapytała ![]() ![]() mój mail polly_wants@poczta.fm jeśłi ktos ma ochote do mnie napisac to tez zapraszam
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-25 o 17:40 |
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to weź wystaw flaszki dzie trzeba - używki i ostatki są rarytasem jeśli idzie o testowanie wiesz ilu byłoby chętnych np mua no i blond Tru jest tró - naturalny taki dosyć - git - ciekawe co mnie czeka bo na razie to chyba choroba - odzwyczaiłam się chorowac Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-25 o 17:40 |
|
|
|
|
#1340 |
|
Nindżopesz
|
A jużci:
fryzura - króciutka prosta grzywka, po bokach mocno kręcone i dość puszyste "pejsy" do połowy szyi, z tyłu podgolone a reszta, czyli nazwijmy to włosy właściwe, krótkie jak u faceta i kręcone. Całość ogniście marchewkowa. strój - beżowo-różowy (no, kolor średni delikatnie mówiąc) mocno rozkloszowany płaszczyk do kolan z gorsetowym wiązaniem z tyłu, czarne rajstopy z prześwitami/pęknięciami (nie wiem jak to fachowo nazwać, w każdym razie na tylnym szwie robił się wzorek) i słodkie, czarne, trochę wiktoriańskie trzewiczki na wysokich obcasach i platformie. Sweet. Idę chorować bo coś mnie łapie. |
|
|
|
#1341 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak hurtem dziękuję za komplementy
![]() zdj zrobiłam sama,na szybciora,z bliska i w powiększeniu jest gorzej Może później wkleję do profilu w album.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1342 | |||||
|
BAN stały
|
Ha-ha-ha! Jestem lepsiejszy od Florens i Rachell, bo zatrzymałem się na siedemnastej wiośnie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1343 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"Melanie appeared in the life of Jean Pierre in August 2006 and in February 2007 : they decided to live together in Kortrijk. The month that follow, they created the band Agapesis." PS: a co takiego Polly_wants? ![]() Cytat:
Stroju zobrazować sobie do końca nie potrafię, może być i niezły i koszmarny. Zdrowiej
|
||
|
|
|
#1344 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() w sumie tak my slałam patrzac na to co wyprawiają na scenie...az sie na usta ciśnie pytanie co wyprawiają jak z niej zejdą Cytat:
![]() a Polly wants a cracker itd...kiedys na pewnym czacie mialam taki nick ,na zmianę z nickiem polly_said-co na czacie wyglądało dośc ciekawie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-25 o 19:08 |
||
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
mój 1000 post, postanowiłm popełnić w barze
, ale do napisania nic twórczego (jak zwykle ) nie mamPozdrawiam, więc wszystkich
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zatrzymałam gdzieś koło 20 ![]() (tzn. moja głowa, bo )A, i zapomniałam skomentować Tru - piękne włosy!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-25 o 19:23 |
|
|
|
#1347 |
|
BAN stały
|
To, co tylko JA mogę Jej dać
--- Od poniedziałku przechodzę na dietę, nieodwołalnie, restrykcyjnie, szaleńczo i desperacko Kto chętny? ![]() A! Dostałem @ o pracy w Niemczech, jako opiekun/ka osób starszych, muszę zadzwonić i obczaić warunki (a okazało się jeszcze, że koordynatorem jest kumpela z roku) Chciałbym kogoś starego, bez rodziny i z dużym majątkiem |
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
![]() " Urodziłam się na "zadupiu" w 1977 roku w grudniu. Znaczy, w drugiej połowie grudnia. Właściwie pod sam koniec grudnia. Dokładnie 26 grudnia." Zarejestrowano mnie w urzędzie jako Elkę. Ewy sa fajne (znam się na tym, bo mam taka jedna w domu).Winterko: i ja dotłaczam się do pochwał, bo bardzo ładnie wyglądasz w avku. ---------------------------------- Wreszcie wróciłam od ortopedy, zjadłam obiad a teraz czas na lenistwo i relaks. (dzizys! Ja to mam pecha jak włączam TV raz na ruski rok to akurat muszę trafić na takie informacje ze mi się słabo robi).
|
#1349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
. Gryksiu: Tia. Bogata, samotna, hojna i w willi z basenem itp. Tak to tylko tobie w *erze dopasują. (W SFerze marzeń i wybujałej wy0brazni).------------------- Kurka dopadła mnie "ochota" na blok czekoladowo-mleczny a nie mam w domu mleka w proszku . Poł dnia latałam po sklepach i nie mogło mnie dopaść? tylko teraz kiedy jużem się wymyła i przyodziała w domowy "dresik"?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

) chciałyście równouprawnienia,jesteści e twardzielkami to radźcie sobie

o zesz kurrr... 

A może on też podczytuje Wizaż?
przyznawać się panowie!
bu.

co za dzień
, a wcale nie było tego dużo. Jeśli kogoś pominełam to serdecznie dziękuję za życzenia