|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
|
|
#962 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Śliczny chłopczyk!
Cytat:
|
|
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
dzidziadziumdzia nie zamartwiaj się może się jeszcze odwróci
)) a jak nie to obie będziemy pocięte ważne że dzidzior zdrów i ładnie rośnie ))---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- hehe no ... ) a cesarkę mam mieć ze względu na urazy neurologiczne powstałe w wyniku wypadku samochodowego i nie cofneły się więc neurolog napisał wskazanie na cc i moja ginka napisała na karcie i w papierach że cc ale w sumie i tak zależy wszystko od lekarza wszpitalu mam nadzieję że zastosuje się do wskazań bo różnie może być słyszałam że róznie to bywa
|
|
|
|
#965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
spoko to już było daaawno temu
) a po cesarce najgorsze to będzie to 24 godzinne leżenie bez ruchu![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- a ty jak rodzisz? |
|
|
|
#967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uciekam......do jutra
|
|
|
|
|
#968 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
widac, ze te usg sa bardzo dokladne |
||
|
|
|
#969 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis szynke w sosie jedlismy i zupki. nie mam czasu niestety z wami siedziec i przyznaje sie ze tylko pobieznie przelatuje strony w poszukiwaniu waznych newsow ![]() Cytat:
a jagody moja babcia zebrala w lesie specjalnie na jagodzianki dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
anoxa nic nie napisala... niezawsze tez sie nie odzywa nic |
||||
|
|
|
#970 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) dosłownie identyczny ) masz pewność że cidzidziaka w szpitaluu nie podmienili ))
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
scoobs ale niespodzianka!! wielkie gratulacje!! a porodu tylko zazdrościć!!
Maluszki piękne, wszystkie... ja też bym już mojego Wojtka chciała mieć z drugiej strony
|
|
#973 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witaj
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję lazurku ![]() Cytat:
Dopiero was nadrobiłam - mam strasznie płaczliwy dzień dzisiaj, nie wiem, co się ze mną dzieje Ciągle bolą mnie żebra i plecy, brzuch mi się stawia i twardnieje, no i zgaga się, co chwilę odzywa... Przepraszam, że wam marudzę, ale mam wrażenie jakbym się miała rozsypać ps. Proszę mnie nie skreślać z listy czasem ![]()
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłąm, nadrobiłam i zdaje relację ale najpierw:
scoobs GRATULACJĘ!!!! Ale sliczny ten Twój synek i jakie ma włoski Po wizycie: główka nisko, ale pozamykana jestem jeszcze bardzo. Małemu się nie spieszy. Ciąża donoszona więc moge śmiało rodzic. Ale mały musi chcieć wyjść Ginka powiedziała, że trzeba sex, sex i jeszcze raz sexu i może wtedy Mąż nawet dał się przekonać Zobaczymy co z tego wyjdzie. Kupie jeszcze te liście malin. Nie wiem ile maluszek waży bo nie miałam USG. Ja mam 11 kg na plusie.Zakupy takie sobie. Kupiłam dywan podobny do HD tylko chyba troszkę ciemniejszy- kolor lila dark. Byłam w h&m ale nic ciekawego nie było. Kupiłam sobie tunike chabrową na potem. W smyku były cudne ciuszki ale ceny mnie rozwaliły. Zakupiłam kosmetyki z hipp i z tego się cieszę najbardziej. Dokupiłam rzeczy do szpitala więc torba jest już prawie kompletna. |
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Roztrzepańcu ja też mam dzisiaj dzień do płaczu i ogólnego rozdrażnienia... a w sumie rzadko mi się takie zdarzają, czy to z ciąża, czy bez ciąży... a dzisiaj od samego rana jakoś tak pod górkę!
Marta no to super... to teraz sexić się sexić i sexić
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-06-25 o 19:55 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)) to teraz molestuj męża )) i w przerwach popijaj herbatkę z liści )
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo pupcią dzidzi nie urodzę
. Tydzień 32 (w trakcie). Tylko, że u mnie przeszkodą jest jeszcze ta nieszczęsna macica (co to już żaden lekarz nie jest pewien, czy ma przegrodę, czy jest podwójna, czy może dwurożna). Ponadto moja Mała ani razu nie była nogami do góry. Na każdym usg tak samo. Uparciuch po mamusi. I obracać nie zamierzają .Cytat:
.Dla mnie opieka to raz- będą 2 tygodnie, a zaraz po tym Ł. weźmie urlop- też 2 tygodni. I tak oto miesiąc spędzi ze mną i małą ![]() Ja tak sobie myślę, że jak dojdzie do 3 kilo to będę przeszczęśliwa . Bo mniejsze to aż strach w rączki brać .
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny małż
każdego szkoda. Choć ja nawet jak bym miała hasło: sexić się jak najwięcej to wątpie bym dała radę!
|
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie liczę, że osiągnie 3 kilo.
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
dzidzia ty mi tu mie wróż
nie zanosi się ![]() dobrze, ze wsio ok a mala sie moze obroci jeszcze a jak nie to trudno ![]() misiulka hehe babcie... ![]() ![]() modro dzięki za odp. basia Oscarek bardzo podobny !!! marta super ze wsio ok alguien mała przesliczna ![]() co do magnezu chyba mojemu ginowi chodziło bardziej rozkurczowo gdyby cos bolało tak czy siak nie biore nic poza feminatalem n---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
wiem ze jest tacierzynski i okolicznosciowy, ale ta opieka ? uswiadomcie mnie Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-25 o 20:58 |
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe..ja mam tylko cichutką nadzieję
![]() Cytat:
Wtedy dostaje zwolnienie, żeby pomóc Tobie lub zająć się maluchem. Coś na tej zasadzie .
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-06-25 o 20:32 |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Ja biorę magnez od dawna. Ginka zaleciła mi go jak miałam skurcze macicy a potem też łydek. Zauważyłam, że jak nie zażyję magnezu chociaż raz to od razu mam skurcze łydki. I to takie, że krzyczę z bólu. Jak nie miałaś takich problemów, to pewnie nie ma potrzeby brać magnezu.
|
|
|
|
#985 | |||
|
Zadomowienie
|
Alguien jaka śłodziachna ta wasza księżniczka a drugie zdjęcie superowe
Cytat:
, niestety tacy "super" sąsiedzi znajdą się wszędzie, nie sznują drugiego.bassienkaw śliczny avek jaki słodziaszek - śliczny Cytat:
!!!Cytat:
dzidzia, może malutka się jeszcze zdecyduje na obrót główką w dół
|
|
#986 | |||
|
Zadomowienie
|
fajny dzidziuś
i jaki dużyCytat:
Cytat:
Cytat:
to teraz sex
|
|||
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
dzidzia , marta dzieki za odpowiedzi
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie papeteria, dostaje się L4 od ginekologa albo ze szpitala.... opieka na żone, która nie jest w stanie sama sobą się zająć, osłabiona i wogóle po porodzie, albo niby z jakimiś komplikacjami itd
ja po porodzie z Łucji ją brałam, tzn Damian brał na mnie... ![]() a co do wagi dziecka, to moje też powinno być mniejsze... a dziecko poniżej 3kg nie jest znowu takie malutkie, Łucja się urodziła 2800g |
|
|
|
#989 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ufffff w koncu was nadrobilam szalone
![]() U mnie swietnie dziekuje ![]() Cytat:
![]() Sliczna Bardzo fajny a piesol tez chce byc wozony, niezly jest Cytat:
Do Ciebie jest podobna slicznota!!!!!! Przystojny i jaki duzutki jest Cytat:
Scoobs a gdzie Ty mieszkasz? |
|||
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dziewczyny jak to jest z tą opieką? Ostatnio mi mama coś wspominała, że przysługuje mężowi kilka dni opieki nad żoną i dzieckiem.. ale nie wiem czy to tylko po cc czy po porodzie sn też. Czy to trzeba jakoś wcześniej z pracodawcą ustalać czy ze szpitala się dostaje jakiś świstek? Jak to wygląda? Chciałabym jak najwięcej czasu spędzić z mężem po porodzie ale nie wiem jak to dobrze rozegrać.. Opieka, zwykły urlop, urlop okolicznościowy, tacierzyński... jak co i u kogo i jakim kosztem..? Czy tacierzyński jest wtedy odliczany od mojego macierzyńskiego? Może, któraś z Was ma pojęcie na te tematy bo ja wcale, nic a nic. I ja i mąż mamy umowę o pracę - jeśli to ma jakieś znaczenie.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-25 o 20:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

. Waży 1600g, pozostałe wartości wszystkie w normie. Rozbieżności sięgają max 3 dni.

dzis szynke w sosie jedlismy i zupki. nie mam czasu niestety z wami siedziec i przyznaje sie ze tylko pobieznie przelatuje strony w poszukiwaniu waznych newsow 

Ginka powiedziała, że trzeba sex, sex i jeszcze raz sexu i może wtedy

tak czy siak nie biore nic poza feminatalem n