|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Dzień dobry! Ej rozpakujta sie któraś!
|
|
|
|
#1082 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
ale miałyście od przeżycia, nie zazdroszczę
przytulaki na pocieszenie |
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziunia dzwoń do lekarki i mów co i jak, bez sensu byś sie męczyła...
ja chciałam teraz Łucji ząbki umyć, no bo idziemy do dentystki ale nie ma szans... i czerwone dziąsła ma nie przy dwóch, a przy 4 ząbkach... ciekawe co dentystka powie, pewnie to od anginy... i dlatego tez ta temperatura jej się może dłużej utrzymywać ;/ |
|
|
|
#1084 |
|
Rozeznanie
|
No nie chwilę człowieka nie ma, a tu kolejne dzieciątko
![]() scoobs gratulacje niezawsze może twój się boj, że się standard życia pogorszy przez te 3 miesiące, ale czasem trzeba coś poświęcić. Ja też spłacam kredyt na mieszkanie tyle, że ja nie mam gdzie wracać do pracy bo od listopada bezrobotna jestem i będę musiała czegoś szukać. Jestem cały czas na utrzymaniu mojego M i rodzice mi też pomagają, bo mieszkanie jest moje i dają mi na kredyt. Ja jestem goła i wesoła strasznie mnie to boli, ale teraz nic nie zrobię dopóki młody się nie urodzi i troszkę odchowa.
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka goła i wesoła i jaka radosna
heheheNic kobiety, ja spadam... wyrywam się z domu, jedziemy do tej mojej koleżanki dentystki. A przy okazji może kupię kwiaty i skoczymy dzisiaj na chwilę choć do babci blok obok, bo robi imieniny, Łucja by miała trochę odmiany a będzie i teściowa z teściem, więc mała by była szczęśliwa...
|
|
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
dzieńdoberek!
jejku dziewczyny, ale macie przejścia z dzieciaczkami i tż-tami... ale niestety nie da się, żeby zawsze było kolorowo... ![]() dziś znowu zachmurzenie jak diabli, ale i tak jedziemy do tych ogrodów, bo od jutra tż znowu robi swój pracowy maraton i go nie będzie, a ja nie podejmę się jechania samochodem 50km bez zapasowego kierowcy... może jakieś zdjęcia jednak wyjdą... warto spróbować Siala - nie martw się tak wynikami, bo często przedział prawidłowy jest inny dla ciężarnych, no i zakaz czytania strasznych rzeczy na necie ![]() Karolcia - chudnięcie w późnym okresie ciąży może wskazywać na zbliżający się poród dziewczyny z jakich programów korzystacie przy ściąganiu muzyki?
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sciagam z tej strony: http://beemp3.com/
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
M może dostać do 2 tygodni zwolnienia lekarskiego na opiekę nad żoną po porodzie. Zazwyczaj przyznają takie zwolnienie po CC. |
|
|
|
#1089 |
|
Rozeznanie
|
Basiu teraz już wesoła, ale swoje też wypłakałam, bo ciężko jest być na czyjejś łasce i się z tym pogodzić, przynajmniej dla mnie to trudne.
|
|
|
|
#1090 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1091 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A gdzie mnie widziałaś ????? Pojechaliśmy na zakupy ale jakoś nie mogłam nic dla siebie znaleźć. Jak znalazłam coś na okres ciąży to stwierdziłam, że na 1 miesiąć nie bede kupowała, jak na "po ciąży" to lepiej zacz ekam i kupie po ciąży bo nie wiem w jaki rozmiar się wcisnę
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
witam mamusie
![]() u mnie upalnie od rana.........stwierdzam po tygodniu spania na nowym wyrku, że nie boli mnie kręgosłup.....a jeden pan, z którym wczoraj załatwiałam interesy-- powiedział--uu pani w błogosławionym, a lata pani jak fryga heheh..... dziś sesja....
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziorek, Basia wspolczuje przezyc z malymi
Cytat:
http://zasysaj.com.pl/ |
|
|
|
|
#1096 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1097 |
|
BAN stały
|
łóżko ma znaczenie.... wiem o tym, ja mam nowiutke i super materac, sam materac prawie tysiaka kosztował
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Sms od Wiolek:
"Hej wczoraj oddalam posiew z moczu, ale chyba ie ma wynikow jeszcze tak samo jak nie mam wynikow z posiewu z pochwy ze srody, ale chyba dzisiaj wychodze choc w sumie nie wiem bo jeszcze nie bylo obchodu bo ten moj szpitsl to komedia wlasnie ordynator poszedl do domu i nie wiemy czy juz jest jakis inny lekarz i czy bedzie w ogoleobchod, o moje wyniki nikt nie dba bo chcieli mnie wczoraj wypisac, ale sama przypomnialam lekarzowi,, ze dopiero oddalam mocz do posiewu, bo nie raczyl nawet popatrzec w karte, ale ogolnie jest ok. Mam tylko duzy zastoj moczu w prawej nerce i nie wiem czy to grozne czy co z tym robic czy tylko kontrolowac, bo oczywiscie nikt mi nic nie mowi, no i nie wiem jeszcze co z tymi wynikami, wiec nie pisalam, bo nic nie wiem, jak cos bede wiedziec to sie odezwe, dzieki za pamiec i trzymajcie sie wszystkie" ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ja mocz rano pojechalam oddac, mam nadzieje, ze dobry wyjdzie tym razem, tz w szkole a ja chyba na spacer pojde bo pozniej jak sie zaczna upaly to sobie dlugo nie pospaceruje pewnie bo predzej urodze
|
|
|
|
#1099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spokooojnie
![]() Ale mi się dzisiaj śniło.. że poszłam do kibelka, ściągam majty a tam glucior z krwistymi farfoclami... myślę czop I tak se siedziałam i zastanawiałam się jak zawołać męża i mu tę informację przekazać ![]() Ale chyba wpadłam w głębszą fazę snu bo nie pamiętam co było dalej Może se coś wyprorokuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc mamuski
Cytat:
slicznie chudzinka z ciebie tylko ladny brzucholek sterczy ![]() mam nadzieje ze pani w laboratorium nie ma racji... i ze wszystkiego sie dowiesz od ginka ty jestes jedna z pierwszych w kolejce ![]() ja nadal w dwupaku nic sie nie dzieje chociaz w nocy mialam male skurcze i budzilam sie kilka razy bylam z kolezanka z sali kupilysmy sobie truskaweczki drozdzowki i kupilam sobie cole bo mialam straszna ochote na nia a dzisiaj sprobuje meza wciagnac na lody moze sie da ![]() wczoraj go nie wykorzystalam wiec dzisiaj musze moze cos sie przyspiesz bo chciala bym przed tymi upalami wyjsc z tego szpitala---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- a na sali mam dziewczyne ktora chrapie jak stary chlop dobrze ze mam zatyczki do uszu
|
|
#1103 |
|
Wtajemniczenie
|
niezawsze na tym zasysaj... to jak juz klikam aby pobrało to otwiera sie nowa strona i wyskakuje komunikat Error
This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time.a zalogowałam sie
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-06-26 o 11:28 |
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
RZeczywiscie jakas lipa jest a wczesniej sciagalam
|
|
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
Czesc mamuski!
wiolek Trzymaj sie mam nadzieje ,ze Cie wypuszcza i wyniki beda dobre! anoxa przyspieszaj sprawe ile to mozna w szpitalu lezec Linka ty sie plytkami nie wykrecaj ![]() U mnie ladne sloneczko dzisiaj ,moze z 20 stopni jest. Dzis musze posprzatac. Pozniej moze pojde na miasto.. U was tez sa takie duze wyprzedaze na dziale H&M mama ? U mnie rybaczki ,spodniczki i krotkie spodenki dla kobiet w ciazy sa po 25 zl ,a takie dlugie spodnie po 50 wszystko przecenione z 150zl. Az zaluje ,ze to juz koncowka ciaza ,ale bluzeczke i spodnie i tak musialam sobie kupic
|
|
#1106 | ||
|
Zadomowienie
|
ja potrzebuje wynajac kogos na 5 nocy w tygodniu jak Tz w pracy, zeby mnie przekrecac z jednego boku na drugi, zaczyna to byc jak MISSION IMPOSSIBLE
Cytat:
JA NIE POTRAFIE OCENIC CAY BRZUCH MI OPADL, CZY TO ZAGLEBIENIE NA CALA REKE AZ TAK SWIETNIE WIDAC?? jA JAK TAK LEKKO WLOZE 2 PALCE A JAK MOCNIEJ T WLOZE REKE ![]() Cytat:
TWOJA KOLEJ JA WCZORAJ ROZMAWIALAM Z BRZUSZKIEM I MOWILAM MU ZE TEZ SIE BOJE JAK TO BEDZIE JAK JUZ WYJDZIE ALE ZE MA NIE PEKAC W KONCU JEST MEZCZYZNA I ZEBY ZACZAL POWOLI SIE PAKOWAC, MOZE PODZIALA
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Siema babki, ja na sekunde, bo zaraz lecę... Łucja leży i ogląda bajeczki, ja kończę obiad i będę lecieć do apteki, muszę kupić sachol... ja odetchnęłam z ulgą, jest maleńka próchnica na jednym ząbku ale to wszystko nie przez to. Łucji wyżynają się chyba 4 ząbki naraz, jak nie więcej... tzn dwa są wyżnięte, ale jeszcze rosną... a dwa się wyżynają... i ten stan zapalny i to wszystko przez to, i prawdopodobnie angina i z tego powodu... przespacerowałyśmy się trochę, na dworze upał, super... i słoneczko. I po południu przejdziemy się chyba do babci blok obok na imieniny... by Łucji trochę odmienić
|
|
|
|
#1108 |
|
Wtajemniczenie
|
OOO przepraszam przedemna jeszcze sa 3 laski, w sumie nie widuję ich tu często ale lista obowiązuje!! Ja się nikomu w kolejke wtryniac nie będę
11 dni to 11 dni. i już!!!A płytki to dodatek, bo musza byc położone
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() jakas zmulona dzis wstałam , posiedziałam z godzine przy kompie niccccccccccccccccc mi się nie chciało i poszłam spac dalej ...wstałam o 11:00 i jeszcze taki ból krzyza mnie złapał ze normalnie paraliż jakby mi ktos szpile wbijał i kręcił ![]() ..jak bede miec bóle krzyżowe przy porodzie to zejde daje słowo bo cos mi się zdaje ,ze to była tylko namiastunia tego co mnie może czekać ![]() Po tym długim spaniu dostałam speeda i wysprzątałam mieszkanko(chociaz w zasadzie to juz nie ma co sprzatac hehe ) wziełam prysznic nasmarowałam się (moje rozstępy sa coraz większe i więcej i bolą ) i jestem świezutka i pachnąca...Dzis na obiad mam paluszki rybne i frytki bo te frytki chodza za mna juz od x czasu... a wczoraj w sumie nie byliśmy na frytkach tylko na pizzy
|
|
|
|
#1110 |
|
BAN stały
|
śnił mi się synek dzisiaj, tak synek nie malutka... urwis straszny w snie... szpilki mu z buzi wyciągałam bo mało nie połknął
![]() teraz wcinam suszone śliwki na zaparcia ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- a to co innego |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

przytulaki na pocieszenie

hehehe