|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Dziewczyny, wyjeżdżam na kilka dni;**.!
Wracam w niedzielę. ;****Kocham Was moje talenciary;*.! 'Świat jest chory. Ludzie są chorzy. Paranoją jest to, że tracimy najważniejsze chwile. Kochamy tych, których nie powinniśmy oraz ranimy. Gdyby człowiek mógł sterować swoimi uczuciami i rozumem, byłoby zupełnie inaczej. A tak to człowiek niewiele może i zazwyczaj robi to, co jest błędem.' Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-06-25 o 19:32 |
|
|
|
#4562 |
|
Rozeznanie
|
Czy jeśli klucz nie pasuje do zamka, to znaczy, że jest zepsuty? węgielkowe oczy. "Nie ma nic trudniejszego dla kobiety jak powiedzieć ,, do widzenia" w mniej niż 25 słowach." słońce jest tam, gdzie nie ma nieba. |
|
|
|
#4563 |
|
Raczkowanie
|
dla Ciebie na prawdę mogłabym robić wszystko. rano wstawałabym wcześniej od Ciebie, by móc przygotować Ci śniadanie. gdybyś wychodził do pracy sprzątała bym cały dom,po czym gotowała pyszne obiady,które by Ci tak smakowały. zmusiła bym się do codziennego prania i prasowania Twoich ulubionych koszul. a co wieczór zasiadałabym przytulona do Ciebie przy Naszym ulubionym winie i z zaciekawieniem słuchałabym co przydarzyło Ci się dzisiejszego dnia. dlaczego więc do cholery to odrzucasz?!
a niebo? niebo jest czymś w rodzaju marzeń. patrząc w nie, nie liczy się nic, co jest dookoła, a te chmury,które są tylko w zasięgu Naszego wzroku przybierają kształty jakie budują się w Naszej wyobraźni. to Nas tak uszczęśliwia,że chcielibyśmy to dotknąć,dosięgnąć,jednak jest to zbyt odległe. zupełnie jak Ty. kiedy czujesz,że nie jesteś nikomu potrzebny. że Twój świat się rozpada a wszystko co nadawało mu sens gdzieś znikło. po prostu zadzwoń do mnie. bo najlepszy przyjaciel nie pozwoli,by z Twojej twarzy znikł uśmiech.
|
#4564 |
|
Raczkowanie
|
świat jest tym, co sami z niego zrobimy.
Skoczyłam, lecę, nie jest tak strasznie.. Sprawiedliwy świecie, przyjdź! Czuję się jak ktoś przegrany, w tłumie ludzi niewidzialny. Mój czas jest wolny, a Ciebie nie ma w nim nie będę tłumaczyć się, jak winny ktoś, co złego w tym, że kocham Cię? bo potrzebuje Cię tu
|
|
#4565 |
|
Raczkowanie
|
![]()
|
#4566 |
|
Zadomowienie
|
“Chciała żeby wyciągnął rękę i przytulił ją. Usta, szyje, policzki. Czekała. Jej skóra tęskniła.”
Szukam sensu życia. No spier_olił mi gdzieś. Chcę biec... Roztrzaskać się na Tobie. Wszystko czego chcę, to być Twoją codziennością
|
#4567 |
|
Raczkowanie
|
Goniła za życiem gubiąc po drodze najważniejszych dla niej ludzi ![]() Przyjaciele nie maja pretensji... Więc sory ale wygląda na to, że ty nim nie jesteś.../ BabyK- tęskniłam i to bardzo..<3
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
to co odczuwałaś przez całe życie
nie ucieka ot tak . dorysuj mi uśmiech ,tak abym mogła udawać ,że jest idealnie . czasami potrzebujemy czasu ,bo może się okazać trud i oczekiwanie na naszą korzyść. dogłębnie niszczysz mnie od środka . nie potrzebuję uczuć by nadal czuć coś do Ciebie .
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
" Pełne lęku oczy na ustach kłamstwa motyw. Prawda to nie światło dnia przed nią nie uciekniesz, Kłamstwo jak szyba pod naporem pęknie . Nie pozostanę dłużna. Też życzę Ci źle. Leżała na łóżku jak Królewna Śnieżka czekająca na swojego królewicza, kiedy tym bałwanom krasnoludkom wydaje się, że nie żyje .. odwróciła się do mnie a ja zacząłem się zastanawiać, czy weźmie mnie za królewicza czy za jednego z krasnoludków. Urok to nie tylko sylwetka i mięśnie, to także zalety serca. a tych masz w sobie pełno. Jestem przepełniona miłością, czuję, jak mnie pali, dał mi jej tyle, że starczy na wszystkie następne lata. "
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
w nicość popłynę po czerwonym winie
precz łachudro z moich oczu. |
|
|
|
#4571 |
|
Raczkowanie
|
jestem
![]() dziękuję wszystkim tym , które pamiętały i would like to be able to believe in you chciałabym potrafić w ciebie wierzyć i would like to be a realist, but as children, my dreams of escape. chciałabym być realistka, ale tak jak dzieci, moje marzenia uciekają. your smile drew me like a rubber i felt that my mind detonated. twój uśmiech przyciągnął mnie jak guma, poczułam, że mój umysł zdetonował.
|
#4572 |
|
Zadomowienie
|
"Jesteś nutą, której brak
Piosenką wewnątrz mnie. Jesteś głosem, który we mnie brzmi, Natchnieniem kiedy śpiewam."
|
|
#4573 |
|
Raczkowanie
|
już tęsknie za Tobą , bo za szybko się oddalasz ..
z Tobą mam związane miliony wspomnień . sama jednak nie wiem czy to jest to czego chce , chyba nigdy z mego serca nie wyrzucę Cię .. spróbujmy raz jeszcze .. gdyby nie Ty dalej w sercu czułabym pustkę . Twój uśmiech mnie nakręca . Twoje milczenie boli bardziej niż miliony łez . Próbuję Cię zatrzymać , ale mi na to nie pozwalasz .
|
#4574 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co mnie najbardziej zabolało?
To , że mnie tak okropnie zraniłeś. Wakacje dla innych - wyjazdy itp. Wakacje dla mnie - zapominanie o Tobie. Teraz tak trudno zapomnieć o tym, że złamałeś mi serce. Pocałuj mnie tak, bym poczuła ten słodki smak . Brak mi twojego głosu, choć nigdy cię nie słyszałam. Brak mi twoich oczu, chodź nigdy ich nie widziałam.
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
wprost w ramiona.
popatrz. pomóz mi. potrzebuję Cię. potrzebuję Twojej pomocy. nie odwracaj się. nie uciekaj. nie poradzę sobie. kochasz mnie...? |
|
|
|
#4576 |
|
Rozeznanie
|
Chciał dotknąć jej bioder ale ona nie pozwoliła złapała go za rękę i cofnęła.. Przecież jeszcze nie dawno tak marzyła o jego dotyku.. Pomyślała co ja najlepszego wyrabiam ale zrobiła to dla własnego dobra.Nie chciałaby tego przechodzić jeszcze raz..
Dla mnie byłoby to COŚ. A ty? Rano byś się obudził i nic nie pamiętał. Chciała być nie dostępna trudna nie chciała znowu przyjść mu tak łatwo.. Tymczasem on stwierdził ,że nie to nie i poszedł do innej. |
|
|
|
#4577 |
|
Raczkowanie
|
- Wiesz gdzie leży niebo.? - Wiem, On jest moim niebem. -Czemu taka jesteś? -Jaka? -Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? -Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny które znasz... Obdarował mnie jednym ze swoich najpiękniejszych łobuzerskich uśmiechów, i wtedy zakochałam się w nim kolejny raz. -A Ty co mi obiecasz? -Mogę Ci obiecać, że się w Tobie zakocham i że to tylko kwestia czasu.<3 - Spada! Wypowiedz życzenie! - To Ty. - Co ? - Kiedy spełniają się marzenia, chciałabym mieć Ciebie przy sobie. Już zawsze. <3 Najjaśniejszą gwiazdę nazwała jego imieniem, by każdej nocy zaglądał do jej okna. <3 . - Co jest dla Ciebie ważniejsze, Twoje życie czy ja?- Zanim odpowiem, pozwól, że pierwszy Cię o coś zapytam. - W porządku. - Czy jest jakaś różnica, pomiędzy Tobą a moim życiem? On nie pisał bo nie wiedział od czego zacząć. Ona nie pisała bo myślała że On nie chce z nią pisać.. Poprowadź mnie tam gdzie miłość jest uczuciem najwyższym. <3 od dziś moim szczęściem będziesz Ty ! <3 Najpiękniejszy widok to Twoje oczy patrzące na mnie...<3 Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 - czego ? - tego , że bezkarnie może sobie patrzeć w te jego czekoladowe oczy ... ' Szczęście to mieć cel i kogoś obok . ' Lubiła gdy przechodził obok niej,był wtedy taki prawdziwy . Idealny facet nie pije, nie pali, nie robi zakładów i nie istnieje. lubie czuć na sobie Twój wzrok bo na mnie nikt inny nie patrzy tak jak Ty ! <3 -Skąd wiesz, że to właśnie Ten -Bo, gdy Cię widzi to od razu się uśmiecha. [facebook] Wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie. Tęskniłam już tak sobie troszeczkę na zapas. [facebook] Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? Nie. Dla mnie nie. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. Przy tęsknocie tak... [facebook] - Miałeś zadzwonić, przecież wiesz jak mi zależy.. -Oszalałaś?! Po co miałem dzwonić, skoro mogłem przyjść i Cię zobaczyć? Właśnie dlatego tu jestem. -Dlaczego? -Z miłości Moja Mała, z miłości. [facebook] kiedy jest bardzo, bardzo smutno, pomyśl co Cię martwiło 3 lata temu o tej samej porze. nie pamiętasz? no właśnie. [facebook] _____________ A może poczekamy razem na to uczucie ? Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-06-25 o 21:58 |
|
|
|
#4578 |
|
Raczkowanie
|
' Jak mało kto dodajesz barwy dniom ' ; D
(Sami - Sernik)
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#4579 |
|
Rozeznanie
|
HoneyIloveYou - na zdrówko, dziękuję : )
Bo jesteś tym jedynym, z którym chcę być. MiłośĆ jest jak kaloryfer. Tyle, że w piecu pali się uczuciami. Królowa własnej psychiki i poj.banych myśli ... 'Tylko patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłośĆ ... ' 'I choć tak tracisz w oczach, to coraz bardziej Cię pragnę ... ' 'Możesz mieć swoje szczęście idąc przez park za rękę, albo dławić się codziennie innym chu.em w gębie. '
|
#4580 |
|
Raczkowanie
|
hej ;** wracam po niezauważonej nieobecnosci :P
_________ `mam dzis potrzebe przytulenia duzego misia, bo zraniłes mnie dużo! jest jeszcze mały miś.. `zryty na psyhice manipulatorant, manipulujący naiwnymi, zakochanymi w nim ślicznotkami. `ej. wyprałam dzisiaj wszystkie misie oprócz tego z Twoim imieniem. Ten musi byĆ zawsze przy mnie. Kiedy będzie naprawdę brudny too.. to wypiorę się razem z Nim <3 `mecz, mecz, mecz.. a kiedy mundial się skonczy, jaką będziesz miał wymówkę? `sram na Ciebie i na NAS ;] ` chłopak barbie - czarus czarujący czarującym spojżeniem spod różowych okularów leżących na cudnym nosku pokrytym pudrem w kremie. xD `"Na gondoli, na gondoli, jakaś para się... CAŁUJE. Wiatr gondolą lekko buja, ona trzyma go za... RĘKĘ no i śpiewa sobie tak: cipu cipu cipuleńka, cipu cipu cipulaj.. " ________ UDANYCH WAKACJI ! kochanee <33 ![]()
|
|
#4581 |
|
Zadomowienie
|
I gotta tell the world They may say I’m dumb But I.. Ain’t got nothin’,no, nothin. Niech cały świat pozna Że jestem coś warta, chociaż Nie mam nic. I am calling you Can't you hear me? Wołam cię, Nie słyszysz mnie? Everybody say, I’m lackadaisical. Niech mówią że bujam w obłokach. Now I'm gonna settle down. Pora ułożyć życie. Some sleepless nights in wait for you. Jakieś bezsenne noce w oczekiwaniu na Ciebie. I owe his my love, my life, my destruction and my death. Jemu zawdzięczam moja miłość moje życie moje zniszczenie i moja śmierć. Some foreign presence you feel . Czujesz jakąś daleką obecność. This message is Love . Też dostaniesz wiadomość miłosną. Crazy little thing called love. Szalona mała rzecz zwana miłością . It was passion. To była namiętność. without_demour - dziękuje
|
|
|
|
#4582 |
|
Raczkowanie
|
- powiedzieć ci kotku krótki wiersz ? - no. - niebo - ładny. - ale nie jestem pewien końcówki... - nie no co ty, ładny. ![]() wyjeżdżam na trochę.
muszę sobie wszystko poukładać. Do usłyszenia talenciary ; - ****
|
|
#4583 |
|
Raczkowanie
|
Ej no ja zauważyłam.. ![]() ![]() Stańmy na palcach i dotknijmy nieba, bo razem możemy wszystko.!
|
|
#4584 |
|
BAN stały
|
..... we współczesnym świecie tak trudno sprzeciwić się znajomy, lecz jednak Ty to zrobiłaś. nie zgadzałaś się wtedy z nimi, gdy mówili Ci, żebyś dała sobie spokój, żebyś go sobie odpuściła. kiedy opowiadali Ci o jego prawdziwym obliczu Ty zatykałaś sobie uszy i krzyczałaś, że nie chcesz tego słuchać. wolałaś łudzić się, wolałaś być z nim mimo wszystko. a kiedy twój ukochany książę, nagle stał się identyczny jak bohater opowieści Twoich przyjaciół, kiedy Cię zostawił dla innej tak jak kiedyś tamtą dla Ciebie, Ty ze łzami w oczach pobiegłaś do swoich przyjaciół, a oni pomimo wcześniejszych kłótni i obelg przyjęli Cię z szeroko otwartymi ramionami. Więc pamiętaj dziewczyno, żadna miłość nie jest warta utraty przyjaciół, nawet gdy myślisz, że jest warta, to tak naprawdę to tylko złudzenia. zapamiętaj to sobie . zatrudnię sobie osobistego strażnika serca, za każdym razem, gdy będziesz koło mnie przechodził, za każdym razem, gdy będziesz próbował do mnie wrócić, lub ponownie mnie uwodzić, ON stanie nam na drodze, nie pozwoli Ci znowu ukraść mojego serca . utkwił mi w pamięci jak ta moja wymarzona para nowych butów, w najdroższym sklepie w mieście. dotknął mojego serca, jak te słodkie kociaki z dużymi oczkami na wielkich bilbordach, wywołał potrzebę posiadania go blisko siebie, jak nikt inny . tak ostro walczysz o jego serce, lecz on tego nie zauważa. mija Cię za kazym razem jak powietrze, nawet gdy witasz się z jego kumplami, to on nie zwraca na Ciebie uwagi, więc pomyśl czy to co próbujesz stworzyć ma jakikolwiek sens ? .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-06-26 o 10:46 |
|
|
|
#4585 |
|
BAN stały
|
I have loved you from the start. Kocham Cię od samego początku. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-06-26 o 11:06 |
|
|
|
#4586 |
|
Raczkowanie
|
Yy, chyba nie o mnie chodziło co niee? ![]() _____________________ A gdy się pojawiasz wszystko się zmienia... tak, tak... na gorsze.
No więc powiedz gdzie byłeś jak wszystko mi się waliło?! A najgorsze jest to, że nawet gdybym spróbowała znowu Cię pokochać, nie czułabym już tego co kiedyś czułam...
|
|
#4587 |
|
Rozeznanie
|
merci kręcę się na fotelu, może zwymiotuje serce zarażone miłością do ciebie. a moje gwiazdy to z daleka do mnie lśnią. Jaka znowu ona! Śniłeś mi się i byłam w Tobie prawie zakochana! Złamanie klasyczne, niestety nie proste. Zrastać będzie się długo, podejrzane komplikacje i ciężka rehabilitacja. Niestety na serce gipsu założyć nie mogę. Idę dołem, a Ty górą, Jestem słońcem, Ty wichurą, Ogniem ja, wodą Ty, Śmiechem ja, Ty ronisz łzy. siniaki mentalne załagodzi wino i duża ilość snu. chwilowo.
|
#4588 |
|
Zadomowienie
|
ej przepraszam, ale rękawy są za długie, a ten pokój nie ma klamek.
Jaki jest sens mówić ludziom prawdę, jeżeli przysporzy im to tylko bólu? mój poziom przygnębienia osiągnął stan krytyczny i pomalował sie w różowe paski' - pamiętaj, masz tylko jedno serce. - ale komory mam dwie. "Wiesz, to jest to coś w seksie, z czego zdaje sobie sprawę może jedna setna procenta osób - to jest tak, że chcę cię mieć, chcę, żebyś miała mnie i chcę, żebyśmy byli wspólnie święci - jakby ktoś zlutował nas w jeden stop " klękasz i nie masz już o co się modlic, zamykasz oczy ale już nawet nie ma o czym marzyc.. ***** 800! nawet nie mam co wymieniac moich uzdolnionych lasek , bo : 1) jest was stanowczo za dużo. 2) te co wiedzą to wiedzą <3
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-06-26 o 11:33 |
|
|
|
#4589 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy patrze w Twoje oczy czuje jak odbija się w nich promieniujące ciepło twej miłości.
- Klawiatura mi się pieprzy. - że też się jej teraz zachciało autentyczna rozmowa z kol. 'Jestem chora z tęsknoty za Tobą za każdym razem, kiedy przez kilka godzin pozostaje z dala od Ciebie.' / Saga o ludziach lodu
|
#4590 |
|
Rozeznanie
|
![]() 'Będziemy się poznawać ustami i palcami.' 'Ale czasami chciałabym tak po prostu być a nie we wszystkim i wszystkich doszukiwać się drugiego dna.' '- Mała, związki na odległość też mają szansę przetrwać. - Mnie nie wychodzi nawet jak z kimś mieszkam.' '- Gdzie się podział romantyzm ? - Przysypały go ubrania, zrzucane w pośpiechu gdy szukamy pocieszenia w łóżkach nieznajomych.'
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

;****

dobrze że jesteś