Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-26, 13:40   #4861
halutkaILU
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cytat:
Napisane przez lubiecukierki Pokaż wiadomość
Wow,napewno pyszny,ale pierwszy raz widzę taki piękny
dzięki, mam jeszcze piękniejsze
jeszcze 2,6 kg do celu
halutkaILU jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 13:40   #4862
joanasz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
no to sobie kupie, bo ja nie mam talii malo kosztuje a chyba przynosi fajne efekty, wiec szkoda by bylo nie zainwestowac £6.00 tylko troche sie martwie o ten balans, jakies male mi sie to wydaje
Mozesz na poczatek przytrymywac sie czegos np blatu
moze i ja zainwestuje, podeslij linka
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 13:44   #4863
lubiecukierki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DAIZY85 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki jestem nowa na wizażu więc wybaczcie wszelkie ewentualne niedociągnięcia
Jeśli o dukana chodzi to w grudniu zeszłego roku już próbowałam i była to najlepsza dieta na jakiej byłam i ... no właśnie niestety ją porzuciłam i wróciłam do poprzedniej wagi Nie mam pojęcia dlaczego znowu wszelkie niedozwolone rzeczy zaczęły do mnie przemawiać ...
Nie bądźcie dla mnie zbyt surowe bo sama już dla siebie jestem jak pomyślę, że zaprzepaściłam to wszystko ...

ale ale ... teraz zaczynam od wtorku 29.06.2010 ponowanie dukana i już się nie dam

Czytałam Wasze posty i normalnie tak pozytywnie nastrajacie, że mimo że Was nie znam to już lubię i podziwiam

Pozdrawiam i życzę wytrwałości
do "sklikania" mam nadzieję
Witamy,razem będzie łatwiej i wytrwasz napewnoJa tez jestem znana z tego,że jakakolwiek moja dieta trwała najwyżej dwa dni,a póżniej następne dwa dni nadrabiałam bo nie mogłam się najeść,ale teraz trwam na Dukanie już 3 tygodnie i tym razem wytrzymamї!!!!Wytrzymamy, nie dajemy się
lubiecukierki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 13:52   #4864
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam, że ostatnio nie piszę prawie nic na forum! (chociaż może nawet tego nie zauważyłyście ) ale już zostało mi dosłownie kilka dni do wyjazdu na 3 miesiące i jestem w wirze zakupów, załatwiania spraw itp. itd. ale..!

Pamiętacie, że robiłam sobie badania krwi i byłam u ginekologa, myślę, że powiem Wam swoje wyniki, żeby być jakimś tam kolejnym przykładem czy dieta jest zdrowa, czy nie
Wyniki krwi:
morfologia idealna, z nerkami wszystko w największym porządku, białko super w normie żyć nie umierać- i kto tu mówi, że dieta źle wpływa na nasz organizm? jedyne co zaniepokoilo lekarzy to lekko podwyższone hormony tarczycy, ale to też bez żadnych złych wskaźników, jedyne co to po powrocie do polski będę musiała mieć powtórzone to badanko.
Ginekolog: dziewczyny, które są tu już od jakiegoś czasu, wiedzą, że od kiedy zaczęłam dietę zniknęła mi @. Brałam więc lutheinę, która miała wywołać @, ale niestety nie udało się. Jak robiłam usg, to pani doktor powiedziala, że wszystko w normie, że mam piękne jajniki i w ogóle wszystko a zatrzymanie się okresu spowodowane jest albo stresem no i dietą.. powiedziała, żebym jadła normalnie (czyli dobrze, że jestem na III) i jeśli po powrocie z wakacji nie będę miała nadal @ to zaczniemy leczenie hormonalne :/ nie podoba mi się to

poza tym, byłam u fryzjera i muszę przyznać, że wyglądam nieźle
Całuję i przepraszam, że się rozpisałam tak.
aha, na III waga stoi

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

halutka niestety jestem totalnym beztalenciem i myślę, że nie uda mi się zrobić takiego pięknego dzieła, jakie Ty nam zaprezentowałaś, pozostaje mi jedynie nacieszyć oczy tymi zdjęciami
Sparta nie poddawaj się Kochana! jeszcze kilka tygodni na diecie i zobaczysz, ze te spodnie, które dziś były za wąskie, będa na Ciebie za luźne! a czas na diecie mija strasznie szybko, przecież wiesz
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 13:53   #4865
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez joanasz Pokaż wiadomość
Mozesz na poczatek przytrymywac sie czegos np blatu
moze i ja zainwestuje, podeslij linka
no to podsylam

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...pf_rd_i=468294

dostawa jest gratis

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:05   #4866
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo Was przepraszam, że ostatnio nie piszę prawie nic na forum! (chociaż może nawet tego nie zauważyłyście ) ale już zostało mi dosłownie kilka dni do wyjazdu na 3 miesiące i jestem w wirze zakupów, załatwiania spraw itp. itd. ale..!

Pamiętacie, że robiłam sobie badania krwi i byłam u ginekologa, myślę, że powiem Wam swoje wyniki, żeby być jakimś tam kolejnym przykładem czy dieta jest zdrowa, czy nie
Wyniki krwi:
morfologia idealna, z nerkami wszystko w największym porządku, białko super w normie żyć nie umierać- i kto tu mówi, że dieta źle wpływa na nasz organizm? jedyne co zaniepokoilo lekarzy to lekko podwyższone hormony tarczycy, ale to też bez żadnych złych wskaźników, jedyne co to po powrocie do polski będę musiała mieć powtórzone to badanko.
Ginekolog: dziewczyny, które są tu już od jakiegoś czasu, wiedzą, że od kiedy zaczęłam dietę zniknęła mi @. Brałam więc lutheinę, która miała wywołać @, ale niestety nie udało się. Jak robiłam usg, to pani doktor powiedziala, że wszystko w normie, że mam piękne jajniki i w ogóle wszystko a zatrzymanie się okresu spowodowane jest albo stresem no i dietą.. powiedziała, żebym jadła normalnie (czyli dobrze, że jestem na III) i jeśli po powrocie z wakacji nie będę miała nadal @ to zaczniemy leczenie hormonalne :/ nie podoba mi się to

aha, na III waga stoi

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

halutka niestety jestem totalnym beztalenciem i myślę, że nie uda mi się zrobić takiego pięknego dzieła, jakie Ty nam zaprezentowałaś, pozostaje mi jedynie nacieszyć oczy tymi zdjęciami
Sparta nie poddawaj się Kochana! jeszcze kilka tygodni na diecie i zobaczysz, ze te spodnie, które dziś były za wąskie, będa na Ciebie za luźne! a czas na diecie mija strasznie szybko, przecież wiesz
Dziękuję za słowa otuchy

Kochane ja się zbieram na party i idę robić moją sałatkę. Mam nadzieje że gospodyni mi wybaczy ..trzymajcie kciuki. Mam nadzieję że nie polegnę

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:24   #4867
DAIZY85
Przyczajenie

Dziewczyny z Wami to po pierwszym dniu na forum jestem zmotywowana jak nigdy ... NIKT NIE MÓWI, ŻE BĘDZIE ŁATWO ALE NIE DAMY SIĘ

Biorę psa i czas na spacer szkoda marnować słoneczka

dzięki za miłe powitanie

Wzrost 169
Waga 79 kg
Mam nadzieję na 65 kg i będę przeszczęśliwa
DAIZY85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 14:32   #4868
lubiecukierki
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny z Wami to po pierwszym dniu na forum jestem zmotywowana jak nigdy ... NIKT NIE MÓWI, ŻE BĘDZIE ŁATWO ALE NIE DAMY SIĘ

dzięki za miłe powitanie
Najważniejsze Dziewczynki to się nie poddawać,chociaż ja mam ku temu najlepsze powody.Jestem od trzech tygodni na Dukanie i lżejsza tylko o 2kg,ale trwam!!!Jutro znowu faza pierwsza więc może coś drgnie,bo jak nie to
Stary 2010-06-26, 14:33   #4869
DAIZY85
Przyczajenie

Cytat:

Wyniki krwi:

aha, na III waga stoi

Witaj Tysia
Wiesz ja też robiłam badania po blisko 3 miesiącach na dukanie i morfologia w normie a jak robiłam badania zlecone przez endokrynologa ponieważ mam zespół policystycznych jajników to były nawet lepsze niż przed dukanem ... nie mówie, że to zasługa tej diety, bo to chyba raczej nie miało dużego wpływu (nie znam się za bardzo) ale napewno mi nie zaszkodziła ...
Tak więc myślę, że dieta nie ma tak niekorzystnego wpływu na organizm jak twierdzą niektórzy
Tym bardziej nie mogę sobie wydarować, że ją "porzuciłam"
dobra uciekam na ten spacer bo mi słonko zajdzie

Wzrost 169
Waga 79 kg
Mam nadzieję na 65 kg i będę przeszczęśliwa
DAIZY85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:38   #4870
kellysss
Zakorzenienie

daizy ..witam

dziewczyny...mam wreszcie to mleko w proszku i co
No po co ja to kupiłam... . przeciez ono jest przepyszne....:love :
Mam to mlekowity.. Ile tego mozna jesc na dzien...??
Nutelka najlepsza biała...mmmmmmmmmmmmmm
własnie se ja wcinam...

Tz poszedł po jajka i bede robic ten piekny sernik....
Mam nadzieje ze mi wyjdzie

No a u mnie dzis spadeczek - 02 kg... zawsze cos

Edytowane przez kellysss
Czas edycji: 2010-06-26 o 14:40
kellysss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:40   #4871
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Zauważyłyśmy, zauważyłyśmy. Szczególnie ja - koleżanka z wydziału.

Cytat:

dzięki za miłe powitanie
Ale też nie jest jakoś bardzo trudno, także dasz radę. Tylko zaglądaj do nas.

Wróciłam z roweru. W jedną stronę jechałam bez przystanku, w drugą było już nieco gorzej. Ale jechałam pod wiatr.
Sezon rowerowy uważam za otwarty, nie wiem tylko czym mój szanowny tyłeczek cieszy się tak samo jak ja. Mam nadzieję, że się przyzwyczai, bo łatwo mu dziś nie było.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 14:50   #4872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lubiecukierki Pokaż wiadomość
Najważniejsze Dziewczynki to się nie poddawać,chociaż ja mam ku temu najlepsze powody.Jestem od trzech tygodni na Dukanie i lżejsza tylko o 2kg,ale trwam!!!Jutro znowu faza pierwsza więc może coś drgnie,bo jak nie to
w 3 tygodnie 2kg to przecież super wynik

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Zauważyłyśmy, zauważyłyśmy. Szczególnie ja - koleżanka z wydziału.
Wróciłam z roweru. W jedną stronę jechałam bez przystanku, w drugą było już nieco gorzej. Ale jechałam pod wiatr.
Sezon rowerowy uważam za otwarty, nie wiem tylko czym mój szanowny tyłeczek cieszy się tak samo jak ja. Mam nadzieję, że się przyzwyczai, bo łatwo mu dziś nie było.
zazdroszczę tego, że rozpoczełaś sezon rowerowy, u mnie rower stoi a ja jakoś nie mogę się zmobilizować..
Stary 2010-06-26, 15:10   #4873
blackredmoon
Raczkowanie

Dziewczyny, a czy flaczki wołowe są dozwolone? tak się teraz zastanawiam
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 15:38   #4874
kataluna
Rozeznanie

Halutka jestes mistrzynia swiata!!! Sernik jest cudowny! Szkoda ze ja jestem takim leniem (zrobilabym ale musialabym robic dwa -dla siebie i reszty bo nie chce karmic dzieciakow slodzikami)

Gratuluje wszystkich spadkow. Emilia25 lecisz jak burza

Tysia pokazuj fryzure

Mi sie dzisiaj nic nie chce. Ze slodkosci zrobilam sobie nalesniki a na jutro zrobie szpajze

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Chcialabym uprzejmie przypomniec ze PRZEPISOWNIA sluzy do umieszczania przepisow a nie po raz kolejny wyjasniania co jest maka a co skrobia itp.

Bez urazy ale znowu smietnik tam sie robi. Dziekuje za uwage
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 15:55   #4875
lubiecukierki
Rozeznanie

Dziewczynki gratuluje wszystkich spadków i mam nadzieje,że nie długo pogratulujecie mi i wy,bo narazie to nie ma się czym chwalić
Stary 2010-06-26, 16:21   #4876
Basketgirl
Raczkowanie

hej dziewczyny!
Ja już po 5 dniach PW, naszczęście nic nie utyłam, no może 0,200g ale to już od prawie 2 tyg, tak mi sie wacha waga, a więc ok ;/

Dziś zrobiłam Pana Sernika, jak to mówi Czarownica, bardzo dobry wyszedł, tylko troche mokry w środku... Ale polałam nutelką i da się zjeść

Powiem Wam co dziś zjadłam, a jutro powiem, ile utyłam
Kurcze wy na PP tak ładnie chudniecie, a mi waga stoi i stoi i nic nie chce iść, a na PP to najbardziej tyje;/

A więc:
-kostka twarogu 250g + 100g naturalnego
-jajo na twardo + 2 jaja na miękko
-100g serka president
-pół piersi z kuraka pieczona z korniszonem, 3 plastry szynki sopockiej
-1/4 sernika
-pół butelki wody+ pół buteli coli zero

Dukan! (168cm)
I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg
II faza: 31.05 - .... 60,3kg -

POLEGŁAM

ale wracam

69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55
Basketgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 16:24   #4877
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
Dziekuje kochana

o Boze jakie cudo!!!!!!!!!!!!!!!!Tez chce taki

pisalyscie o tym serze zoltym normalnie w szoku jestem!Ja kocham zolty ser ,ale nie mam mszynki do miesa a bez niej sie pewnie nie obedzie ?

Ja wczoraj jako ze byla moja rocznica zgrzeszylam ale tylko troszke bo winko pilam A rano spadek na wadze!Wec nie mam wyrzutow
jesli masz Lidla u siebie to 01.07. maja w ofercie elektyczna maszynke do miesa za £35, a w argosie jest jakas po £79 wiec ja lece kupic bo tez nie mam

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 16:36   #4878
Anqa0210
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Widze ze startowalas z podobnej wagi co ja. Czy ciezko waga spadala pod koniec dukania? Ile przybralas przez te grzeszki?
u mnie było tak, że im mniej do zrzucenia tym dłużej spadało każde deko.... a przez grzeszki przytyłam ok 1,5kg ale po dwóch dniach przykładnego dukanowania zostało jeszcze 0,5kg więc nie jest źle ogólnie to już bliżej niż dalej czekam z utęsknieniem na III fazę ale jeszcze bardzo chcę zrzucić ze 2kg
05.03.10 : 56,1
05.04.10 : 54,6
05.05.10: 53,0
będzie : 5048?

Anqa0210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 16:54   #4879
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

kochane Dukanki, ja tylko na chwile
Przygotowania do imprezki juz skonczone, TŻ pieknie sie spisal, wysprzatal cale mieszkanie, poukladal meble itd.. ma byc 16 osob a mam 14 miejsc hehe ja zrobilam kanapeczki i ciasto, reszta to kupne smakolyki... ale nie nie, ja tylko pije. Nie tkne tych grzechów - trzymajcie za mnie kciuki

jem wlasnie obiad - placuszki kalafiorowe... na Dukanie to ja sobie umiem wszystko wmowic, wiec nawet mi smakuja ale do ziemniaczanych to im jednak daleko... autorka przepisu chyba miala wyzszy stopien zaawansowania dukanowego a co sie z tym wiąże wmawiania sobie smakow potraw no ale są calkiem spoko

pochwale sie jeszcze, ze pierwszy raz w moim zyciu mam cala sesje, poza dzisiejszym egzaminem (bo nie wiem jak poszedl, ale raczej slabo) do przodu za pierwszym podejsciem!!!! nigdy mi sie to nie zdarzylo, a moj sukces jest o tyle wielki, ze jestem na dosc ciezkich studiach - rachunkowosc no wiec jestem z siebie dumna
no wiec poza urodzinkami,ktore dzisiaj robię, opije jeszcze sukces sesjowy
A jutro jedziemy ze znajomymi nad morze o ile ktos bedzie w stanie prowadzic (pewnie padnie na mnie bo ze wzgledu na dukanie pewnie duzo nie bede pila - kolejna dobra strona diety)

GRATULUJE SPADKÓW WITAM ŚWIEŻYNKI
I życzę milej soboty!!!

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-06-26 o 16:59
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 17:12   #4880
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:

aha, na III waga stoi
tysiu.... to ty już na III jesteś?????????????
no nie wierzę..............

ja też byłam u fryzjera

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 17:19   #4881
Achika
Zadomowienie

Czarownico zycze najlepszej pod sloncem imprezy!!! a ja niedlugo mykam na grilla ...zabieram ze soba palki kurczaka co by nie faszerowac sie zadna kielbachaD
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 17:21   #4882
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Zrobiłam ser żółty W trakcie robienia nie wyglądał obiecująco - grudki, grudki, grudki. Sprawę tą świetnie załatwia soda. Ser biały zmieliłam w blenderze Teraz serek żółty sobie stygnie, ma taka budyniowatą konsystencję, już go trochę podjadłam przygotowując - przepyszny Inny niż zwykły żółty, ale jak na dukana to boski

Eksperyment z rozpuszczeniem marynaty w proszku w wodzie zamiast w oleju powiódł się. Ryba miała bardzo przyjemny smak, taki inny ale smaczna

A zgadnijcie co teraz siedzi w piekarniku
Stary 2010-06-26, 17:25   #4883
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość

A zgadnijcie co teraz siedzi w piekarniku
u mnie boski sernik, a u Ciebie pewnie też
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 17:36   #4884
kellysss
Zakorzenienie

ja tez zrobiłam ten sernik stygnie w piekarniku...
Chyba dzisiaj go nie bede ruszac...
wstawie na wieczór do lodówki a
jutro z rana bede sie delektowac......

A dzis nie mam pomysłu cos zjesc na kolacje...
Chyba którąs z rybek w puszce bo mam sporo....
tylko z czym ja by tu zjesc bo jestem na PP

czarownica.... udanej imprezki...na pewno bedzie super.....:ro za:

tysia...pokaz fotki

Kurcze a mnie dalej do tej nutelki ciagnie...
A nikt mi nie napisal ile ja tego moge zjesc a ja jem i jem...
chyba uciekam z domu to nie bede miala smaków...
Ide z małym na spacerek ...
do potem......

Stary 2010-06-26, 17:40   #4885
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
daizy ..witam

dziewczyny...mam wreszcie to mleko w proszku i co
No po co ja to kupiłam... . przeciez ono jest przepyszne....:love :
Mam to mlekowity.. Ile tego mozna jesc na dzien...??
Nutelka najlepsza biała...mmmmmmmmmmmmmm
własnie se ja wcinam...
tez dziś kupiłam mlego w proszku pierwszy raz na diecie i całe szczęscie
zrobiłam z niego kakowe trufelki z otrębami pszennymi (żeby ja mogła też wcinać) i z ryżem dumachnym zdecydowanie dla gości;
oczywiście wyszły przepyszne
ciesze się, zę dopiero na III fazie zdecydowałam się kupić to mleko, bo bym poległa
teraz ciągle chodze i wyjadam z lodówki i mam wyrzuty sumienia a ile sie nalizałam podczas przyrządzania

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 17:42   #4886
Achika
Zadomowienie

no mleko w proszku ejst super DD
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 17:48   #4887
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
Przygotowania do imprezki juz skonczone, TŻ pieknie sie spisal, wysprzatal cale mieszkanie, poukladal meble itd.. ma byc 16 osob a mam 14 miejsc hehe ja zrobilam kanapeczki i ciasto, reszta to kupne smakolyki... ale nie nie, ja tylko pije. Nie tkne tych grzechów - trzymajcie za mnie kciuki
życzę Ci udanej imprezy! świętuj!! i gratuluję sesji!

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
tysiu.... to ty już na III jesteś?????????????
no nie wierzę..............
tak , już od jakiegoś czasu, ale na takiej lekko przymusowej, bo na wakacje wyjeżdżam za granicę, a po wakacjach jeszcze ze 3 kg będę chciala zrzucić

Cytat:
tysia...pokaz fotki
fotek nie będzie, bo nie mam aparatu
Stary 2010-06-26, 18:03   #4888
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
u mnie boski sernik, a u Ciebie pewnie też
Dokładnie! Zaraz go wyjmuję i wcinam

Cytat:
ja tez zrobiłam ten sernik stygnie w piekarniku...
Chyba dzisiaj go nie bede ruszac...
wstawie na wieczór do lodówki a
jutro z rana bede sie delektowac......

A dzis nie mam pomysłu cos zjesc na kolacje...
Chyba którąs z rybek w puszce bo mam sporo....
tylko z czym ja by tu zjesc bo jestem na PP

czarownica.... udanej imprezki...na pewno bedzie super.....:ro za:

tysia...pokaz fotki

Kurcze a mnie dalej do tej nutelki ciagnie...
A nikt mi nie napisal ile ja tego moge zjesc a ja jem i jem...
chyba uciekam z domu to nie bede miala smaków...
Ide z małym na spacerek ...
do potem......
Mleka w proszku to wolno zjeść tyle co jest przepis na 1 porcję nutelki...z tego co pamiętam. Ja nutelki nie robię, raz zrobiłam była niezła ale dałam spokój bo chudnięcie mi opornie idzie...

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:

jem wlasnie obiad - placuszki kalafiorowe... na Dukanie to ja sobie umiem wszystko wmowic, wiec nawet mi smakuja ale do ziemniaczanych to im jednak daleko... autorka przepisu chyba miala wyzszy stopien zaawansowania dukanowego a co sie z tym wiąże wmawiania sobie smakow potraw no ale są calkiem spoko

pochwale sie jeszcze, ze pierwszy raz w moim zyciu mam cala sesje, poza dzisiejszym egzaminem (bo nie wiem jak poszedl, ale raczej slabo) do przodu za pierwszym podejsciem!!!! nigdy mi sie to nie zdarzylo, a moj sukces jest o tyle wielki, ze jestem na dosc ciezkich studiach - rachunkowosc no wiec jestem z siebie dumna
no wiec poza urodzinkami,ktore dzisiaj robię, opije jeszcze sukces sesjowy
A jutro jedziemy ze znajomymi nad morze o ile ktos bedzie w stanie prowadzic (pewnie padnie na mnie bo ze wzgledu na dukanie pewnie duzo nie bede pila - kolejna dobra strona diety)

GRATULUJE SPADKÓW WITAM ŚWIEŻYNKI
I życzę milej soboty!!!
Miłej i bezgrzesznej zabawy życzę i gratuluję sesji do przodu
Stary 2010-06-26, 19:16   #4889
joanasz
Rozeznanie

Cytat:
Tysia super, ze wyniki dobre, a @moze sie pojawi, baw sie dobrze

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
no to podsylam

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...pf_rd_i=468294

dostawa jest gratis
. ale nie nie, ja tylko pije. Nie tkne tych grzechów - trzymajcie za mnie kciuki[/QUOTE]
Czarownica super zabawy - jak widze Ty bardzo dietetycznie bediesz szalala gratki za sesje

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
. ale nie nie, ja tylko pije. Nie tkne tych grzechów - trzymajcie za mnie kciuki
to mialo byc
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 19:17   #4890
kataluna
Rozeznanie

Gratulacje za sesje dla Czarownicy.

Udanej zabawy dla wszystkich imprezowiczow.

Mleka w proszku mozna zjesc 4 lyzki to jest odpowiednik dozwolonej ilosci mleka zwyklego.
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości