|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
ale on miał zdjćę i slajdów
|
|
#1412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
obaliłam wczoraj całe wino i odpadłam, a rano ![]() ![]() ![]() takiego kaca to ja nie pamiętam ![]() Cytat:
biedny mały. ![]() Cytat:
![]() Ja bym może wytrzymała w takim klimacie, ale widzę czasem co się z ludźmi dzieje po pobycie tam w noc polarną. A Moskwa i zimą i latem mi się podobała. Tam widać i czuć tą potęgę. Pojedziesz do Rzymu staniesz na placu sw Piotra i myślisz "ech, jakie to małe, w tv wydawał się dużo większy" to samo w Londynie... W Moskwie jest odwrotnie, tam jest "o, k***a, jakie to wielkie" Chociaż diabelski młyn mają mniejszy od London Eye. Oczywiście musiałam się wpakować do niezabudowanej gondoli... Na początku trochę straszno, ale ileż można się stresować ![]() Za to Oko Moskwy wygląda tak: klik ![]() W sam raz do picia wina z Red ![]() Cytat:
![]() A później e-booka dorwałam i wysyłałam kumplowi do szpitala fragmenty, ale prosił bym przestała, bo się dziwnie na niego patrzyli jak czytał i co chwilę wybuchał śmiechem. Cytat:
![]() Ja najbardziej chcę Szkocję, Siedmiogród, a z egzotyki Indonezję i Denpasar. A tak to prawie wszędzie bym pojechała... ![]() Oglądanie zdjęć Red podkręca mi ciśnienie na podróżowanie ![]() edit: znowu zapomniałam napisać, Florens & Winter - śliczne zdjęcia w awkach. Winter się dzisiaj koloryzuje? ![]() Pokaż koniecznie efekt.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-26 o 12:27 |
||||
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała pojechać do Nowej Zelandii i Pułtuska/Półtuska?
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-06-26 o 12:27 Powód: popr |
|
|
|
#1414 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kolor się udał
![]() Dzisiaj dzień bez diety-jemy pizzę tzn ja mały kawałek i sałatkę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
A do której połowy Donaldzika? Półkaczki to nie ma czasem?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-26 o 12:36 |
|
|
|
#1417 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Betty wklejam efekt,ale kolor na żywo jest ładniejszy,taki ciepły brąz,w sumie bursztynem można go nazwać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1418 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
BTW co mi przypomniało, że przecież piliśmy z kolegą na opuszczonym dźwigu Boszzz, jaki to człowiek był młody i gupi, toć mogliśmy się pozabijać.W każdym razie moi znajomi mieli to szczęście wizytować Czarnobyl, chciałam też jechać ale oczywiście matka zrobiła scenę jak stąd do Pułtuska. O, tez byłoby faaajnie... |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Winterko - jak patrzę na twoją fryzurę, to zamarzyłam o prostej grzywce
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1420 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio podjęłam decyzję,że na razie do blondu nie wracam.
|
|
|
|
#1421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusisz tą grzywką... miałam kiedyś taką prostą i fajnie mi z nią było... gdyby tylko nie trzeba było jej co chwilę poprawiać, układać, podcinać.... ![]() A jakie fajowe kolczyki wypatrzyłam na powiększeniu tego z awka Cytat:
Jakaś niewtajemniczona się czuję Z ekstremalnych miejsc to piłam piwo zawieszona na linie wspinaczkowej zwieszonej z mostu, mocząc stopy w Wiśle. ![]() Po winie pewnie bym się nie wspięła z powrotem ![]() Za pierwszym zjazdem trochę długo trzeba było mnie namawiać, a na dole były zawody wędkarskie i wędkarze się zeszli dopingować, nawet mi linę do busa przywiązali... No to żeby nie robić sobie obciachu w końcu zjechałam. Po paru latach zaczepił mnie w knajpie chłopak i mówi, że ja na bungee skakałam, ja ![]() Okazało się, że to jeden z wędkarzy. Dziecko dostało na komórkę taki kawał: Dlaczego zespoły metalowe tak szybko graja? - Bo gdy się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy.
|
|
#1422 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Kolor w sumie wyszedł prawie identyczny jak na palecie ![]() a kolczyki to komplet z wisiorkiem.
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1424 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Może i ognista,ale nie brunetka,bardziej lekko ruda teraz jestem
![]() I wredna
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
mówi się, że % działają korzystnie na urodę kobiet , szczególnie na postrzeganie jej przez mężczyzn używających owych %. Ja do dzisiaj wiem, że działają też na odbiór wyglądu własnego , patrz mój avek. Wczoraj bardzo mi się podobał, a dzisiaj podzielam zdanie Małża, chyba wrócę do Tofi![]() Mam przymusowy dzień dziecka, wody nie ma i chodzę brudna, a pogoda piękna i mieliśmy jechać na łono natury
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to "zbójeckie' spojrzenie, mrr...
|
|
#1427 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Ogłaszam bankruta!
Kupiłam upatrzoną sukienkę na lato, kosmetyki ( tylko te potrzebne) a zapomniałam o dentyście w poniedziałek, przecież nie zapłacę mu w naturze ![]() A do wypłaty daleko.... Betty - zgadzam się w Moskwie wszystko wielkie, za wielkie i te korki i smog. Może i ma swój urok ale ja jednak wolę zachód. Aaa i te watahy bezdomnych psów.... chude, apatyczne, w ogóle nieagresywne.
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1429 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
W ramach moich dziwnych gustów muzycznych wklejam piosenkę,która ostatnio za mną "chodzi"
KLIKJa też bankrutuję,właśnie sobie przypomniałam,że mieszkanie zapomniałam opłacić idę to zrobić,jak ja nie lubię takich przelewów
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie rozmyślam ile mnie czeka wydatków "dodatkowych" w lipcu: czas do fryzjera, buty i kreacja na ślub. Stanik chyba jakiś też by się przydał...
Marzy mi się flakon Stelli i Madness. Będą musiały poczekać do sierpnia...
|
|
|
#1431 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1432 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No, na widok "Necroperversora" szybciej zabiło mi serduszko Cytat:
Moje kończyny są takie smoooooth, że ja nie wiem co to pumeks ![]() Najważniejsza jest odpowiednia profilaktyka, mój drogi ![]() Cytat:
A co, a co...? Cytat:
Aż mu się robią zacieki z brudu na kołnierzyku, o aromacie nie wspomnę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
|
|
|
#1433 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
To Ty chyba na rękach chodzisz! |
||
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Skleroza!
Florens, Stoooo Laaaaat! Niee, sunę 5 cm nad ziemią A serio, używam codziennie (a nie od święta... ) odpowiedniego kremu nawilżająco-wygładzającego m. in. z kwasem i mocznikiem, więc "nic mi nie narasta" , uskuteczniam kąpiele w soli leczniczej itp., itd.
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-06-26 o 15:54 |
|
|
|
#1435 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nie było go ![]() Włosy włosami, ale jakie Ty masz magnetyczne oczy Cytat:
Dobrze, że mi takie atrakcje nie grożą.Znacie kogoś, kto idąc odebrać dyplom wywinął orła? Nie? To już znacie Brawa dla tej pani. Niestety nikt nie uchwycił tego historycznego momentu na zdjęciu W załączniku wrzucam zdjęcia w kreacji dyplomowej i moje włosy zaraz po fryzjerze
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
O ja cię... Truskawo, wyglądasz szałowo
Róźik - co to za krem do twarzy z mocznikiem, hę? ![]() Teraz doczytałam, że on do stópek jest
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-26 o 16:02 |
|
|
|
#1437 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co tam moje magnetyczne oczy-Tru,ale Ty masz figurę
|
|
|
#1438 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Napisz coś więcej o tej soli, ona wygładza i nawilża czy cuś?Cytat:
Kurcze, a to Suchar jeden. Ale staranie nie poszło na marne bo wyglądałaś pięknie ![]() Ja też się zrobiłam na ubóstwo i idę zaraz na ślub. Wystroiłam się na czarno bo mam dyspensę panny młodej - gotki
|
||
|
|
|
#1439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taka dobra wróżba na przyszłość ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1440 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Gościu to dziekan. I coś faktycznie mu oko dokonuje akrobacji Zaiste Dobrze, że nie jestem przesadnie przesądna
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

) odpowiedniego kremu nawilżająco-wygładzającego m. in. z kwasem i mocznikiem, więc "nic mi nie narasta"
Dobrze, że nie jestem przesadnie przesądna