|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
ekhem.
Świata ! Mundial w RPA. Włosi odpadli, Francuzi i Grecy odpadli i Szwajcaria dzisiaj pojechała do domu. |
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pijem kwas ... acetylosalicylowy ? nie wiem czy dobrze wymawiam aspiryne znaczy sie - i tez dzis słabizna ze mnie - sił nie mam narzekać coś bym optymistycznego zagaiła ale co ?
polecacie jakąś książkę - moze być thrilerr prawniczy moze byc jakas proza dnia codziennego byleby nie bylo ckliwe a mialo duzo sarkazmu i ciętych ripostek - raczej nie fantasy i nie "stricte" o miłości - ma ktoś tytuł z rękawa łykłabym co - byle nie ckliwego |
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
i ja po plebejsku, piffko najlepsiejsze jest
Cytat:
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak nie na darmo białe winko przyniosłam do domu Patrzę na jakiś film na tvp2, w Sankt Petersburgu kręcony... Ja chcę na Białe Noce Przyszły weekend planuję w Lublinie, jak ktoś ma ochotę wyskoczyć gdzieś, to zapraszam.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-25 o 23:50 |
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
nie - jeszcze nie - łapie mnie a ja sie nie daje - albo mi się uda albo nie - idę jednak dziś w wyro - a wymyśliłaś prezent sobie ? czy może to zbyt private
![]() o wow ! jest avatar nowy - ale cos z byka patrzysz czy znów mam omamy - to zdjecie z basetami było takie chyba wesołe a tu coś piwka nie wchodzom? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-25 o 23:50 |
|
|
|
#1387 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A dziś przyszła do nas na wolontariat dziewczyna, która chce zdawać na weterynarię i nie chciala mi uwierzyć, że z natury jestem brunetką ![]() Cytat:
nie, nie, nie, Suchar to zupełnie inna osoba niż perfumolubny szef. Suchar mnie uczył, ale nie powiem czego, bo jeszcze ktoś znajomy przeczyta i juz wszyscy bedą wiedzieli w kim się platonicznie durzyłam przez połowę studiów ![]() Cytat:
z okazji urodzin i 1000 postów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gryxio by wolał Opium ![]() Nie wiem, czy ktoś trzymał kciuki, ale jeśli tak, to bardzo skutecznie - kupiłam kieckę na jutro Jutro wstawię lepsze zdjęcia.Betty, ja chcę się spotkać, koniecznie!!! Dla Mai a propos mundialu KLIK
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-25 o 23:57 |
|||||
|
|
|
#1388 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Najpierw butki takie, jak Skarbiątko,a teraz sukienka identyczna z Twoja
|
|
#1389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie z byka, tylko to moje sławetne zbójeckie, bandyckie spojrzenie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-25 o 23:56 |
||
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest absolutnie piękna - a ty w niej no że tak powiem szyta na ciebie - suchar ujarzmiony byłby nic byś robić nie musiała - łąąąąą zdradzisz sklep ? czy jakiś miejscowy butikoland bo niby nigdzie nie chadzam wtakim stylu no ale to dlatego ze nie mam - a taka czarna mogłaby czynić cuda, mieć trzeba na wszelkie wypadkidoczytałam ze zrozumieniem ze w centrum handlowym - zara? a z właosami to też pisałam ze naturalnie wyglądają - masz kumata fryzjerkę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-25 o 23:59 |
|
|
|
|
#1391 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja to głównie horrory i fantasy czytam... ![]() Ale na pewno mogę polecić książki Tomasa Harrisa o Hannibalu Lecterze - cudnie wciagające ![]() Niestety nie znam nic dowcipnego - próbowała czytać babską literaturę, ale tam pod przykrywką humoru jest w kółko desperacka pogoń za złapaniem męża ![]() Niektóre fantasy sa za to zabawne ![]() No właśnie, sama przeczytałabym cos pełnego sarkazmu - coś polecicie? ![]() ale śliczna jesteś w avku Cytat:
![]() Ja yez chcę Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-26 o 00:16 |
|||||
|
|
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[ Cytat:
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-06-26 o 00:21 |
||
|
|
|
#1393 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
A fryzjerka jest the best niom A co myslalaś?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze gada! polać jej!
żeś Ty szatynka, labo ciemny bląd ![]() Ale już późno ![]() Dobranoc!
|
#1395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z babsko - nastoletniej literatury polecam Chmielewską, prawie wszystkie jej książki mam przeczytane po 5 razy, albo i więcej. Nie są może zbyt rozwijające itp. , ale rozrywka superpiłka nożna wymiotła
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-26 o 00:30 |
|||
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym kiedyś nam sie zdarzyło z kumpelą miec identyczne i kelnerka przyszła do naszego stolika w takich samych - rowniez przemiła scenka się wywiązała Maja - mnie wciągły thrillery prawnicze steva o dźwięcznym nazwisku Martini - wciąga, jest ostro, po męsku ale po męsku a nie po pindrzalsku - taki old school, sensacja napisał kilkanaście ksiązek kazda dobra nie trzeba czytac w kolejnosci to samo mam z babską literaturą - nie umiem się przemóc Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-26 o 00:48 |
|
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co ja będę gadać - rzucę cytatem: - Co sprawia, że przeciętny chłopak, jakich wokół tysiące, zamienia się nagle w połówkę? Może zamiast szukać ideału, lepiej pomajstrować przy oczach? – Czy twój ojciec opowiada o statkach pełnych złota? – Nie, bo zna tylko 5 zwrotów: „kiedy obiad?” „kiedy kolacja?”, „gdzie gazeta?”, „zwolnij kibel” i „przełącz na dziennik”. - No to siedzimy. Polka i Duńczyk we włoskiej knajpce. Popijamy francuskie wino i czekamy na spaghetti z grecką fetą. Z głośników sączy się irlandzka muzyczka. Mam na sobie hiszpańską kurtkę, a Jasper – szwedzką bluzę. Pachniemy niemieckimi dezodorantami. Rozmawiamy po angielsku. Globalizacja.
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-26 o 00:49 |
|
|
|
|
#1398 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kolejny życiowy dylemat: nie wiem, czy na jutro prostowac włosy czy iść w kręconych. I nie wiem, jakie rajstopki do kiecy. W kwiaty (czarne cienkie z czarnymi nieprzezroczystymi kwiatami), koronkowe, kabaretki, czarne cieniutkie, beżowe
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-26 o 00:52 |
|||
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze te opisy, jak laska chodziła do psychoterapeuty, bo cierpiała na "tumiwisizm", a on dawał jej prochy po których latała po ścianach albo przysypiała... czy impreza, na której się wszyscy nachlali drinkiem Biały Miś (wódka z szampanem) i obudzili kilka dni później...
I mój ulubiony cytat (z głowy): - Na naszych firmowych imprezach wszyscy trzymają poziom! - Jak już nie mogą utrzymać pionu?
|
#1400 | |
|
|
Cytat:
![]() O, i jeszcze jeden dylemat mam. Kolor paznokci, króciutko obciętych, cóż, taka praca. Mam biały perłowy z opalizującymi kolorowo drobinkami, jasny różowy, czerwony malinowy i czarny...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorki proste miałas na zdjeciu jakimś wklejanym ale na avku tez raczej fale pazurki ja unikam błyskotek więc brałabym malinowy lub różowy a rajstopkami mnei dobiłaś - za duzy wybór - chyba musi grać zgodnei z Twoją koncepcją jak bardzo seksi i jak bardzo kusząco to będzie cieliste to czyste profesjonalne grzeczne ale jednak w tej kiecce juz i tak grzecznosć ci nie grozi wzór przykuje uwagę do nóg nie wiem zależy od butów ![]() oddalam sie spac - udanej imprezy dyplomowej Tru Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-26 o 01:16 |
|
|
|
|
#1402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie leży i świetny fason ![]() Cytat:
Ja dam znać około czwartku jak to się rozłoży, ale pewnie pt-so-nd... a może więcej, jak mnie kumpela zechce gościć ![]() Cytat:
![]() Kolejny toaścik: Zdrowie Pięknych Pań! A byłaś? ![]() Jak raz pojedziesz, to przepadniesz... to miasto Demon na które się zapada... Chociaż moskiewski spacer po Patriarszych Prudach, gdzie tramwaj Anushka dalej kursuje, też niezapomniany i mieszkanie Bulhakova Jak byłam w Moscow to na Patriarszych było lodowisko... I tak samo na Placu Czerwonym Schokoladnica zrobiła katok... Fabuła też ok... ![]() Nawet dobrze ukazali temperament Piterczyków... ![]() Bo Piterczycy prawie nie posiadają temperamentu, a faceci to straszni malkontenci.... Ale ta scena z przejażdżką motorówą po Newie i kanałach ![]() Aż pożałowałam że nie wydałam tych 5 stów za 10 min... Za to przejechałam się wodolotem z Peterhoff do Petersburga... i z podniesionym mostem... wtedy jest największa impreza, bo statki-krowy wpływają i wszyscy o 02 am łaża z piwami, na łodziach są dyskoteki a ludzie na brzegu otwierają szampana.... i tak codziennie... ![]() Bajka... A w tym roku już mnie nie zaproszono.... ![]() No jeszcze ze 3 tygodnie zostały ![]() I takie zakupy to ja lubię ![]() Cytat:
Ale podobno teraz z powodóe osobistych rozpiła się i robi na odwal się... nawet znajomych... więc nie zaryzykuję. ![]() Wenecja Północy
|
|
#1403 | |
|
|
Cytat:
Buty ukochane proste czarne szpileczki Zary, także wszystko będzie pasować. Wstępnie zdecydowałam sie na koronkę, jutro przymierzę, to się okaże, czy nie mają nadprogramowych dziurek. Wyglądać chcę tak, żeby się śnić Sucharowi do konca życia. Jako sukkub najlepiej ![]() Paznokcie już malinowe, włosy po myciu związuję w koczek jak zwykle i niech się dzieje co chce, przynajmniej dłużej pośpię. Petersburg piękny Może jakiś zlocik się urządzi z okazji Twojego przyjazdu? Skarbku, reflektujesz?
|
|
|
|
#1404 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Widzę,że jestem pierwsza
![]() Dzisiaj chyba będzie piękna pogoda,a my z małym siedzimy w domu,bo dobra mamusia "sprzedała" chorobę dziecku ![]() idę po kawę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1405 | ||||
|
perfumowy zawrót głowy
|
hello
![]() ale dziś pospałam do 7.30 to dla mnie rekord. Pogoda się robi super. Może pojedziemy na piknik? Favkes - ja oglądam z mężem mundial. Moi favoryci włosi odpadli zatem trzymam kciuki za niemców, w końcu to troszkę polska drużyna. Cytat:
Cytat:
![]() a tak na poważnie, chcesz taką pracę? ja za żadne pieniądze bym się podjęła. Znam wiele osób, które zajmowały się w niemczech opieką nad staruszkami i dziękuję. Nawet jakbym miała mieć 5000 euro miesięcznie, mówię nie - karmieniu, myciu, kremowaniu starych. obcych dziadków. Śliczne zdjęcia. Urlop znaczy się udany! Cytat:
![]() Cytat:
Ale zdecydowanie bardziej przyjazny niż Moskwa, Moskwa odpychająca. I ludzie też inni. Aktualnie marzę o Barcelonie raz jeszcze, bo mnie oczarowała okrutnie i jeszcze raz RPA - tam bym mogła zamieszkać A nigdy nie byłam a chciałabym: Amsterdam, Paryż, Rzym, Lizbona i greckie wyspy. I Nowy York chciałabym kiedyś odwiedzić ale to już chyba poza moim zasięgiem. Chyba życia mi nie starczy...
|
|
#1406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zazdraszczam Cytat:
Cytat:
powiem tylko, że marzy mi się cały świat ![]() A najbardziej Europa i Afryka
|
|
#1407 | ||||
|
Nindżopesz
|
Ooo, jak pięknie!
Pfff ![]() Cytat:
Piekarę oczywiście czytałaś? (taa, ja to w kółko "Piekara, Piekara") Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale mnie ścięło, poszłam spać po 20 i wstałam koło 9
|
||||
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Piekara to ten od Mordimera?
![]() Na Wędrowycza Pilipuika poluję, ale nikt ze znajomych nei ma, chyba wreszcie będę musiała zakupić ![]() Cytat:
![]() No to mi prawie cała Europa (Włochy, Grecja, Rumunia z Transylwanią, Niemcy, Francja, Hiszpania, Chorwacja, Austria, Szwajcaria, Norwegia, Finlandia, Rosja (Petersburg, Moskwa i wyprawa koleją transsyberyjską nad Bajkał ), Anglia i Szkocja itp...Z Afryki Egipt, Kenia i Tanzania, RPA, z Azji Chiny, indie, Japonia, Tajlandia z Kambodżą; Australia, USA (wschodnie i zachodnie wybrzeże), Meksyk, Peru... To z tych takich naj, naj...
|
|
#1409 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#1410 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

halo

) nie mam
z okazji urodzin i 1000 postów