|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Tak Trudno Jest żyć....
... Pomóż mi żyć , bo sama nie umiem ... Za dużo o jedną łzę .
|
#4592 |
|
Rozeznanie
|
"- Czemu taka jesteś? - Jaka? - Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? - Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny, które znasz." "Jego obecność działa na mnie jak lody czekoladowe." Potrzebna witamina M! -tęsknisz za mną? -... -czemu nic nie mówisz? -bo na pytania retoryczne się nie odpowiada. Edytowane przez Zuzka Z Czas edycji: 2010-06-26 o 12:14 |
|
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
zakryłam misiowi oczy, żeby nie widział, że znów płaczę. jeszcze jeden raz spotkać ciebie. jeszcze jeden raz tonąć w niebie. i pamiętaj. tylko z ziemi możesz patrzeć w niebo. - narysuję ci serce ekierką. - ekierką?! ale tak się nie da. - jak się kocha to się wszystko da.
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
NieidealnaJa- do mojej także -,- ... bierz, bierz <3
Cytują moje słowa, które nawet nie wyszły z moich ust. Mosty zaufania się zarwały, rzeka nabrała w kłamstwo, a brzegi zarywają się od fałszywych przyjaciół. Po co się tłumaczyć skoro i tak inny człowiek wymyśli kolorową plotkę? Piszczysz jak mały szczeniak tęskniący za matką. dzieje sie tak kiedy człowiek, człowieka ma w dupie
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
jak śmiesz burzyć coś, co ktoś zbudował sercem...
chyba nadeszła pora... by wreszcie pomyśleć o sobie... wyje*ana z torów leże na zwrotnicach życia... jeśli patrzysz komuś w serce, zamknij oczy... dalsza pogoń nie ma sensu. Ty zawsze będziesz uciekać przed moimi oczami. jestem dilerem uśmiechu. sprzedaję go smutnie na chodniku.
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
`nie możesz iść do przodu, patrząc w tył`
`nigdy nie cofaj się ! poczekaj aż inni dołączą do ciebie` `obfitość budzi przesyt` `miłość jest jak kwiat, który z pokorą schyla się ku innym kwiatom` `przebaczać wciąż przebaczać- oto szczyt miłości` `tylko miłość jest wieczna i przekracza granice czasu` ~*~ + cookiecrisp - nareszcie , no ! < 3 _mandarynka , xxgroszek07xx
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-26 o 12:57 |
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
i po raz kolejny zgubiłam się w "jutrzejszym wczoraj"
|
#4598 |
|
Raczkowanie
|
Podróż do tego miejsca była krótka ale wyczerpująca.... Mało się ruszałam, jak na moje ADHD byłam naprawdę spokojna. Dojechaliśmy i zaprowadzono mnie do mojego pokoju, dzieliłam go z jedną dziewczyną, wydała mi się miła. Pokazano mi inne sale. Wszystko okey. Trochę nie rozumiem tego, dlaczego tu jestem. Nie mogę nawet mieć telefonu, ani internetu. Ale nie jest źle. Trochę jak więzienie bo kraty w oknach i chyba to jest jakaś sekta, bo wszyscy mogą do wszystkich wchodzić, klamek nie ma. Pokłóciłam się z jedną kobietą w białym fartuchu to mi jakieś pastylki pomarańczowe dali, był odlot. Ale już się nie kłócę, bo po pastylkach tylko wymiotuję. On mnie w końcu odwiedził, ale powiedział, że to koniec, gdy spytałam dlaczego odpowiedział:
-Nie chcę mieć z wariatką do czynienia!!! Nie wiem co to ta wariatka, ale zabrzmiało to okropnie... |
|
|
|
#4599 |
|
Zadomowienie
|
Obecnie mój jedyny konkretny plan to delektować się winem, serem i zachodem słońca, które własnie barwi niebo rdzawą czerwienią. Podnoszę się ciężko, półprzytomna po zaledwie paru godzinach snu i pierwszą osobą, którą widzę jesteś Ty <3 |
|
|
|
#4600 |
|
Raczkowanie
|
byłeś tak bliski...jak we wczorajszym śnie, nie będziesz już w nim nigdy,
zbyt wiele jest między nami ludzi i zdarzeń. spakuję ci na drogę kawałek mojego zapachu, dotyk przelotny i kilka niedokończonych zdań. aniołem byłam, złamałeś mi skrzydło, już nie polecę do gwiazd... w twoim cieniu przysiądę na zawsze, niedoskonała wciąż będe obok. budząc się starsza o kolejną noc lękam się że nadejdą szare dni gdy zabraknie mi słów i barw a myśli umrą bez fantazji Proszę wróć zaszyć moje gardło. Ta miłość gdzieś się ulatnia. zatrzymaj czas i zapal światła
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#4601 |
|
Raczkowanie
|
żyj swoim życiem, nie innych bo inaczej nie ma po co. poświęciłam dużo energii na to co było wtedy dla mnie najważniejsze, najlepsze dla mnie tylko a nie dla Ciebie. życie jest piękne, jestem szczęśliwa i zadowolona ze wszystkiego co mnie otacza. nigdy nie wypuściłam ze swoich ramion szczęścia a przeszłość mam bardzo imponującą. a no i najważniejsze, umiem kłamać. a Ty tylko podejdź do mnie, przytul i powiedz, że złe sny są tylko snami , że pomimo przeciwności losu wytrwamy wszystko, że mnie nie opuścisz, że mnie potrzebujesz i jeszcze raz pozwól mi się zatopić w blasku Twoich oczu tak niepowtarzalnie za każdym razem... `chodz ciągle tylko cierpisz uśmiechasz się ` No bo on ma w sobie to cholerne ’’coś’’ poprostu bądź, przytul jak nikt! aż serca kiedyś przestaną nam bic ;* ______________ zostało tylko echo , ciebie już tu nie ma , nie zmienimy już nic . Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-06-26 o 14:05 |
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
<3
limitowanaa , without_demur moje. <3 TajemniczaPanna jak miło widzieć swój opis w podpisie. samotność, jakaś Ty przeludniona! dusza nie wychodzi na fotografii chandra rzuca mną od ściany do ściany gryź mnie i demoluj niewypowiedzianych słów wciąż za dużo w nas gardź codziennym uwielbiaj niepowtarzalne kwaśna na pozór wyciszona psychicznie chora i garderoba duszy ma swoje żurnale listy pisane miłością
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
budująco na każdym kroku.
tak źle już dawno nie było. potrafię siedzieć godzinami nic nie robiąc, wpatrując się w telefon i czekając na jedną wiadomość od Ciebie.. tak to na pewno miłość.
|
|
#4604 |
|
Zadomowienie
|
pomyśl kochanie...to nie boli ![]() to światełko w Twoich oczach sprawia ze szaleje. Pamiętasz bajkę o księżniczce na ziarenku grochu.coś w tym jest że wszystko mi przeszkadza a najbardziej brak Ciebie. A noc jest po to by wyć do księżyca i czekać na wiadomość z dwukropkiem i gwiazdką.
''Może i chciałabym Ci tyle powiedziec, ale serce bije mi tak szybko, puls szaleje, oczy wpatrują się w Twoje, chyba pozostało mi tylko słuchac Twego głosu, który tak idealnie rozstraja me serce.'' Edytowane przez katrin_love Czas edycji: 2010-06-26 o 14:31 |
|
|
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, nie szukam sensu, bo sens gdzieś upadł z kolejną dawką nerwów. kiedy odchodzisz - liczę, ile kroków już postawiłeś. czy nie widzisz jak mocno cię potrzebuję?
|
#4606 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: <3
Wiem , ze to nie opis ale tak sobie układałam i postanowiłam ze dodam .
Wiem ze ładny on nie jest ale to sa moje początki dopiero ![]() Ona tak bardzo go kochała , zrobiła by dla niego wszystko. On tak bardzo jej nienawidził zrobił by wszystko przeciwko niej. Ona gdyby miała złota rybkę jej życzeniem było by z nim być On gdyby miał złota rybkę jego życzeniem było by by ona zniknęła. Ona , pomimo to ze wiedziała ze już nie jest kochana przez niego , nadal kochała . Wieczorami , siedziała i płakała , nie miała komu się wyżalić ukrywała wszystko w sobie. Wiedziała ze nie może do niego napisać, ale któregoś razu odważyła się . Nie odpisał ., pomyślała pewnie jest zajęty , zaraz odpisze , po dwóch godzinach pomyslała , nie odpisze , jest zajęty , zajęty pisaniem z inną. W szkole uśmiechała się , nie chciała się nad sobą użalać wolała udawać ze wszystko jest dobrze . Pomimo tego , że go kochała i nie mogła z nim być życzyła mu szczęścia , szczęścia z ta inną Ona wiedziała jak bardzo kocha ta inna wiedziała wszystko , bo ta inna była jej najlepszą przyjaciółka. On nie krył się z miłością do niej. Ona widziała ze jest szczęśliwy , nie chciała odbierać mu tej radości ,dlatego wszystko w sobie chowała .Wszystkich chłopców odpychała od siebie , bo nie potrafiła o nim zapomnieć. Patrząc na jego szczęście wiedziała ze nie będzie z nim i ze już zawsze będzie sama , sama ze sobą w swoim małym smutnym ,płaczącym świecie
|
#4607 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Gapiąc się na jej tyłek twierdzisz, że mnie kochasz. Nie spojrzysz w moje oczy ... już nigdy więcej. Stanąć twarzą w twarz i zaufać, uwierzyć ... bez cienia łez tylko z miłością. - Kochałaś go, ta ?
- Tak ! Setki razy to powtarzałam... - A uwierz, że nie warto. Bo i tak prędzej czy później kopnie Cię w tyłek mówiąc, że to dla Twojego dobra. Bo w końcu zawsze chciał Twojego szczęścia. Zostawi Cię jak zużytą zabawkę, a kierować Tobą będzie jak marionetką, ale Ty nie masz nic do gadania, bo marionetki nie mają uczuć... Rzuci Cię w kąt nie dziękując za żadną pomoc, jaką kiedykolwiek mu udzieliłaś. - Ale to bez sensu ... - Skarbie, cała Wasza udawana miłość była bez sensu. ( realna rozmowa z przyjaciółką ) trochę bez wenowo
|
|
#4608 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
przeszłość oddzielić grubą kreską,
lecz może zdążę ułożyć wszystko przed śmiercią.. ![]() cornflower_ - wspaniała ![]() desiree01 - nie, o inną Desire_x3 ![]() ____________ ' - Mamo! Nie ma sałaty! - Za sałatą. - Dzięki mamo. '
|
|
|
#4609 |
|
Przyczajenie
|
- Wiesz gdzie leży niebo.? - Wiem, On jest moim niebem. -Czemu taka jesteś? -Jaka? -Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? -Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny które znasz... Obdarował mnie jednym ze swoich najpiękniejszych łobuzerskich uśmiechów, i wtedy zakochałam się w nim kolejny raz. -A Ty co mi obiecasz? -Mogę Ci obiecać, że się w Tobie zakocham i że to tylko kwestia czasu.<3 - Spada! Wypowiedz życzenie! - To Ty. - Co ? - Kiedy spełniają się marzenia, chciałabym mieć Ciebie przy sobie. Już zawsze. <3 Najjaśniejszą gwiazdę nazwała jego imieniem, by każdej nocy zaglądał do jej okna. <3 . - Co jest dla Ciebie ważniejsze, Twoje życie czy ja?- Zanim odpowiem, pozwól, że pierwszy Cię o coś zapytam. - W porządku. - Czy jest jakaś różnica, pomiędzy Tobą a moim życiem? On nie pisał bo nie wiedział od czego zacząć. Ona nie pisała bo myślała że On nie chce z nią pisać.. Poprowadź mnie tam gdzie miłość jest uczuciem najwyższym. <3 od dziś moim szczęściem będziesz Ty ! <3 Najpiękniejszy widok to Twoje oczy patrzące na mnie...<3 - czego ? - tego , że bezkarnie może sobie patrzeć w te jego czekoladowe oczy ... ' Szczęście to mieć cel i kogoś obok . ' Lubiła gdy przechodził obok niej,był wtedy taki prawdziwy. lubie czuć na sobie Twój wzrok bo na mnie nikt inny nie patrzy tak jak Ty ! <3 -Skąd wiesz, że to właśnie Ten -Bo, gdy Cię widzi to od razu się uśmiecha. [facebook] Wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie. Tęskniłam już tak sobie troszeczkę na zapas. [facebook] Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? Nie. Dla mnie nie. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. Przy tęsknocie tak... [facebook] - Miałeś zadzwonić, przecież wiesz jak mi zależy.. -Oszalałaś?! Po co miałem dzwonić, skoro mogłem przyjść i Cię zobaczyć? Właśnie dlatego tu jestem. -Dlaczego? -Z miłości Moja Mała, z miłości. [facebook] kiedy jest bardzo, bardzo smutno, pomyśl co Cię martwiło 3 lata temu o tej samej porze. nie pamiętasz? no właśnie. [facebook] Bezczelnie okradam ze wszystkich !!! A teraz parę moich: Musiałeś mi to zrobić, musiałeś usiąść sobie na przeciwko mnie w kościele? Już Ci nie wystarczy, że myślę cały czas o Tobie w domu, to mi jeszcze jedyną godzinę wytchnienia odbierasz. Jedno niewinne spojrzenie i już zawróciłeś mi w głowie. 3 dni temu nawet nie wiedziałam o Twoim istnieniu. Coś mnie boli, obawiam się, że to serce . Nie, nie jestem zazdrosna, ale wkurza mnie MAKSYMALNIE jak te dziewczyny piszą pod twoim zdjęciem "cudnie", "bosko", przecież to jest żenujące . Kto by pomyślał, że miłość tak baaardzo boli? Edytowane przez maly dran Czas edycji: 2010-06-26 o 14:52 |
|
|
|
#4610 | |
|
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;20262776]
love makes world go around . beer makes it go around twice a fast. [/QUOTE]/ miłość kręci światem dookoła. piwo robi to dwa razy szybciej./ Cytat:
Paralogiczna - jak zwykle mnie zachwiciłaś katrin_love - widzę siebie w podpisie, hoho szaleństwo ![]() ###
Pocieszenie w butelce czerwonego wina, dobrej muzyce i świecach Przyjaciele od buzi-buzi. Nie dziękuję, postoję. Wyssana z palca miłość wieku XXI Bezsenne noce gryzą mnie po kostkach i nadgarstkach proszą o łzy i tęsknotę |
|
|
|
|
#4611 |
|
Raczkowanie
|
schowała się do szafy, jak mała dziewczynka. miała nadzieję, że tam jej nikt nie znajdzie. że chowając się, ucieknie od problemów. zbyt duża dawka nerwów. - mam ochotę na coś słodkiego. - powinienem mieć jakieś ciastka w szufladzie. - miałam na myśli ciebie.
|
#4612 |
|
Przyczajenie
|
Szukając miłości zgubiła się za pierwszym zakrętem...
Gdy mnie zabraknie-wspomnij, gdy zatęsknisz-naucz się doceniać ! Umarły plany, wszystko to co było piękne, umarła miłość, w jednej chwili?Nie pojęte...!
|
#4614 |
|
Raczkowanie
|
` Zapomnij o tym co już masz, tylko teraz możesz mieć mnie na własność.
` Nie próbuj mnie nienawidzić. ` Wszystko, co mam to 'tu i teraz'. ` Jeśli załapiesz o co chodzi, momentalnie się zamkniesz bo nie chcę angażować się w związek, który nie wyjdzie. ` Dla Ciebie na szczęście jestem jedną z wielu, tych dziewczyn bez hamulców i bez problemów. ` Nie piję wódki z sokiem tylko sok z wódką. ` Będzie fajnie, choć nie znamy się prawie wcale bo ty wiesz, że mam coś w sobie, ale nie wiesz że to talent. ` Jeszcze dzisiaj będę niegrzeczna i tylko proszę, powiedz, że masz dziewczynę, bo mój chłopak na mnie czeka w pościeli z winem.
|
|
#4615 |
|
Zadomowienie
|
melduje się
___ miłość, nie jeden odpadł w przedbiegach mój zmysł ma zawyżone wymagania szukałam Cię, aby to co widzę w Twoich oczach zamknąć w swoich dłoniach, na zawsze spośród tysiąca donośnych krzyków tego miasta, nasłuchuję Twojego szeptu mankamenty serca, zakompleksione emocje nie lekceważ mojego wołania, nie omijaj mnie ubranej tylko w wstyd i łatwowierność zmarnowane słowa.
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() dawno mnie tu nie było ![]() ZakrenconaNaMaxa & RozowaSkeyterka nawet nie wiecie jak mi miło Toogether93 - Moja Oluś < 3Tylko nocą jestem sobą..
tylko księżyc wie jaka jestem naprawdę... Każdemu pisane jest inne niebo , lecz nie jest powiedziane , że zazna w nim smaku szczęścia
|
#4617 |
|
Raczkowanie
|
zapalam papierosa, spalone smutki strzepuję do kryształowej popielniczki. zapalam świeczki, jak dwa płomyki ciepłej nadziei.
nagle nachodzi mnie ogromna tęsknota. do niego, do porannego dzień dobry i wieczornego dobranoc, do przytulenia. proste słowa, gesty, ale z ogromnym ładunkiem emocjonalnym. chce tego. jestem ubezwłasnowolniona przez własne chore myśli. jest cicho, nie słucham muzyki. czerwcowy deszcz za oknem i długi wieczór. samotny i pusty. pójdę, zakocham się, on wyjdzie, a ja będę tęsknić. choć jeszcze ja sama nie zdaję sobie z tego sprawy. samotność znikła, zabił ją. zabiliśmy ją razem tamtym pocałunkiem, po którym specjalnie oblizałam usta. zawsze to robię, by poczuć, jak ktoś smakuję , by poczuć go jeszcze raz. byłam pijana tym pocałunkiem. wciąż jestem. pijana nim. ![]() ![]() ![]()
|
#4618 |
|
Zadomowienie
|
Trzymasz mnie z dala od krawędzi przepaści.
Dzieciństwo to królestwo, w którym nikt nie umiera.
|
|
#4619 |
|
Raczkowanie
|
Zachowam klasę w szpilkach od Prady, mówiąc
"Zasługuję na kogoś lepszego", nie znając nikogo lepszego w istocie. Ot, czyż nie suka? -Poczekaj coś zgubiłaś. -...? Co takiego? -Uśmiech... -Nie zgubiłam, zostawiłam w domu, bo nie chcę go marnować, zostawię go dla kogoś kogo pokocham... Zwolnij, bo Cię zgubię, a tego bym nie chciała... ` Karuzela uczuć była dla niej zbyt odważną zabawką Ostatecznym i najlepszym lekarstwem na melancholię miłości jest obdarzyć ją pożądaniem. I co Ty niby masz do zaoferowania światu? Ale naprawdę trzeba być skończoną dzi.wką, żeby czerpać jakąkoliek przyjemność z kopnięcia w tyłek jakiegoś bezbronnego młodzika. Co to był za uśmiech! Mógłby zatrzymywać pociągi! I serca. Nagrodził mnie uśmiechem, od którego dziewczynom spadają majtki. - To takie słoneczko - A Ty jesteś jego gwiazdeczką. Brzydota fatalnie wpływa na duszę. |
|
|
|
#4620 |
|
Zadomowienie
|
zatrzymaj czas,cholera ...jeszcze nie nacieszyłam się smakiem Twoich ust. nie tańcz zbyt wysoko,bo upaść możesz naprawde nisko. budzę sie codziennie z bananem na ustach,tak kochanie to Twoja wina. malinowa miłość...maliny dawno już zgniły. nie boję sie zakochać,boję sie tych wszystkich nieprzespanych nocy gdy odejdziesz. zapalam papierosa,liczę do stu i nic.nie zapomniałam o Tobie. spacery wydają się zbyt krótkie a Ty zbyt miły. wena mnie coś naszła ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

< 3