|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
żona
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
|
|
|
|
#4622 |
|
Raczkowanie
|
wygięta w jeden wielki znak zapytania. alergia na: 'nie martw się'. - myślisz czasem o nim? - czasem to o nim nie myślę.
|
#4623 |
|
Przyczajenie
|
w końcu wszystkie uczucia i wszystkie myśli prowadzą do złudzeń. chcę być z kimś, kto dojrzał, by mnie mieć. Uwielbiam gonić Cię wzrokiem, ukradkiem spoglądać co robisz i szybko zmieniać kierunek patrzenia, byś przypadkiem tego nie zobaczył. Wystarczyło,że znowu spędziłam z nim trochę czasu,a dawne zauroczenie powróciło. jeżeli się do Ciebie uśmiechnę, to przytulisz mnie - tak mocno ?
|
#4624 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętasz te serduszka na końcu zeszytu od matmy z Twoim imieniem w środku? To zapomnij. Teraz pokrywa je gruba warstwa korektora.
Lizaki zamieniły się na papierosy, praca domowa umarła śmiercią naturalną, a telefony są używane w klasie. cola zamieniła się w wódkę, a rowery w samochody. pamiętasz, kiedy zabezpieczać się znaczyło włożyć na głowę plastikowy hełm? kiedy najgorsza rzecz, którą mogłaś usłyszeć od chłopaka to że jesteś głupia. kiedy ramiona taty były najwyższym miejscem na ziemi, a mama była największym bohaterem. twoimi największymi wrogami było twoje rodzeństwo. kiedy w wyścigach chodziło tylko o to kto pobiegnie najszybciej. kiedy wojna oznaczała tylko grę karcianą. jedynymi narkotykami było lekarstwo na kaszel, a zioło oznaczało pietruszkę, którą mama wrzucała do zupy? najgorszy ból jaki czułeś to pieczenie zdartych kolan i łokci i kiedy pożegnania oznaczały tylko do zobaczenia jutro. Nienawidzę ,gdy mówisz ze to sie juz więcej nie powtórzy.. to tak jakbym miała uwierzyc, że ulepisz mi bałwana w środku lata...
|
#4625 |
|
Raczkowanie
|
Każde spotkanie z Tobą pozostawia w moim sercu trwały ślad.
|
|
#4626 |
|
Rozeznanie
|
Żegnaj kotku. whiskas się skończył.
|
|
#4627 |
|
Zadomowienie
|
Come along with me. Zbliż się do mnie .. Blew me out of sight . Zdmuchnij mnie wzrokiem. Like a tiger defying the laws of gravity. Jak tygrys łamiący prawa grawitacji . My body cries . Moje ciało płacze. Only tears to dwell upon . Pozostały tylko łzy. Remember, loves stronger. Pamiętaj,miłość jest silna. I'm a shooting star leaping through the sky. Jestem wystrzelającą gwiazdą skaczącą przez niebo . dziekuje
|
|
|
|
#4628 |
|
Rozeznanie
|
-Przyłapałam Cię! -nie rozumiem o co Ci chodzi. -patrzysz się w moją stronę! 'wleciała mi mucha do ucha i szepnęła w sekrecie : "Kochasz się mała w niewłaściwym facecie" połamałam czarne kredki, od dziś będę szczęśliwa. |
|
|
|
#4629 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie zadomowione już xD
Początki będą trudne, ale może się wkupie ![]() w końcu w kupie siła ^^ a kupy nikt nie rusza ;] Więc widzisz, będę obok aż do końca. To jest obietnica, którą mogę Ci dać ;* |
|
|
|
#4630 |
|
Raczkowanie
|
chyba nigdy wam nie dorównam.
_________________________ ______________ między, pomiędzy, gdzieś... mętlik w głowie... tak zaczęła się wakacyjna przygoda... |
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
uwierzyłam mu, i to była najlepsza decyzja jaką mogłam w życiu podjąć.
za każdym razem, boję się, że już nie wrócisz. polubiłam wschody słońca w moim pokoju, pochmurne niebo nad ranem, deszcz spływający po oknach mojego domu. tak bardzo uświadamiają mi, że jestem sama. polubiłam swą samotność. życie bez Ciebie- to dla mnie wszystko.
|
#4632 |
|
Rozeznanie
|
dreams_x33 już, już (;
Z punktu widzenia logiki to nie ma prawa bytu.. Nie emocjonuj się tak.. Umyj się i idź spać.. Nieważne dokąd uciekasz.. Zawsze wpadasz na siebie.. Nie wytrzymam bez twojej miłości.. Chciałabym wiedzieć, że jesteś przy mnie, gdy śpię i że będziesz, gdy się obudzę.. "Nic nie mów Błagam Cię To sekret i jeśli go Nie zdradzisz Wynagrodzę Ci Milczeniem.." Nie moja wina, że tęsknię.. |
|
|
|
#4633 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: ] wracam po któtkiej niezauważonej nieobecności. ;] ;pp .
* nic się nie zmieniło. nadal tęsknie ugryzł mnie jakiś miłosny komar, i to w serce 'Ciebie już tu nie ma nie zmienimy już nic' [ brak weny. kiedyś was odwiedzę miłych wakacji ]
|
|
|
#4634 |
|
Raczkowanie
|
i nie pomogło zasłanianie sobie oczu, nie pomogło zatykanie sobie uszu, było wciąż tak samo
this is like a flashback
[to jest jak wspomnienie] 'I think it's unbelieveable, how you give into the hands of fate.' ['nie do wiary, że oddajesz się w ręce losu.']
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
pożycz mi płuca bo moje się zapadły. nawet nie wiesz jaki byłeś cudowny, jeszcze dwa dni temu, przed startem w kosmos. słyszę coś jakby skrzypienie twoich kości chociaż wcale nie ma cię w moim pokoju. dzisiaj już jestem spokojniejsza o brak twoich słów. little by little eat me. nie widzę, nie słyszę, nie mówię. nie ma mnie i uderzam głową w ścianę. jest tak przyjemnie ciepła. to obraza dla mojego mózgu. jestem gwiazdą w konstelacji, super wielką czarną dziurą należącą do ciebie. zaśpiewajmy piosenkę pożegnalną. miałam sen. śniła mi się plaża, morze i nicość. w tej nicości Ty.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-06-26 o 19:40 |
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
HoneyIloveYou - bardzo mi miło.
![]() _________________________ ____ szczęście nie dla wszystkich. 'często nerwy i po uśmiechu głupie sprzeczki. potem tak mocno się kochamy i czujemy równowagę. rozumiemy, jakie jest to ważne'. <3 podobno nikogo nie można być pewnym. ale Ciebie. Ciebie jestem najpewniejsza na świecie. 'egoizm we dwoje'. 'wiem, że kochasz delfiny.. pozdrów je ode mnie..'. razem. tak na zawsze. <3
|
#4637 |
|
Zadomowienie
|
różne barwy ciszy bo teraz cała jestem strumieniem optymizmu..
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję + me9so3horny - wielbie Twoje opisy ![]() zjadłam 2, 3, 4, nie, 5 litrów lodów, nie pomogło, moje serce dalej jest gorące z miłości do Ciebie, nie zamarzło, nie stało się zimne. niestety nie. w jakiejś piosence naiwni śpiewają ' nic tylko Ty, nic prócz Ciebie ' ha też kiedyś w to wierzyłam, na szczęście już mi przeszło.
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2010-06-26 o 21:20 |
|
|
|
#4639 |
|
Raczkowanie
|
-Czemu mnie nienawidzisz? -Ja Ciebie nie nienawidzę. -To czemu ciągle wytykasz mi moje wady? -Bo Cie kocham
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-26 o 22:23 |
|
|
|
#4640 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() jestem tutaj nowa ale uwielbiaaam Wasze opisy:P ![]() postanowiłam się przyłączyć... 'nie lubię słów...niektóre są stworzone chyba tylko po to by je cofać' ...dzisiaj zaczyna się reszta mojego życia... wciąż rezygnuję ze snu, by usunąć parę kłód spod nóg. Najpierw rozplatała nerwy które zaczęły płynąć pod jej skórą luźno i miękko jak tasiemki Potem wyłączyła jego głos zapach akacji blask powietrza ciszę Patrzysz prosto w słońce powiedział Oślepniesz Milczała Zamknął jej powieki palcami jak się zamyka zepsutym lalkom albo umarłym... |
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam, co tylko mogłam, żeby uciec od tego uczucia, ale to jest jak ogon. .
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
(...) i przez dziurawą rurkę starać się wyssać ostatnie krople nadziei osiadłe na dnie kubka wypełnionego kiedyś szczęściem
a tam gdzieś głęboko w jej sercu nadal pijana zatacza się miłość do niego
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
maly dran - o ja cie , nie sądziłam , że komuś się spodobają , dziękuje słońce .
Gdy mi zimno Ciebie nie ma by ogrzac mnie. Teraz mowie , Ty nie sluchasz , nie obchodze Kiedy pragne, kiedy wolam , uciekasz gdzies Kiedy proszę nie ma cię przy mnie .. Bezsensowne jest czekanie na kogoś z kim się nigdy nie będzie... Kochałam Ciebie, Ty kochałeś mnie - ale nigdy nie kochaliśmy się nawzajem Mówiłeś, że moja miłość jest błędem...To ty popełniłeś błąd dając mi nadzieję! Wolę być chwilą w Twoim życiu... niż wiecznością w życiu innego! You make me feel so grand... I wanna give this world to you... / sprawiasz że czuje się najwspanialsza... chcę dac Ci cały świat Someone ask me what i saw in you , my only answer was everything/ ktoś zapytał mnie co w Tobie zobaczyłam , moją jedyną odpowiedzią było : wszystko I'll just pretend to hug you untill you get here / bede udawac ,ze Cię przytulam dopóki nie zjawisz się tutaj ___________ Po co żyć wspomnieniami, jak można chwilą?
kocham Cie skarbek . ;* Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-06-26 o 23:06 |
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
bo na przyjemność trzeba sobie zasłużyć.
zieleń Twoich oczu zawsze dodawała mi nadziei. jak zwykle. wszystko jednostronnie. nie chce być tylko przyprawą, która poprawia smak Twojego życia, a jego głównym składnikiem, który nadaje mu smak...
|
#4645 |
|
Raczkowanie
|
spać dziewczyny !!
)' - Czas wszystko zmienia.. - Tak mówią, ale to nie prawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje dokładnie takie samo jak było wcześniej..' |
|
|
|
#4646 |
|
Rozeznanie
|
Dobrze wiem że już dawno nie powinnam Cię kochać....
Termin ważności naszej miłości minął już trochę czasu temu. A on po roku i siedmiu miesiącach stwierdził ,że nadal ją kocha ,że jest ważna i chociaż inne dziewczyny w jego życiu były to i tak gdzieś tam w jego głowie przewijała się ona.. Chyba sam przed sobą bał się do tego przyznać przecież taki z niego twardziel,ale i tak nawet ten największy twardziel czasami nie może ogarnąć swoich uczuć. |
|
|
|
#4647 |
|
Przyczajenie
|
Już nie panuję nad zmysłami...Moje oczy są oczami wariata...Kiedy spotykają się z twoimi oczami.
...:Jest zimno:... ...:Boże jak zimno:... ...:W taką noc:... ...:Wolę zapomnieć:... ...:Że nienawidzę mężczyzn:... ...:Że miałam być niezależna:... ...:W taką noc nie chcę:... ...:Niczego o Tobie wiedzieć:... ...:Chodz weź mnie w ramiona:... ...:I nie opuszczaj do świtu:... Jeśli chcesz mnie zatrzymać-podaj mi rekę... jeszcze może mnie zatrzymać ciepło Twojej dłoni. gdzieś pomiędzy wierszami na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych... Płonącymi oczami mówimy sobie rzeczy nieogarnięte słowem. |
|
|
|
#4648 |
|
Raczkowanie
|
Uwierz , że pomimo łez jest mi wszystko jedno....
'Zanim znów go poprosisz , zanim pokażesz słabość pamiętaj , że jutro będzie tak samo .' - Kocham Cię . - A wiesz jak często pisałam Ci to . ? codziennie , tyle że nigdy nie odważyłam się wcisnąć WYŚLIJ . Chciałabym choć na chwilę stać się nią . Dotyk Twych rąk nie cieszy mnie już. I magią słów zdobyłeś mnie... Popatrz na mnie tak jak patrzysz na nią . - Ty wiesz jak ja się czuję gdy widzę was razem . ? - jak . ? - jak małe dziecko , któremu inne zabrało jego ulubioną zabawkę . Co takiego ona ma , czego we mnie brak ? Może w innym życiu poczuję co to szczęście. W innym życiu odnajdę Cię .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , Edytowane przez almostlover Czas edycji: 2010-06-27 o 08:53 |
|
|
|
#4649 |
|
Raczkowanie
|
...
tyle dróg przed nami... którą muszę iść, by dojść do drzwi z napisem : 'wszystko o czym śnisz'... ? ...
|
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
We independent women, some mistake us for whores/
My niezalezne kobiety, niektorzy mylą nas z dziwkami Sleepin' the grey flannel life / Przesypiajac szare flanelowe życie Your touch is so magic to me/ Twój dotyk jest dla mnie taki magiczny And I bet that I can make you believe In love and sex and magic/ I założę się, że mogę sprawić, byś uwierzył W miłość i seks, i magię this is the part where we fall in love/ W tym momencie zakochujemy się w sobie
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

klask i: ]
] 

)