etorebka.pl - część X - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-26, 09:36   #301
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część X

Dziękuję dziękuję dziękuję!!!

Dziękuję za skorzystanie z kodu dziś o 10.22
Proszę pochwal się zakupem i powiedz że nie wzięłaś za pobraniem
Stary 2010-06-26, 09:53   #302
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Co tu tak pusto, wszyscy wyjechali?
Wczoraj tylko czytałam- nic nie pisałam, bo "umierałam" Rehabilitant tak mnie wymasował i rozćwiczył, że myślałam, że do domu się nie doczołgam A w domu laptop do łóżka i jedyne co byłam w stanie zrobić to klik-klik-klik, a podobno był to masaż leczniczy

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
O rany dziewczyny co za dzień .
Pojechałam na 15 po wpis z finansów publicznych.
Facet miał mieć egzamin o 15:30 i miał nam wpisać oceny. Wyobraźcie sobie, że się spóźnił 1,5 godziny i przyjechał na 17 .. Oprócz tego zapomniał naszych prac, ale miały przyjechać za godzine...... przyjechały NIESPRAWDZONE

Cudem go wybłagałam, żeby sprawdził na miejscu pracę moją,TŻ i trójki naszych znajomych .... a jeszcze mówił "spokojnie, proszę się nie denerwować, zdążymy"

Przyjechałam do szkoły o 15, a wyszłam o 19:30
Nic nie poradzi na takich ludzi, profesor (doktor) to jest bóg, a reszta, plebs, niech się nie wychyla Tak to już jest, bardzo nie lubię jak ktoś nie szanuje czasu i pracy innych.

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Maris:

Rozpięta swobodnie mieści wiele formatów a4, jest wówczas ciut większa, niż Ana.
Spięta jest średniej wielkości i taka mi się najbardziej podoba.
Skórka nie świeci się tak, jak na zdjęciach. Jest taka "łuskowata", trochę śliska, trochę matowa. Dość gruby materiał.
To taka nowoczesna klasyka
Bardzo fajna, ciekawie wygląda
Cytat:
Simon:

Nadal trochę pognieciona, ale już jest lepiej.
Chyba już wszystko było o niej napisane Kolor prawie taki sam, jak Elvie i taka sama miękka skóra.
Zaplątało się jeszcze jedno zdjęcie maris.
A Simon to wiadomo, śliczna

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam urodziny i z tego powodu zrobiłam sobie dzień wolny - także od internetu
Spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe Życzę oczywiście dużo torebek, ale przede wszystkim spełnienia marzeń tych dotyczących podróży i wszystkich innych

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Nic nie ma Na początku tego roku uczelnia mając możliwość rezygnacji z tego wszystkiego i wykorzystała to. Podobno takie zarządzenie było czy coś. Rektor nam nawet mówił, że bardzo się cieszy, że nie ma indeksów, bo nie lubił np. sytuacji, w której pomimo tego, że student zaliczył wszystkie egzaminy w pierwszych terminach miał problemy z zaliczaniem semestru np. dlatego że spóźnił się z oddaniem indeksu do dziekanatu, albo to latanie po wpisy do wykładowców też było męczące. W ogóle bardzo sobie chwalę uczelnie, którą wybrałam bo chociażby pod względem organizacji jest na naprawdę wysokim poziomie.
Boże to brzmi jak bajka jakaś, jak ja bym chciała żeby moja uczelnia z tego wszystkiego zrezygnowała

Cytat:
Jeszcze Nas naciągnął na kalkulatory (ma jakies udziały bo się komuś wygadał) ... powiedział "ja Was nie zmuszę żebyście kupili ten kalkulator, ale bez niego nie zdacie egzaminu bo nie starczy Wam czasu" i każdy musiał bulić 75 zł za kalkulator (a wszystkie 5 kierunków u Nas ma statystyke).
A to widzę podobna sytuacja jak u mnie. Tyle tylko, że my musieliśmy kupić książki i ćwiczenia autorstwa naszego wykładowcy/ćwiczeniowca do łaciny Nie mogło być tak jak na innych uczelniach, że każdy uczy się z tego co ma, w końcu łacina to martwy język- książka po rodzicach, ciociach czy wujkach też się nadaje Doszło nawet do tego, że gość sprawdzał nam czy mamy na pewno nowe komplety, bo jak ktoś miał używany albo co gorsze- xerówkę to było to konfiskowane

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
Koźminski
Ooo mój ojciec tam pracuje

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
a ja właśnie jestem po ... i podobało mi się (z tym że film bardzo odbiega od książki - jak to często bywa - nad czym bardzo ubolewam)
ale za to zakochałam się w Jacobie
Jacob to najbardziej znienawidzona przeze mnie postać zarówno z książki jak i z filmu Nie wiem dlaczego tak go nie lubię, ale od razu jak czytałam książkę ( książki właściwie) to mi się nie podobał
A książki bardzo lubię czytać, filmy oglądam tylko okazjonalnie- nie jestem maniakiem filmowym.
Cytat:
Dobra dziewczyny jadę ... trzymajcie kciuki, nogi, ręce i cokolwiek jeszcze, żebym zdała

Bardzo ładnie proszę o skorzystanie z mojego kodu

Edytowane przez nebya
Czas edycji: 2010-06-26 o 09:55
nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 10:17   #303
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Jacob to najbardziej znienawidzona przeze mnie postać zarówno z książki jak i z filmu Nie wiem dlaczego tak go nie lubię, ale od razu jak czytałam książkę ( książki właściwie) to mi się nie podobał
A książki bardzo lubię czytać, filmy oglądam tylko okazjonalnie- nie jestem maniakiem filmowym.
Ja Jacoba wyobrażałam sobie znacznie gorzej (przez te jego długie włosy a ja nie lubię jak koleś takie ma) ale jak wczoraj zobaczyłam film i jakie ma króciutkie włosy to przepadłam takiego TŻ mogłabym mieć
Stary 2010-06-26, 10:21   #304
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj tylko czytałam- nic nie pisałam, bo "umierałam" Rehabilitant tak mnie wymasował i rozćwiczył, że myślałam, że do domu się nie doczołgam A w domu laptop do łóżka i jedyne co byłam w stanie zrobić to klik-klik-klik, a podobno był to masaż leczniczy

Nic nie poradzi na takich ludzi, profesor (doktor) to jest bóg, a reszta, plebs, niech się nie wychyla Tak to już jest, bardzo nie lubię jak ktoś nie szanuje czasu i pracy innych.

A to widzę podobna sytuacja jak u mnie. Tyle tylko, że my musieliśmy kupić książki i ćwiczenia autorstwa naszego wykładowcy/ćwiczeniowca do łaciny Nie mogło być tak jak na innych uczelniach, że każdy uczy się z tego co ma, w końcu łacina to martwy język- książka po rodzicach, ciociach czy wujkach też się nadaje Doszło nawet do tego, że gość sprawdzał nam czy mamy na pewno nowe komplety, bo jak ktoś miał używany albo co gorsze- xerówkę to było to konfiskowane
To cię zrelaksował "na śmierć"

Ja też musiałam mieć książki moich wykładowców

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 11:16   #305
Iduś
Zakorzenienie

Zaliczylam , ale TŻ nie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 12:02   #306
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja Jacoba wyobrażałam sobie znacznie gorzej (przez te jego długie włosy a ja nie lubię jak koleś takie ma) ale jak wczoraj zobaczyłam film i jakie ma króciutkie włosy to przepadłam takiego TŻ mogłabym mieć
O nieeee, w ogóle nie w moim typie To już ładniejszy jest ten Pattinson, chociaż on też niespecjalnie mi się podoba A w filmie to już w ogóle śmiesznie wygląda W ogóle aktorzy wybrani do tego filmu nijak nie pasują, no ale każdy sobie inaczej postaci książkowe wyobraża

Tak w temacie książek to ja czytam teraz " Zaginiony symbol"- jak na razie bardzo mi się podoba
Cytat:
To cię zrelaksował "na śmierć"

Ja też musiałam mieć książki moich wykładowców
Taaak, a w następnym tygodniu powtórka ( od poniedziałku do piątku)

To widzę, że nie tylko u nas tak było Ja wszystko rozumiem, wielu wykładowców pisze książki i super, ale jak do tej pory nie spotkałam się z przymusem ich kupowania Jeden uczący mnie pan też napisał książkę i powiedział do nas tylko, że według niego jest ona najlepsza, bo to on ją napisał ale nie zmusza nas do kupienia, bo to samo tylko inaczej sformułowane znajdziemy w starszych książkach, które na pewno mamy.

Cytat:
Zaliczylam , ale TŻ nie
Gratuluje A TŻ, no trudno się mówi, w końcu zaliczy

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 12:30   #307
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety tak to jest z filmami. Dla mnie chyba jedynym filmem, który bardziej podobał mi się od książki było "Pachnidło"...
Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
też mam takie odczucia co do Pachnidła ...
film oddawał cały urok i mam wrażenie, że dawał więcej poprzez samo zobrazowanie historii ..
Mnie też się bardziej podobał film niż książka! Ale nie wiem czy to nie zasługa tego, że film widziałam pierwszy... więc czytając książkę wyobrażałam sobie już sceny z filmu, zawsze to inaczej jak książkę się najpierw czyta. Ale książka też niezła! To jedna z tych które czytam raz na jakiś czas i zawsze mnie ciekawi..

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 12:42   #308
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Zaliczylam , ale TŻ nie
gratuluję, a za TŻ trzymam kciuki, na pewno poprawi
Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Mnie też się bardziej podobał film niż książka! Ale nie wiem czy to nie zasługa tego, że film widziałam pierwszy... więc czytając książkę wyobrażałam sobie już sceny z filmu, zawsze to inaczej jak książkę się najpierw czyta. Ale książka też niezła! To jedna z tych które czytam raz na jakiś czas i zawsze mnie ciekawi..
ja też najpierw widziałam film, ale książka dużo bardziej mnie wciągnęła

a jeśli chodzi o serię "Twilight" to czytałam wszystkie cztery tomy i jak dla mnie to był zmarnowany czas typowo, tendencyjna historia. Filmowy Jacob kompletnie nie w moim typie, już wolę Pattisona, podobają mi się jego wiecznie rozmierzwione włosy i oczy

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 12:48   #309
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Zaliczylam , ale TŻ nie
gratulacje
TŻ na pewno poprawi
a widzisz, tak się martwiłaś
Stary 2010-06-26, 12:58   #310
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
A czytałaś Cień - Cody McFadyen?
Nie, ale przeczytałam właśnie recenzję i z pewnością w niedługim czasie po nią sięgnę

Cytat:
Jeśli chodzi o Zmierzch to najpierw widziałam film, a później przeczytałam książki. Książki czytało się super, bo mimo, że akcje te same w książce są inaczej rozegrane, a obraz postaci miałam już i tak z filmu, przez co w książce bardziej faworyzowałam Jacobowi
Chyba dlatego, że mój TŻ jest do niego baaardzo podobny
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 13:27   #311
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Nie, ale przeczytałam właśnie recenzję i z pewnością w niedługim czasie po nią sięgnę

Jeśli chodzi o Zmierzch to najpierw widziałam film, a później przeczytałam książki. Książki czytało się super, bo mimo, że akcje te same w książce są inaczej rozegrane, a obraz postaci miałam już i tak z filmu, przez co w książce bardziej faworyzowałam Jacobowi
Chyba dlatego, że mój TŻ jest do niego baaardzo podobny
Polecam! koniecznie musisz ją przeczytać

Oddawaj TŻ!
Stary 2010-06-26, 13:58   #312
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
gratuluję, a za TŻ trzymam kciuki, na pewno poprawi

ja też najpierw widziałam film, ale książka dużo bardziej mnie wciągnęła

a jeśli chodzi o serię "Twilight" to czytałam wszystkie cztery tomy i jak dla mnie to był zmarnowany czas typowo, tendencyjna historia. Filmowy Jacob kompletnie nie w moim typie, już wolę Pattisona, podobają mi się jego wiecznie rozmierzwione włosy i oczy
Generalnie to zawsze książki mnie wciągają bardziej, w ogóle uwielbiam czytać to moja druga miłość po torebkach, tyle ile ja czytam książek w ciągu roku to sama sie sobie dziwie I jak mówią w telewizji na przykład że ludzie czytają 1 książkę rocznie to:
Akurat serii Zmierzchu nie czytałam, ale nie mam też specjalnie na to ochoty Nie wciągają mnie wampiry, wole zdecydowanie morderstwa, detektywów zagadki Ale offtopa zrobiłam Przepraszać

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:28   #313
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje
TŻ na pewno poprawi
a widzisz, tak się martwiłaś
I tak fuksem zaliczyłam bo bylo max 5 pkt, a ja miałam 2,5 pkt ... TŻ miał 2 i już nie zaliczył ...

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-26, 14:36   #314
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie to zawsze książki mnie wciągają bardziej, w ogóle uwielbiam czytać to moja druga miłość po torebkach, tyle ile ja czytam książek w ciągu roku to sama sie sobie dziwie I jak mówią w telewizji na przykład że ludzie czytają 1 książkę rocznie to:
Akurat serii Zmierzchu nie czytałam, ale nie mam też specjalnie na to ochoty Nie wciągają mnie wampiry, wole zdecydowanie morderstwa, detektywów zagadki Ale offtopa zrobiłam Przepraszać

ja tez uwielbiam ksiązki kryminalne - kiedys duuuzo czytaŁam , nie czytaŁam lektur tylko agate christie , a mature zdaŁam na 5 - taka miaŁam fantazje rozwinętą -
chce wrócic do tego czytania znów - bo zaniedbaŁam niestety

polecam mój kod rabatowy - przymierzam sie do zakupu - chcialabym w przyszlym tygodniou juz zamowic cos
Stary 2010-06-26, 15:01   #315
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra dziewczyny jadę ... trzymajcie kciuki, nogi, ręce i cokolwiek jeszcze, żebym zdała
trzymałam mimo że nie wiedziałam że prosisz o wsparcie

Cytat:
harajuku!
kojarzy mi się, że kiedyś pisałaś, że kliknęłaś kuferek kremowy z Kappahl - dobrze pamiętam?
jeśli tak to czy mogłabym prosić Cię o jego zdjęcie?
Kochana-tym razem to nie ja , nawet nie wiem o jaki kuferek Ci chodzi ? hiihi
Cytat:
Zaliczylam , ale TŻ nie
gratulacje-gdybym wiedziałam od początku, że mam trzymać kciuki to Tż też by zdał... poproawi student bez oblanego egzaminu to....student bez zaliczonego egzaminu
ale głupio piszę wiem...ale to efekt tego, że rodzice wyjechali, wróciłam nawet zadowolona od fryzjera, kupiłam torebkę w orsayu i naszyjnik klucz w re ajjjjj

Cytat:
I tak fuksem zaliczyłam bo bylo max 5 pkt, a ja miałam 2,5 pkt ... TŻ miał 2 i już nie zaliczył ...
poprawi

zaskoczone będziecie jak Wam zdradzę że mam nową torebkę? w orsayu za 29 90 potem wkleje zdjęcie bo muszę posprzątać bo Tż do mnie jedzie na 2 tygodnie a mam taki syf że biedny by nie miał nawet gdzie usiąść :

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 15:18   #316
Mondzia
Zadomowienie

Ślepa jestem i nie mogę znaleźć na stronie informacji i kosztach wysyłki.

Aha - i jak to jest z tymi zniżkami 5 %, jak stanę się klientką i ktoś skorzysta z mojego kodu - to mam większą zniżkę? Czy jak to z tym jest?

Samą miłością nie wyżyjesz...

Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 15:30   #317
a*a*a*
Ania

Cytat:
Ja też zawsze wolałam książki, ale dobrym filmem nie pogardzę
Właśnie oglądam Adwokata Diabła - chyba już 3 raz. Bardzo dobry
Ja też książki

Cytat:
też mam takie odczucia co do Pachnidła ...
film oddawał cały urok i mam wrażenie, że dawał więcej poprzez samo zobrazowanie historii ..

Cytat:
A jeśli chodzi o "Pachnidło" to dla mnie i książką i film są dobre, ale jednak książka ma to coś poza tym reżyserowi zabrakło pewnego wyczucia przy kręceniu jednej z ostatnich grupowych scen

proszę o skorzystanie z kodu
Jedna z ostatnich scen grupowych Jak to tajemniczo zabrzmiało

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Ja kiedyś też nie lubiłam czytać książek, aż nie trafiłam na takie które mnie zainteresowały czyli sensacja, kryminały, thrillery.
Pierwszą książkę, którą kupiłam (Coben), kupiłam tylko po to, żeby wypełnić półkę jakimiś ładnymi książkami w nowym mieszkaniu (tak wiem, to trochę płytkie było), ale jakoś otworzyłam pierwszą stronę i sama się przeczytała teraz jak tylko mam chwilę to czytam i nawet sprawia mi to więcej przyjemności niż oglądanie filmów (! )

Wiecie co?
Wczoraj przymierzyłam sukienkę w której jadę na wesele i się załamałam jak ja grubo wyglądam! A za miesiąc jadę na wakacje z grupą znajomych! Normalnie przez najbliższy miesiąc jem minimum - minimum i ćwiczę jak głupia! Na szczęście (i też nie) chwilowo jestem bezrobotna, więc mam na to czas...
Też jestem fanką Cobena Uwielbiam kryminały i thrillery. Przeczytałam większość jego książek

Ja wczoraj założyłam sobie krótkie spodenki (w domu oczywiście) i porobiłam fotki żeby tak z daleka, na spokojnie zobaczyć czy grubo wyglądam
Po tych doznaniach doszłam do wniosku, że biorę się za Dukana. Tak patrzę na opis Iduś, prawie 5kg mniej, oj ja też tak chcę.

Cytat:
O nieeee, w ogóle nie w moim typie To już ładniejszy jest ten Pattinson, chociaż on też niespecjalnie mi się podoba A w filmie to już w ogóle śmiesznie wygląda W ogóle aktorzy wybrani do tego filmu nijak nie pasują, no ale każdy sobie inaczej postaci książkowe wyobraża

Tak w temacie książek to ja czytam teraz " Zaginiony symbol"- jak na razie bardzo mi się podoba
Ja zaczęłam czytać Klucz Salomona (to chyba 3 część po Kodzie da Vinci) zaraz po premierze książki i do tej pory jej nie skończyłam Ale nie dlatego że nuda, tylko kurczę nie mam kiedy...

W Zmierzchu mnie okropnie denerwowała dziewczyna grająca Belle. Porażka. Przez cały film jedna i ta sama mina, zero emocji, nic

Bardzo proszę o skorzystanie z mojego kodu, chciałabym nawet 4 złote dodatkowe

harajuku-fish czekamy na fotki, dawaj, dawaj

Edytowane przez a*a*a*
Czas edycji: 2010-06-26 o 15:39
a*a*a* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 15:30   #318
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mondzia Pokaż wiadomość

Aha - i jak to jest z tymi zniżkami 5 %, jak stanę się klientką i ktoś skorzysta z mojego kodu - to mam większą zniżkę? Czy jak to z tym jest?
Przesyłka kosztuje 9 zł, co do systemu rabatowego, zajrzyj na pierwszą stronę wątku Większej zniżki niż 5% nie masz, ale jak ktoś skorzysta z twojego kodu, dostanie 5% zniżki i taka sama kwota zasila Twoje konto. Jeśli Ty coś kupujesz wyglada to tak samo...
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 15:41   #319
a*a*a*
Ania

Cytat:

http://etorebka.pl/s41.php - koszty przesyłki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 15:48   #320
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Dziewczyny które mają Pelaye, jesteście zadowolone?
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 16:12   #321
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Zaliczylam , ale TŻ nie
Dobrze,że chociaż ty ja dziś dostałam 4 wpisy A już myślałam, że będę musiała w tygodniu po nie biegać

Cytat:
Jejuku oni w tym fimie wszyscy są Kobiety też, jak dla mnie nie wyglądają tajemniczo i mrocznie tylko kiczowato i śmiesznie Chciałam obejrzeć te filmy ale skończyło się na tym,że objerzałam je w 5 minut-ciągle przewijałam-co za żenada Przystojniaków też nie widziałam same dzieciaki Litości tyle ton makijażu nawet w modzie na sukces nie ma

Cytat:

Coś dla 14latek albo mniej

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

gratulacje-gdybym wiedziałam od początku, że mam trzymać kciuki to Tż też by zdał... poproawi student bez oblanego egzaminu to....student bez zaliczonego egzaminu
ale głupio piszę wiem...ale to efekt tego, że rodzice wyjechali, wróciłam nawet zadowolona od fryzjera, kupiłam torebkę w orsayu i naszyjnik klucz w re ajjjjj

zaskoczone będziecie jak Wam zdradzę że mam nową torebkę? w orsayu za 29 90 potem wkleje zdjęcie bo muszę posprzątać bo Tż do mnie jedzie na 2 tygodnie a mam taki syf że biedny by nie miał nawet gdzie usiąść :
To zaszalałaś Ciekawa jestem torebki-ostatnio na polowaniu widziałam dwie-ale drogie jedna za 99zł a druga chyba 69zł albo 59zł

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Właśnie ostatnio były piękne zdjątka plus relacja zadowolonej posiadaczki Mam zamiar kliknąć jakoś niedługo
No i nadal nie wiem czy coś do tej pelayi brać-znaczy ane w granacie ew. szara Koleżanka niezdecydowana znowu też się wacha między tymi dwoma i zrzuciła wybór na mnie

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-06-26 o 18:02
Stary 2010-06-26, 16:22   #322
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Kochana-tym razem to nie ja , nawet nie wiem o jaki kuferek Ci chodzi ? hiihi
a dałabym sobie głowę uciąć, że to Ty
no nic
Stary 2010-06-26, 16:37   #323
agusia642
Zakorzenienie

nebya, jest wykładowcą tam ?
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 17:09   #324
starlit
catch me if I fall.

Dzisiaj bylam umowiona na odbior osobisty z allegro i Pani kupujaca ode mnie miala emilke Wiec spytalam czy z wizazu, ale okazalo sie, ze nie
No, ale o sklepie etorebki i tak wiedziala, cwaniara (Jesli tu wejdziesz, pozdrawiam)

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość

fajna jest, duzo przegrodek, wygodna. Polecam
Stary 2010-06-26, 18:14   #325
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
mnie akurat zawsze kręcił temat wampirów ale wolę serie Anny Rice czy film "Dracula" Coppoli niż cokolwiek związanego ze "Zmierzchem":rolleyes :
Cytat:
no co
Cytat:
tak, jeśli ktoś skorzysta z twojego kodu, to 5% kwoty z jej zakupów idzie na twoje konto rabatowe

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-06-26, 18:36   #326
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
)
O święty lolu

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-26, 19:25   #327
a*a*a*
Ania

Cytat:
no co
Cytat:
O święty lolu
no co?..nic nic
Czyim patronem jest św. LOL?

Ja właśnie jestem po seansie Alicji w Krainie Czarów, żałuję że nie widziałam 3D w kinie, bo zdjęcia są boskie. W ogóle film mi się bardzo podobał, zarówno przez wzgląd na reżysera, obsadę, wspomniane zdjęcia, muzykę. Zresztą nie po raz pierwszy na planie spotkały się osoby odpowiedzialne właśnie za te rzeczy. Ja polecam

Edytowane przez a*a*a*
Czas edycji: 2010-06-26 o 19:27
a*a*a* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 19:50   #328
Iduś
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny

A ja się właśnie szykuje na imprezkę .
I wiecie co? zmodyfikowałam Dukana... tyle się naczytałam o różnych dolegliwościach, że jedzenie samego białka jest nie zdrowe to stwierdziłam, że będę jadła codziennie białko i warzywa czyli węglowodany też będą . Waga nie poszła w górę, a nawet spadła .

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-26, 20:02   #329
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
no co?..nic nic
Czyim patronem jest św. LOL?

Ja właśnie jestem po seansie Alicji w Krainie Czarów, żałuję że nie widziałam 3D w kinie, bo zdjęcia są boskie. W ogóle film mi się bardzo podobał, zarówno przez wzgląd na reżysera, obsadę, wspomniane zdjęcia, muzykę. Zresztą nie po raz pierwszy na planie spotkały się osoby odpowiedzialne właśnie za te rzeczy. Ja polecam
Moim

Też polecam alicję -ja się zakochałam w jej sukienkach

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-26, 20:45   #330
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:

kurczę, ja tak wpadłam w "Zagubionych" po uszy, że od dawna nie widziałam normalnego filmu właśnie zaczęłam 5 serię
muszę w końcu nadrobic filmowe zaległości, bo aż wstyd ostatni to był "Kochankowie z Marony", który mogę polecic, bo dawno nie widziałam tak dobrego polskiego filmu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości