|
|
#1501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
Cytat:
w 100% studencka kolacja, ketchup był ![]() Cytat:
|
|
|
#1502 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładny komplecik. ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio oglądałam zielone maxi na allegro, ale w końcu nic nie upolowałam. ![]() Cytat:
No przecież palców nie poucinam, nie wyszczuplę, nie wyprostuję... etc... ![]() Cytat:
Przepiękna... I Gratuluję dyplomu. za udany strzał.Cytat:
![]() Chociaż mam mega-śmierdzący szampon - Evę z czarnej rzepy ![]() a mleczny krem dobrze zamaskowuje tego fuja.... Placenta się może nie spisać
|
|
#1503 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
i blondynką,i brunetką,i rudą tyż
i z grzywką,i bez,i kręcone,i proste,i długie,i krótkie tylko na łyso jeszcze nie próbowałam się ogolić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1504 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie...oj nie ma Pięknie wyglądałaś ![]() ![]() Cytat:
No chyba,że na kompletnego głodniaka piłaś,żeby nie przytyć ![]() Ślicznie wyglądasz Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale latem zarobię i się odkujęNie ja pisała ale się zgadzam
|
|||||
|
|
|
#1505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie zasnęłam na Goodfellas
To cud jakiś ![]() A jam wierna aż po grób ![]() Cytat:
Hec, pisz częściej, smutno bez Ciebie Cytat:
Ale imho, stopy, jakie by nie były, zawsze przecież warto mieć zadbane, odpicowane, wypielęgnowane, wymanikiurowane i "lśniące wewnętrznym blaskiem"... ![]() ![]() Nie ma sprawy
|
||
|
|
|
#1506 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no nie mów, że nałożysz na włosy czy gdzie indziej wyciąg z łożysk zwierzęcych, proszę ![]() Cytat:
![]() ok. dobrze, już dobrze tylko proszę pałę odłóż ![]() Cytat:
czeka mnie przemiły i taniusi zabieg podsypywania kości w całej prawej części paszczęki![]()
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
A co to znaczy podsypywanie
i jakie potrzebne objawy?
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-06-27 o 00:22 |
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
objaw, zły zgryz, nie leczony za dziecka, gdyż konował komunistyczny stwierdził, że ładnie się rozłożyły ząbki, nie ma widocznej krzywizny, czyli zostawić
No i rodzice zostawili, ząbki nie wyglądają źle, ale bardzo źle na siebie nawzajem "trafiają" i pod wpływem tych złych trafień wykrzywiają im się korzonki, zmieniają kąt i kość zanika, dosłownie zanika wokół korzeni. No więc te ubytki w kości zasypuje się preparatem kościotwórczym, co by ząbki nie wylatały dnia pewnego. Oczywiście, aby owe ubyki w kości podsypać trzeba rozciąć dziąsła na wysokości korzeni z obu stron, miałam taki zabieg już na połowie szczęki górnej i dolnej w zeszłym roku (str. lewa)
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-27 o 00:41 |
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brrr! ![]() Też jestem ciekawa. Brzmi.... brzmi niezbyt zachęcająco ![]() edit: doczytałam
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-06-27 o 00:43 |
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
pro zwierzęca czy "obrzydliwa" po prostu jesteś, bez względu na odpowiedź
Cytat:
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
jeszcze nic nie doczytywałam, Kameleona nie wklejam, bo etap mało efektowny, ale za to mam efektowny ozór, który zdradza, w jakie kolory idę w obrazie oraz że się nie obijam ![]() Załącznik 3215138 Widzicie, że to oblizywanie pędzli to żadna ściema
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
zaczęło się niewinnie, spuchłam nad zdrowm zębem, konkretnie czwórka (ogólnie zęby mam zadbane, bo Mam wcześnie straciła swoje i pilnowałyśmy żeby i mnie to nie spotkało, podobnie żylaki na nogach
) zębolog nic nie znalazł, rozpruł zdrowe zębiszcze, antybiotyk przepisał Trafiłam przypadkiem, nie pamiętam jakikm, do chirurga stomatologicznego na przegląd, tak po prostu uzębienia, czy coś się nie dzieje, ubytki jakieś czy cóś innego do leczenia. Obejrzał, nic nie stwierdził i zaczął zadawać pytania, i wylazła ta moja opuchlizna z przed pół roku mniej więcej, skierowanie na panoramę paszczęki i dowody czarno na szarym. Widać ewidentnie ubytek kości na fotkach. ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-27 o 02:39 |
|
|
|
|
#1514 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więcej go nie kupię. Cytat:
Cytat:
![]() Licytacji nie będzie - wygrałam! ![]() Cytat:
![]() ale rozważam wypróbowanie jeśli nic nie powstrzyma wypadania. Cytat:
|
|
#1515 |
|
BAN stały
|
Nie cytuję nikogo, bo sił ani chęci nie mam
Oto, co wyłowiłem:Truskawa Winter ma zeza, ale zrobiła się na rudo z prostą grzywką ![]() Sałata ześwirowała na punkcie stóp, kąpie je w soli i kremuje ![]() Madzik zasypia jak dziecko i marzy o brand new fistaszku ![]() Florens ujawniła się w awku, chociaż spojrzenie mówi "wyj**ać ci"? Skarbiątko wpadła w stupor i udziela się od święta ![]() Edyta zbankrutowała na zębach, ale odbije to sobie w wakacje ![]() Polly wróciła do swoich nocnych nawyków żywieniowych ![]() Miciel śmieje się z mojej myszki ![]() Maja... ciągle trolle z Finlandii ![]() Betty ma ![]() PinUp przepadła gdzieś w sex telefonie ![]() Vesenka była nad morzem i opaliła się mimo filtra Justyna pracuje nad kameleonem i marzy o Pułtusku Red pija wino na dźwigach i nie pokazuje kostek ![]() Kamenie marzą się dzikie festiwale a' la Woodstock '69, ![]() Rachell nie udusiła się szalikiem, ale ma problem z gardłem i parcie na kosmetyki ![]() Agnes w końcu się wyspała, mimo pobudki o 7:30 --- Piwo Peroni jest pycha (szczególnie w promocji 1,90 za puszkę)
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-06-27 o 01:34 |
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna zjadła Kameleona i dlatego nie chce pokazać
Gryksiu dzięki kac już pożegnany dawno... ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-27 o 01:45 |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Trafiłaś w sam sedes- dlatego mam takie oczy wylezione
|
#1518 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pisałaś mi kiedyś, że ta farba nontoxic jest, ale ja bym lepiej sprawdził ![]() --- Dobranoc!
|
|
|
|
|
#1519 | ||
|
Zakorzenienie
|
ok. odpuszczam
, ale masz też lodowate, bo ja tak Małż mówi mi żaba![]() Cytat:
![]() Cytat:
, moje spojrzenie mówi "Nie uciekajcie, Jestem Waszym przyjacielem " patrz film Marsjanie atakująPeroni jest dobre, skąd masz za taką cenę ![]() idę spać dobranoc
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-27 o 02:11 |
||
|
|
|
#1520 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
mam śmierdzącejszy
lush soak & float (winter, nie czytaj, on pachnie jak Garage)---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- ja mam, ja mam! Cytat:
|
|
|
|
|
#1521 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryksie-na żywo zeza nie mam na zdjęciu wyszedł,bo lukałam czy odcień dobrze widać ![]() Miciel-na razie Lush przestał mnie interesować spłukałam się trochę na zakupy z Dominiką,a wczoraj w nocy zaszalałam na All z minerałami dobrze,że wypłata za tydzień.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1523 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Noooo
Anastazja mi doradziła,trochę próbek podeśle,resztę zakupiłam razem z pudrami z BU i innymi to do emerytury mi chyba tego dobra starczy
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak się usuwało te zbędne znaki z jakiegoś kodu, żeby opis był dłuższy? Polly o tym pisała niedawno, nie umiem znaleźć tego posta i mnie tu zaraz coś trafi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak samo i nie potrafię się powstrzymać od oblizywania pędzli. Ołówki mam pogryzione, kredki miałam z obgryzane z powłoki lakierowej ale je wypilingowałam papierem ściernym. Jęczek natomiast masz w pięknym kolorze. A minę taka jak byś mnie zobaczyła bez makijażu .Wow! licytacja na stopy ![]() No to ja i stane do konkursu. Pomijając fakt moich koślawych palców i paznokci łopatowatych to moje stopy maja jedna wqu..ą własciwość: "nawet japonki potrafią mi zrobić pęcherze na palcach i klapki pecherze nad pieta". Śmiem nawet stwierdzić ze pechedze na stopach potrafia mi zrobic nawet skarpetki. Nie pamiętam czasów kiedy na stopach nie miałam jakiś obtarc i pęcherzy. Cytat:
tez go mam i używam namiętnie Moje ulubione zaraz po "new shampoo" (cynamonowym). Mi się jego zapach nie przeszkadza (ew. już się do niego przyzwyczaiłam). Wszystko na głowę bije Godiva. To taki jasminowy kiler ze nie muszę używać do łazienki odświerzacza wystarczy ze zostawie tam niezamkniętą kostkę. Winterko: Witam w klubie osób zbankrutowanych na minerałach. Chyba do końca życia nie zużyje tego9 co już mam a wciąż nowe rzeczy kupuje. A najgorsze jest u Mnie to ze ja już mam swój kolor swoja idealna formule a wciąż i wciąż nie mogę przestać testowa nowych firm i kolorów. Madziczku: Nie wiem czy o to dokładnie chodzi ale jak wejdziesz do Ustawienia- Edytuj podpis i masz tam to okienko grzie sie pisze tekst to ono ma taka ramkę. na tej ramce w górnym prawym roku sa takie 2 literki A/A w to się klika i tam się sprawdza czy nie ma sie czymś zaśmieconego niepotrzebnie podpisu. Najlepiej jest wyczyścić wszystko i zrobić podpis od nowa. ---------------------------------------- Witam
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-27 o 09:58 |
||
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli ja mam nadmiar a Ty braki |
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax - dzięki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1529 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedactwo ![]() licytujemy się na brzydkie stopy? ![]() Ja mam 2 i 3 palec dłuższe od palucha nie będzie ze mnie Kopciuszka, oj nie...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niech zrobia przeszczep od jednej do drugiej
|
|
#1530 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() zezarłam ze smietaną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i to wszystko od krzywego zgryzu sie dzieje? w sumie myślałam ze krzywy zgryz to bardziej kosmetyczny problem niz co sp oważnego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

)

Brawa dla tej pani. Niestety nikt nie uchwycił tego historycznego momentu na zdjęciu

za udany strzał.

no nie mów, że nałożysz na włosy czy gdzie indziej wyciąg z łożysk zwierzęcych, proszę 

Brrr! 

" patrz film Marsjanie atakują