Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-26, 23:14   #1591
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Hej

Melduje,że żyje i zmykam spać.Będe mieć chwilke czasu to do was skrobne
Troche będe mieć do opowiadania
branoc D:
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 06:44   #1592
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć

ale dzisiaj pracowity dzień...
zamówilismy ciasta i tort na wesele, kupiliśmy napoje i poprosiliśmy proboszcza o udzielenie nam ślubu

no i cały dzień na nogach, padam na twarz, a jutro idziemy na dzień skupienia i rozdamy dwa ostatnie zaproszenia, w tym jedno w Warszawie więc specjalnie po to jedziemy znajomi taty chcieli osobistego doręczenia a nie pocztowego

idę spać, ciekawe jak tam nasze nowe żonki
ależ wymagania jeśli mogę skomentować, tym bardziej, że to znajomi
no ale .. to miłej podrózy,
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 10:36   #1593
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ależ wymagania jeśli mogę skomentować, tym bardziej, że to znajomi
no ale .. to miłej podrózy,

no właśnie, ja tych ludzi nawet nie znam, no ale jeśli tata chce ich zaprosić to ja w to nie wnikam... dla mnie dziwni ludzie i tyle...

a w ogóle to wstałam i się stresuję bo dzisiaj spowiedz a ja nie bylam tak dawno że nie pamiętam. Mam nadzieję że da mi ksiądz rozgrzeszenie
Gospella piekna pogoda u nas co planujesz z Mężusiem?

ja zaraz zabieram się za robienie albumu bo mam chwilkę, a potem właśnie idziemy się skupić do kościoła

A w ogóle co oznacza w książeczce: "rozmowa egzaminacyjna z duszpasterzem na temat wysłuchanych konferencji przedmałżeńskich"? na to też się trzeba jakoś indywidualnie umawiać czy jak? Co to w ogóle jest? Żonki powiedzcie bo głowię się już jakiś czas o co będą pytać, bo jeśli tak jak jest napisane to ja nie mam pojęcia o czym były konferencje...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 12:11   #1594
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
siemanko
dziś widziałam 3 śluby aż mi się łezka w oku zakręciła...
24 lipca jedziemy na wesele i kupiłam dzis sukienke
a mąż zeżarł mi makrelę wędzona
a teraz nadrabiam
o to w dniu mojego slubu

Wrocilismy z tz dopiero po 5 z wesela ale sie wybawilismy , ale cos mi niedobrze dzis jest bo tez popilismy duzo
Stary 2010-06-27, 12:11   #1595
madmuazelle
BAN stały

Hej

Znalazłam chwilke czasu,to skrobne i nadrobie
Podróż mineła ok ( dziękuje za troske dziewczyny acelinko,silveta-powiedzmy że ucałowałam polską ziemie ) ,w Niemczech tylko fotoradar zrobił nam pamiątkowe zdjęcie No,ale prowadził kolega,więc ja mandat przyjdzie to on zapłaci. W Niemczech się też zatrzymawaliśmy i chrzestna kolegi o 2 w nocy chciała nam zrobić jajecznice.

Z dzisiejszych wiadomości to : kupiliśmy koszule tż-towi ( przymierzał wszystko i wygląda super ) i ja sobie kupiłam w Triumphie stanik plus majteczki do sukni ślubnej. Musze czekać aż @ się skończy to wtedy się wybiore na przymiarki.
Przeraża nas fakt,że tyle mamy do załatwienia. Dzisiaj zamierzamy rozdać 2 zaproszenia,byłoby 4 ale bratowej w domu nie ma,a jedziemy po obiedzie do brata tż -ta odwiedzić tzn najpierw po moją przyszłą teściową jedziemy Edit: mama tż-ta z nami nie jedzie bo się źle czuje.
Noi ciotki tz-ta nie ma,wraca jutro.Także w poniedziałek kolejne rozdanie zaproszeń Co by tu jeszcze...chyba cdn jak mi się przypomni

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-27 o 12:30
Stary 2010-06-27, 12:16   #1596
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Certina ta rozmowa przynajmniej u nas nie odbyła sie, na koniec ks. podpisał sie i tyle było
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 12:17   #1597
madmuazelle
BAN stały

certi,życze powodzenia na spowiedzi.

A i zobaczyliśmy wkoncu nasze gotowe zaproszenia na żywo ,są bardzo ładne. Pisałam wcześniej o zaproszeniach a o tym zapomniałam napisać. Aparat mam,ale nie wziełam/liśmy kabla do niego Zapomniałam

Wczoraj jak jechaliśmy do rodziny tż-ta,to przejeżdzamy koło naszego miejsca,w którym będziemy mieć wesele.Noi jakieś wczoraj było Wczoraj też gadałam z kuzynką tż-ta i podpowiedziała ( choć sama nad tym myślałam ) by przejechać się do nowej reustauracji,mieści się w tej samej miejscowosci co Kościół w którym mamy ceremonie ślubną,także z Kosciola do sali byłoby bardzo blisko.No,ale nie chce mi/nam się kombinowac bo po pierwsze niewiadomo czy są terminy na wrzesień ( tzn na ta samą date co mamy ) a po drugie też 500 zł zaliczka by przepadła.

Zmykam na obiad.
Może uda mi się wpaść wieczorem

Czas edycji: 2010-06-27 o 12:29

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 13:17   #1598
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Certina ta rozmowa przynajmniej u nas nie odbyła sie, na koniec ks. podpisał sie i tyle było

oo no to super, fajnie byłoby gdyby i u nas czasu na to nie starczyło, w ogóle to dla mnie jakaś pomyłka "rozmowa egzaminacyjna z duszpasterzem"

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Hej

Podróż mineła ok ( dziękuje za troske dziewczyny acelinko,silveta-powiedzmy że ucałowałam polską ziemie ) ,w Niemczech tylko fotoradar zrobił nam pamiątkowe zdjęcie No,ale prowadził kolega,więc ja mandat przyjdzie to on zapłaci. W Niemczech się też zatrzymawaliśmy i chrzestna kolegi o 2 w nocy chciała nam zrobić jajecznice.

Z dzisiejszych wiadomości to : kupiliśmy koszule tż-towi ( przymierzał wszystko i wygląda super ) i ja sobie kupiłam w Triumphie stanik plus majteczki do sukni ślubnej. Musze czekać aż @ się skończy to wtedy się wybiore na przymiarki.
Przeraża nas fakt,że tyle mamy do załatwienia. Dzisiaj zamierzamy rozdać 2 zaproszenia,byłoby 4 ale bratowej w domu nie ma,a jedziemy po obiedzie do brata tż -ta odwiedzić tzn najpierw po moją przyszłą teściową jedziemy Edit: mama tż-ta z nami nie jedzie bo się źle czuje.
Noi ciotki tz-ta nie ma,wraca jutro.Także w poniedziałek kolejne rozdanie zaproszeń Co by tu jeszcze...chyba cdn jak mi się przypomni
dziękuje mam nadzieję że mnie nie wygodni z konfesjonału i da rozgrzeszenie:h ahaha:

gratuluję zakupów bieliźnianych
a zaproszenia pokaż koniecznie jak wrócicie

Powodzenia w rozdawaniu

dobra dziewczynki zbieram się i raczej już dzisiaj do Was nie zajrzę, bo wrócę zapewne późno w nocy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 14:47   #1599
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
certi,życze powodzenia na spowiedzi.

A i zobaczyliśmy wkoncu nasze gotowe zaproszenia na żywo ,są bardzo ładne. Pisałam wcześniej o zaproszeniach a o tym zapomniałam napisać. Aparat mam,ale nie wziełam/liśmy kabla do niego Zapomniałam

Wczoraj jak jechaliśmy do rodziny tż-ta,to przejeżdzamy koło naszego miejsca,w którym będziemy mieć wesele.Noi jakieś wczoraj było Wczoraj też gadałam z kuzynką tż-ta i podpowiedziała ( choć sama nad tym myślałam ) by przejechać się do nowej reustauracji,mieści się w tej samej miejscowosci co Kościół w którym mamy ceremonie ślubną,także z Kosciola do sali byłoby bardzo blisko.No,ale nie chce mi/nam się kombinowac bo po pierwsze niewiadomo czy są terminy na wrzesień ( tzn na ta samą date co mamy ) a po drugie też 500 zł zaliczka by przepadła.

Zmykam na obiad.
Może uda mi się wpaść wieczorem
Mad, chyba już nie ma co kombinować z salą

My byliśmy dzisiaj u brata i bratowej TZta - bo tyydzień temu urodziła im się córeczka Taki słodziak malutki, az mi się normalnie dziecka zachciewa jak widzę takie maluchy

Tylko śmiejemy się, że teraz rodzice TZta będą leżeli krzyżem w kościele i na składki dawali, żeby u nas chłopczyk był ... bo to już ich trzecia wnuczka, a w drodze jest czwarta (siostra TZta będzie miała kolejną córkę) .....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:15   #1600
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie, ja tych ludzi nawet nie znam, no ale jeśli tata chce ich zaprosić to ja w to nie wnikam... dla mnie dziwni ludzie i tyle...

a w ogóle to wstałam i się stresuję bo dzisiaj spowiedz a ja nie bylam tak dawno że nie pamiętam. Mam nadzieję że da mi ksiądz rozgrzeszenie
Gospella piekna pogoda u nas co planujesz z Mężusiem?

ja zaraz zabieram się za robienie albumu bo mam chwilkę, a potem właśnie idziemy się skupić do kościoła

A w ogóle co oznacza w książeczce: "rozmowa egzaminacyjna z duszpasterzem na temat wysłuchanych konferencji przedmałżeńskich"? na to też się trzeba jakoś indywidualnie umawiać czy jak? Co to w ogóle jest? Żonki powiedzcie bo głowię się już jakiś czas o co będą pytać, bo jeśli tak jak jest napisane to ja nie mam pojęcia o czym były konferencje...
1, co do gosci tatusia- to niech sam jedzie zapraszać skoro to jego goście
2. no plany pokrzyzowąły nam przebite dwie opony w moim aucie, nie bede sie rizposywac, ale to nie robota wandali...
3. w sumie bylismy na grilu u mojego tatusia ehhe

a pogoda sie popsula nieco
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 20:33   #1601
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
i u mnie tez

Ale Ci dobrze,udanej imprezki,ja dopiero wrocilam z pracy,TZ wlasnie wyszedl na nockea jutro mam na 9 ohhhhhna szczescie w poniedzialek w koncu wolne,wiec jutro wieczorkiem do "tesciow" a w pn,o ile nie bedzie padac jedziemy do Ondalandu,najwiekszego parku wodnego w Italii to sie troche zrelaksujemy i poszalejemy na ponizszych zjezdzalniachno i moze w koncu sie opale
Ale fajny park wodny zazdroszcze opisz później wrażenia koniecznie!

Cytat:
Hej

za wszystkie złatwione sprawy

Nasze wczorajsze tańce hulańce były fantastyczne świetnie się bawiliśmy poszliśmy spać o 6 i wstalismy o 14
Ruszyliśmy z zaproszeniami w końcu i rozdaliśmy dzis 5 jak ja lubie gdy goscie mieszkają blisko siebie byłoby 6 ale cioci nie było w fomu akurat. Byliśmy też w naszej resturacji było tam jakieś weselisko pani nam dała menu do wyboru ale mamy czas z ostatecznym wyborem bo to dopiero 2 tygodnie przed ślubem musimy podać i w sumie tylko tyle tam załatwiliśmy znaleźliśmy też miejsce na plener nie umieliśmy sie zdecydować dzie byłoby fajnie i w miare blisko, zeby nie jeździc daleko i tż mi mówi, że jego firma robiła ostatnio odwodnienie terenu ogrodu który wygrał konkurs na najładniejszy ogród w Rybniku i że może tam ... i pojechaliśmy zoabczyć wyszli właściciele bo zobaczyli ze lukamy przez płot powiedzieli że niema sprawy i że już tam kiedyś jakies sesje mieli 2 cieszę się bardzo bo z naszej sali jedzie sie tam dosłownie 3 minutki Także kolejna rzecz z głowy
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 21:18   #1602
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Melduje,że żyje i zmykam spać.Będe mieć chwilke czasu to do was skrobne
Troche będe mieć do opowiadania
branoc D:
Witamy w Polsce
za zakupki

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
o to w dniu mojego slubu
Może idzie na Twój?

Cytat:
No,ale nie chce mi/nam się kombinowac bo po pierwsze niewiadomo czy są terminy na wrzesień ( tzn na ta samą date co mamy ) a po drugie też 500 zł zaliczka by przepadła.
No właśnie. I jeszcze byście sie denerwowali tymi zmianami, poinformowaniem orkiestry itd.

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

Nasze wczorajsze tańce hulańce były fantastyczne świetnie się bawiliśmy poszliśmy spać o 6 i wstalismy o 14
Ja też chcę na tańce Może w tym tygodniu...
za zaproszenia
Stary 2010-06-27, 22:03   #1603
Ellin_ak
Rozeznanie

a my dziś wybraliśmy się do ZOO. Bilety strasznie drogie, więc postanowiliśmy zwiedzić dokładnie WSZYSTKO więc teraz padamy
do tego zostały 3 dni i 15h jakoś do naszego ślubu
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 06:27   #1604
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hejka a ja padam na pyszczek po całym weekendzie
w piątek mega impreza 50 lat taty w sobotę poprawiny i w niedziele chrzest mojej chrzestnicy
a jutro jedziemy na sale popytać pierdołki co musimy do kupić itp.
w piątek druga przymiarka sukni strasznie się ciesze jeszcze jedna potem i w sierpniu zabiorę już ja do domu :p i kosmetyczka jakieś zabiegi upiększające :P
wczoraj miałam straszny sen ze było już nasze wesele i my z niczym nie zdarzyliśmy ubierałam się w suknie ślubna w zakrystii w kościele , fotograf nie dojechał, mieliśmy kamerzysta jakiegoś wiesniaka który nie potrafił kręcić filmu i goście się nie bawili normalny koszmar już chyba pomału zaczyna się stres przedślubny

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
a my dziś wybraliśmy się do ZOO. Bilety strasznie drogie, więc postanowiliśmy zwiedzić dokładnie WSZYSTKO więc teraz padamy
ale już bliziuteńko

u mnie 47 dni pamiętam jak jeszcze nie dawno było 370

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 08:13   #1605
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Mam chwilke czasu,noi jestem. Tż pojechal załatwiać swoje sprawy tzn z autkiem ale też zajdzie do Księdza po akt chrtztu i bierzmowania.
Ja dzisiaj na 11 ide do fryzjera się ściąć troszeczke,noi musze też się zapisać na ślubną fryzure i makijaż. Oprócz tego musze zapisać się też do kosmetyczki na regulacje brwi i przybijanie uszu.A potem śmigam do miasta w poszukiania kiecki na poprawiny.

Mało piszecie,ale to dobrze bo moge nadrobić

Czas edycji: 2010-06-28 o 08:15
Stary 2010-06-28, 08:18   #1606
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Może idzie na Twój?

moze

Mad: welcome in Poland

Idziemy dzis na spowiedz ;/;/
Stary 2010-06-28, 08:25   #1607
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Witamy w Polsce
za zakupki
Dziękuje za przywitanie i gratko oklaski

Cytat:
No właśnie. I jeszcze byście sie denerwowali tymi zmianami, poinformowaniem orkiestry itd.
Dokładnie,nie ma co kombinować.Wczoraj też brat tż-ta powiedział że mamy zagadac do takiego jednego faceta/chłopaka który ma zespół i świetnie grają.To mu powiedziałam,że nie będziemy kombinować,a on: to nie o kombinowanie chodzi,tylko poprostu możemy się przecież zapytać.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Mad: welcome in Poland
Idziemy dzis na spowiedz ;/;/
Dziękuje za przywitanie
To trzymam kciuki za spowiedz o tak ->

Cytat:
za wszystkie złatwione sprawy
Dziękuje za gratko-oklaski

Cytat:
Ruszyliśmy z zaproszeniami w końcu i rozdaliśmy dzis 5 jak ja lubie gdy goscie mieszkają blisko siebie byłoby 6 ale cioci nie było w fomu akurat. Byliśmy też w naszej resturacji było tam jakieś weselisko pani nam dała menu do wyboru ale mamy czas z ostatecznym wyborem bo to dopiero 2 tygodnie przed ślubem musimy podać i w sumie tylko tyle tam załatwiliśmy znaleźliśmy też miejsce na plener nie umieliśmy sie zdecydować dzie byłoby fajnie i w miare blisko, zeby nie jeździc daleko i tż mi mówi, że jego firma robiła ostatnio odwodnienie terenu ogrodu który wygrał konkurs na najładniejszy ogród w Rybniku i że może tam ... i pojechaliśmy zoabczyć wyszli właściciele bo zobaczyli ze lukamy przez płot powiedzieli że niema sprawy i że już tam kiedyś jakies sesje mieli 2 cieszę się bardzo bo z naszej sali jedzie sie tam dosłownie 3 minutki Także kolejna rzecz z głowy
Za wszystkie załatwione sprawy
To super,że możecie mieć tam sesje,noi tańce hulańce udane. Też lubie jak goscie blisko mieszkają.

Czas edycji: 2010-06-28 o 08:28
Stary 2010-06-28, 08:26   #1608
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hello!!! Myślałam, że będę miała dużo do nadrobienia, ale widzę że wszystkie miałysmy pracowite weekendy
Przede wszystkim składam serdeczne życzenia najświeższym żonkom, dużo szczęścia, cudownych chwil i spełniania marzeń

My w dalszym ciągu jeździmy z zaproszeniami, jak narazie wszyscy mówią że przyjdą, zaproszenia się bardzo podobają, oby tak dalej. Dzisiaj wysyłam 6 zaproszeń pocztą. Dziwny jakiś ten dzień, w środku czuję niepokój
Stary 2010-06-28, 08:35   #1609
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
ale malutko, super fajna wycieczka, też musielibyśmy się kiedyś wybrać do zoo

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hejka a ja padam na pyszczek po całym weekendzie
w piątek mega impreza 50 lat taty w sobotę poprawiny i w niedziele chrzest mojej chrzestnicy
a jutro jedziemy na sale popytać pierdołki co musimy do kupić itp.
w piątek druga przymiarka sukni strasznie się ciesze jeszcze jedna potem i w sierpniu zabiorę już ja do domu :p i kosmetyczka jakieś zabiegi upiększające :P
wczoraj miałam straszny sen ze było już nasze wesele i my z niczym nie zdarzyliśmy ubierałam się w suknie ślubna w zakrystii w kościele , fotograf nie dojechał, mieliśmy kamerzysta jakiegoś wiesniaka który nie potrafił kręcić filmu i goście się nie bawili normalny koszmar już chyba pomału zaczyna się stres przedślubny

u mnie 47 dni pamiętam jak jeszcze nie dawno było 370
No to rzeczywiście weekend był intensywny a sen . Też kiedyś miałm podobny że było już weselisko i nic się nie udało Ale się pośmialiśmy z tego z tż'tem i nigdy się nie powtórzył
za 47 u nas dziś 82

Wczoraj byłam tak zakręcona, że zapomniałam wszystko napisać Na sali jeszcze się dowiedzieliśmy, że na stole są świerze kwiaty, dekoracje ładne i świeczuszki, więc bardzo przyjemnie to będzie wyglądać i nic już sama nie będę czarować. Zastanowię się tylko nad jakąś dekoracją za nami do powieszenia bo oni dają oklepane "Szczęść Boże Młodej Parze" i z tego co widziałam na fotkach resturacji nie wygląda to za fajnie. Jak już coś takiego musi być to wkomponowałabym to w jakieś kwiatki albo cosik takiego a najchetniej powiesiłabym tam serducho albo dwa serducha z czerwonych róż, ciekawe ile by to kosztowało ach i cena wzrosła o 10 złoty bo teraz wszystkiem produkty zdrożały. No ale myśle, ze taki wzrost ceny przy ok. 60 osobach idzie znieść
Menu zapowiada się smakowicie, musimy tylko wybrać z tych pyszności to, co lubimy najbardziej Pani powiedziała też, że z doświadczenia wie, że lepiej rozłożyć winetki żeby nie było zamieszania ja też to wiedziałam, ale tż nie był co do tego pewny, więc teraz już jest przekonany
Cieszę się bardzo z tego miesjca na sesje, od wczoraj je uwielbiam
I wczoraj mieliśmy z tż'tem rocznice taką mała 4,5 roku razem

Cytat:
Cześć

Mam chwilke czasu,noi jestem. Tż pojechal załatwiać swoje sprawy tzn z autkiem ale też zajdzie do Księdza po akt chrtztu i bierzmowania.
Ja dzisiaj na 11 ide do fryzjera się ściąć troszeczke,noi musze też się zapisać na ślubną fryzure i makijaż. Oprócz tego musze zapisać się też do kosmetyczki na regulacje brwi i przybijanie uszu.A potem śmigam do miasta w poszukiania kiecki na poprawiny.

Mało piszecie,ale to dobrze bo moge nadrobić
My tak specjalnie mało piszemy, z troską o Ciebie żebys nie musiała dużo nadrabiać powodzenia w szukaniu kiecurki

Dziewczyny wymyśliłam, żeby na winetkach, z dugiej strony umieścić jakieś podziękowania dla gości, co o tym myślicie?

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-06-28 o 08:39

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 08:40   #1610
asiulek1705
Wtajemniczenie

O matko!!!! Dzisiaj 61 dni!!! Równe 2 miesiące
Stary 2010-06-28, 08:45   #1611
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
O matko!!!! Dzisiaj 61 dni!!! Równe 2 miesiące
to cudownie niema sie co bać
Stary 2010-06-28, 08:51   #1612
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
to cudownie niema sie co bać
Niby nie ale tyle jeszcze jest do załatwienia....
Stary 2010-06-28, 08:56   #1613
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć
Chyba czeka mnie wielkie nadrabianie
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 09:07   #1614
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
dziękuje mam nadzieję że mnie nie wygodni z konfesjonału i da rozgrzeszenie:h ahaha:
Prosze I jak tam po spowiedzi???

Cytat:
gratuluję zakupów bieliźnianych
a zaproszenia pokaż koniecznie jak wrócicie
Dziękuje za gratko-oklaski
Pokaże,pokaże,tylko zanim je rozdamy musze zrobić im fotke

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Mad, chyba już nie ma co kombinować z salą
Racja

Cytat:
My byliśmy dzisiaj u brata i bratowej TZta - bo tyydzień temu urodziła im się córeczka Taki słodziak malutki, az mi się normalnie dziecka zachciewa jak widzę takie maluchy
Gratuluje rodzicom i Tobie ciotka

Cytat:
Tylko śmiejemy się, że teraz rodzice TZta będą leżeli krzyżem w kościele i na składki dawali, żeby u nas chłopczyk był ... bo to już ich trzecia wnuczka, a w drodze jest czwarta (siostra TZta będzie miała kolejną córkę) .....
Wow,nieźle

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
za 47 u nas dziś 82

Cytat:
To super
Gratuluje Wam roznicy

Cytat:
My tak specjalnie mało piszemy, z troską o Ciebie żebys nie musiała dużo nadrabiać powodzenia w szukaniu kiecurki

Dziewczyny wymyśliłam, żeby na winetkach, z dugiej strony umieścić jakieś podziękowania dla gości, co o tym myślicie?
Oh,no to bardzo dziękuje w takim razie,że tak mało piszecie
Co do pomysłu,no jasne spoko pomysł.

Dobra zmykam się odświeżyć i może wpadne przed fryzjerem jeszcze tzn zanim wyjde

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

A i jeszcze coś,przedchwilą z mamą tzn ona wpadła na pomysł przymiarki.No to założyłam rajstopy,oczywiście takie ślubne-białe bez żadnych wzorków noi buty i w nich chodziłam do domu. Przymiarka wypadła pomyślnie
Stary 2010-06-28, 09:11   #1615
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny to już jutroooooo
Będzie pięknie,słonecznie, cudownie i bajkowo-- musi być!!!!
Spóźnione, ale szczere życzenia:
Niech Wasze małżeństwo będzie długie, zgodne i trwałe,
a każdy dzień będzie tak radosny jak dzień Waszego ślubu.

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja miałam wczoraj podróż z przygodami do domu, bo lokomotywa nam się spaliła Na szczęście łaskawie zatrzymał się dla nas eurocity i pozwolili nam się przesiąść na naszych biletach... Ale i tak godzina w plecy. A po tym, że ostatnio wiecznie się w pociągach uczyłam, to teraz nie miałam co ze sobą zrobić...
Ale przygoda Normalnie nie wierzę, że PKP zachowało się tak "szlachetnie"

Cytat:
Muszę Wam napisać - 5 minut temu dowiedziałam się, że ostatni egzamin który miałam mieć jutro został przesunięty na 7 września. Nie żebym sie wtedy wybierala w podróż poślubną czy coś...
No co za łosie
Trzymam żeby jednak udało Ci się go zdać w innym terminie.

Cytat:
MArtolko, dla Ciebie też za 43
Dzięki
A dziś już okrągłe 40

Cytat:
Nie zaśniesz, na pewno Ja też tak czasami mam, że się obudze i nie umiem spać a jak już trzeba wstać to bym spała i spała.
Niema się co przejmować tortem, pewnie sie im nie chciało robić tego totru i byli pewni, że zdecydujecie się na inny, a tu taki psikus i dobrze im tak bo stracili klientów miejmy nadzieję, ze inna cukiernia da radę My zdecydowaliśmy się, żeby tort załatwiała restauracja, bo niechce nam się z tym bawić zamawiac, wozić na salę. Tak wszystko tam załatwią i przywiozą na salę a my tylko wybierzemy i zapłacimy i będzie bez nerwów o, ale na penwo bedzie też bez marcepanu, bo marcean jest blleee jak dla mnie ;p
Jak wróciłam z Poznania (puścili nas dużo wcześniej), to się położyłam na godzinkę spać i na grillu byłam już bardzo wypoczęta Mama zrobiła pyszne jedzonko, przyjechała ciocia, którą bardzo lubimy, więc było naprawdę fajnie
Stary 2010-06-28, 09:13   #1616
Aaś
Zakorzenienie

Dziewczyny przepraszam że tak się ostatnio nie odzywam...

właśnie dowiedziałam się że zmarła moja znajoma... ;( mimo że ostatni raz widziałam ją pół roku temu to siedzę i płaczę...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 09:23   #1617
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
Odebralismy juz obraczki bardzo nam sie podobaja, sa w sumie proste tylko co jakis kawalek przechodzi pasek z bialego zlota
Wczoraj mialam ustny z makro i zaliczylam nawet na 5, kobieta naprawde spoko. A w niedziele mam mega trudne kolokwium a za tydzien dwa egzaminy wersja hard.
Przymiarke sukni bede miala troche wczesniej bo panie dzwonily zeby na wszelki wypadek tak 3 dni wczesniej zrobic.
za obrączki i za piąteczkę
za kolejne egzaminy

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Chyba Wam się wczoraj nie pochwaliłam, że obejrzałam w końcu mój filmik z wesela Na dodatek prócz takiej zwykłej wersji filmu, której nikomu się nie chce oglądać, bo ile można patrzeć na tańczące pary, mamy jeszcze taki fajny półgodzinny skrót i mogłabym to w kółko oglądać
Fajny taki skrótowy filmik
A koleżanka miała pokaz slajdów ze zdjęć ślubnych zrobiony i bardzo mi sie ten pomysł spodobał, ale nasz foto chyba takiego czegoś nie robi. Al jakby co to może sama się pobawię i zrobię taką prezentację

Cytat:
no te placki, obiadki i inne takie... czasoumilacze

a no i dzis zainstalowałam samodzielnie router bezprzewodowy
Zdolniacha
A czasoumilacze

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
jedziemy do Ondalandu,najwiekszego parku wodnego w Italii to sie troche zrelaksujemy i poszalejemy na ponizszych zjezdzalniachno i moze w koncu sie opale
Ale fajny ten park wodny

Cytat:
ale dzisiaj pracowity dzień...
zamówilismy ciasta i tort na wesele, kupiliśmy napoje i poprosiliśmy proboszcza o udzielenie nam ślubu

no i cały dzień na nogach, padam na twarz, a jutro idziemy na dzień skupienia i rozdamy dwa ostatnie zaproszenia, w tym jedno w Warszawie więc specjalnie po to jedziemy znajomi taty chcieli osobistego doręczenia a nie pocztowego
za załatwione sprawy.
A co do znajomych taty, to myślę, że jesteś za dobra - ja bym wysłała pocztą, albo poprosiła tatę, żeby im doręczył Przecież to paranoja jakaś jest, że goście (jeszcze w dodatku spoza rodziny) mają takie wymagania
Stary 2010-06-28, 09:30   #1618
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

A i jeszcze coś,przedchwilą z mamą tzn ona wpadła na pomysł przymiarki.No to założyłam rajstopy,oczywiście takie ślubne-białe bez żadnych wzorków noi buty i w nich chodziłam do domu. Przymiarka wypadła pomyślnie
To super Ja muszę kupić jeszcze właście pończoszki itd i bielizne Jak dobrze pójdzie, to w przyszłym tygodniu będę miała przymiarkę sukni

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Jak wróciłam z Poznania (puścili nas dużo wcześniej), to się położyłam na godzinkę spać i na grillu byłam już bardzo wypoczęta Mama zrobiła pyszne jedzonko, przyjechała ciocia, którą bardzo lubimy, więc było naprawdę fajnie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam że tak się ostatnio nie odzywam...

właśnie dowiedziałam się że zmarła moja znajoma... ;( mimo że ostatni raz widziałam ją pół roku temu to siedzę i płaczę...
Przykro mi
Stary 2010-06-28, 09:33   #1619
mmmmmm
Zakorzenienie

Witam
Ale piękna pogoda
Idę zaraz wysłać zaproszenie do Meksyku (ups, trochę późno...), kupić długą warstwę do welonu, a potem porozmawiać o tym przeniesionym egzaminie, mam nadzieję, że uda się coś z tym zrobić...
Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Powracaja do nas ślubne koszmary chyba

Cytat:
A potem śmigam do miasta w poszukiania kiecki na poprawiny.
Czekamy na fotki

Cytat:
za rocznicę
Fajnie, że znaleźliście taki ładne miejsce My musimy się zastanowić, chyba zrobimy sobie taki mały tour bo chciałabym zdjęćia na łonie natury ale chciałabym też jakieś w Krakowie
Co do podziękowań - to chyba zależy od tego jakie masz winietki...

Cytat:
Oh,no to bardzo dziękuje w takim razie,że tak mało piszecie
Co do pomysłu,no jasne spoko pomysł.
Tak mało piszemy bo Ciebie nie ma
Przymiarka świetna I co - pasują białe rajstopy do białych butów?
Stary 2010-06-28, 09:40   #1620
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Ale piękna pogoda
Idę zaraz wysłać zaproszenie do Meksyku (ups, trochę późno...), kupić długą warstwę do welonu, a potem porozmawiać o tym przeniesionym egzaminie, mam nadzieję, że uda się coś z tym zrobić...
Miłego dnia

za rocznicę
Fajnie, że znaleźliście taki ładne miejsce My musimy się zastanowić, chyba zrobimy sobie taki mały tour bo chciałabym zdjęćia na łonie natury ale chciałabym też jakieś w Krakowie
Co do podziękowań - to chyba zależy od tego jakie masz winietki...
3mam kciuki za przełożenie tego egzaminu
Też sie cieszę z tego miejsca winetki będę robić sama więc moge pokombinować jak zrobie jakieś próbne to oczywiście się pochwalę

Teraz muszę zacząc się uczyć do obrony, bo zostały mi tylko 2 dni
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości