|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy mu się podobam??
Poznałam dziś super chłopaka.. Może zacznijmy od początku. Mieszkam za granicą i byłam dziś u kolegi ze szkoły, musiałam zanieść mu takie papiery.. No i potem ten kolega jechał do takiej koleżanki i ja poszłam z nim na metro.. Ale się trochę pokłóciłam i coś do niego krzyknęłam wkur...wiona i zaczęliśmy się kłócić. (ale to akurat mało istotne). Przechodziliśmy obok pewnych Polaków. I jeden do drugiego: "o patrz laska się pokłóciła z chłopakiem i sobie poszedł." A ja do nich: "Ta laska rozumie co mówicie i to nie mój chłopak!".
No i potem ten kolega poszedł a ja zostałam z tymi Polakami. Przedstawili się i tak miło się gawędziło.. Jeden potem musiał iść bo był umówiony na jakąś imprezę, a ten drugi został ze mną. Pochodziliśmy po okolicy, fajnie było, potem musiałam wracać do domu. On spytał gdzie ja mieszkam.. To ja mu powiedziałam i tak się składało, że on mieszka w tej samej dzielnicy co ja.. Więc zaproponował mnie odwieźć. Ja na początku trochę niepewnie ale jednak się zgodziłam.. Normalnie podwiózł mnie pod sam dom, pogadaliśmy chwilę, wymieniliśmy się numerami i on jeszcze spytał czy mam jakieś plany na wieczór. Ale niestety musiałam iść do domu. Dałam mu buziaka w policzek (żeby nie było, u nas taki zwyczaj jest)... No i poszłam do domu. Potem napisałam mu smsa, że dziękuję za podwiezienie i potem spytałam co tam? i czy już w domu jest. On nic nie odpisał ( Ehhh Nie wiem albo nie słyszy albo nie chce ze mną gadać.. Ja niedawno zerwałam ze swoim chłopakiem, on też jest sam... Czyli nic na przeszkodzie. Ale pytanie: Czy mu się spodobałam? Jak nie to chyba nie wymieniłby się ze mną numerami.. Sama już nie wiem.. A co Wy o tym sądzicie??? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mu się podobam??
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
poznał Cię taką dosyć wścieklatą...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Może masz rację.. Eh ale jeśli nie napisze.. Wyjdę na jakąś idiotkę (---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Nie.. Nie byłam wściekła tylko trochę pokrzyczałam na kolegę .. heh |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Zaczekaj. Nie pisz już do niego. Skoro się dopiero dziś poznaliście, to raczej nie masz się czym martwić
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Poczekaj, nie można nadmiernie przyspieszać biegu wydarzeń, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie... Nie zachowuj się jak desperatka, bo to odstrasza, wiem, ze nie jesteś zdesperowana, ale takie pisanie wkrótce po rozstaniu się pod domem, może zostać tak właśnie odczytane...
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ok rozumiem. Nie pisałam nic więcej. Za to jego kumpel ten co na imprezie jest napisał: Jak tam Śliczna? Co robisz? Buźka. ![]() I spytał czy ustawimy się jakoś w tygodniu. Ale czemu ten drugi nie pisze;p |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
jak bedzie chcial to napisze i bedzie sie staral by podtrzymac znajomosc. a jak nie to trudno. krotko go znasz wiec nie narzucaj sie. badz ostrozna rozni sa ludzie.
|
|
|
|
|
#10 |
|
High Quality Since 2007
|
Skoro zapytał o plany na wieczór, to trzeba było poczekać na ten wieczór i jakąś jego propozycję, a nie od razu po wejściu do domu pisać mu smsa
![]() Wyluzuj i daj się facetowi wykazać
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Wyluzuj. Jak będzie chciał to na pewno sam się odezwie. Jak nie to będziesz wiedziała, że nic z tego.
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
ech wakacje...
jaki to kraj ze nieznajomych sie caluje w policzek i wsiada z nimi do auta? prowokacja?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu w prawie każdym wątku znajdzie się ktoś kto doszukuje się prowokacji? Dajcie już spokój.
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to autorka dziwne pytania zadaje. czy ja mam szklana kule zeby wiedziec czy ona mu sie spodobala? bo z tego jak napisala posta NIC nie wynika
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
To nie pierwszy i nie ostatni wątek, w którym autorka prosi o ocenę sytuacji, chociaż niby skąd mamy wiedzieć co myśli facet, do którego napisała. Masz rację, że Wizażanki nie są wróżkami i ciężko ocenić, czy spodobała się facetowi, ale na Boga, skąd od razu podejrzenia o prowokację? Moim zdaniem, niektóre dziewczyny są przewrażliwione na tym punkcie.
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Powinien być zbiorczy "Czy ja mu się podobam/ Czy jest zainteresowany"
![]() Autorko- poczekaj. Co ma być to będzie.
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Jest tu jedna niedorzeczność.
Podałaś numer telefonu swojej komórki tylko jednemu chłopakowi, który został z Tobą. To skąd ten chłop, który poszedł na imprezę miał twój numer, skoro mu go nie dałaś? Musieli się wymienić, chyba, że źle zrozumiałam.
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Ja zgadzam się z większością powyższych wypowiedzi. Powinnaś po prostu poczekać. Jeśli rzeczywiście mu się spodobałaś, na pewno się odezwie. Ale możliwe też, że źle odczytałaś jego zachowanie. Za to mnie pomysł z buziakiem niekoniecznie się podoba, ale skoro to taki, hm, zwyczaj to jak kto woli. Jedno jest pewne - nie narzucaj się i... uważaj na siebie.
|
|
#20 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
)
|
||
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A cała ta sytuacja jest dla mnie co najmniej dziwna. Dlatego, ostrożności nigdy za wiele, jesteś jeszcze nastolatką i naprawdę nie ma znaczenia, jakiej Ci mężczyźni są narodowości, uwierz mi.
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz ? To spoko. Ja natomiast mam nadzieję, że jakiś "czarnuch" Ci tam kiedyś wytłumaczy jak się mówi na ludzi ciemnoskórych. To się może nauczysz.
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A juz wiem wymienili się
Edytowane przez krooolewna Czas edycji: 2010-06-27 o 17:47 |
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o "czarnucha" to nie masz za grosz kultury wypowiadając się o ciemnoskórych w ten sposób. Cytat:
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz nic nie pisz, poczekaj na jego ruch. Stawiam na 99% że się odezwie
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
autorko jestes niedojrzala nastka ktora jest tak naiwna i bezmyslna w tym co pisze ze az strach.
Dla swojego dobra powinnas zwazac na to co wypisujesz. Bo teraz sie osmieszasz. Oby ci nie pokazalo zycie ze wsiadanie do obcych aut zle sie konczy.
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
haha
![]() Dajesz obcym facetom na ulicy swój numer i na dodatek od razu całujesz jednego z nich w policzek... ![]() Odważna jesteś I chcesz żebyśmy Ci powiedziały, czy mu się podobasz... ![]() Nie wiem...nie jestem nim
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Kula się zakurzyła.
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, ze do samochodu zadnego "czarnucha" nie wsiadziesz. Jeszcze cos powiesz i facet sobie pomysli, ze wszystkie Polki sa takie jak ty.
Edytowane przez idetamgdzieide Czas edycji: 2010-06-27 o 20:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

( Ehhh Nie wiem albo nie słyszy albo nie chce ze mną gadać.. 

13.03.2008