Z³y wp³yw kolegi ! - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-06-27, 15:33   #1
Romanaccia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 856
Angry

Z³y wp³yw kolegi !

A wiec moj chlopak ma kolege jeszcze z czasow szkolnych,mieszkali w jednym bloku ich rodziny sie znaja ,nie nazwalabym tego przyjazna,bo ow kolega szuka go i jego brata tylko wtedy kiedy nie ma z kim sie napic i napalic roznych "zielonych" rzeczy,ciaga ich po lokalach do samego rana,czesto jeden i drugi wracaja po takich eskapadach pijani ,zle sie czuja.....
mam jakies nieodparte wrazenie,ze on mu czyms imponuje,tylko nie wiem,nie rozumiem zupelne czym .... ?
poznalam go jakis czas temu ,podczas pewnej manifestacji,namawial nas na zakup wodki ,bo co tak bedziemy o suchym pysku ...odmowilam,moj chopak rowniez (wiem,ze tylko ze wzledu na mnie) ,ale mimo to udalo mu sie nas ,a raczej jego przekonac,nie podobalo mi sie to,jego zachowanie,to co mowil ,a zwlaszcza jak mnie traktowal,nawet sie ze mna nie przywital,dopiero wtedy kiedy moj chlopak mnie przedstawil bardzo niechetnie podal mi reke,pomyslalam,ze moze jest niesmialy,albo juz sie "naczochral" czyms wczesniej i byl zakrecony ......
innym razem to samo,nawet sie nie przywita,nie patrzy na mnie,nie odzywa sie....
zaprosil mojego chlopaka ,jego brata i kolege na koncert ...mnie ? oczywiscie nie,zachowywal sie jakbym byla powietrzem,nawet zadnego czesc ....nic,a przeciez jestem dziewczyna jego kolegi !
dziala mi na nerwy,ma w sobie cos takiego ,co sprawia,ze mnie drazni,nie podoba mi sie .....
ostatnio sie dowiedzialam,ze rodzice mojego chlopaka maja na temat tego "typa" takie same zdanie.. czyli nie mylilam sie ! chociaz widzialam go kilka razy w zyciu ! przeczucie mnie nie mylilo !
Moj chopak przez te eskapady z nim zawalil dwa egzaminy ! nie dociera do niego nic jak mu sie mowi,ze to wina tego kolegi...."przyjaciela" do ktorego leci jak sie tylko odezwie,zamiast sie uczyc szlaja sie niewiadomo gdzie,jego brat to samo (kiedys nawet chcialam porozmawiac o tym z dziewczyna jego brata) wczoraj to samo .....
w sierpniu ma jechac na 2 tygodnie do domu ,on tam mieszka w tym samym bloku .... przeraza mnie to,nie chcem nawet myslec co on pod jego wplywem tam moze wyprawiac,jak do tego glupka mam dotrzec,jak wytlumaczyc ,ze to zero (tak uwazam!) moze go tylko na dno sciagnac namawiajac go do bog wie czego..... a on jak dzieco co tamten to i on !!!!
nie widzieli sie przez jakies dwa tygodnie i byl spokoj !
wszystko wporzadku .... tylko sie pojawil.... krew mnie zalewa !
Stary 2010-06-27, 15:56   #2
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 716
Dot.: Z³y wp³yw kolegi !

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Poka¿ wiadomo¶æ
A wiec moj chlopak ma kolege jeszcze z czasow szkolnych,mieszkali w jednym bloku ich rodziny sie znaja ,nie nazwalabym tego przyjazna,bo ow kolega szuka go i jego brata tylko wtedy kiedy nie ma z kim sie napic i napalic roznych "zielonych" rzeczy,ciaga ich po lokalach do samego rana,czesto jeden i drugi wracaja po takich eskapadach pijani ,zle sie czuja.....
mam jakies nieodparte wrazenie,ze on mu czyms imponuje,tylko nie wiem,nie rozumiem zupelne czym .... ?
poznalam go jakis czas temu ,podczas pewnej manifestacji,namawial nas na zakup wodki ,bo co tak bedziemy o suchym pysku ...odmowilam,moj chopak rowniez (wiem,ze tylko ze wzledu na mnie) ,ale mimo to udalo mu sie nas ,a raczej jego przekonac,nie podobalo mi sie to,jego zachowanie,to co mowil ,a zwlaszcza jak mnie traktowal,nawet sie ze mna nie przywital,dopiero wtedy kiedy moj chlopak mnie przedstawil bardzo niechetnie podal mi reke,pomyslalam,ze moze jest niesmialy,albo juz sie "naczochral" czyms wczesniej i byl zakrecony ......
innym razem to samo,nawet sie nie przywita,nie patrzy na mnie,nie odzywa sie....
zaprosil mojego chlopaka ,jego brata i kolege na koncert ...mnie ? oczywiscie nie,zachowywal sie jakbym byla powietrzem,nawet zadnego czesc ....nic,a przeciez jestem dziewczyna jego kolegi !
dziala mi na nerwy,ma w sobie cos takiego ,co sprawia,ze mnie drazni,nie podoba mi sie .....
ostatnio sie dowiedzialam,ze rodzice mojego chlopaka maja na temat tego "typa" takie same zdanie.. czyli nie mylilam sie ! chociaz widzialam go kilka razy w zyciu ! przeczucie mnie nie mylilo !
Moj chopak przez te eskapady z nim zawalil dwa egzaminy ! nie dociera do niego nic jak mu sie mowi,ze to wina tego kolegi...."przyjaciela" do ktorego leci jak sie tylko odezwie,zamiast sie uczyc szlaja sie niewiadomo gdzie,jego brat to samo (kiedys nawet chcialam porozmawiac o tym z dziewczyna jego brata) wczoraj to samo .....
w sierpniu ma jechac na 2 tygodnie do domu ,on tam mieszka w tym samym bloku .... przeraza mnie to,nie chcem nawet myslec co on pod jego wplywem tam moze wyprawiac,jak do tego glupka mam dotrzec,jak wytlumaczyc ,ze to zero (tak uwazam!) moze go tylko na dno sciagnac namawiajac go do bog wie czego..... a on jak dzieco co tamten to i on !!!!
Twój ch³opak jest doros³y (zak³adam) i powinien ponosiæ konsekwencje swoich czynów. Egzaminy zawali³ z w³asnej g³upoty i tyle.
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-27, 16:07   #3
gringolada
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 017

mhmh no wiesz jak Twoj chlopak sam nie otworzy oczu na te sytuacje to Ty raczej mu na sile ich nie otworzysz. pogadaj z nim o tym. jak nic nie dotrze to albo ma to gdzies albo mu tak dobrze.
gringolada jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-27, 16:10   #4
krooolewna
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 925

[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;20298369]Twój ch³opak jest doros³y (zak³adam) i powinien ponosiæ konsekwencje swoich czynów. Egzaminy zawali³ z w³asnej g³upoty i tyle.[/QUOTE]
Ca³a prawda.Wiem,¿e chcesz dobrze,ale zastanów siê co Ty mo¿esz zrobiæ?Facet ma ju¿ z 20lat na pewno,a zachowuje siê jak szczeniak.Porozmawiaj z nim,pewnie nic nie pomo¿e,ale jak dla mnie nic wiêcej zrobiæ nie mo¿esz.

krooolewna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-27, 16:20   #5
Romanaccia
Zakorzenienie

Czasem zaczynam watpic w jego inteligencje .... wiem,ze on wie co jest powodem tego wszyskiego,ale nie przyzna mi racji dlatego nie rozmiem co on nadal z nim robi !
przedwczoraj do niego zadzwonil ,chcial gdzies wyjsc,ja mu powiedzialam ,ze ja chce to prosze bardzo ze mna nie chcial wyjsc z nim a i owszem... potem zadzwoil i wyszliszlismy razem,przez chwile myslalam,ze poszedl po rozum do glowy....
a co do egzaminow,wiem ja go pilnowac nie bede nie jestem jego matka... chcialam mu pomoc otworzyc oczy juz myslalam,ze cos zrozumial a tu znowu... no rece mi opadaja !
pozatym wydaje mi sie ,ze tamten du*** za mna nie przepada i mowi mu ,zeby mnie olewal i robil to czy tamto z nim ,jestem tego pewna !
na szczescie do tego nie doszlo !

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez krooolewna Poka¿ wiadomo¶æ
Ca³a prawda.Wiem,¿e chcesz dobrze,ale zastanów siê co Ty mo¿esz zrobiæ?Facet ma ju¿ z 20lat na pewno,a zachowuje siê jak szczeniak.Porozmawiaj z nim,pewnie nic nie pomo¿e,ale jak dla mnie nic wiêcej zrobiæ nie mo¿esz.
oboje mamy po 26 lat !

Stary 2010-06-27, 16:32   #6
maryanna3
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 911

No nic nie mo¿esz zrobiæ. Mo¿esz trzymaæ front z jego rodzicami ¿e tamten jest 'be' lub sama mozesz za nim staæ jak mamusia i pilnowaæ ka¿dego kroku przestrzegaj±c przed niedobrym koleg±. Mo¿esz mu zabroniæ z nim spotkañ. Ka¿da z opcji jest z³a: trzymaj±c front z rodzicami czyli np. mówi±c: uwa¿am jak Twoja mama ¿e on jest nieodpowiedzialny itp itd ch³opak zarzuci Ci nadopiekuñczo¶æ nadgorliwo¶æ oraz ¿e zupe³nie nie starasz siê go zrozumieæ, zupe³nie jak rodzice a nie ukochana dziewczyna. Druga opcja-to samo. Zabronisz? Mo¿esz byæ pewna ¿e niczym romeo i julia bêd± siê ze sob± widywaæ wbrew ca³emu ¶wiatu(czyt. Tobie).

Wiêc jedyne co mo¿esz to zastanowiæ siê czy Twój ch³opak jest dojrza³ym facetem czy zwyk³ym dzieciakiem skoro przez kumpla zawala egzaminy. I daæ mu woln± rêkê a z jego koleg± widywaæ siê nie musisz.
maryanna3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-27, 16:36   #7
lubiecukierki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 562

Trzeba postawiæ sprawe jasno albo Ty albo on.
lubiecukierki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-27, 16:40   #8
Romanaccia
Zakorzenienie

Jego brat zachowuje sie tak samo jak tylko tamten sie pojawi ,ale on ma 22 lata ... zastanawialam sie czy nie porozmawiac jakos dyskretnie na ten temat z jego dziewczyna,ale to nie jest dobry pomysl... juz sama nie wiem,najbardziej obawiam sie tych wakacji ...
czasem zachowuje sie jak gowniarz
Stary 2010-06-27, 17:22   #9
201708250923
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 810

Bez obrazy, ale egzaminy to wina Twojego ch³opaka.
Nie znajomego, bo jak chce zdac egzamin to nie idzie pic, tylko siê uczy.
A znajomy to w sumie Twój problem Nie zaprosi³ Ciebie, pewnie darzy Ciê takim samym uczuciem jak Ty jego
201708250923 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-27, 17:42   #10
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:

oboje mamy po 26 lat !

dobry komentarz.....No to jak na 26latka czas dorosn±æ i zaj±c siê nauk±, przysz³o¶ci i dziewczyn± a nie jaraniem zió³ka z koleg±
Pogadaj,jak nic siê nie zmieni po¿egnaj tzn.ja bym tak zrobi³a

Stary 2010-06-27, 17:53   #11
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wredot_ka Poka¿ wiadomo¶æ
A znajomy to w sumie Twój problem Nie zaprosi³ Ciebie, pewnie darzy Ciê takim samym uczuciem jak Ty jego
oczywiscie,ze jego wina bo zamiast sie uczyc wychodzi z tym ****.....
dlatego,ze on go "przekonuje" ,ze co bedzie siedzial nad ksiazkami skoro mozna pojsc sie nachlac albo jak dziewczyna zadzwoni to on leci .....
Mi nie zalezy na sympatii tego typka ,ale ,jestem dziewczyna jego kolegi,a jego zachowanie to byl dla mnie brak szacunku ,noz mi sie w kieszeni otwiera jak go widze
Moj chlopak najpierw z nim lazi ,a potem sie zali ,ze sie nie uczyl,ze tu egzamin,a on nic... a ja - "to po co bylo lazic po nocach ?! "....
nie wiem czy on naprawde nie widzi tego ? czy tylko udaje ?
obawiam sie,ze on sciagnie go na dno ..... dlatego chce jakos do niego dotrzec....
Stary 2010-06-27, 17:57   #12
krooolewna
Zadomowienie

Twój ch³opak jest po prostu dzieciakiem.
Gdyby na serio by³ dojrza³y to picie z kumplem by³oby niewa¿ne tylko by wola³ przysi±¶æ do egzaminu!

Stary 2010-06-27, 18:20   #13
201604200942
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 19 620

Cytat:
Napisane przez wredot_ka Poka¿ wiadomo¶æ
zgadzam siê.
Przecie¿ Twój ch³opak ma swój rozum i powinien sam powiedziec sobie do¶æ.
Nie zmusisz wszystkich kolegów swojego ch³opaka o to, by Ciê lubili. Zreszt± ten kolega nie ma ¿adnego obowi±zku zapraszaæ Ciebie ze wzglêdu na to, ¿e jeste¶ dziewczyn± jego kolegi.
201604200942 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-27, 18:45   #14
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Poka¿ wiadomo¶æ
zgadzam siê.
Przecie¿ Twój ch³opak ma swój rozum i powinien sam powiedziec sobie do¶æ.
Nie zmusisz wszystkich kolegów swojego ch³opaka o to, by Ciê lubili. Zreszt± ten kolega nie ma ¿adnego obowi±zku zapraszaæ Ciebie ze wzglêdu na to, ¿e jeste¶ dziewczyn± jego kolegi.
Jak juz wczesniej napisalam mi nie zalezy absolutnie na sympatii kogos takiego ,ani na zapraszaniu mnie gdziekolwiek,ale moglby chodziaz czesc powiedziec zamiast udawiac,ze mnie nie ma .... to byl dla mnie totalny brak szacunku z jego strony tym bardziej,ze jestem dziewczyna jego kolegi ! jest poprostu niewychowanym chamem ...
Stary 2010-06-27, 19:45   #15
krooolewna
Zadomowienie

Szczerze mowiac czasem wole zeby niektore osoby mi nie mowily czesc niz maja udawac,ze mnie uwielbiaja,a tak naprawde nie moga zniesc.Pomysl z tej strony,po co Ci obluda.

Stary 2010-06-27, 19:57   #16
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mowiac czasem wole zeby niektore osoby mi nie mowily czesc niz maja udawac,ze mnie uwielbiaja,a tak naprawde nie moga zniesc.Pomysl z tej strony,po co Ci obluda.
ale tu nie chodzi o uwielbianie czy lubienie,on mnie nawet nie zna,widzielismy sie kilka razy wzyciu ,nic o mnie nie wie,nie wiem moze ja na nim wywarlam takie same wrazenie jak on na mnie .... bardzo negatywne od samego poczatku,chociaz on nawet slowa ze mna nie zamienil.... !
ale widze,ze moje negatywne nastawienie nie bylo niesluszne,rodzice mojego chlopaka maja o nim takie samo zdanie,inni jego znajomi tez za tym typkiem nie przepadaja,on ma negatywny wplyw na wszystkich,potrafi tylko pic ,cpac i szlajac sie po nocach odciagajac innych od nauki ,mowiac,ze co tam beda do dziewczyn leciec jak tylko sie odezwa lepiej isc sie narabac w jakims barze ....
ostatnio co prawda mojemu chlopakow to sie juz duzo rzadziej zarza ,ale nadal jak on sie pojawia to sie urwie i .... eh
kto wie do czego on moze go jeszcze namowic ,przekonac...

nabardziej boje sie tych wakacji ..... jak sedzi z nim 2 tygodnie ,nie wiem jak to sie skonczy ....
Stary 2010-06-27, 20:06   #17
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:
ale tu nie chodzi o uwielbianie czy lubienie,on mnie nawet nie zna,widzielismy sie kilka razy wzyciu ,nic o mnie nie wie,nie wiem moze ja na nim wywarlam takie same wrazenie jak on na mnie .... bardzo negatywne od samego poczatku,chociaz on nawet slowa ze mna nie zamienil.... !
ale widze,ze moje negatywne nastawienie nie bylo niesluszne,rodzice mojego chlopaka maja o nim takie samo zdanie,inni jego znajomi tez za tym typkiem nie przepadaja,on ma negatywny wplyw na wszystkich,potrafi tylko pic ,cpac i szlajac sie po nocach odciagajac innych od nauki ,mowiac,ze co tam beda do dziewczyn leciec jak tylko sie odezwa lepiej isc sie narabac w jakims barze ....
ostatnio co prawda mojemu chlopakow to sie juz duzo rzadziej zarza ,ale nadal jak on sie pojawia to sie urwie i .... eh
kto wie do czego on moze go jeszcze namowic ,przekonac...

nabardziej boje sie tych wakacji ..... jak sedzi z nim 2 tygodnie ,nie wiem jak to sie skonczy ....
Czy on ma 10lat
Czasem ludzie po prostu sobie nie przypadaja do gustu.Bez urazy,ale mnie by zlewal taki kolega Tzeta,skoro jara trawe i pije i generalnie obibok,a nie bym myslala czy mnie lubi czy nie.

Stary 2010-06-27, 20:15   #18
czarna1985
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 467

Sorki ale twój T¯ ma 26 lat i nie ma co zwalaæ wizy na jego kumpla bo choæby nie wiem jaki by³ straszny to twój facet ma swój rozum i mo¿e po prostu robi to bo to lubi... Nie s±dze ¿eby on go by³ w stanie do wszystkiego namówiæ...
A ciebie mo¿e tak traktuje bo nie przypad³a¶ mu do gustu i ju... Zdarza siê czasmi, a poza tym zabierasz mu kupla (w pewnym sensie) z którym zapewne wcze¶niej spêdza³ wiêcej czasu..

Tak wiêc moja droga nie zrzucaj winy na obcego go¶cia!!! Twój facet jest doros³y i wie co robi...
Stary 2010-06-27, 20:21   #19
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Czy on ma 10lat
Czasem ludzie po prostu sobie nie przypadaja do gustu.Bez urazy,ale mnie by zlewal taki kolega Tzeta,skoro jara trawe i pije i generalnie obibok,a nie bym myslala czy mnie lubi czy nie.
ale mi nie chodzi o mnie ,ale o mojego chlopaka ,mi ten typek zwisa i powiewa chodzi mi o to jaki on ma wplyw na innych,zwlaszcza na mojego chlopaka,wiem ,ze on nie jest dzieckiem i ma swoj rozum,ale mam wrazenie,ze on pewnych rzeczy nie dostrzega....
martwi mnie to z wielu powodow i obawiam sie,ze moze zle skonczyc jesli bedzie kontunuowal znajomosc z tym du****
to moj chlopak wiec to dotyczy rowniez mnie i nie chce aby skonczyl tak jak tamten.... moze jemu sie wydaje,ze ma nad wszystkim kontrole,ale jak pojawia sie tamten to ja traci,to samo dotyczy jego brata i kazdego kto sie z tym typkiem zada.....
nie wiem nawet jak ,ale ten tam potrafi kazdego do roznych glupot namowic....
Stary 2010-06-27, 20:24   #20
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:
ale mi nie chodzi o mnie ,ale o mojego chlopaka ,mi ten typek zwisa i powiewa chodzi mi o to jaki on ma wplyw na innych,zwlaszcza na mojego chlopaka,wiem ,ze on nie jest dzieckiem i ma swoj rozum,ale mam wrazenie,ze on pewnych rzeczy nie dostrzega....
martwi mnie to z wielu powodow i obawiam sie,ze moze zle skonczyc jesli bedzie kontunuowal znajomosc z tym du****
to moj chlopak wiec to dotyczy rowniez mnie i nie chce aby skonczyl tak jak tamten.... moze jemu sie wydaje,ze ma nad wszystkim kontrole,ale jak pojawia sie tamten to ja traci,to samo dotyczy jego brata i kazdego kto sie z tym typkiem zada.....
nie wiem nawet jak ,ale ten tam potrafi kazdego do roznych glupot namowic....
Nie zlosc sie,ale kazda dziewczyna probuje Ci wytlumaczyc,ze tak naprawde Twoj facet jest dzieckiem,a Ty sama przed soba tlumaczysz,ze to wina jego kolegi!
Facet jest sam za siebie odpowiedzialny i tyle.
Pogadaj ze swoim facetem,jesli Ciebie nie zrozumie,moze Ty zrozumiesz,ze z dzieckiem fajnie sie spotykac na krotka mete.

Stary 2010-06-27, 20:27   #21
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna1985 Poka¿ wiadomo¶æ
Sorki ale twój T¯ ma 26 lat i nie ma co zwalaæ wizy na jego kumpla bo choæby nie wiem jaki by³ straszny to twój facet ma swój rozum i mo¿e po prostu robi to bo to lubi... Nie s±dze ¿eby on go by³ w stanie do wszystkiego namówiæ...
A ciebie mo¿e tak traktuje bo nie przypad³a¶ mu do gustu i ju... Zdarza siê czasmi, a poza tym zabierasz mu kupla (w pewnym sensie) z którym zapewne wcze¶niej spêdza³ wiêcej czasu..

Tak wiêc moja droga nie zrzucaj winy na obcego go¶cia!!! Twój facet jest doros³y i wie co robi...
Ten "kolega" odzywa sie tylko jak mu juz nikt do picia i robienia glupot nie zostaje w przeciwnym razie nie ma go ....
pozatym co to znaczy ,ze "zabieram" mu kumpla ,nie mamy po 10 lat ,ja jestem jego dziewczyna ,a on tylko kolega !....
najlepszy kumpel mojego chlopaka (rowniez z czasow szkoly) jest porzadnym facetem i z tego co zauwazylm tez za tym typkiem nie przepada ( i ma racje !)

dlaczego mam na niego winy nie zrzucac ?
z innymi zadnych durnot nie robi i nigdy nie robil ! .... z nim a i owszem,po jego dlugich namowach czesto daje sie do czegos przekonac .... jak dzieciak !
czasem po jego zachowaniu widzie,ze jednak nie wie co robi ,zreszta sam do takiego wniosku dochodzi po jakims czasie ,tak samo jak z nauka .... szlajal sie z tamtym ,bo tu koncert to sramto i siamto i czasu na nauke zabraklo,doszedl do wniosku,ze nie powinien z nim wychodzic,ale jak widze niczego sie nie nauczyl !
Stary 2010-06-27, 20:30   #22
czarna1985
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 467

Cytat:
Ten "kolega" odzywa sie tylko jak mu juz nikt do picia i robienia glupot nie zostaje w przeciwnym razie nie ma go ....
pozatym co to znaczy ,ze "zabieram" mu kumpla ,nie mamy po 10 lat ,ja jestem jego dziewczyna ,a on tylko kolega !....
najlepszy kumpel mojego chlopaka (rowniez z czasow szkoly) jest porzadnym facetem i z tego co zauwazylm tez za tym typkiem nie przepada ( i ma racje !)

dlaczego mam na niego winy nie zrzucac ?
z innymi zadnych durnot nie robi i nigdy nie robil ! .... z nim a i owszem,po jego dlugich namowach czesto daje sie do czegos przekonac .... jak dzieciak !
czasem po jego zachowaniu widzie,ze jednak nie wie co robi ,zreszta sam do takiego wniosku dochodzi po jakims czasie ,tak samo jak z nauka .... szlajal sie z tamtym ,bo tu koncert to sramto i siamto i czasu na nauke zabraklo,doszedl do wniosku,ze nie powinien z nim wychodzic,ale jak widze niczego sie nie nauczyl !

Ale czy ten kumpel zmusza go si³± ?? NIE!! Twój T¯ siê na to zgadza, nie jest ma³ym dzieckiem chyba umie podejmowaæ racjonalne decyzje i wiedzieæ co jest wa¿niejsze... Wiêc jak dla mnie to nie wina kumpla a twojego faceta, robi to co chce, ma swój rozum!!!
Stary 2010-06-27, 20:33   #23
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:
No wlasnie,wiec zrozum,ze to Twoj Tz dobiera sobie kolegow i tez nie ma 10lat!
Skoro sie z nim spotyka i pije z ochota tzn ze tamten nie wyciaga go na sile z domu.
A to jakie ma przeslanki jego kolega,to sorry,ale to nie Twoja sprawa.

Stary 2010-06-27, 20:39   #24
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie,wiec zrozum,ze to Twoj Tz dobiera sobie kolegow i tez nie ma 10lat!
Skoro sie z nim spotyka i pije z ochota tzn ze tamten nie wyciaga go na sile z domu.
A to jakie ma przeslanki jego kolega,to sorry,ale to nie Twoja sprawa.

nie moja sprawa ? on namawia do durnot mojego chlopaka ,wiec to jest jak najbardziej moja sprawa ! czesto stara sie go odemnie odciagnac ,wiec mam to olac ?! .....
ma na niego zly wplyw ,wiec oczywistum jest to,ze mnie to interesuje !
ostatnio rzadko sie znim spotykal i wszystko bylo wporzadku ,jak sie tylko on pojawi wszystcy glupieja zarowno on jak i jego brat ....
jak sie z nim spotyka widze zmiane w jego zchowaniu ,nie podoba mi sie to !.... jego brat tez durnieje przy nim ..... nie wiem dlaczego,ale czasem nie potrafia mu odmowic ... !
Stary 2010-06-27, 20:45   #25
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:
nie moja sprawa ? on namawia do durnot mojego chlopaka ,wiec to jest jak najbardziej moja sprawa ! czesto stara sie go odemnie odciagnac ,wiec mam to olac ?! .....
ma na niego zly wplyw ,wiec oczywistum jest to,ze mnie to interesuje !
ostatnio rzadko sie znim spotykal i wszystko bylo wporzadku ,jak sie tylko on pojawi wszystcy glupieja zarowno on jak i jego brat ....
jak sie z nim spotyka widze zmiane w jego zchowaniu ,nie podoba mi sie to !.... jego brat tez durnieje przy nim ..... nie wiem dlaczego,ale czasem nie potrafia mu odmowic ... !
Ile ma Twoj facet lat
Skoro daje sie odciagnac to zanczy ze woli towarzystwo Twojego kolegi.
Poradzilam Ci,nie bede sie wdawac w dyskusje,bo do Ciebie to nie dochodzi,ze TWOJ FACET NIE JEST DZIECKIEM I NIE MA 10 LAT!!!!
Powodzenia i pozdrawiam!

Stary 2010-06-27, 20:50   #26
Wyrak
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 222

Cytat:
Juz nowy chlopak? Znowuz problemy? Wiesz, to on sam chce sie najwidoczniej zachowywac tak jak chce, a nie ze "zly wplyw kolegi"...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-27, 21:02   #27
Romanaccia
Zakorzenienie

rzecz w tym,ze nie tylko na niego ma taki wplyw ,ale tez na innych ,a to juz daje do myslenia,zreszta nie tylko ja to zauwazylam,nawet jego rodzicie i ja z nimi absolutnie zgadzam !
na szczescie nie doszlo do sytuacji w ktorej wybiera jego nie mnie ,dla mnie to zaden problem,ze wychodzi z kolegami ,ale tylko spotykajac sie z nim wraca pijany ...

drogi Wyraku a no nie taki znowu bardzo nowy chlopak bo juz prawie pol roku sie spotykamy ...

poprostu mnie to martwi

dzis pojechal z nim na mecz do innego miasta jest z nim tez brat ,juz sobie wyobrazam ...

Stary 2010-06-27, 21:02   #28
201604200942
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 19 620

Cytat:
Jak juz wczesniej napisalam mi nie zalezy absolutnie na sympatii kogos takiego ,ani na zapraszaniu mnie gdziekolwiek,ale moglby chodziaz czesc powiedziec zamiast udawiac,ze mnie nie ma .... to byl dla mnie totalny brak szacunku z jego strony tym bardziej,ze jestem dziewczyna jego kolegi ! jest poprostu niewychowanym chamem ...
napisa³a¶ wcze¶niej co¶ o podaniu rêki.. ¿e te kolega wcze¶niej tego nie zrobi³.
Gwoli ¶cis³o¶ci to kobieta pierwsza podaje rêkê na przywitanie.
Chyba nic by siê nie sta³o jakby¶ pierwsza rozpoczê³a znajomo¶æ

Twój ch³opak nie ma 5 lat wiêc chyba sam powinien wiedzieæ co robi i ponosiæ konsekwencje swoich czynów (tak jak w przypadku tych egzaminów)
201604200942 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-27, 21:22   #29
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Poka¿ wiadomo¶æ
napisa³a¶ wcze¶niej co¶ o podaniu rêki.. ¿e te kolega wcze¶niej tego nie zrobi³.
Gwoli ¶cis³o¶ci to kobieta pierwsza podaje rêkê na przywitanie.
Chyba nic by siê nie sta³o jakby¶ pierwsza rozpoczê³a znajomo¶æ

Twój ch³opak nie ma 5 lat wiêc chyba sam powinien wiedzieæ co robi i ponosiæ konsekwencje swoich czynów (tak jak w przypadku tych egzaminów)
dlaczego mam podawac pierwsza reke komus kto udaje,ze mnie nie widzi ? nie spojzal na mnie ani razu ,zadnego czesc ani nic.....
albo cham,albo dziwak ..
Stary 2010-06-27, 21:39   #30
Wyrak
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 222

Cytat:
rzecz w tym,ze nie tylko na niego ma taki wplyw ,ale tez na innych ,a to juz daje do myslenia,zreszta nie tylko ja to zauwazylam,nawet jego rodzicie i ja z nimi absolutnie zgadzam !
na szczescie nie doszlo do sytuacji w ktorej wybiera jego nie mnie ,dla mnie to zaden problem,ze wychodzi z kolegami ,ale tylko spotykajac sie z nim wraca pijany ...
To tych osob sprawa, nie zmusza chyba nikogo do obcowania ze soba ?

No fajnie, ze rodzice sie z Toba zgadzaja, a Ty z nimi... tyle, ze sam zainteresowany nie.

Cytat:
drogi Wyraku a no nie taki znowu bardzo nowy chlopak bo juz prawie pol roku sie spotykamy ...

poprostu mnie to martwi

dzis pojechal z nim na mecz do innego miasta jest z nim tez brat ,juz sobie wyobrazam ...

Nie wiem, jak dla mnie sie to u Ciebie zmienia jak w kalejdoskopie i zawsze sa jakies dziwne problemy - troche jakbys miala na sile chlopaka, aby miec, marny ale aby byl. No ale to moje wrazenie tylko.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.