|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
przychodził do niej we snach, mówiąc jak bardzo ją kocha. szkoda tylko, że nie pamiętał o tym za dnia . . |
|
|
|
#4682 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wyróżnienia, które mi tam mignęły TiS, caroline060, agatee, limitowanaa - zawszę mogę liczyć! Nie wiem czy warto mnie kochać. Nie wiem nawet jaki mamy dziś dzień. czyjaś postać, co okazała się tobą. Jej siła tkwiła w spódnicy i wysokich obcasach, które założyła maszerując dumnie obok Ciebie. Abyś żałował. Bo już nie jest Twoja. - Panna na każde moje zawołanie? - Przepraszam za spóźnienie, już jestem! Nigdy nie byłam tą, która bezpardonowo wchodziła w Twoje życie. Ja robiłam to subtelnie. Nie zmieniło to nic. Przepraszam że jesteś tchórzem i nie umiesz otwarcie kochać. A nie. Za to akurat przepraszać nie muszę. Nieprzespane noce Myślące o Tobie. Ja pośród nich.
|
#4683 |
|
Rozeznanie
|
♥
i don't want to talk about it nie chcę o tym mówić you know what screw you? wiesz, co cię rżnie? you can do anything but not everything możesz zrobić cokolwiek chcesz, ale nie wszystko if you see a friend without a smile give him one of yours jeśli widzisz przyjaciela bez uśmiechu podaruj mu jeden ze swoich we love your bum! kochamy twój tyłek! i miss you, i'm sorry i ruined everything tęsknię ze sobą, przykro mi, że wszystko zniszczyłam music is the new sex muzyka to nowy sex
|
#4684 |
|
Przyczajenie
|
-Dobra, dobra. Zapamiętam to sobie.
-No weź! -Co mam wziąć? -Mnie na spacer. ![]() -Ile p*%^a ma zakrętów? -A ch*j wie. ![]() autentyczne rozmówki :P
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
"Znam drogi wiodące do dna, mosty rzucone na wiatr światło walczące o blask kształty bez formy i żar." [COMA]
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
wyrwał jej parasolkę z dłoni i kazał się gonić w deszczu. jej trampki tonęły w kałużach, a włosy kręciły się na wszystkie możliwe strony. - jesteś bezlitosny! - wykrzyknęła z dziecięcym wyrazem twarzy. podbiegł do niej i czule całując w czoło, wręczył parasolkę do dłoni. wziął ją na ręce. niósł ją tak przez całą drogę, aż doszli do jej domu. ściągnął delikatnie jej trampki i położył na kaloryferze. wziął ręcznik i zaczął bezszelestnie wycierać jej włosy. - przepraszam, kochanie. - powiedział, patrząc jej prosto w oczy. - chciałem Cię przygotować ... - na co? wykrztusiła z niezrozumieniem, wypisanym na twarzy. - na moje odejście. - wyszeptał, spuszczając swój speszony wzrok. - na co?! - zaczęła krzyczeć. - spokojnie, kochanie. to był sprawdzian. oblałaś. nie poradzisz sobie beze mnie, zostaję. - odetchnęła z ulgą. wtulając się w Jego muskularne ramiona, wyszeptała, że jeszcze jeden taki numer, a osobiście go zabije. tak dla sprawdzianu.
[nie bijcie, że długi...troszkę z życia] |
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
otojest *
serce mi przyśpiesza na każdą myśl o Tobie Rap jak serce, Hip Hop to coś więcej <3 Życie jest okrutne. Jedni się rodzą, drudzy umierają. Jedni odchodzą, inni wracają. To nie jest fikcja, to jest rzeczywistość. on wiedział, że ona nie może bez niego żyć. mimo to, odszedł od niej, tak o, na próbę. Na następny dzień wiedział, że to była najgłupsza decyzja z możliwych. Nie miał już do kogo wracać. każdy popełnia błędy, więc każdy powinien potrafić wybaczać. daj spokój, przyjdź do mnie, przytul i powiedz,że zapomniałeś już o złych chwilach, że chcesz zacząć od nowa, że przecież urodziłeś się by być ze mną. 'przeszłość, oddzielić grubą kreską'
|
|
#4688 |
|
Raczkowanie
|
Bez pozwolenia wpatrywała się w jego oczy i cierpiała, że nie mogą należeć do niej.! BRAK WENY !!! WakaCje
|
|
#4689 |
|
Przyczajenie
|
Nowa
Dośc długo obserwowałam Was i postanowiłam do tego grona dołączyć Podziwiam ;pbanalnie ![]() _________________________ ______________________ -Naszła mnie ochota na szczerość ![]() -Mnie też, kocham Cię -No nie aż taką Przesiąknięta zapachem bzów Po czereśniach mi odbijaa...xd |
|
|
|
#4690 |
|
Wtajemniczenie
|
Powrótłam
![]() ratatamm - Ewcia już jestem ![]() _________________________ _____________________ The tooth fairy teaches kids, that they can get money for selling body parts - I blame her for prostitution. Zębowa wróżka uczy dzeci, że mogą dostać pieniędze za sprzedawanie swoich części ciała - obwiniam ją o prostytucję. It's hard to find a girlfriend that's: -96% funny -98% sexy and -100% sweet so don't loose me ![]() Ciężko jest znaleźć dziewczynę, która: -jest w 96% zabawna -w 98% seksowna i -w 100% słodka więc uważaj by mnie nie stracić. If you ask me how many times you ran through my mind, I'll say only once because you never left. Jeśli zapytasz mnie jak wiele razy przebywałeś w moich myślach powiem, że tylko raz, ponieważ nigdy ich nie opuściłeś. Be nice, I could be your nurse someday. Bądź miły, kiedyś mogę być Twoją pielęgniarką. Come here and take off my lipgloss. Podejdź tu i spraw aby mój błyszczyk zniknął z ust. żyję w ciemni twoich słów. Duszę się Twoją obecnością obok mnie.
_________________________ ____________________ Extremalna, abuune, ratatamm, agrr, latin, Upsent_Minded, Margaretta_1, _mandarynka |
|
|
|
#4691 |
|
Raczkowanie
|
- spotkamy się jutro?
- nie wiem. jak dozyję. - dożyjesz. Nie dam Ci umrzeć. jak mamy umrzeć to tylko razem. Kocham Cię <3 ( z reala ) ![]() |
|
|
|
#4692 |
|
Raczkowanie
|
` A gdybyś nie wiedział gdzie się podziewam
To będę tam, gdzie ziemia dotyka nieba. ` Co mogę zrobić, żeby mieć Cię od początku do końca? ` Powiedziałeś, że moja miłość jest nie realna. ` Od dziś będę tam, gdzie się mnie nie spodziewasz.
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
awaria na linii moje serce - jego serce.
+xxgroszek07xx - i mogę powiedzieć to samo o Tobie ! <3
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-27 o 19:48 |
|
|
|
#4694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() . I'm so lucky, lucky ^^
|
|
#4695 |
|
Zadomowienie
|
Upadłam bo uwierzyłam w miłość.
i tylko zasuszone róże przypominają o tym, że kiedyś istniałeś. ciemność przesyca serce Miska łez, rozlane kakao, dziury w sercu...Widzisz co najlepszego zrobiłeś? może kiedyś jeszcze wzejdzie Słońce w środku bezkresnej ciemności... szkoda, że sercu nie można wytłumaczyć jak staremu kumplowi, że to nie czas na rozczarowania
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
groszek07
![]() po zaparowanej szybie piszę palcem o tym w co wierze. chowam się pod parasolem złudzeń. łatwiej się psuje niż się naprawia. wszystko. nie uważam że nie masz serca... tylko Ty czasem zapominasz że je masz. - zakochałam się od pierwszego wejrzenia.... - niezła oszczędność czasu. - szkoda, że nie cierpień...
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje słoneczko za
uznanie moge wyrazić to tak - ![]() ciesze sie bardzo że aż tak sie spodobał ____________________ w piasku odbite ślady, dwóch innych par butów. i wciągu dnia zgasło słonce . na plantacji miłości abstrakcyjność zasiewa ziarna rozbitkowie myślenia, wciąż tej samej daty, przywołują te same wspomnienia, są więźniami tykania blaszanego zegarka.. wariaci rodzą się na drzewach,w zakamarkach piwnic przyklejeni pępowiną do szarych ścian, wariaci rosną jak pleśń w kredensie wystawiają umorusane gęby na światło niczym dzieci o wesołych minkach, wariaci zarabiają na życie, szturchając rzeczy patykiem, dojrzewają na słońcu, jedzą muchy, gonią ksieżyc odbudowują świat... kropla po kropli skrapla się przestrzeń Kiedy cie nie ma całe ciało dziwnie drży i odbija się od ścian i wrzeszczy, i drapie wybucha i kapie!! Sny zrodzone z tęsknoty mordują najsprytniej
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
Nie zrozumiesz jej innego świata.
Przestań, to dziecinne. Nie uciekaj przed nią. Przecież ona już zrozumiała, że jej nie kochasz. Ej! kolego! Nie czujesz już nic? Nigdy więcej nie próbuj włamać się do mojego serca, zrozumiano ? I choć nie proszę żebyś wrócił, moje serce krzyczy: 'zostań'. Szalone, nadal Cię kocha. Bo ta miłość była prawdziwa. Nasza miłość. ♥ Zerwałam wszystkie kwiaty na łące, śmiejąc się jak dziecko, gdy wyrywałam im płatki kończąc na słowie ' KOCHA' . Następnego dnia powiedziałeś, że to koniec.
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Będziemy tańczyć Break Dance'a na rzęsach... WESOŁO MI ![]()
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
- dlaczego cały czas patrzysz w to cholerne okno?
- bo tam jest taki piękny widok. - przecież pada deszcz! - ale wyobrażam sobie jego, wpatrującego się w okno i w krople deszczu na szybie.
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
już się z tym pogodziłam, że zawsze będę do tego wracać.. rozmawiam z pogodą mego serca serce serdecznie szczęśliwe spędza słoneczne spełnienie myślami przemierzam bezkresne krainy pogodnych dni w odwiedzinach u nadziei, która płonie jak świeczka zapalana po zmroku
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
aaa! motylki zaatakowały mój brzuch i umysł! rybeczki <3 |
|
|
|
#4703 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Jestem tu nowa. Raz zdarzyło mi się dodać kilka opisów....wiem że nie lubicie próśb ale macie może coś o tym że grupa kolegów <z jednej ekipy> używa tych samych tekstów w stosunku do dziewczyny . Tak jakby wszyscy korzystali z jednego poradnika, który ma pomóc im w poderwaniu jej . Mam nadzieje że mi pomożecie
|
|
|
|
#4704 |
|
Raczkowanie
|
Mimo iż miała branie, to tylko do niego chciała mówić "kochanie".
Cały czas przyrzekała, że tylko jego będzie kochała. Teraz długo będzie płakała, bo tylko jego tak na prawdę kochała. ;(
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
agatte TiS - brak słów
mam nieodparte wrażenie, że cały świat odwrócił się ode mnie, oczywiście na czele z Tobą. ' bo to jest smutna istotka z cudownymi marzeniami, która uśmiecha się przez łzy do własnych myśli.. ' ' zamykam oczy nie chcę widzieć, nie chcę czuć czy to koniec już? '
|
|
#4706 |
|
Przyczajenie
|
dreams_x33 -
![]() My- silni,cyniczni z ironicznie zmrużonymi oczami ...dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce umieramy z miłości "Krzyk nie wybuchłego ognia" oraz "szukanie' - znam już na pamięć. Odnajdywał ją wśród czarnych gałęzi snu żeby powiedzieć że jest dla niej. Świadomość własnej samotności przytłacza ją do ziemi. Moja wiara Twoja miłość nasze Ma-Rze-Nia! i nic więcej NIE trze-ba! do Sz-Cz-ę-ś-ci-a! A więc mówisz,że serce Ci bije.... gdy na mnie spoglądasz ukradkiem... odłamałam gałąź miłości umarłą pochowałam w ziemi i spójrz mój ogród rozkwitł- nie można zabić miłości... To poprostu niemożliwe abyś mnie nigdy nie pokochał.
Edytowane przez agniesiaa88 Czas edycji: 2010-06-27 o 20:43 |
|
|
|
#4707 |
|
Raczkowanie
|
Te ciągłe "zw" mnie denerwowało,
ale przynajmniej wiedziałam że zaraz wrócisz, że w ogóle wrócisz. -Opps chyba się zakochałam -Moje kondolencje -11:11 Ktoś mnie kocha -Nie licz na to -Kiedyś umiałam kochać. -Jak to kiedyś? -To było bardzo dawno... Wierzyłam w każde jego słowo a On zostawił mnie dla innej jak ostatni du. pek-właśnie wtedy przestałam kochać ludzi.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zabieram ;*
Cytat:
Cytat:
_Panna_Migotka_ - częściej proszę ![]() To, co poczuła, nie było ani zdziwieniem, ani zdenerwowaniem, ani złością, że zburzył jej się ledwo zbudowany, kruchy spokój ducha. To było coś innego, coś, co się czuje, ale nie ma na to określeń. Nikt tego nie nazwał, bo nikt tego jeszcze nie przeżył.
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
-jak mogłaś pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia?
-nie pożegnałam się. nic nie powiedziałam. po prostu odeszłam.. tamtej nocy postanowiłam przejść drogę w jej najszerszym miejscu. |
|
|
|
#4710 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0- nieładnie zbierać oklaski za nie swoje dzieła.
Kinderka13 - słuc... słuuchaam.. ? To o mnie ? Po prostu aż mnie zatkało, ciesze się, ze się spodobały Słońce ;- ** . NieidealnaJa - Boże[na] dziękuje ... ; ** ... tyle, że lichy ze mnie talent. Jak Bony i Clyde ona za nim w ognień, on wierny, aż po grób. I treat you worse than lying politicians. /Traktuję Cię gorzej niż kłamiących polityków./ Brazenly crept in her dreams, inspire her fantasies for the day. /Bezczelnie wkradł się w jej sny, pobudzał jej fantazje za dnia./ Rozłożyć takiemu namiot i dać rolę błazna w cyrku. Pryszczata nastolatka z krzywym uśmiechem, która w sobie kryje więcej niż niejedna dorosła mogła by sobie wyobrazić. Streścić tą historię można w trzy słowa : przyszedł, rozkochał, porzucił. Możesz się odchodzić, umalować zmienić styl i znajomych, ale nie zmienisz tego kim jesteś w środku, nie zatuszujesz wyrzutów sumienia nawet najdroższym tuszem do rzęs. When you come tomorrow? In a few days and a fraction of a second. When will love? When you grow up and start believing that men are fools. /Kiedy przyjdzie jutro? Za kilka dni i ułamek sekundy. Kiedy przyjdzie miłość? Kiedy dorośniesz i zaczniesz uważać że mężczyźni to głupcy./ 3/4 mężczyzn to palanci. 1/4 dobrze się maskuje.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

Dośc długo obserwowałam Was i postanowiłam do tego grona dołączyć