|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
no on przecie myszkę i 2 pały ma...
Cytat:
A na CP się spotkamy, toć ba! Hecate Ty lachonie! ![]() No wiesz, wykończyć nas chcesz... bo co wrażliwszym ciśnienie na Twój widok podskoczy A Polly_ idealnie odwzorowuje piosenkę Kazika "Gdy nie ma w domu dzieci..."
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-27 o 19:47 |
|
|
|
|
#1562 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
tak, wiecznie zimne dłonie, stopy i cztery litery...
![]() Cytat:
![]() A'propos Aloesa znajoma opowiadała kiedyś taką historię z akademika. Impreza na piętrze, stoi sobie na korytarzu a z pokoju wypada mocno sponiewierany procentami imprezowicz i krzyczy do niej: Widziałaś Aloesa?! Ona: Nie znam. Który to? Jak wygląda? (myślała, że to taka ksywka) Student: Kwiatka mi zarąbali! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się nie będę uzewnętrzniać, ale podtrzymuję, że wygrałam tą licytację. Musicie uwierzyć na słowo ![]() U mnie na stole był dzisiaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na szczęście nie mam tam zdjęć. Jakoś od początku nie miałam zaufania do tego miejsca ![]() -------- U mnie dzisiaj było tak. Jak to nie wiele potrzeba do szczęścia...
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham kiedys nazywasz mnie lachonem
)) Dwie paly? Tozto lachony powinny drzwiami i oknami walic za takim okazem!
|
|
|
|
#1564 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
przed stwierdzeniem śmierdzącości powąchałam ten twój w sklepie takase rzepkaCytat:
u mnie np zaczęło się od braków kolorystycznych i wycofania odcienia ecru w viperze oraz porażki z dermacolem znaczy zaczęłam od podkładów---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1565 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
A jakiego mają trenera http://www.google.pl/images?hl=pl&q=...og&sa=N&tab=wi Cytat:
Mojej wystarcza piaskownica i foremki.
|
|
#1566 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sie rozumie ![]() Jest pewnie rozrywany ale to nieladnie zaniedbywac stare fanki! |
|
|
|
|
#1568 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jam obsesyjna warzywofilka, ale kalafiorowi i brukselce mówię stanowcze "nie" (przedszkolna zupa jarzynowa wywołała we mnie tak ogromną traumę, że niechęć do gotowanego "k" i "b" trzyma mnie do dzisiaj )Bry I miłego wieczoru ![]() Bry bry No co Ty, nie samo, co najmniej sześciopak ![]() ![]() Cytat:
![]() Może to tzw. przemieszczenie zplecowe? ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze nochal mam wiecznie zimny
|
|||
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
jeszcze tak daleko nie zaszłam
|
|
|
|
#1572 | |||
|
Zakorzenienie
|
ano
Cytat:
jeziorko wypasione na Śląsku to samo Cytat:
Twoje córeczki są przesłodkie Cytat:
Meksyk - Argentyna teraz ale nie wiem jeszcze za kim jestem, może za tymi, którzy więcej bramek będą strzelać |
|||
|
|
|
#1573 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ono nie daje takiej radości i przyjemności chyba aspiryna mi zaszkodziła,wybaczcie
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie takowe prowadzilam z kumplem wczoraj Zarciki z serii - rzucmy zaluzja.Bardzo zly mam gust? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...%3DI%26otn%3D2 Prosze o szczere opinie... Nie potrzebuje tych butow, zwyczajnie mi sie chce cos kupic... Butow i tak mam za duzo... Edytowane przez hecate Czas edycji: 2010-06-27 o 20:43 |
|
|
|
|
#1575 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() np ja używam dry-flo tyż jako primera, chyba jest lepszy od krzemionki; no i chyba można go zjeść, jakby nie podpasował (mam też ryż, jego też można) |
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Wielocytowanie sie zbuntowało wiec będzie tak:
Hexxano: Ten "new bar" mi bardzo odpowiada wydaje mi sie ze mi znormalizował włosy i nie mam ich tak tłustych przy skórze i suchych na końcach (nie muszę myc głowy codziennie czasami nawet 3 dni wytrzymują w dobrym stanie). No i ja pozatym uzywam go czesto jak mydła bo ten cynamonowy zapach uwielbiam. No nie jest taki suchy cynamonowy a taki jak by mokrego świeżego cynamonu. U mnie tez zaczęło się od EDM a dalej to już poszło lawinowo. agnes_bdg: Sukienka cudna. Uwielbiam kolor chabrowy i fason na super. Różo(bez kolców): O tak. Moi faworyci: Ultimate Luxury jako baza ![]() Lumiere Veena Velvet jak mam ładna paszcze i Cover de Luxe Pixie jak mam "nieładną" na to wykończeniówka Pixie. No i jestem zadowolona z mojej paszczy. A i jeszcze korektor Pixie na darkspoty pod oczami. Florens: ładna Pani z pieskiem przeuroczy piesek z Panią
|
#1577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Primer, czyli proch nakładany pod podkład, żeby przygotować twarz (ja stosuję aktualnie primer z SN - TEN), a finisher, czyli proch nakładany już na podkład, żeby utrwalić makijaż, przedłużyć jego trwałość i wygładzić skórę (TEN i TEN są imho świetne) ![]() Cytat:
Według mnie niesabałdzo... Takie troszku racziczkowato-kopytkowate i chyba wkurzałoby mnie te boczne pitupitu
|
||
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Jakiego odcienie uzywasz Lumiere Veena Velvet?
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - buty nawet fajne. Pod warunkiem, że ma się długie i smukłe odnóża, bo inaczej mogą nieźle skracać sylwetkę. A, że ty długie i smukłe odnóża masz, więc podejrzewam, że będzie ci w nich dobrze
![]() Enax, a co to za korektor z Pixie na darkspoty? Bo kończy mi się mój i rozglądam się za czymś nowym. A darkspoty mam wypierdzielone na pół twarzy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-27 o 21:07 |
|
|
|
#1580 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja wiem,że mnie minerały wciągną,bo b.lubię się malować,maseczkować,tonik ować itp ![]() Najpierw wciągnęły mnie staniki,potem perfumy,teraz minerały końcowym efektem będzie rozwód,bo tylu paczek to mąż nie zniesie
|
|
|
|
#1581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I troszku 'wiesz spiewo, wies tanczy' ... Kurcze, chce mi sie ich...---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
I fakt, ze lubie platformy... i lubie jak wiekszosc facetow siega mi po cyce... ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Odbierasz, odpakowujesz, maz nieswiadomy, wszyscy szczesliwi...
|
|||
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O właśnie! Zapomniałam o Ultimate Luxury, miałam próbkę, bardzo przyzwoicie się toto spisywało Z Lumiere lubię na równi i VV, i Cashmere, ale moim faworytem jest Luminesse. Z Pixie też Cover de Luxe (jedyny podkład, który nie osadza mi się w zmarchę mimiczną między brwiami
|
|
|
|
|
#1583 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hecate-część przesyłek idzie na adres rodziców
tylko tam jest powolna poczta i do tego listonosz tylko awiza nosi a u mnie szybko i osobiście dostarczają.
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym tak chciała Niestety w 99%przypadkach w pracy, muszę zadzierać głowę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 170... |
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Oki, oki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Hexxana: Dziekuje
Jakiego odcienie uzywasz Lumiere Veena Velvet? Do tej pory waham sie miedzy Golden a Beige Oba wyglądają na mnie super. Bejge naturalniej ale Golden daje taki sloneczny efekt. Latem w odcieniu Light, zima z odcieniu Fair.Madziczku: To są nowe cuda PIXIE które maja kilka dni KLIK. Cena jest spora ale ja po testach próbek przymierzam się do zakupu. Sa bardzo wydajne i ładnie kryją dobrze sie wtapiają. Hecate: Jak sie buty podobaj ato bierz. Podobają mi sie w nich te "dzyndzolki" sa takie "słitaśne".
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-27 o 21:21 |
|
|
|
#1588 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() a takich szpil nie noszę,bo bym się w nich zabiła
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax- właśnie przed chwilą je znalazłam. Fakt - super tanie nie są, ale na bank są wydajne. Pomyślę nad tym żółtym
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

(w dodatku nie przytyłam ostatnio, nawet trochę mnie ubyło, choć minimalnie) i się nie rozpłaszczają tak strasznie, jak leżę na plecach (co było moją straszliwą bolączką)

, ale masz też lodowate, bo ja tak Małż mówi mi żaba

i serio to czuje 

(przedszkolna zupa jarzynowa wywołała we mnie tak ogromną traumę, że niechęć do gotowanego "k" i "b" trzyma mnie do dzisiaj