|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Cytat:
![]() Cytat:
a co się stało ze ślubem w sierpniu? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Zakorzenienie
|
Anecka,
![]()
#3003 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- bylam na spacerku z rodzinka, tż gapil sie na kazde "gole nogi" jakie nas mijaly i tez mam dola, ze jestem gruba ,wstretna , aseksualna i wogole do ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- planujesz ,zeby dziecko spalo w lozeczku 4 lata? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestes młoda, jeszcze sobie życie ułozysz, zobaczysz wszystko bedzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wróciłam właśnie z uczelni. Egzamin zaliczony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
olajka bez przesady, niektore dziewczyny w 7 wygladaja na 5ty i jakos nie placza z tego powodu. Przeciez Twoje dziecko nie musi wazyc 5 kilo by bylo zdrowe, a takie slodkie kolezanki wez pogon najlepiej.
Glowa do gory wszytsko jest dobrze. Layla na pewno z cukrem to jest zwiazane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Wtajemniczenie
|
daj spokoj i nie sluchaj glupot, kazda ma inny brzuch. Ja rodzilam z dziewczyna ,ktora byla 4 dni po terminie a brzuch miala jak w czwartym miesiacu, dziecko urodzila 3200
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
Anecka, rozumiem, ze inaczej planowałaś, że wpierw ślub, że nie myślałaś, że TŻ okaże się draniem, ale pomyśl, ile masz. Jesteś w ciąży, będziesz mamą a towielkie szczęście. Ja musiałam korzystać z in vitro, by osiągnąć to szczeście, więc wiem, co mówię
![]() olajka, nie ma żadnych wytycznych, jaki powinien być w brzuch w którym miesiacu!! no przestań. Ja się mogę najeść czereśni i te "fajne" mamusie ocenią mnie na 7 miesiąc ciąży. Niektóre kobiety, które przechodziły już ciazę, to uwazają sie za alfy i omegi, a przecież każda ciąża jest inna. Olej te pseudoekspertki. Jak lekarz mówi, ze dzidzia zdrowa, to znaczy, że wszystko jest dobrze ![]() ![]() ![]()
#3009 | |
Kici kici miau miau
|
nie patrz na rozmiar brzucha bo to bez sensu
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() w nowych badaniach wyszlo tez ze mozna brac juz inhibitory pompy protonowej ale to sa swieze badania i jesli juz to na pewno w III trymestrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zadomowienie
|
Dzięki, Dziewczyny że tak mnie pocieszacie
![]() ![]() ![]() ![]() Moja koleżanka ma cukrzyce ciążową chyba i nie wiem co z nią, bo dała opis na gadu, że w szpitalu jest..tylko nie wiem czy przez to, bo ona ogólnie ciężko ciąże przechodzi, a to jej druga.
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2010-06-27 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Kici kici miau miau
|
moze jest w szpitalu zeby dobrac diete albo na ustawienie leczenia insulina?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jestem zła i mi smutno ... znów sie pokłóciłam z tz... ![]() gdyby nie to moje maleństwo pod serduszkiem wiem ze nie byłabym z nim. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | |
Zakorzenienie
|
chcę kupić łóżeczko - tapczanik, 120x60 ze zdejmowanymi bokami. myślisz, że za małe?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zadomowienie
|
Niby jak szukam o tym na necie to sporo takich dziewczyn co mają nieduże brzuszki a wszystko dobrze i niektóre z powodzeniem urodziły zdrowe i spore dzieci.
Dziewczynki nie denerwujcie się tak, ja w sumie też miałam tak ale właśnie na początku. Wkurzało mnie wszystko. Teraz z TŻ znów się dogadujemy i nie sprzeczamy, ale nasze sprzeczki to trwały 10 min a potem miłe godzenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- zmykam bo mąż mnie woła do siebie ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby nie ciąża to bym z nim nie była... on jest strasznie nerwowy... i wogole... ![]() no ale moze i tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | ||
Zadomowienie
|
dziewczyny ja Was już chyba nie nadrobię - dziś udało mi się do 87 str
![]() [QUOTE=kretencja;20187760]No laski, ja zmykam pod prysznic i do łóżeczka ![]() ![]() PS. Popieram melabn. Uważam, że nie tylko da się, ale i nie powinno się izolować dziecka od wszystkich substancji szkodliwych. I tak jest to niemożliwe. No ale niech każdy robi po swojemu ![]() a ja bym chciała przed 7 ! -bo budzę się tak 4-5 i nie zasnę dopóki czegoś nie zjem i zaczyna mnie już to męczyć też uważam, że nie powinno się tak bardzo izolować dzieci Cytat:
ja nie wiem czy mam ich więcej ale mam je właśnie takie nastroszone i stojące Cytat:
![]() a z tymi latami to zawsze dają mi mniej niż mam a teraz jak już widać mi brzuszek to czasem mam wrażenie, że niektórzy patrzą na mnie tak jakbym miała z 15 lat i w ciąży była ! i tak niemiłosiernie mnie to denerwuje, że zawsze robię coś, żeby pokazać jak bardzo mi się to nie podoba-pomaga choć nie zawsze |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kularek;20303894]dziewczyny ja Was już chyba nie nadrobię - dziś udało mi się do 87 str
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciąża to też trudny okres dla facetów, może też się stresuje i stad te spięcia? z mężem tez się kłócimy, choć dzień rozłąki dobrze nam zrobił i dziś cały dzień fajnie razem spędzamy ![]() ![]()
![]() |
#3020 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=melabn;20304002]
Cytat:
![]() ![]() dobrze, że chociaż słoneczko u mnie zaczeło świecić to mogę siedzieć na dworze z psem i nie patrzeć na to wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | ||||||
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i dziewczyny co mam robić bo odczuwam skurcze, ale nie w brzuchu ale tam na samym dole ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Anecka ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że jutro będzie u Ciebie już lepiej ![]() ech te nastroje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3022 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kularek;20304294]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- co z tym cytowaniem jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zadomowienie
|
Ooo widzę, że to nie tylko Ja mam dzisiaj kłótliwy dzień ;-) Ciekawe czy to przez to niewyspanie czy może jakiś niekorzystny biorytm ;-)
#3024 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | |
Zakorzenienie
|
A ja sie nie odzywalam, przezylam wielka klotnie z TZtem, doprowadza mnie do szalu jego mama, boli mnie kregoslup, boki i brzuch
![]() Maluszka prawie nie kopie wiec zaczynam sie martwic- w tym tygodniu pojde do lekarza jesli nic sie nie zmieni. I mam wrazenie,ze brzuch troche mi zmalal - jutro moze wstawie Wam zdjecie to porownacie ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
a mi sie wydaje, ze teraz widzimy mase rzeczy, ktorych nie widzialysmy wczesniej i wydaje mi sie-przynajmniej ja tak mam, ze stalam sie bardziej stanowcza- taka jakby bardziej waleczna ![]() Moze to wlasnie facetom nie pasuje, ze stajemy sie np. wiedzacymi czego chcemy mamami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3027 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Błagam nie narzekajcie na rozmiar swojego biustu bo ja mając rozmiar 38/40 nosiłam E/F, a teraz nie mam w czym chodzic. ![]() ![]() Co do tesciowej mam przyjemnosc mieszkac razem. Jak jest??? Bywa różnie ale raczej staramy sobie w droge nie wchodzic jak nie mamy humoru, a jak sie nie uda to ostra, krotka wymiana zdań (zazwyczaj z mojej strony) i znow spokoj. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Zakorzenienie
|
Aliszcze
mallinka M25 irsin on nie rozumie ze moge miec zły dzień ? ![]() ![]() ![]() ![]() zreszta wczesniej też sie kłóciliśmy był ostatnio chyba miesiąc jak byłam juz w ciązy i było ok... a teraz jest coraz gorzej. Myśle nad wyjazdem do mamy. Cięzko mi bo tak naprawde tu nie mam z kim pogadać i mało kto mnie rozumie... najlepiej zebym nie robiła nic innego tylko sprzatała, prała prasowała robiła zakupy i gotowała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | ||
Kici kici miau miau
|
Cytat:
wiem bo moja kolezanka przechodzi przez ten horror ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.