| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-06-09, 14:04 | #1 | 
| Przyczajenie | Wymienię Angel Violet EDP 25 i Apparition Ungaro 50 EDP

Oba oryginalne, z kartonikami, Ungaro ubytek 3-5 ml Angel otworzyłam tylko i powąchałam,w opakowaniu są oryginalne ulotki . Angel -rezerwacja dla basi39 Wymienię na : perfumy - słodkie albo klasyczne, szukam też gucci accenti wysokopołkową kolorówkę profesjoanalne kosmetyki do włosów nadające puszystość lub do kreconych szukam tez przy okazji effaclar k Moge być wybredna ze względu na spore zbiory własne  pozdrawiam i zapraszam Edytowane przez Lo Czas edycji: 2006-06-12 o 13:34 | 
|     |   | 
|  2006-06-09, 14:09 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Wymienię Angel Violet EDP 25 i Apparition Ungaro 50 EDP

Witaj czy za Angel cos bys u mnie znalazla??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122673 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120388 | 
|     |   | 
|  2006-06-09, 14:17 | #3 | 
| Przyczajenie | 

W sumie interesowały by mnie zarówno baby doll jak escada, ale pojemnosci nijak sie nie zgadzaja    | 
|     |   | 
|  2006-06-09, 14:29 | #5 | |
| Przyczajenie | 

Za dune dziekuje, to nie moj zapach. Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-06-09, 14:37 | #6 | 
| Zadomowienie | 

Witaj, nie mam wprawdzie Gucci Accenti, ale posiadam Chloe Narcisse 50 ml + balsam, który to zapach strasznie mi przypomina Accenti, które musiałam wydać mamie, bo działało na mnie migrenogennie...Porównała  m nuty zapachowe obu tych wód i sa zbliżone - nie wiem czy to jaśmin, czy sandał, ale jak dla mnie zbyt odurzająca mieszanka....Nie wiem tylko, czy uda Ci sie gdziekolwiek to powachać :-/

| 
|     |   | 
|  2006-06-09, 14:39 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

A może Mira-Bai Choparda za Angela    
				__________________ Insta https://instagram.com/aagawuu/ | 
|     |   | 
|  2006-06-09, 14:53 | #8 | |
| Przyczajenie | 

Mialam kiedys puder perfumowany Chloe narcisse i jak dla mnie pachnial praniem   ale moze to byla kwestia pudru a nie samego zapachu. jeżeli spotkam w perfumerii to dam znac. Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-06-09, 15:09 | #9 | 
| Raczkowanie | 

Znajdziesz cos za Angela? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122406 Mam jeszcze Addicta Diora 15 ml z 20. | 
|     |   | 
|  2006-06-09, 15:15 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Hej    A może coś u mnie wpadnie Ci w oko, interesuje mnie Angel, link do obu kramików w podpisie. A z zapachów mam Gucci EDP II 30 ml z niewielkim ubytkiem ok. 2 ml oraz Helmuta Langa EDP dobre 30 ml z 50. Jeśli byłabyś zainteresowana mogę zrobić fotki. | 
|     |   | 
|  2006-06-09, 15:33 | #11 | 
| Przyczajenie | 

Dziewczyny! Z Waszych propozycji najbardziej interesuje mnie Gucci II. Zastanowię się nad wymiana i wieczorem dam znać. | 
|     |   | 
|  2006-06-09, 21:42 | #12 | |
| Przyczajenie | 

Jestem zatem zainteresowana Gucci II. Chętnie zobaczę zdjęcie jeśli to nie problem.Poza tym z watku podobaja mi sie kulki art deco. Może znajdziesz cos jeszcze i zrobimy wieksza wymiane? Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-06-09, 21:57 | #14 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Zrobiłam dziś fotki w świetle dziennym, wyraźniejsze. Lo a kuleczki niestety nieaktualne, szkoda, że wczesniej nie krzyczałaś ... Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-01-25 o 10:51 | |
|     |   | 
|  2006-06-10, 09:48 | #15 | 
| Przyczajenie | 

basiu 39 mysle że pasowałaby mi wymiana ale pozwol ze ostateczna dezycje podejme po poludniu . Szkoda że kulki już nieaktualne.a z ciekawosci - co to jest to potrojne rozowo- biale na zdjeciu razem z cieniami i pedzlem we-ma ?

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-06-10, 09:55 | #16 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   To potrójne różowo-białe to używany cień Joko   Ładna jest ta paletka brązów Sephory i turkusy IsaDory, ubytek minimalny. A chciałabyś ew. coś na dokładkę do perfumek, czy po prostu pytasz coś bo chciałabyś większą wymiankę zrobić?   | |
|     |   | 
|  2006-06-11, 10:45 | #17 | |
| Przyczajenie | 

Dziekuje za dokładniejsze zdjęcia. Zastanawiam się nad dokładką ze względu na ceny - sprawdzałam w perfumeriach internetowych- angel 25 to ok 230 zł, gucci 30 to 120, ale poraw mnie jeżeli sie mylę   . Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-06-11, 10:50 | #18 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   A czy znajdziesz coś w moim kramiku na dokładkę w związku z powyższym? | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.