|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
ojjj chyba nie
daleko mi do Siedlec ![]() ja jestem ze śląska bylam w sobote na probnej fryzurze, jak bede miala fotki to wrzuce
|
#1652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Widzę, że ostro z wszystkim walczycie i dobrze Mi dziurki zrobili jak miałam roczek za wszystkie rezerwacje i nowe fryzurke ![]() Cytat:
ale przedtem bya chyba troche luźna, więc powinno być w miare ok ![]() Ale wymyśla ten ksiądz nie rozumiem co im szkodzi przykrycie ławek materiałem ... Ja muszę się zgadać z dziewczyną któa ma po nas ślub przed nami też pewni jakiś jest to może jakoś da rade I też właśnie bede chciała tak na ławkach kokardke z kwiatkiem i przed ołtarzem cos takiego jak Gospela wkleiła ![]() No to jesteście już przygotowani i Was nie zaskoczy. My idziemy na ślub do mojego kuzyna 2 tygodnie przed naszym to też zoabczymy jak to wygląda bo u mnie w parafii jeszcze na ślubie nie miałam okazji być ![]() Byłam w banku pozałatwiać z lokatą na której są pieniążki na weselisko i w cukierni podpytałam i też mają tam tort liczony od kilograma tylko nie pamiętam czy tam było 32 czy 22 zł za kilogram :P ale mniej wiecej do 300 zł byśmy się zmieścili, jeżeli rzeczywiście na 10 gosci przypada kilo tortu ale jeszcze popytam jeszcze w innych cukierniach co i jak
|
||
|
|
|
#1653 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1654 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja akurat w ten sposób nie podchodzę do tego, kościół to kościół, sam w sobie jest ładny i tak nie będę miała głowy żeby zwracać uwagę na dekoracje, bo się będę przysięgą denerwowała (tak już mam, że się tego strasznie tego boje ) a publiczne wystepy to juz w ogóle ![]() ale jeśli ktoś ma taka możliwość to jestem za ale mnie głowa boli, juz nie daje sobie rady dawno mnie tak nie bolała
|
|
#1655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wkleję Wam zdj. tej florystki, co chce ta druga para. Tylko to oczywiście takie najbogatrze są wklejone, nasze zapewne będzie skromniejsze
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap ładna ta dekoracja, chociaż ja bym sobie już darowała to wiszące na środku
ale za taką dekoracje mogłabym dac 1000 zł a skoro Wasza ma byc skromniejsza, to nie chce myśleć ile ta z fotek kosztowała Wkurza mnie też "wyłączność" niektórych dekoratorek czy kwiaciarni na strojenie danego Kościoła. Ja chciałabym żeby moja florystka to robiła, ale podobno kwiaciarnia która jest tuż przy kościele ma wyłączność. U mojej z pewnością byłoby taniej i być moze ładniej ale co zrobić. |
|
|
|
#1660 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wisiał w sumie zaraz przy drzwiach i chyba czekał na mnie ![]() Gdybyś nie wspomniała o tym sklepie, to pewnie bym tam nigdy nie trafiła, bo ja się nigdy do Złotych Tarasów nie zapuszczałam, tylko do La Senzy do Arkadii jeździłam ... Także buziole Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-06-28 o 19:06 |
||||
|
|
|
#1661 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Acelinka, Martolka -kciuki się przydały
Byłam u opiekuna specjalności i mogę zdawać egzamin później więc możemy jechać w planowanym terminie w podróż poślubną Ale wiecie co - ja teraz nie wiem czy tego chcę Tzn. nie wiem czy chcę jechać w podróż a potem jeszcze mieć egzamin![]() Cytat:
Ha ha... Mój sesyjny lenius-gigantus przeszedł na Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
luskap strasznie drogo ta dekoracja. Myślę, że jak możesz dać 600zł to tak jej powiedz. Jak będzie chciała dekorację za 2000 to sama powinna dopłacić resztę. Przecież nie będą tego robili pomiedzy Waszymi ślubam.i Cytat:
za postępy.Może fotki fryzurki? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i poleciałam dogadałam się zkościelna, mial byc jeden bukiet, ale po komuniach im zostały te ozodoby więc wymieniła kwiatki i wyszło super, to co wkleiłam ok, ale dla mnie za bogato, te nasze kwiatki były dość strojne, no ale to kwestia gustu, mi też floryska powiedziala 600zł, ale dla mnie to była przesada natomiast moim znajmomym dekorowali kosciol ich przyjaciele, w ramach prezentu, mowiac szczerze to szkoda by mi było tyle kasy na kwiatki.... jesli ci zlaezy to ok, ale jesli masz to gdzies to nie płac a i tak cos bedziesz miala, tylko mniej a tamta para ubierze sobe kosiol po was po prostu.
|
|
#1663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Konto usunięte
|
U mnie dekoracja była w cenie "co łaska" i w ogóle mnie nie ruszało, czy coś będzie czy nie...
Siedzę sobie i wcinam malinki
|
|
|
|
#1665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie to super jest ta opcja u nich, ze zmniejszaja obwod pod biustem i moge miec taki stanik jaki chce, a nie tylko taki jaki akurat jest produkowany w moim rozmiarze. Nie sa tanie te ich staniki, ale obiecalam sobie, ze za kazdym razem jak bede w Wwie, to sobie jeden kupuje. Tak w ogole, to polecam staniki Samanta-rewelacyjne sa.
|
|
|
|
|
#1666 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pouczysz się w drodze powrotnej z podróży poślubnej i będzie ok ![]() A co do sztucznych kwiatów, to też ich strasznie nie lubię ![]() Cytat:
![]() Mam właśnie na sobie stanik z Samanty i też go bardzo lubię
|
|||||||
|
|
|
#1667 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz po spowiedzi
Luskap:super dekoracja Wklejam zdjecia probnej, tylko nie patrzcie na moje odrosty , 3 tygodnie ide sobie zafarbowac z przodu za bardzo przyklepana nie wiem co zrobic z przodem , loki z tylu mi sie podobaja oceniajcie
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzadko bywam w Wawie, ale jak już będę to na pewno odwiedzę ten sklep ![]() Cytat:
My też dzisiaj byliśmy na spacerku
|
||
|
|
|
#1669 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Zanim Wam opisze co nieco,to odpisze na jednego posta. Dzewczynko,ładna probna fryzurka ![]() No to może w podpunktach Wam opisze co dzisiaj załatwiliśmy. ![]() 1.Rozdaliśmy kolejne zaproszenia-sztuk 3 Ucieszyła mnie radość rodziny np żona kuzyna tż-ta.Powiedziała,że specjalnie do Niemiec teraz wcześniej pojedzie,by wrócić/przyjechać na nasz ślub,tym bardziej że dzień po ma urodziny ( okrągła 50 tke ) a jej syn pierwsze co to zapytał czy mamy dla niego zaproszenie Moja kuzynka to samo jak się dowiedziała,że wychodze za mąż,to zapytała mojej mamy czy mam dla niej zaproszenie Ciocia tż-ta się tak wzruszyła,że trzymając w ręku nasze zaproszenie ręce jej się trzęsły. 2. Zamówiliśmy wódke Żołądkową De Luxe ( 16 zł ) Odbiór wódki w środe. ![]() 3. Wybraliśmy i zamówiliśmy obrączki. Chcieliśmy z białym paskiem,ale po przymiarce tych wybraliśmy całe z żółtego złota,w środku mat i ukośne kreski Grawer gratis-imiona i data. Odbiór w piątek.4. Byliśmy z tż-tem u jego Księdza z Parafi,wystawił tż-towi świstek chrztu z adnotacją o bierzmowaniu.Tż był poddenerwowany i wysłowić się nie mógł,ale Ksiądz był/jest ok,powiedział że w razie problemów mamy się do niego zgłosić. Jutro prawdopodobnie za kiecką ślubną będe latać.Miałam dzisiaj pocohodzić po sklepach,popatrzeć na suknie na poprawiny,ale brakło nam już dzisiaj czasu. D
|
|
|
|
#1670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i za zaproszenia rozzdane i obraczki , czekamy na fotki
|
|
#1671 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No musimy załatwiać,bo wracamy tam gdzie mieszkamy i dopiero tydzień/dwa przed ślubem przyjedziemy.Dziękuje za gratko-oklaski. ![]() Cytat:
My tez chcemy pieniażki,które dostaniemy jako prezenty ulokować na lokacie.
|
||
|
|
|
#1672 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Fotke obrączek/obrączki moge wkleić,ale z ich strony mam. A jak nasze będe mieć w domu to zrobie fote i pokaże.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-28 o 22:48 |
|
|
|
|
#1673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1674 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
) jest wyjście z sytuacji Dziękuje za gratko-oklaski: Fryzurka,jak fryzurka,pofarbowałam tzn odświeżyłam kolor i mam pocieniowane. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Dziękuje ![]() I jak bylo na spowiedzi??? Wrrr,komp mi się zacina ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
No dokładnie,masz racje. Dziękuje za powodzenia,kciuki przydały się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No widzisz,to dobrze że but wypróbowałaś. Hm moje są gładkie na spodzie,więc obawiam siię ślizgania,żebym czasm orła nie wywineła.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-28 o 23:01 |
|||||
|
|
|
#1675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziewczyneczka z tylu ładnie, a z przodu tak nijak, może jakimiś warkoczykami po bokach puścić albo jakies zawijaski na górze ![]() P.S masz śliczne dołeczki jak się usmiechasz ![]() idę zaraz spać bo wczoraj się nie wyspałam
|
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko udało się załatwić w tak krótkim czasie |
|
|
|
|
#1677 | ||||
|
Zakorzenienie
|
To fajnie, że polecasz bo ja właśnie od nich kupiłam ślubny
![]() Cytat:
Ja jestem taka, że pewno będę myślała cały czas o tym egzaminie więc nie wiem czy tak chcę...Cytat:
![]() Cytat:
My tez mamy de Lux ![]() Fajne obrączki Cytat:
|
|
#1678 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
No,ale u nas to mus,musimy w ciągu 2 tygodni załatwić wszystko ![]() Dzięki za opinie ad obrączek. Noi co do De Luxe,to super że też ją macie bo gościu nam mówił,że dużo ją ludzi kupuje,choć słyszalam że się zepsuła.O zepsuciu,to słyszałam o Polskiej.Co głowa to opinia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje za kciuki napewno się przydadzą.
|
|||
|
|
|
#1679 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Mad przygotowania ida pelna para ![]() a ja wczoraj oddalam zapowiedzi ![]() matko to już tak blisko a dzisiaj jadę na sale jeśli będzie właścicielka domówić szczegóły :P
|
#1680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdanie oni liczą jakieś wielgachne kawałki na osobe a z obserwacji wiem, ze na tort już nikt miejscca niema ![]() Cytat:
za zaproszenia i wszystko w ogóle Tania ta wódeczka też o tej myślimy, ale jak na razie najtaniej znaleźliśmy po 18 zł ale jeszcze będziemy się rozglądać ![]() Śliczne macie obrączki Powodzenia w dzisiejszych sprawach ![]() Cytat:
i jakie masz śliczne okulary z przodu jedynie co można więcej zrobić to albo bardziej je podtapirować od spodu i wtedy będą wyżej, albo je jakoś poprzekładać pasmami. Mogłaś spytać od razu fryzjerke co by proponowała a te Twoje dołeczny, słodziuteńkie ![]() A jak po spowiedzi, bardzo ksiądz Was męczył pytaniami i dociekaniami? ![]() [QUOTE=mmmmmm;20325830]Acelinka, Martolka -kciuki się przydały Byłam u opiekuna specjalności i mogę zdawać egzamin później więc możemy jechać w planowanym terminie w podróż poślubną Ale wiecie co - ja teraz nie wiem czy tego chcę Tzn. nie wiem czy chcę jechać w podróż a potem jeszcze mieć egzamin![]() o mamo... Co Ty oglądasz ![]() U nas jest w cenie QUOTE] Super, że możesz zdawać to później mozesz się wcześniej pouczyć a po powrocie tylko sobie przypomnisz i na pewno zdasz ![]() Przez przypadek natknęłam się na te fotki bo szukałam jakiś fajnych pomysłów na fotki żeby coś podsunąć fotografowi Ja dziś wybywam z mamą w miasto mama będzie szukała jeszcze czegoś na weselisko, tzn na poprawiny a ja może butów na poprawiny i bielizne jakbym kupiła to byłoby super. Zamiast sie uczyć na obrone to będę po sklepach biegać
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

daleko mi do Siedlec

Nadrobie wieczorem.
No,ale jestem zrobiona na bóstwo
za wszystkie rezerwacje i nowe fryzurke 

) a publiczne wystepy to juz w ogóle 

i 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)