|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - kolejna część kolejnej części :D
Cytat:
mnie Anastazja doradziła kolory podkładów i jaki pędzel,a próbki cieni już mi wysłała w prezencie a ja i tak dalej siedzę na All i myslę co następne będzie-korektory?Primery?Pixie?L umiere? życie kobiety jednak jest b.skomplikowane
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
jezdem nazad.
dziekuje za zainteresowanie ![]() bylo bosko- uwielbiam to uczucie, wprost urodzilam sie do tatuowania ![]() tatuaz jest na lewym przedramieniu, od "wewnatrz". dzisiaj tylko kontury, bo bardzo precyzyjne i cieniowanie bedzie po ich wygojeniu, (za max. 2 tygodnie ). Endżiku- małż, małż tatuuje, tylko jego tworczosc nosze na sobie ![]() zdjecie bedzie, jak znajde aparat, bo nie umiem przeslac z komorki na laptoka ![]() Kokoszko- luuubie Burtona i to mocno nie uwierzysz, ale ja jeszcze nie pilam mojito ![]() Zuziuniu, to kwestia medytacji i wiary, to nie jest tylko odtwarzanie slow czy znakow. |
|
|
|
#4473 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Endżi
boska jesteś nie kuś butami,bom spłukana
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4474 |
|
Piers do przodu
|
Endżi - moje chłopy zaśliniły mi monitor
![]()
|
#4475 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Margot - ale seksi buty Kupuj! ![]() Angel - cieszę się, że wszystko się w miarę układa. A co do butów to takie dość specyficzne, ale chyba mi się podobają Napisz coś więcej, czy wygodne, czy nie odparzają, nie obcierają? Znalazłam i tak se myślę... ![]() Ja sobie kupiłam takie jak w załączniku, zwyklaki satynowe ![]() Może jakiś urlop by się przydał, wypoczynek? Ja ostatni tydzień miałam bardzo ciężki psychicznie i ogólnie już wysiadłam. Nie mam siły, więc dzisiaj zapodałam sobie wspomagacze, żeby nie ryczeć w pracy. Cytat:
![]() Padłam po raz kolejny przed telewizorem i dopiero się obudziłam. Także dobranoc. |
||
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
endżi, wiśnia jak piwko z sokiem smakuje, dobre jest i proszę się ze mnie nie śmiać, bo jak ksenia napisała o kobiecych problemach, to się mię zaraz myślawka włączyła, na co to mi może pomóc, a tygrysowi to już nie ![]() i jeszcze wam chciałam napisać, że jakbyście kiedyś chciały khola z kamforą, to lepiej nie chciejta
|
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Endżi- sexownie wygladasz, (naprawde mocno zeszczuplalas!)
Rambolada słitasny, a butki swietne! nie doczytalam jeszcze skad sa, ale kcem takie
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Ołdzizas Endzi
Ze 100 gosciow mamy ![]() Tak, biere edm Biere maty, intensivy, glo i finiszery. I kazdy inny
|
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam aparata.
to same kontury, cienie sprawia, ze calosc bedzie wygladala jak wyryta w spekanym kamieniu
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Łał, Kasia, pęka Ci przedramie! Niezly bedzie
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniolku, aleś Ty śliczna ![]() Kattarino, tatuaż zapowiada się fantastycznie Zdolniacha z Twojego męza
|
|
|
|
|
#4482 |
|
rude jest piękne:)
|
o w morde Endziku
wycaluj Rambolade sliczny jest.. a butki swietne. Kattko sie pisze na ogladanie calosci
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko - jaaaa
![]() Aniele napiaszę jeno, że faceci w Twoich okolicach mają przechlapane ![]() - ze swojej strony napiszę - rewelacyjnie wyglądasz ![]() Katt - ładny tatoo
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2010-06-28 o 23:22 Powód: skleroza :) |
|
|
|
#4484 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Jeszcze wpadnę do Cię na sesję
|
|
#4485 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
A potem byś mi ją zwróciła ![]() Kattula, tyś zaangażowana buddystka czy czerpiesz stamtąd niektóre elementy? Sama od dwóch-trzech lat nieco zgłębiam temat i przyznam, że bardzo mnie facynuje ![]() Bożesztymój. Ale to idealne zakończenie dzisiejszego dnia - zawsze mnie mega przyjemnie dowartościowujecie ![]() Cytat:
Są hiperwygodne, leciutkie i sprawdzają się nawet podczas kilometrowych spacerków oraz całonocnego wywijania na parkiecie ![]() Troszkę sypie się z nich sreberko - i to minus. Ale są też wersje bezbrokatowe i te już nie powinny się tak biesić. Mmmm, brzmi dobrze A gdzie kupowałaś ?Cytat:
Rambolada to taki słodki, wielki głupol No normalnie Sylvester Stalone ![]() Z Kejsulą mam teraz utrapienie, bo głupia podsikuje mi kanapy i pościele Czy tak jej odbija przez hormony? Przez te wszystkie kłopoty nie mieliśmy czasu żeby zająć się jej wymyszeniem i chyba z tego powodu przychodzą jej głupoty do głowy ![]() Zdziwiłam się, że podobią Wam się butki. Myślałam, że dyplomatycznie powiecie, że kiczowate
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Ty Gryssie Ty naszy- piekne dzieki :
ciesze sie jak dziecie, bo to dla mnie skarb.... Cytat:
Pierwszy tatuaz na ledzwiach zdobilam majac 25,5 rokow na liczniku. od tamtej pory doszlo mi 12 i zadnego nie zaluje. i chociaz moga sie komus wydac zbieranina hasel i obrazow, to dla mnie sa jak talizmany, ktorych nikt mi nie odbierze.
|
|
|
|
|
#4487 |
|
Piers do przodu
|
Idę dźgać mięsiwo
Jakbym nie wróciła - zostawiam pieśń na dobrą noc - AEROSMITH
|
#4488 | ||||
|
czyli Endżi
|
Goście lubią koronki
?Cytat:
![]() Cytat:
Śmieszne to raczej... Jestem po prostu zdania, że o skromniejszą ekspozycję ciała zadbam kiedy obwisnę i się zmarszczę. Póki co zamierzam świecić golizną jeśli tylko będę miała na to ochotę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
?Pomiziam
|
|
#4489 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Katt - zapowiada się ciekawie
Ja chcę Wilki, wszędzie Wilki Na plecach, na rękach... Wpadł mi teraz do głowy ciekawy pomysł na węża - opleciony przez całą rękę z paszczą przy nadgarstku. A co do żałowania to ja w sumie żałuję swoich dwóch tatuaży. Jeden jest do usunięcia, drugi do covera lub też usunięcia. Muszę się za to w końcu zabrać. Angel - doczytałam właśnie. No to świetnie, że nie obcierają ani nic. Mi się podoba bardziej ta wersja peep-toe, a na brokacie mi nie zależy, czarne idealne ![]() Ładnie się te jasne koronkowe spodenki prezentują Aha i pomiziaj też ode mnie kociaka. Śliczny i błyszczący jest ![]() No to teraz dobranoc
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2010-06-28 o 23:42 |
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Katt, tatuaz prezentuje sie pieknie, a wyobrazam sobie koncowy efekt Sciskam cie mocno kochana Irko, milo cie czytac Angel, rewelacyjnie wygladasz Zuziunia, milo cie czytac Najserdeczniejsze gratulacje z okazji slubu
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Endżelko- trudno mi ujac "to" w slowa, ale moge chyba wyznac, ze po tym czego doznalam czuje sie buddha- przebudzona i jakby intuicyjnie czerpie wskazowki takze i z tego, co okresla sie buddyzmem- dlatego, ze wiele z moich doswiadczen duchowych bliskie jest dharmie- jednak bardziej to czuje i wiem wewnatrz niz sie na tym znam, od strony praktyk religijnych, jesli wiesz co mam na mysli.
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Mariolu- kochana moja, tez teskniu- daj znac, jak rabotajesz to ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Kassanno- dopiero doczytalam wpadaj, wpadaj
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2010-06-29 o 00:02 |
|
|
|
#4492 | |
|
Zadomowienie
|
I ja Witam Was
O jak to dobrze że Aniołkowi humor wrócił... Poczułam się jakby i mnie kamyk jakiś z serca spadł... Agoo Magdulenko - Twój Kibic ho, ho! A Twoja kibić jak i ten Kibic Zuziuniu - dla Ciebie - że ciotka wizażowa oczekuje ![]() Cytat:
W "Mazidłach" jest solo ale akurat niedostępne ![]() Mnie bardzo interesuje teraz wszystko co nawilża i nie zapycha i podrażnienia goi. A ten olej tamanu ponoć wszystko to robi. Ciekawe, ciekawe ![]() A chcesz przegrać Kattarino - Co to ja jeszcze chciaałaam... nie wiecie aby? No to jak Wy nie wiecie to dlaczego ja mam wiedzieć? ![]() Pa, pa Edytowane przez passero Czas edycji: 2010-06-29 o 19:23 |
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadczytałam, nadrobie potem
|
#4496 |
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc i czołem
|
|
|
|
#4498 |
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Katt piękny tatuaż ![]() ![]() Anielico pięknie wyglądasz Miłego dnia Wewątki
|
#4500 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może mój monż się ulituje i zasponsoruje mi wygodne butki na wakacje? ![]() Teraz to ja już wiem skąd ten Twój nick: Angel! Masz iście anielską urodę! .I masz rację eksponuj swe wdzięki, bo masz co eksponować! Kot uroczy i ma piękne oko, jedno ale superrr. Ode mnie też go wymiziaj .Cytat:
![]() A Twój tatuaż zapowiada się świetnie! Passero Tharoonie Fenrisku Figarro
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2010-06-29 o 08:23 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Nie wiem jakiego klucza uzyc, tyle tego 
mnie Anastazja doradziła kolory podkładów i jaki pędzel,a próbki cieni już mi wysłała w prezencie
a ja i tak dalej siedzę na All i myslę co następne będzie-korektory?Primery?Pixie?L umiere?
życie kobiety jednak jest b.skomplikowane

boska jesteś
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Kupuj!
Może jakiś urlop by się przydał, wypoczynek? Ja ostatni tydzień miałam bardzo ciężki psychicznie i ogólnie już wysiadłam. Nie mam siły, więc dzisiaj zapodałam sobie wspomagacze, żeby nie ryczeć w pracy. 

?

Może mój monż się ulituje i zasponsoruje mi wygodne butki na wakacje?