|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
cześć mamusie, ja wstałam wcześniej bo muszę iść do lab. oddać krew i takie tam
w piątek wizyta awolę mieć wcześniej wyniki żeby jak by co....... . Znowu mi krwi upuszczą brrr.HD widzę że stresujesz się jak ja... ostatnio nawet się poryczałam z tego tytułu ) że się boję, że się boję o dzidzię czy wszystko będzie ok itp.
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
sylviasol
kciuki za wyniki i oby nie bolalo Alguien super ze wyjscie udane!!!!
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze juz co raz blizej
Ciesze sie bardzo choc wiem ze wszystko zmieni sie o 360 stopni ale damy rade
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- wiecie co właśnie czytam art. an onecie i przepadkiem zjechałam na komentarze............. masakra ile w nich jaduuu rozgoryczenia i nienawiści boszz. ludzie wywalają tam swoje frustracje i niezadowolenie z życia a nie starają sie nic z tym zrobić - takie typowo polskie )) przepraszam tak chciałam się podzielić opinią ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() itakasia spokojna ...nawet baardzo zasnełam rano sie obudzilam w pustym łóżku Tż pojechał do mechanika ![]() ... nie ukrywam ze chcialabym przed porodem jeszcze pare razy sie poprzytulac do A. bo potem nie wiadomo kiedy to nastapi a skoro teraz jak najbardziej wskazane to tym bardziej ale cos nam to nie wychodzi super ze wyprawa udana ![]() kolandra u mnie tez nie ma zzo, ide na żywioł ![]() nic sobie nie wkrecaj
|
|
|
|
#1956 |
|
Zadomowienie
|
sylviasol masz racje...niestety, ale to prawda, ze ludzie zamiast cos konstruktywnego czy madrego napisac, to tylko krytykuja, wysmiewaja sie...bardzo to smutne, ze rzeczywiscie ta cecha to taka typowo polska...
itakasia to milego spedzenia czasu ![]() U nas tez tak goraco, ze hej. Do tego wilgoc chyba 90%... Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-06-29 o 08:55 |
|
|
|
#1957 |
|
Zadomowienie
|
witam raniutko, ja mam dzis meza w domku bo malego pszczola ugryzla i nie umie chodzic, wiec uciekam na kawke zaraz.Dzis mam wizyte u gina a jutro ustalamy termin cc w szpitalu i juz umieram z ciekawosci co i jak, bo strasznie boli mnie dzis miednica bo wczorajszej mordędze z małym ale mysle ze do 20.07 i tak musze dotrwac...a wiec trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
muminek
i daj znac potem... ty to masz z tym synkiem |
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
muminek - trzymam mocno kciuki
![]() :kc iuki:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem pozytywnie moga na nas wplynac a moze powinnas sprawdzic czy wszystko ok zeby potem nie miec problemow jak malutka juz sie urodziCytat:
no widzisz a tak sie balas ze nie dotrwasz Cytat:
ja juz wstalam i zrobilam pranie. nadrobilam was i ide cos zjesc bo mnie ssie
|
|||
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dziś pierwszy raz spałam w koszuli nocnej, bo piżamy mi z brzucha zjeżdżają i nie wiem co gorsze, bo non stop byłam z tyłkiem na wierzchu TŻ stwierdził, że jak dalej będę spała w koszuli to on nigdy się do pracy nie wyśpi U mnie dziś gorąco, nawet bardzo gorąco... Dzięki za odpowiedź odnośnie odczynu Coombsa Nie pojechałam dziś do laboratorium, bo nie chciało mi się wstać, ale jutro muszę koniecznie.---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- siala współczuję wizyty teściowej, ale ja bym nawet nie próbowała być miła wiedząc jaka ona była dla tż i w ogóle... Niech się buja ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- muminek trzymam kciuki za wizytę
|
|
|
|
#1962 |
|
Zadomowienie
|
olakola jeszcze raz gratuluję fajnie, że masz małego już przy sobie
papeteria sylviasol ja się wybueram na ostatnie badania od wczoraj ale jakoś przez to przezoięn=bienie nie mogę sie zwlec z wyrka, no ale jutro już musze iść bo mam zrobić jeszcze przed porodem morfologię i układ krzepnięcia, a do porodu 15 dni więc się musze streszczać ![]() muminek88 za wizytę, a właśnie wczoraj wieczorem myślałm o Tobie co tam porabiasz i jak się czujesz, ściągnęłam Cię myślami![]() Dzień dobry dzisiaj się upalnie zapowiada u nas na śląsku fajnie i nie fajnie ale chyba wolę taka pogodę niż zimno i deszcz.
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g 33tc - 1919g 37tc - 2538g 40t3d - 3440g, 54cm http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-06-29 o 09:25 |
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet do takich spraw umiesz podejść na luzie a ciasta to bym nie dała tylko sama zjadła :PAlguien no widzisz twoja córa pewnie należy do tych "aniołków" ![]() muminek i fajnie, że już jutro będziesz znać dokładną date biedny synek mam nadzieje, że go nie boli bardzo i że skoro tż w domu to ty dzisiaj odpoczniesz !!!
|
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczynki
![]() No chyba mnie dzis z rana szlag tr*** mustela wycofala najlepszy produkt jaki miala w swej ofercie, wczoraj kupilam na all od kogos prywatnego 200 ml... nie ma jej juz nawet w aptekach !!!! ![]() pilotka zrobilas zapasy? Do tego cudowna apteka, z ktorej zawsze zamawialam planuje zrobic mi przelew zwrotny dopiero w niedziele nie lubie czegos takiego...oni wymagaja wplaty w ciagu 24h, a sami maja na to termin tygodniowy .... Cytat:
Co lepsze dzis pewnie wazy juz 2kg, a ja te 2 kg w ciagu tygodnia zgubilam.... dobijalam juz do 9,5 kg na plusie, ale od kilku dni waga spadala, dzis pokazala tylko 7,5 kg na plusie... Mam nadzieje, ze te wahania wagi zwiazane sa z odstawieniem soli i slodyczy... dzis mam wizyte musze o tym powiedziec. muminek trzymam kciuki Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-06-29 o 09:54 |
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
dwa dni do terminu - i nic, zero symptomów. szyjka ma pol cm, lekko przepuszcza na palec. gin stwierdzil ze jestem zwinna, bo sama zlazlam z fotela
normalnie boje się...
|
|
#1968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) )) u nas też już gorąco ledwo doszłam do lab. taki to kawał 100m ) hehe mąż wrócił zpracy i poszedł spać ) a w pracy zgubili moje zwolnienie lek. i twierdzą że jestem tydzień bez zwolnienia - no chyba śnią ) kadrowa jest na macierzyńskim i zastępuje ją taka trzpiotka niech szuka ja dawałam ))---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- vette - ja tam ciągle przybieram ) a brzuń ma już ponad 100 cm ) w biodrach 97 ale przed ciążą miałam 95 więc te 2 cm się nie liczą )) za to wagaaaaa uuuu tu się nie wypowiadm )
|
|
|
|
|
#1969 |
|
Rozeznanie
|
a oto wczorajsze foty żeby nie było też jestem gruba
) jedna fota jest niewyraźnaale chciałam wam pokazać jak wygląda brzuń )
|
|
|
|
#1970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() śliczniutki!!! |
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1972 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=agravka;20336973]ale to podobno nigdy nie wiadomo kiedy sie zacznie, moze za 2 min Ci wody chlustna?
![]() matko, agravka nie strasz mnie!!! bo do mnie to wcale nie dociera ze to moze byc w kazdej chwili...ja cgyba jakas dziwna jestem
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=belunia1985;2033702 8]
Cytat:
ale bedzie dobrze zobaczysz
|
|
|
|
#1974 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jakie macie plany na weekend? pytam raczej tych z wawy. Bo u mnie tz ma wolny weekend od niepamietnych czasow i chcemy skorzystac z ladnej pogody i porobic cos fajnego. Myslelismy o basenie, ale nie mam kostiumu, nie oplaca mi sie kupowac a w ubraniu siedziec nie bede! do zoo nie pojdziemy, bo w upal zwierzatka beda pochowane pewnie. nad zegrzem pewnie masa ludzi, poza tym problem z kostiumem... nie wiem sama... macie jakies fajne, ciekawe miejsca niedaleko wawy?nie chce sie od niej oddalac, zeby jakby co zdarzyc
chociaz zaczynam zyc w przekonaniu ze przenosze ![]() tak wogle to DZIEN DOBRY!!! musze Wam powiedziec, ze jak siadam do kompa, to moj tz zawsze pyta: urodzilo sie cos? ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() agravka a ty jeszcze nic????????? |
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam aż przyjadą po Łucje teście, mają ją porwać do jutra... i tak się zastanawiam co bym mogła dzisiaj zrobić z TŻem... chciałabym coś zrobić i nie zmarnować tego dnia,ale brakuje mi pomysłu... gdzieś pojechać, coś zrobić, sama nie wiem co i jak... sprawić mu jakąś przyjemność. Sama nie wiem...
Jezu zaś upały mają być, no chyba sfiksuje, nie wiem czy najlepiej nie będzie zwinąć się i pojechać na ośrodek... ale mi duszno, a to dopiero ranek, już mi się słabo robi ;/ wrrrr. Dzisiaj moje dzieciątko jak Damian wstał do pracy też wstało i się cieszy, że tata jest... i rozświergotana, radosna, wyspana... mówię, co to to nie. O 5 to ja wstawać nie będę. Damian ją odsikał, bo chciała... i tłumaczę, że jest bardzo bardzo wcześnie rano, że musimy jeszcze iść spać. Przez prawie godzinę mnie zaczepiała, gadała do mnie, aż wkońcu usnęła... Wstałyśmy o 9:30 - teściowa nas telefonem obudziła
|
|
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
oj no wlasnie nic... jedno wielkie NIC. wczoraj sie zorietowalismy, ze mamy zle pieluchy!!! pampersy od 3-6 kg ale pisze na nich 2,a chyba potrzebujemy 1?jak to jest?niby pisze "new baby" i tym sie sugerowalam kupujac, ale dzis jedziemy na zakupy!
|
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i o anoxe pyta bo mu opowiadam ze w szpitalu ciagle lezy no i oczywiscie zawsze ze mna oglada nasze sliczne bejbiki watkowe
|
||
|
|
|
#1979 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Slicznie wygladasz.
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
kurde wlasnie sobie uswiadomilam ze syncio od rana sie nie ruszal i wystraszylam sie troche bo to do niego nie podobne, a teraz jak zaczelam wam to pisac to brzuch mi zaczal skakac na wszystkie strony
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

w piątek wizyta awolę mieć wcześniej wyniki żeby jak by co....... . Znowu mi krwi upuszczą brrr.
) że się boję, że się boję o dzidzię czy wszystko będzie ok itp.

zasnełam 

i daj znac potem... ty to masz z tym synkiem
Opuchlizna schodzi po altacecie tylko noga jest sina na maxa i boli, kuleje, ale chodze
a moze powinnas sprawdzic czy wszystko ok zeby potem nie miec problemow jak malutka juz sie urodzi