|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
a TŻ mnie tuli heheCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja bym chciała nad Zegrze pojechać ale sama się boję a TŻ cały dzien w pracy, koleżanki w ciąży albo w pracy i nie mam z kim ![]() Cytat:
ja też mam termin na 8.08
|
|||||
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
trzymam kciuki za ktg
|
|
|
|
#2043 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś spałam do 10
poszłam na bazarek, zjadłam śniadanko i się nudzę ![]() zaraz chyba poprasuję i wstawię nowe pranie... |
|
|
|
#2044 |
|
Rozeznanie
|
ola
dzięki anoxa - 3 mam kciuki za ktg |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
ola - ona tez sie przeciaga, ale jak kopie noga u gory to i reka na dole, jakas tancerka chyba z niej wyrosnie
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=alisa32;20340698]witajcie dziewczyny !
w koncu was nadrobiłam u mnie dzis okropny ból zęba i niewiem co moge zrobic bo to 33 tydzien i u nas nikt mi go niewyrwie bo sie boją że mogę zacząc rodzić a ja niewiem co mogę zażyc bo mój gin na urlopie i ma wyłączoną komórkE MOŻESZ WZIĄĆ APAP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale poszłam prywatnie i kosztowało mnie to 150zł ![]() Koleżanka rok temu (też w zaawansowanej ciąży) również wyrwała zęba. I znieczulenie dostałam, i pani asystentka mnie głaskała po ręce i uspokajała takim "ciiii, spokojnie, jeszcze chwilka" ![]() A przeciez podczas wyrywania nie urodzisz im na fotelu, więc generalnie powinno im to wisieć czy rozpocznie się akcja później. Mnie się nic nie działo.. później apap na bolące dziąsło i mam spokój.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#2048 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Ola ja juz dwa prania zrobilam
i tez mialam prasowac ale stwierdzilam ze przy tej pogodzie to sobie daruje. okna pozamykane to przynajmniej w domku chlodno mam wiec nie bede zelazkiem grzac
|
|
|
|
#2050 |
|
Rozeznanie
|
Witaj!!!
|
#2051 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wlasnie koncze prasowac i pranie zaraz drugie wstawiam
![]() cieplo dosc, ale ja w sukienecznce pomykam, okna pozamykane.calkiem przyjemnie! kurdeee mogloby sie naprawde cos juz zaczac dziac, bo jakos malo emocji na naszym watku, a za to duzo gadania ))anoxa |
|
|
|
#2052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze dostarczysz nam dziś emocji?? a co to wogóle wszystkie objawy u dziewczyn ucichły? |
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
agamarcio hej
![]() Ja nazrywałam liści malin i suszą się na słoneczku I będzie mega ekologiczna herbatka ![]() Przymierzałam kapcie, które kupiłam sobie dość dawno temu do szpitala i na czubek palców teraz je wcisnę, muszę kupić nowe, luźniejsze Moja mama mówiła, że raz musiała jechać w ojca kapciach, bo tak jej nogi spuchły...zuziunia współczuję, mnie już na szczęście nie mdli po tym tardyferonie
|
|
|
|
#2054 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez nie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale wczesniej od miesiaca mialam 97-98cm Cytat:
![]() Ja jutro mocz, morfologia, toxo, zółtaczka i cos chyba jeszcze.. Mam nadzieje ze wyniki beda ok ![]() Zjadlam wlasnie Magnuma, wypilam koktajl z malin i jeszcze zjadlam czeresnie Kupilam wkladki laktacyjne Bella, maja klej i dobrze sie trzymaja. Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-06-29 o 12:54 |
||||||
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynają się upały
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2056 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz racje nic sie jakos nie dzieje ale wiesz co jak potem wszystko sie ruszy to bedzie rodzic jedna za drugą ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
witaj w klubie
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zjadłam twistera algidy, mniam
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzis nie mam kostek wogole
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie tylko tuli
![]() sylviasol jaka Ty szczuplutka ![]() |
|
|
|
#2062 |
|
Rozeznanie
|
oglądam sobie http://www.decobazaar.com/lista.php?...&kat2=&limit=5
podobająmi się chyba coś dzidzia dostanie )
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
A ja akurat nie mam problemu z puchnięciem stóp, więc to cieszy
jedyny problem jaki mnie nie dotyczy hahaha Za to ogólnie jak mały słoń wyglądam, ale nie ma co narzekać, jeszcze trochę... Zjadłam właśnie loda, widzę, że wszyscy jedli lody... i zaraz biorę się za obiad, choć wcale nie mam ochoty go jeść hahaha ale mąż wróci z pracy głodny, to niech ma...Co do planów na dzisiaj... to chodziło mi raczej o to, by nie siedzieć w domu, gdzieś się wybrać, coś zrobić... ale pomysłów mi brakuje. Na spacery ja się nie nadaję, gdzieś posiedzieć, ale gdzie... nie wiem sama... |
|
|
|
#2064 |
|
Raczkowanie
|
u mnie tez ucichlo, brzuch juz nie boli. tylko kłuje w szyjce, mam wrazenie ze maly zahacza tam rączką
i tez spuchle stopy - okropnie wygladają...
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
basienka mnie z kolei omijają praktycznie wszystkie problemy oprócz problemu stóp
![]() Ja tam siedzę w domu albo w cieniu na podwórku, bo nie chce mi się nigdzie chodzić, a po drugie nie mam z kim... |
|
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja teraz bede rzadziej bo siostra tz przyjezdza na kilka dni do nas, wiec nei wypada siedziec ciagle na lapku, ciekawe co ja bede z nia robic caly dzien w domu
|
||
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
ja rano posprzatalam i zrobilam zakupy zeby w upal polezec. rolety zaciagniete i wiatraczek chodzi wiec jest ok
ale zaraz chyba pojade do mamy, no nie cierpie tak siedziec i nic nie robic a Marysia dzis bez tempki wiec chyba jest poprawa
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-06-29 o 13:11 |
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę się uczyć
Ale pocieszam się, że to ostatni egzamin i będę miała spokój. Lepiej teraz się przemęczyć niż w sierpniu albo we wrześniu latać i poprawiać jak malutkie dziecko będzie w domu...---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Ty też mogłabys robić biznesik na swoich pierdołkach |
|
|
|
#2070 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie właśnie była położna !!! i najlepsze jest to, że zadzwoniła 2 minuty wcześniej już pod blokiem, że zaraz będzie. super jakby nie mogła wczoroaj zadzwonic i sie ze mną umówić.
dobrze, że w miare porządek miałam i się zdołowałam bo się dowiedziałam, że mój lekarz idze na urlop gdzieś od 17 czy 18 lipca do końca. a ja mam termin na 4 sierpnia. aaaaaaaaaaaaaaaaaa muszę urodzić albo przed tym 17 lipca albo w sierpniu. tylko jak to przetłumaczyc synkowi ? :/ dla mnie idealnie by było właśnie tak np 16 piątek po południu szkoda, że nie można sobie tego tak wybrać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

Ja dziś pierwszy raz spałam w koszuli nocnej, bo piżamy mi z brzucha zjeżdżają i nie wiem co gorsze, bo non stop byłam z tyłkiem na wierzchu 

pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

podziwiam