|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
opowiadaj
czemu po 5000 poscie trzeba watek zamknac? a nie mozna pisac i pisac ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- o to nie wiem
..z każdą wadą i zaletą... ![]() Edytowane przez emii ii Czas edycji: 2010-06-29 o 13:41 |
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
kredzia jakie 20 lat
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- aaa bo w profilu tak mam tak sobie wpisałam na poczatku 1990 r
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
znogamiwchmurach idz do swojego rocznika dziecino;]
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, ja sie powiesze :gan:
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/7239178 tóż to Ona...
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- nie było.. jeszcze .ale.. mój ojciec nas widział i powiedział, że K. patrzy na mnie tak jakby miał mnie zjeść i weźcie, jak mnie całuje po szyjce, i za uszkiem to aż mi się mokro robi Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-06-29 o 13:45 |
|
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
czemu?
COLDS!!! opowiadaj ![]() teraz jak w nowym roku dojda pierwszoklasisci to bedzie masakra... wszystko to takie dzieciaki ;d
..z każdą wadą i zaletą... ![]() Edytowane przez emii ii Czas edycji: 2010-06-29 o 13:45 |
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahah colds kazdego wytropi
DD Czyliii K CIe pozada!! I chce sexu ale nie daj sie za szybko im pozniej tym lepiej ;pp
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u tego zasranego lekarza, w tylku mnie mial, skreslil mi cala karte i dal pielegniarce do uzupelnienia o szczepieniach... I sucz zobaczyla ze skonczylam 18 i kazala mi sie zaszczepic... A ja nie chcialam i mowilam stanowczo nie! A moja stara przyszla i powiedziala, ze maja mnie zaszczepic, ze nie bede lazic 10 razy... A ja mowilam, ze sie nie zgadzam, ze mam okres, zel sie czuje, dajcie mi spokój, ale kazala mi sie zwazyc i rozebrac, zaszczepili mnie az 2 razy. I to tak bardzo bolało, az lzy mi ciekły, tak rozpieralo... A pozniej przyszedl po mnie tż i mielismy isc na lody, ale uswiadomilam sobie, ze co bedzie jak te szczepienia wlpyna na anty, a mysmy to robili 3 dni temu... I sie rozryczalam wpadlam w jakis trans, poszlam do apteki zeby baba mi cos poradzila, wyslalam tz ale on gie zalatwił... Chcialam isc na lody, ale wielki pan szanowny zaczal strzelac fochy, ze mysle ze zaszlam w ciaze ze strzykawka, powiedzialam mu, ze jak z nim wpadne to usune ciaze (zrobilabym tak). I siedzielismy na lawce on nic nie mowil, powiedzialam mu, zeby sobie poszedl to takie to mam w nim oparcie, bola mnie rece, a on mi nawet torebki nie poniesie 50 m, bo wstyd i hańba... I powiedzial ze idzie do matki po moje 10 zł. A ja poszlam sobie na wielki lody, jak szlam na autobus to go spotkalam, zaczal robic jakies miny, a ja ze przegina ze nie istnieje juz dla niego, ze mnie nawet na lody za 2 zł nie zabierze, a on ze kasy nie maja, no to mu powiedzialam, ze na telefony za 500 zł jakos maja. Oddal mi kase i powiedzial, ze i tak wieczorem juz do niego przybiegne ze teraz udaje wielka pania, a ja ze sie nudziłam, nigdzie mnie nie zabral a on, ze PREZY MNIE SIE ZAJE BISCIE NUDZI CALY CZAS. Zwaliło mnie to z nog, szczeke z ziemi zbieralam bo mi opadla, gdyby nie ja to by ciagle w domu siedzial, to ja chcialam isc do klubu, na lody, na drinka, te kur wa wakacje (o ja juz w zyciu nic mu nie zaproponuje)... Ale on wiecznie nie ma czasu, nie ma kasy... Kurde, to i tak ja za wszystko place, on mi nawet do tabsow sie nie doklada, za ginekologa tez ja place, za lody, za pizze... Powiedzialam mu zeby zostawil mnie w spokoju, a on, ze ja i tak do niego zadzwonie i tak...
Wracalam z przystanku i ryczalam, w glowie mi sie kreci, wszystko mnie boli, zaraz sie zerzygam... Kurewska szczepionka, cala zadyma o nią! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-06-29 o 13:57 |
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Monian
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
PJONA
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz Lil i wlasnie tego go nauczylas. Ze za kazdym razem jak jest zle i nie wazne czy on zawinil czy Ty zawsze pierwsza do niego reke wyciagasz, bo chcesz aby bylo dobrze a on to ma w doopie i to wykorzystuje ... Pokaz mu, ze jestes niezalezna i nie odzywaj sie do niego poki sam pierwszy tego nie zrobi.
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#167 | ||
|
Zakorzenienie
|
No je bie je bie, jaby stary był, hue hue
To moj babcia go ma! Dostała od mamy rok temu bo pani z Rosmana ja nakrecila, ze dobry bla bla bla. I babcia go doszorowac nie umie, to nie uzywa... I czasem ja sie czepie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Z reszta tekst, gdzie niby przy mnie sie nudzi to wogole powala, zachowuje sie jak pajac, chyba zakochalam sie nie w tym gosciu co powinnam, z drugiej strony kto inny mnie zachce, jak taka nudziara ze mnie
|
||
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
Może te nołlajfy co nas podczytują czytają pierwsze strony wątku i nie widzą, że już na 6 ktoś się z nich naśmiewa
?ale no_cry już nas nie podgląda ![]() |
|
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
hahahaha czy wy kazdego musicie przeskanowac?
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda ze watkow nie da sie zablokowac i tak jakby "wpuszczac" do swojego grona zainteresowanych, zeby ludzie spoza nie czytali, co im do tego, co jakies 15 latki maja do naszych postów, ju łona fajt?
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Lily...
1. Nie panikuj niepotrzebnie z tą szczepionką ![]() 2. Nie wyrzucaj mu tego ze ci nic nie stawia itp. Mój tż też mi nic nie kupuje od dłuższego czasu, kiedys bylo co innego- taka kolej rzeczy w związkach chyba. Wiem że 2 zł na loda to nie duzo, ale moj tez mi odmawia jak mowie: K. kup mi cos słodkiego. no ale wiem ze tego nie zmienie w nim, więc nie będe z tego powodu robić kwasów 3. Troche napięta atmosfera między wami... : ( obracajcie pewne rzeczy w żart.
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
aaa właśnie, lily- nie wyobrażam sobie sytuacji,że mój facet wypomina mi loda, ja pyerdole *_*
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Monian- jak tam twoj milosny problem z dnia 2008-08-19? Juz rozwiazany?
Zaraz karniaka zarobie... ![]() ![]() |
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze 5 gości
ludzie to nie mają swojego życia! |
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
nie no dobra dobra wypie.dalac stad ;]
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
poszły ale liczba gości się zwiększyła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

na dole wątku je widać, kiedys każdy mógł się dodać, teraz tylko ten, kto zakłada wątek, ale poszłam na ugodę i wpisałam lil i linkę ;p