Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-29, 16:53   #2071
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

India, jasne że wrzuce na zdjęciach ze strony biura projektowego mają ciulowe kolory, ale my już wyobrażamy sobie domek w zupełnie innym stylu, nie taki biało, niebieski domek
Flaczki uwielbiam ze świażą, chrupiącą bułeczką ale za żołądkami nie przepadam, chyba jem te flaczki dlatego, że nie wiem co w nich tak na prawdę jest

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 17:00   #2072
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
India, jasne że wrzuce na zdjęciach ze strony biura projektowego mają ciulowe kolory, ale my już wyobrażamy sobie domek w zupełnie innym stylu, nie taki biało, niebieski domek
Flaczki uwielbiam ze świażą, chrupiącą bułeczką ale za żołądkami nie przepadam, chyba jem te flaczki dlatego, że nie wiem co w nich tak na prawdę jest
bardzo fajny domeczek bardzo mi sie podoba, ja lubie takie proste bez zbytnich wymyślności
Stary 2010-06-29, 17:01   #2073
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Samba dobre podejscie, stawiaj się jak trzeba niech sobie nie myśla

a co do męza to gratulacje!!! nie ważne w jaki sposób ważne, ze sie udało.

A wakacje w Egipcie no coż brzmi obiecująco... ale ja na tego typu wakacje bym bez męża nie wyruszyła masz twardy orzech do zgryzienia. a co on na Twoj pomysł?
[QUOTE=ktosia86;20331144:j upi: super, że mąż dostał pracę, nieważne czy po znajomości, czy nie. Uważam, że jak ma się takie możliwości to należy je wykorzystywać.
Co do Egiptu to masz ciężki orzech do zgryzienia, chociaż ja osobiście bym bez męża nie pojechała.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Gratuluje pracy dla tz a co do podróży to ja taką wycieczke widzę tylko i wyłącznie z tż poza tym za 3000 razem moglibyście sobie gdzieś fajnie pojechać. Takie moje zdanie ja bym nie pojechała bez tż co innego wypad jakiś mały z dziewczynami. Już nawet bym wolała dołożyć ale zeby wspomnienia z takiej podróży były nasze wspólne.
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba super ze maz ma prace, niewazne ze o znajomosci.
A co do egiptu troche drogo. sa fajne lasty za o wiele mniejsza kasiore. moze poszukaj nawet do tego samego hotelu ale jakiegos lasta he? w tym samym terminie oczywiscie.
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba gratulacje dla TZ. Co to za prace i gdzie?? Daleko od waszego miasta??
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
SAMBA witaj ciesze sie ze maz znalazl prace bardzo dobrze rozegralas ta sytuacje w pracy super! dasz rade a co do wakacji.. ciezki temat...
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Samba gratuluje Tż
Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Gratulacje dla TZa , a Ty się nie daj w pracy !!
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

dziekuje za wszystkie gratulacje dla tzta zaczyna juz w ten czwartek... pracowac bedzie jako inzynier mechanik w spolce nalezacej do huty...

Madzialenka w naszym miescie takze fajnie...

co do mojego ewentualnego wyjazdu to jasne ze nie usmiecha mi sie jechac bez tz i 1000000 razy bardziej wolalabym tam byc z nim.... problem jest tylko taki ze tz w nowej pracy nie bedzie mial od razu urlopu... a mnie z kolei wyciulali na urlopie jak przechodzilam z jednego hotelu do drugiego... powiedzieli mi ze mam nie wybierac urlopu w starym hotelu i w nowym bede mogla go wykorzystac, wiec bylam mega szczesliwa... przez tydzien, dopoki nie okazalo sie ze jednak sie pomylili i musza mi wyplacic ekwiwalent ;/ no i jestem 10 dni urlopu w plecy.... a ze jestem juz u kresu sil to nie chce czekac az tz dostanie urlop pod koniec roku... chce wziac go teraz bo pojawila sie taka mozliwosc (oni mi sami zaproponowali bo myslalam ze nie da rady)... tylko ze tutaj to spedze urlop na tapczanie przed tv, gotujac obiady... a na prawde potrzebuje odpoczynku... no i nie wiem... a tz w pelni popiera moj wyjazd i mnie namawia... bo wie jaka jestem zmeczona.. od roku jak nie jestem w pracy na ktoras z 3 zmian to jestem w szkole i tak w kolko... zero odpoczynku... dlatego on chce zebym jechala...

kliwia no wlasnie cholera wiem ze jakiegos lasta mozna duzo taniej dorwac... i wlasnie mielismy zamiar na jakiegos pojechac z tztem... no ale tak sie poukladalo ze nie damy rady... a te moje kumpele maja juz zaklepany wyjazd od dawien dawna... ale na razie na ten termin jeszcze lasta nie ma... zreszta ja bym brala dostawke do ich pokoju, bo pokoje 1 osobowe sa jeszcze drozsze wiec lipa... no ale z kolei na lasta nie mam z kim jechac i kolko sie zamyka... samej to jeszcze wieksza lipa niz z kolezankami..

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

moj tz tez Piotrus
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 17:07   #2074
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo fajny domeczek bardzo mi sie podoba, ja lubie takie proste bez zbytnich wymyślności
dzięki india nam też się taki podobał, nie stać nas na dom piętrowy, a chcemy jak najszybciej wrócić do Pl i nie brać kredytu, przynajmniej nie na całe życie
Samba ale nie fajnie z tym urlopem, ale chyba najważniejsze że TŻ ma nową prace, zawsze możecie sobie gdzieś pojechać razem na weekend

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 17:12   #2075
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki india nam też się taki podobał, nie stać nas na dom piętrowy, a chcemy jak najszybciej wrócić do Pl i nie brać kredytu, przynajmniej nie na całe życie
Samba ale nie fajnie z tym urlopem, ale chyba najważniejsze że TŻ ma nową prace, zawsze możecie sobie gdzieś pojechać razem na weekend

nooo to jest zdecydowanie najwazniejsze
z wyjazdem na weekend tez jest niestety ciezko w moim przypadku bo ja albo w weekendy pracuje albo mam szkole wiec dupa zbita....

jeszcze mam alternatywe jechac z mama w pierwszym tygodniu sierpnia nad morze... ale nie wiem czy to wypali... ale wtedy tylko na tydzien... nawet niecaly bo moja mama ma 2 pierwsze tygodnie sierpnia urlopu, a ja mojego nie moge zmienic na sierpien... jedyny termin to taki jaki mam
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 17:15   #2076
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
bedzie dobrze grunt to spokój tylko spokój moze uratować
hahah dokladnie to samo sobie mowie

Cytat:
Marta acha czyli i nobiles i tę z mieszalnika mieliscie lateksową. A generalnie poza tymi scianami to nobiles się sprawdził??. wszystko dokładnie pokrył?? Pamiętam , że chyba raz wystarczy nia pomalowac tak??
malowalismy nobilesem na przedpokoju - tynk strukturalny i raz wystarczylo... w duzym pokoju tragedia.. ale stawiam na wine scian.. chyba Bzyczka albo Gucia malowala tez nobilesem niech ona powie jak u niej wygladalo ale mysle ze max 2 razy i bedzie super...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
kto jak kto, ale ty sobie super poradzisz. Wiesz już jak ocenili Twoją pracę, a to dużo, na pewno dobrze na wszystkie pytania odpowiesz i będzie 5
fajnie sie mowi.. ale stres i tak jest... oddycham spokojnie

Cytat:
czyli wtedy maciezynskiego też nie ma? Nawet jesli urodzę jeszcze w trakcie trwania umowy??
jesli zajdziesz w ciaze to jesli umowa konczy sie przed twiom 3 miesiacem ciazy moga ci jej nie przedluzyc, jesli konczy sie pozniej musza ci ja przeluzyc CO NAJMNIEJ do dnia rozwiazania, macierzynski bedziesz miala wtedy wyplacany przez zus (tak mnie informowali)

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
to ja już zaczynam powoli trzymać kciuki
dziekuje

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Cieszę się że z Wami i Waszymi maluchami wszystko w porządku
dziekuje

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Martucha dobrze ze z tym malowaniem już ok
ojjj bardzo dobrze

tz skonczyl tapetowac zaraz jade zobaczyc juz sie nie moge doczekac... i przenosimy sie do nas
Stary 2010-06-29, 17:17   #2077
mona_ja
Wtajemniczenie

ewurka, supcio ten wasz domek, mnie też się podobaja takie proste bez udziwnień i nie za duże

Samba, gratulacje dla tża a co do wyjazdu, ja bym nie wyjechała bez męża, a w zimie możecie sie wybrać np na kanary gdzie też jest w miare ciepło, siostra ze szwagrem byli 2 lata temu tam na sylwestra, mieli 25 stopni ciepła i nawet się opalili

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 17:22   #2078
agnes208
Zakorzenienie

Mona_ja co do wysp kanaryjskich to się zgadzam my byliśmy tydzien na przełomie grudnia i stycznia było 25 stopni normalnie na plaży się wylegiwałam i super cieplutko i fajnie
Ewurka bardzo fajny ten wasz domek

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2010-06-29 o 17:24
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 17:43   #2079
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 18:26   #2080
anuulaa
Wtajemniczenie

Samba, gratulacje dla męża. Beznadziejnie wyszło Wam z tym urlopem, ale Tobie się należy odpoczynek za tą ciężką pracę. Masz bardzo wyrozumiałego męża
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 18:40   #2081
bzyczka1
Zakorzenienie

Ja malowałam Nobilesem i na 3 ścianach było ok ale na 4 musieliśmy 2 razy ciągnąć bo powychodziły plamy, ale jak już pisałam tato stwierdził że to dlatego że ściana była mokra.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:14   #2082
kliwia
Zakorzenienie

madzia ale kazdy pies ma inny charakter
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:22   #2083
Daysy85
Zakorzenienie

Agnes tak właśnie o to mi chodziło.
Ja lubię te flaczki wieprzowo -wołowe . Jadłam kiedyś takie drobiowe ale takie jak by z mięsa np. z piersi i udek i to było beznadziejne jakby rosół z kawałkami mięsa i wcale nie przypominały w smaku flaczków.

Jejku dziewczyny wiecie co ale mam mega alergię! Nie mam pojęcia na co ale oczy mnie swędzą i leje mi się z nosa. Jakaś masakra. Już mnie szlag trafia , nie dość , że mi w ogóle duszno to jeszcze ten katar lejący. Mam nadzieje że się nie uduszę.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:31   #2084
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje Podziwiam ze tak za gotowke zamierzacie budowac
My niestety bierzemy kredyt

madzialenka tez kiedys chcialam Yorka,niestety wielu moich znajomych ma to zwierzatko ,nasi sasiedzi takze i czasami mam ochote udusić tego psa raz jak poszlismy do znajomych to ich York zsikal sie na moje nowe spodnie w ogole jak glosniej tupniesz to on moze na zawal zejsc

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-29 o 19:33
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:40   #2085
Daysy85
Zakorzenienie

Ja na temat Yorków mam pewną swoja teorię ale lepiej się nie będę wypowiadać bo zastanę zlinczowana przez miłośniczki tej rasy... :P
Stary 2010-06-29, 19:43   #2086
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Ewurka noom u nas jest od porodu 20tyg macierzyńskiego.
Trochę mało wiem, ale cóż zrobić , 4 lata temu było 16 tyg.

Idę gotować obiadek dla Tż.
Sos z żołądków i ziemniaki do tego.
Ja nie będę jadła nie mam ochoty... za to jadłam teraz czereśnie ale u nas drożyzna od 10 do 16 zł za kg!!!
Kochana masz 20tyg macierzyńskiego podstawowego i potem 2 tyg fakultatywnego - czyli nie musisz go brać, ale jeśli zechcesz to masz do tego pełne prawo.
Urlop fakultatywny co dwa lata będzie wydłużany o kolejne 2 tyg, aż w 2014 będzie wynosił 8 tyg.

Cieszę się, że kotek wyzdrowiał.

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
słuchajcie byłam dziś na pielgrzymce bo tu niedaleko nas jest taka bazylika no i chyba sobie wymodliłam bo JUTRO O 12.00 POTRZEBUJĘ DUŻO WIZAŻOWYCH KCIUKÓW

Daysy, fajnie że kotek już zdrowy

Kolanka, fajny urlopik zaplanowaliście, życzę udanego wypoczynku!

to lece dalej nadrabiać...
Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki

Cytat:
Bardzo ładny domek, mój brat tez buduje parterowy. Nie przejmuj się, ze nie stać Was na piętrowy, na stare lata będziesz się bardzo cieszyć z tej decyzji bo nie będziesz mieć schodów do biegania w górę i na dół.
Stary 2010-06-29, 19:46   #2087
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laski matko kochana przyszłam z pracy i połozyłam sie na chwile i dopiero sie obudziłam.....
a miałam do mamy jechac maz dzis konczy kuchnię teściowej
( w sensie swojej teściowej)

i głowa mnie przestała boleć....

musze kupić wieksze doniczki i zamiokulkasa przesadzic bo sie przestal w doniczkach miescic...

samba moze rzeczywiście z mama pojedziesz.... bynajmniej tyle troszke odpoczniesz

a ja uuuuuuwiebiam flaczki wołowe mamy nawet taka restauracje po drodze do babci w Moskorzewiu i zawsze jak jedziemy i wracamy to tam mamy postój i obowiązkowo flaczki a jaki tam maja chleb do tego mmmmmmm

a żoładeczki w krupniku jesuuuuuuu nie robcie mi smaka

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:46   #2088
kliwia
Zakorzenienie

sambus ale 3tysiace szkoda by mi bylo na dostawke yhy i to bez meza

zainteresowane kuchnia, zapraszam do K
Stary 2010-06-29, 19:49   #2089
Daysy85
Zakorzenienie

Ewurka napisałaś o chrupiącej bułeczce a ja mam ochotę na bagietkę czosnkową... ale jak pomyślę jak mnie będzie po niej suszyć... raczej nie będę sobie jej robić... to znaczy nie mam w domu bagietki ale zawsze mogła bym wyjść i kupić.
Z tą moją alergią i utrudnionym oddychaniem całe czas mam uchylone usta + bagietka czosnkowa to było by zabójstwo dla mnie.
Kiedy lepiej się poczuję na pewno sobie zrobię

Ktosia ale jesteś zorientowana Słyszałam o tych dodatkowych 2 tyg ale nie wiedziałam , że mają urosnąć w 2014 do 8 tyg.
Wiem, że podstawowy macierzyński ma się też wydłużać.

Anika pierwsze słyszę o żołądkach w krupniku??? Ja robię na skrzydełkach a moja mam na udku jak ma w zanadrzu oprócz skrzydełek.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-06-29 o 19:52
Stary 2010-06-29, 19:54   #2090
india83
Zakorzenienie

a mnie dzis spotkała miła niespdzianka. po dostarczeniu odpisu KW do banku obnizono nam rate ze 100 euro na 70
Stary 2010-06-29, 19:56   #2091
kliwia
Zakorzenienie

ja lubie krupnik na zeberkach a zoladki z rosolu lub pomidorowej mojej tesciowej
Stary 2010-06-29, 19:57   #2092
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Ewurka napisałaś o chrupiącej bułeczce a ja mam ochotę na bagietkę czosnkową... ale jak pomyślę jak mnie będzie po niej suszyć... raczej nie będę sobie jej robić... to znaczy nie mam w domu bagietki ale zawsze mogła bym wyjść i kupić.
Z tą moją alergią i utrudnionym oddychaniem całe czas mam uchylone usta + bagietka czosnkowa to było by zabójstwo dla mnie.

Ktosia ale jesteś zorientowana Słyszałam o tych dodatkowych 2 tyg ale nie wiedziałam , że mają urosnąć w 2014 do 8 tyg.

Anika pierwsze słyszę o żołądkach w krupniku??? Ja robię na skrzydełkach a moja mam na udku jak ma w zanadrzu oprócz skrzydełek.

bo to zalezy jak robisz

moj tesc na przykład robi woda kośc i kasza gruba peczak chyba i pare kartofli wkrojonych w kostke

beznadzieja

a ja daje zeberko, dobrze oczyszczone zołądki pokrojone na połówkialbo małe w całości

duuuzo jarzyn narchew por pietruche seler, zimniaki w kostke, kapusta włoska pokrojona, no i kasza drobna bo bym zapomniała

i robi sie taka zupowa portawka gęściutka
to przepis mojej babci
ale taki jak ona robi to nikt nie umie

bożeeeeee niech ta babcia juz wraca

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-06-29 o 20:01
Stary 2010-06-29, 19:57   #2093
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie dzis spotkała miła niespdzianka. po dostarczeniu odpisu KW do banku obnizono nam rate ze 100 euro na 70
A długo czekałaś na KW???
Ja czekam też na założenie tej KW i już nie mogę się doczekać kiedy obniżą nam ratę.

Anika ja do krupniku też daje dużo warzyw. Do rosołu także. Nie wyobrażam sobie zup i w ogóle dań bez aromatu warzyw... a mój Tż prawie wcale warzyw nie jada. Owoców zupełnie absolutnie nie tyka!!! szok!!!

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-06-29 o 20:02
Stary 2010-06-29, 20:08   #2094
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Ja czekam też na założenie tej KW i już nie mogę się doczekać kiedy obniżą nam ratę.

Anika ja do krupniku też daje dużo warzyw. Do rosołu także. Nie wyobrażam sobie zup i w ogóle dań bez aromatu warzyw... a mój Tż prawie wcale warzyw nie jada. Owoców zupełnie absolutnie nie tyka!!! szok!!!

to spróbuj kiedys wrzucić ze 3-4 zołądeczki skoro jadasz tylko ty to nie duzo ich trezba ja wkrajam tak koło 10..

zobaczysz ze zupa bedzie iała inny smak tylko zołądki troszke trzeba pogotowac zeby twarde nie bły bo bedą inedobre

Stary 2010-06-29, 20:10   #2095
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

hehe troszkę się orientuję, bo sporo czytam akurat o kwestiach socjalnych i dotyczących prawa pracy. U mnie w firmie jest niestety tak, że jak nie wiesz co ci się należy to szef ci tego nie powie bo nie wie.
Stary 2010-06-29, 20:13   #2096
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
hehe troszkę się orientuję, bo sporo czytam akurat o kwestiach socjalnych i dotyczących prawa pracy. U mnie w firmie jest niestety tak, że jak nie wiesz co ci się należy to szef ci tego nie powie bo nie wie.
To tak jak u mnie a jak coś mówimy to się dziwi, że tak jest.
Stary 2010-06-29, 20:34   #2097
martucha84
Zakorzenienie

no to chwale sie salonem i od razu mowie bedziemy jeszcze wymieniac panele na ciemny braz no i mebelki itd... rolety beda niebieskie firanki zolte zeby fajnie sie mienilo.. no i dodatki...

i teraz tak
na 1 fotce jest nasza sciana z tapetka i juz wiemy ze nad drzwiami bedziemy tez ja doklejac zeby cala sciana byla w tapecie bo nie bylismy pewni i wolelismy tego nie robic teraz sie upewnlismy ze jutro - pojutrze trzeba to zrobic...

na2 fotce chodzilo mi o kolor bo jest najbardziej "rzeczywisty" ten zolty
na 3 fotce jest wzor tapety
na 4 fotce jest druga strona pokoju i tam gdzie sa stare drzwi oparte beda w niebieskich ramkach nasze fotki - slubne dziecka itd.. bedzie tez tam stol stal
na 5 jest kacik do siedzenia..

gdzies sie przewinal stary tv tam beda melenkie mebelki tzn niskie polki i z jedna wiszaca...

jak juz zrobimy wszystko.. a to troche potrwa to pokaze poki co jest tak
jestem zadowolona;D

nie wiem czy jeszcze dzis wejde jak nie to prosze o kciuki jutro sie bronie...
Stary 2010-06-29, 20:40   #2098
aniaaa84
Zadomowienie

hejka

nadrobiłam Was po łebkach sporo się dzieje i jak zwykle na wysokich obrotach pracujecie jeśli chodzi o posty

u mnie dni płyną pod hasłem przedszkolaki

Madzia mam prośbę napisz mi jakie dokumenty składałaś do przedszkoli odnośnie przyjęcia do pracy, będę wdzięczna

Marta jutro obrona, trzymam choć nie są Ci potrzebne, pójdzie jak po maśle, nawet się nie zdążysz rozkręcić z odpowiedzią a już będzie po

zmykam po truskawki na działkę
jak ktoś ma ochotę to za 20 min u mnie zbiórka
Stary 2010-06-29, 20:40   #2099
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

martuś fajno fajno dla mnie ciut za pstrokato ale ładnie

moze jak bedzie wszystko wykończone na tip top to sie to tak stonuje

Stary 2010-06-29, 20:41   #2100
india83
Zakorzenienie

Cytat:

[!
na szczescie tylko miesiac

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no to chwale sie salonem i od razu mowie bedziemy jeszcze wymieniac panele na ciemny braz no i mebelki itd... rolety beda niebieskie firanki zolte zeby fajnie sie mienilo.. no i dodatki...

i teraz tak
na 1 fotce jest nasza sciana z tapetka i juz wiemy ze nad drzwiami bedziemy tez ja doklejac zeby cala sciana byla w tapecie bo nie bylismy pewni i wolelismy tego nie robic teraz sie upewnlismy ze jutro - pojutrze trzeba to zrobic...

na2 fotce chodzilo mi o kolor bo jest najbardziej "rzeczywisty" ten zolty
na 3 fotce jest wzor tapety
na 4 fotce jest druga strona pokoju i tam gdzie sa stare drzwi oparte beda w niebieskich ramkach nasze fotki - slubne dziecka itd.. bedzie tez tam stol stal
na 5 jest kacik do siedzenia..

gdzies sie przewinal stary tv tam beda melenkie mebelki tzn niskie polki i z jedna wiszaca...

jak juz zrobimy wszystko.. a to troche potrwa to pokaze poki co jest tak
jestem zadowolona;D

nie wiem czy jeszcze dzis wejde jak nie to prosze o kciuki jutro sie bronie...
bardzo fajnie wyszła calość a najbardziej podoba mi się tapeta a kolor zółty wyszedł ładnie, nadaje ciepła całemu wnętrzu ja tez chce juz byc na tym etapie malowania.
ale u mie jutro w koncu ruszaja z tynkami

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości